Alekakius presents...
THE EARLY COCKTAIL HOUSE MIX ONLY FOR PAOKMANIA D.J ALEX-N
LIPON ADERFIA EDO SAS PARATHETO ENA KAINOURIO SETAKI APO TO FRIENDZ BAR KAI AFTO EINAI LIVE MIX KAI OPOS LEI KAI O TITLOS TOU APOTELITE APO HOUSAKIA FETINA - PERSINA - KAI KAPIA PROPERSINA TA OPIA PEZONTE KIRIOS APO NORIS PRIN NA ARXISI O PANIKOS KALI SAS AKROASI ADERFIA RIXNOUME KAI KANA EFXARISTO ETSI PAOK EISAI........http://rapidshare.com/files/136442294/T ... ___d.j_ale
- fofanaserres
-
- fofanaserres
Πρέπει να ομολογήσω ότι ο Τρισμέγιστος, Ανεπανάληπτος, Εξαιρετικός, Τεράστιος, Άρχοντας και Αυτοκράτωρ των ντεκς (σόρρυ Τίμο, αλλά σε πράλαβε.. χαχαχαχαχα) Αλεκάκιους με είχε ενημερώσει εκ των προτέρων για τη συγκεκριμένη συλλογή και τις άσχημες προθέσεις του.. (οποιαδήποτε αναφορά σε βάρος ή σε κάτι παρεμφερές είναι τυχαία!!!!!!)
ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΕΚΑΚΙΟΥΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΑΝΧ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΛΛΙΩΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........
ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΕΚΑΚΙΟΥΣ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΑΝΧ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΛΛΙΩΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........
Χαχαχαχαχαχαχαχα...ειστε ολοι κουφαλες και γιγαντες....
ΑΛΕΚΟ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ οτι και να πω για τη δημιουργηκοτητα και το ταλεντο σου λιγο θα ειναι αδερφε μου... Ετσι αυτη τη φορα δε θα σε δαφνοστεφανωσω ουτε και θα σου πλεξω εγκωμια και διθυραμβους....
Θα σου πω απλα οτι εισαι ΜΟΡΦΗ και ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ!!!!!!!!
Ευχαριστω πολυ αδερφε μου, το να σε ακουω στο αυτοκινητο η στο σπιτι εδω στη κωλογερμανια, μου δινει τη δυνατοτητα να νοιωθω κοντα στ' Αδερφια και την Πατριδα μου....να εισαι παντα καλα!!!!!!
ΠΑΟΚ εισαι!!!!!
ΑΛΕΚΟ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ οτι και να πω για τη δημιουργηκοτητα και το ταλεντο σου λιγο θα ειναι αδερφε μου... Ετσι αυτη τη φορα δε θα σε δαφνοστεφανωσω ουτε και θα σου πλεξω εγκωμια και διθυραμβους....
Θα σου πω απλα οτι εισαι ΜΟΡΦΗ και ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ!!!!!!!!
Ευχαριστω πολυ αδερφε μου, το να σε ακουω στο αυτοκινητο η στο σπιτι εδω στη κωλογερμανια, μου δινει τη δυνατοτητα να νοιωθω κοντα στ' Αδερφια και την Πατριδα μου....να εισαι παντα καλα!!!!!!
ΠΑΟΚ εισαι!!!!!
ELECTRO SOUNDZ SUMMER 2008 PART 1 for paokmania web radio
KALIMERA ADERFIA LIGO PRIN KLISI I SEAZON PERIPOU KAMIA 50 MERES AKOMA KAI PISTOS STIS ENIMEROSIS MOU SAS PARATHETO OTI PIO PROSFATO IPARXI SE ELECTRO KAI MONO ELECTRO GIA OLLA TA GOUSTA DEN EINAI MIKSARIZMENO EINAI KATHE KOMATI KSEXORISTA ETSI GIA NA SPASO TIN MONOTONIA AFTO EINAI TO PROTO MEROS KAI ENTOS OLIGON ORON ERXETE KAI TO DEFTERO MEROS KALLI SAS AKROASI .......PAOK EISAI ..........http://rapidshare.com/files/139400916/E ... alex-n.zip
- steliospaoknikaia