9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Realcon έγραψε:Είμαστε στο Θέμα: Σαλπιγγίδης.
Δεν θα ήθελα να το συνεχίσω.
Πίστευε και ερεύνα λέει στη Αγία γραφή. Το άλλο δεν υπάρχει πουθενά μέσα και πίστεψε με.

Απλά είμαι στο ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα!!!

Λάθη κάνουν όλοι κανείς αλάνθαστος.
Μεγάλη η χάρη του τόπικ του κοντού ;)
Μέχρι και σε θεολογικό γρίφο έδωσε λύση 8-)
Πάντα είχα αυτή τη απορία....σοβαρά το λέω :P
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

barlow4 έγραψε:δε μιλησα ουτε για φιλομενο ουτε για σαλπιγγιδη.για σκατιγιο μιλησα.
και το να με χαιρεσαι ΠΑΟΚτσακι μου 'ειρωνικα'δεν το ανεχομαι.πιστεψε με πολυ ανετα μπορω να σε προσβαλλω κ εγω.
και οι γαυροι τα ιδια με εσενα λενε.και αμα ματωσει τη φανελα..και αμα το λεει ο νομος..και αμα το λεει ο προεδρος..και αμα συμφερει..και πολλα και αμα λενε για να κρυψουν τη γυμνια τους.
Κατ αρχήν ΕΙΣΑΙ στο τόπικ του Σάλπι οπότε θες δε θές ότι λές τον περιέχει κάπου.
2ον, εγώ τον ανέφερα τον ΣΑΠΙΩΜΕΝΟ.
3ον μίλησα υποθετικά με "αν" και δεν αναφερόμουν αποκλειστικά σεσενα, αλλα σε εκείνους που πληρούσαν όσα έγραφα. Μη μου είσαι τόσο ευεξαπτούλης, σε φόρουμ είσαι.
Εδώ ρίχνουν καφρίλες για παίχτες της ομάδας, για μανάδες του Ίβιτς κλπ, και εσύ σε μια πλάγια ειρωνία για τον εαυτό σου κόλλησες? Έλεος.

Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ για μένα ΕΙΝΑΙ πάνω απόλα και στηρίζω 100%, όχι στα λόγια μόνο.
ΟΠΟΙΟΝ και αν φέρει ο Ζαγόρ θα ξέρει 1000 παραπάνω απο μένα ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ οπότε γιατί να τον αμφισβητήσω?
Η στηρίζεις η δε στηρίζεις, στηρίγματα με έρευνες εγώ δεν νοώ.

Μακάρι ΟΠΟΙΟΝ και να φέρει ο Ζαγοράκης να τιμήσει τη φανέλα όπως ο Σάλπι.
Μακάρι τέτοιο γαιδούρι σαν το Λούσιο να μη ξαναπατήσει στην Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

κακα τα ψεμματα ,η στηριξη μπορει να υπαρξει χωρις το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ..Εφοσον η κριτικη εχει λογικη και ειναι καλοπροαιρετη μονο καλο κανει..

Διοτι αν ολοι οι γυρω σου σε γλυφουν και σου λενε μονο Μπραβο,το μυαλο σαπιζει και αδρανοποιειται.100% δεν νοειται υπονοουμενο για την τιμιοτητα του προεδρου αλλα δεν ειναι δυνατον να μην κριτικαρονται επιλογες(παντα μεσα σε ορια).Για τον ΠΑΟΚ μιλαμε , οχι για την Γερμανια του χιτλερ
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Σίγουρα, αλλα το να κρίνεις κάτι πριν κάν το δείς, μάθεις το γιατί και το δεις στην πράξη δεν είναι κρίση...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

επρεπε να τον δεις πρωτα τον γκαγκατση για να τον κρινεις.η τον σκατιγιο.δεν τους ξερεις.δεν τους εχεις δει.εσυ οτι πει ο προεδρος το δεχεσαι για το καλο του ΠΑΟΚ γιατι ξερει 1000 φορες παραπανω.οπως δεν εκραζες το χαβο ας πουμε.πες αγορινα μου οτι ζεις με το φαντασμα του σκατιγιο οταν ηταν παικτης και οτι γουσταρεις κουπες ακομα και με πουστιες και ασε τα φουμαρα.οτι λενε οι γαυροι λες.ιδια και απαραλαχτα.και στην πρωτη στραβη κραξιμο.
ΠΑΟΚ μια με απ'ολα εισαι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Παιδιά υπάρχει θέμα Καστίγιο η Σκαστίγιο και το συζητάμε μέσα στο θέμα Σάλπι;

Ο καθενας έχει την γνώμη του αδερφέ μου, άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Ένα είναι το θέμα... σε αυτούς που δεν αρέσει και σε αυτούς που αρέσει, όλοι έχουν τον ΠΑΟΚ μέσα στην καρδιά τους.
Απλά ο καθένας μας βλέπει τον ΠΑΟΚ με διαφορετικά, αλλά όλοι μας τον βλέπουμε ίδιο μέσα μας με τον κρυφό αναστεναγμό του αμαν επιτέλους πρωταθλητής!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

barlow4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν αγαπάμε τους παίκτες της ομαδας μας, αγαπάμε και τον ΠΑΟΚ!
Όταν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ, αγαπάμε και τους παίκτες της ομάδας (όλους ανεξαιρέτως)!
οκ αν σου κουβαλησουν κανεναν σκατιγιο εσυ αγαπησε τον.εγω παλι θα σιχαθω και τον ιδιο και οσους τον φερουν και οσους τον αγαπησουν.και το επιχειρημα ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα δεν ειναι κολυμβηθρα του σιλωαμ.ο ΠΑΟΚ δεν ειναι βοθρος που χωνευει τα παντα.υπαρχουν και ορια.αν ο ΠΑΟΚ γινει γαυρος στη νοοτροπια το μονο που θα τον ξεχωριζει 500 χιλιομετρα θα ειναι.αυτοι θελουν τη νικη με καθε κοστος.με διαιτητες,με @@ παικτες,με παιχνιδια στα χαρτια με πρωταθληματα στα χαρτια.ο σκατιγιο ειναι ντροπη και που αναπνεει τον αερα μας.
Ποιός μίλησε για Καστίγιο; Εδώ συζητάμε στο topic του Σαλπιγγίδη. Ούτε εγώ θέλω τον Castillo και δεν πιστεύω καν ότι θα τον αγοράσουμε. Αλλά και στην τραγική περίπτωση που θα συνέβαινε το απονεννοημένο, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα τον ΑΝΕΧΟΜΟΥΝ για το καλό της ομάδας. Εκτός και αν βάλω την προσωπική μου εκτόνωση πιο πάνω από το καλό της ομάδας...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Νομιζω οτι τοσο στο προσφατο παρελθον (χαλκιας- βιτολο) οσο και παλαιοτερα εχουν γινει μετακινησεις απο τα σκουλικια στην ομαδα μας.

Και οπως πολυ σωστα εγραψε ο ΑποστολοςΑ ή τους αγαπας ολους ή με τα χεράκια σου βγαζεις τα ματακια σου, τοσο απλα, τρανο παραδειγμα ο Σαλπιγγιδης που κατα την προσωπικη παντα αποψη ειχε τα κακαλα (που λεμε εμεις οι ποντιοι) να επιστρεψει στην Ομαδαρα μας ζητωντας ετσι την συνχωρεση μας για ποιοοο;

Για το αυτονοητο .................................αυτο που δημλαδη κανουν ολοι οι αλλοι ποδοσφαιριστες πηγαινουν εκει που τους συμφερει σαν αθλητες-επαγγελματιες και αυτος αφησε τους βαζελους και τα πακετα που του εδιναν και γυρισε στην ομαδα της καρδιάς του.

Τελος παντων ο καθένας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη αλλα να βλεπουμε και λιγο πιο περα για το καλο του Π.Α.Ο.Κ και ο σαλπι ειναι πολυ σημαντικος για την Παοκαρα μας
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:
Realcon έγραψε:Είμαστε στο Θέμα: Σαλπιγγίδης.
Δεν θα ήθελα να το συνεχίσω.
Πίστευε και ερεύνα λέει στη Αγία γραφή. Το άλλο δεν υπάρχει πουθενά μέσα και πίστεψε με.

Απλά είμαι στο ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα!!!

Λάθη κάνουν όλοι κανείς αλάνθαστος.
Μεγάλη η χάρη του τόπικ του κοντού ;)
Μέχρι και σε θεολογικό γρίφο έδωσε λύση 8-)
Πάντα είχα αυτή τη απορία....σοβαρά το λέω :P
ἐραυνᾶτε τὰς γραφάς, ὅτι ὑμεῖς δοκεῖτε ἐν αὐταῖς ζωὴν αἰώνιον ἔχειν· καὶ ἐκεῖναι εἰσιν αἱ μαρτυροῦσαι περὶ ἐμοῦ·

Ιωάννης 5:39

Για να γίνει πιο σαφής αυτό που είπα μιας και σου έλυσε την απορία. ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Ξεκολλατε με τα θεολογικα, ειναι θεμα που σηκωνει μεγαλη συζητηση και δεν θα τα παμε καλα :pano: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ζητησα συγνωμη για το εκτός θεματος.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Για σενα δεν εχει μειωση...? Τωρα που αυξηθηκε η φορολογια κι ειμαστε μεσα ντε.... :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέτος πάει για 20 γκολ.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Μετά το ποδοσφαιρικό Δ.Ν.Τ. που χτύπησε την χώρα όλους θα τους πάρει η μπάλα :twisted:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

novito έγραψε:Για σενα δεν εχει μειωση...? Τωρα που αυξηθηκε η φορολογια κι ειμαστε μεσα ντε.... :twisted:
+++++++++++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”