9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

kataramenos5 έγραψε:Εμένα πάντως μου δίνει την αίσθηση πως έχει χάσει αρκετά από την ταχύτητα του που ήταν και το βασικό του προσόν. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος η είναι ιδέα μου ?Αν ναι παίζει ρολο η κόπωση απο τα συνεχόμενα παιχνίδια και σ αυτό?
Δεν έχει χάσει μόνο την ταχύτητα του αλλά και την έκρηξη του ειδικά στα πρώτα μέτρα και δεν φταίει μόνο η κούραση από τους πολλούς αγώνες αλλά και η κακή μαλλον εκγύμναση .
Δυστηχώς για την ομάδα στην ίδια κατάσταση είναι και ο Βιερίνια.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

kataramenos5 έγραψε:Θα...μας αντέξει και δεύτερη χρονια ο Μητσάρας?
εδω αντέχουμε εμείς...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εδώ αντέχουμε ΕΜΑΣ. (?)

Κάποιοι έστω, όχι εγώ...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

kataramenos5 έγραψε:Θα...μας αντέξει και δεύτερη χρονια ο Μητσάρας?
Φίλε πραγματικά συγχαρητήρια.δηλαδή τέτοια ποστ είναι αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε να φυγουμε ρε σεις.τον πρηξαμε τον ανθρωπο.
του χρονου μονος του.χωρις πιεση χωρις τιποτα.
να μπορεσει να αποδωσει επιτελους αυτο το εθνικο κεφαλαιο.
να φερουμε και κανα δυο μασατζουδες σπα κλπ να χαλαρωσει να βαλει τα γκολακια του να παμε του παραχρονου να το καμαρωσουμε το ΠΑΟΚτσακι.
και αν στη ζωη αλλαξαν ολα ο σαλπι πανω απ'ολα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

κάποιοι,ανεξαρτήτως της περίπτωσης σαλπιγγίδη,ευεργεσία θα παρείχαν στον ΠΑΟΚ,αν εξαφανίζονταν από την τούμπα πάντως.ακα παλαιοπαοκτσήδες (όχι συλλήβδην ασφαλώς).
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΑΝ ΔΕΝ μαγεψει στα πλευ οχ τοτε κρινεται η μεταγραφη του ως αποτυχημενη (εγγραφη του πιο σωστα)
ο παικτης ηρθε για βασικος σκορερ και απετυχε
η προσφορα του με τα χρηματα του ειναι δυσαναλογη
φυσικα δε σημαινει οτι πρεπει να φυγει καθοτι τη πρωτη χρονια πολλοι οπως ο γκαρσια πχ ή ο βιερινια αντιμετωπισαν προβληματα,αλλοι επαιξαν κατευθειαν.

για μενα η ελλεψη βασικου φορ και ενοοω το μουσλι ειναι περισσοτερο σημαντικο να αντιπετωπιστει το καλοκαιρι με αποκτηση νεοου φορ αντι μουσλι με επενδυση χρηματων σε συμβολαιο αλλα και σε καλη ποδοσφαιρική ηλικια.
ο σαλπι θε πρεπει να αναπροσαρμοσει το συμβολαιο του με μπονους επιτευξης γκολ αν θελει να παιρνει τα λεφτα του που δεν δικαιουται λογω προσφορας σημερα Απριλη του 2011
αλλιως ας παει στο βαζελο ξανα που τον αγαπανε και τον εκτιμανε ή στο εξωτερικο που θελουν να δωσουν 800 χιλιαρικα για τον ταχυτατο ελληνα εμπειρο επιθετικο, για εμας ειναι πολυτελεια νομιζω

οποτε παμε σε ΝΕΟ ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡ αντι μουσλι με 600χιλιαρικα
σαλπι με 600 κ μπονους ή λυση συνεργασια και νικουλαε ή αλλος με 350-400 μαχ 450χιλιαρ.
κλαους και σακη για ελληνες ή προωθηση απο ακαδημιες

αυτο για μενα ειναι ενα πλανο μπροστα
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Σωστή προσέγγιση του θέματος νομίζω.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Καποιοι εδω μεσα,ενοχλουνται ιδιαιτερα για τα 800000 του Σαλπιγγιδη και το γεγονος οτι δεν εχει προσφερει τα αναμενομενα.

Δεν τους βλεπω,ομως,να ενοχλουνται,ΚΑΘΟΛΟΥ,για το 1000000 που θα πληρωσει η ΠΑΕ σε προστιμα,φετος......εξαιτιας καποιων "αδερφων" τους.............

Πολυ επιλεκτικη ειναι η ενοχληση τους.......μαλλον δεν τους πειραζουν τα 800000 αλλα ο Σαλπιγγιδης........

Πανω απ'ολα ο ΠΑΟΚ χωρις Σαλπιγγιδη........με Σαλπιγγιδη?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα φιλε.
με σαλπιγγιδη η χωρις.με τους χαζους η χωρις.
το αν θα μπορεσει ο καημενουλης ο σαλπιγγιδης και του χρονου να μας ανεχτει ειρωνευτηκα.αν εσυ δεν βλεπεις τη γελοιοτητα της αποψης κακο δικο σου.
ξαφνικα αυτοσκοπος εγινε η ψυχικη ηρεμια ενος επαγγελματια.ειναι το αλλο ακρο.το ενα ακρο ειναι το μπινελικι βοηθαει δε βοηθαει και το αλλο ειναι αυτο.ο σαλπιγγιδης να ειναι καλα βοηθαει δεν βοηθαει.
μπορεις?τελεια!δεν μπορεις?δρομο! αυτη ειναι η αποψη μου.δεν τα εβαλα με το σαλπιγγιδη.με αυτους που εχουν παθει ψυχωση μαζι του τα εβαλα.
υ.γ.για την επιλεκτικη ευαισθησια.σε μια ευνομουμενη κοινωνια η βια δεν εχει καμια θεση στα γηπεδα.
τα επεισοδια με την αεκ ηταν αλλη φαση.δεν ειχαν να κανουν με αντιδραση στην αδικια.ειχαν να κανουν με καθυστερηση.ειχαν να κανουν με γαυροπαοκισμο.με ατομα που δεν ξερουν να χανουν.καμια σχεση με τη φιλοσοφια του ΠΑΟΚ.οσοι ξερουν αυτους που μπηκαν ας κανουν ενα καλο αν αγαπουν τον ΠΑΟΚ.την επομενη φορα να τους κλειδωσουν στα σπιτια τους πριν τον αγωνα.ειναι αχρηστοι στην ομαδα και στο συνδεσμητικο κινημα και αν δεν ηταν συνδεσμιτες,στην τουμπα και στο λαο γενικα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

mpafos4 έγραψε:Καποιοι εδω μεσα,ενοχλουνται ιδιαιτερα για τα 800000 του Σαλπιγγιδη και το γεγονος οτι δεν εχει προσφερει τα αναμενομενα.

Δεν τους βλεπω,ομως,να ενοχλουνται,ΚΑΘΟΛΟΥ,για το 1000000 που θα πληρωσει η ΠΑΕ σε προστιμα,φετος......εξαιτιας καποιων "αδερφων" τους.............

Πολυ επιλεκτικη ειναι η ενοχληση τους.......μαλλον δεν τους πειραζουν τα 800000 αλλα ο Σαλπιγγιδης........

Πανω απ'ολα ο ΠΑΟΚ χωρις Σαλπιγγιδη........με Σαλπιγγιδη?
Ο stiebel eltron από μόνος του πρέπει να ζητήσει μείωση του συμβολαίου του για την σχεδόν μηδενική προσφορά του στην ομάδα. ολόκληρη χρονια, 1 ασίστ στον Ιβιτς με τον Αγιαξ, και 1 γκολ στο Ζάγκρεμπ.

αλλά και τα μ@λ@κισμένα που νομίζουν ότι με ένα διαρκείας 150€ μπορούν να τα κάνουν π@υτανα όποτε γουστάρουν, του στυλ με τα λεφτά μου και την κυρά μου, δεν πάνε πίσω. Δεν σας γουστάρουμε ρε. Τα γ@μησιάτικά σας δεν θα τα πληρώνουμε μια ζωή εμείς σαν λακαμάδες.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

+1000000000
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

barlow4 έγραψε:ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα φιλε.
με σαλπιγγιδη η χωρις.με τους χαζους η χωρις.
το αν θα μπορεσει ο καημενουλης ο σαλπιγγιδης και του χρονου να μας ανεχτει ειρωνευτηκα.αν εσυ δεν βλεπεις τη γελοιοτητα της αποψης κακο δικο σου.
ξαφνικα αυτοσκοπος εγινε η ψυχικη ηρεμια ενος επαγγελματια.ειναι το αλλο ακρο.το ενα ακρο ειναι το μπινελικι βοηθαει δε βοηθαει και το αλλο ειναι αυτο.ο σαλπιγγιδης να ειναι καλα βοηθαει δεν βοηθαει.
μπορεις?τελεια!δεν μπορεις?δρομο! αυτη ειναι η αποψη μου.δεν τα εβαλα με το σαλπιγγιδη.με αυτους που εχουν παθει ψυχωση μαζι του τα εβαλα.
υ.γ.για την επιλεκτικη ευαισθησια.σε μια ευνομουμενη κοινωνια η βια δεν εχει καμια θεση στα γηπεδα.
τα επεισοδια με την αεκ ηταν αλλη φαση.δεν ειχαν να κανουν με αντιδραση στην αδικια.ειχαν να κανουν με καθυστερηση.ειχαν να κανουν με γαυροπαοκισμο.με ατομα που δεν ξερουν να χανουν.καμια σχεση με τη φιλοσοφια του ΠΑΟΚ.οσοι ξερουν αυτους που μπηκαν ας κανουν ενα καλο αν αγαπουν τον ΠΑΟΚ.την επομενη φορα να τους κλειδωσουν στα σπιτια τους πριν τον αγωνα.ειναι αχρηστοι στην ομαδα και στο συνδεσμητικο κινημα και αν δεν ηταν συνδεσμιτες,στην τουμπα και στο λαο γενικα.
Απολυτη συμφωνια μεχρι τελειας. :nairepaok:
υ.γ. Οπλαρχηγε για το "με ένα διαρκείας 150€", και αν θα πω εγω....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ε ήθελα να είμαι λίγο ευγενικός....ντε 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

barlow4 έγραψε: μπορεις?τελεια!δεν μπορεις?δρομο!
Νομίζω ότι αυτή η άποψη είναι υπεραπλουστευμένη. Το αν μπορεί ή όχι να προσφέρει ένας παίκτης εξαρτάται από κάποιους παράγοντες. Δεν είναι ένα απλό ΝΑΙ και μένεις ή ΟΧΙ και φεύγεις. Ο Σαλπι επιλέχθηκε από την ομάδα γιατί ξέρουν ότι μπορεί να προσφέρει. Οφείλει λοιπόν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος να εξετάσει τους παράγοντες εξ αιτίας των οποίων δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να τους αλλάξει, ώστε ο παίκτης να προσφέρει επιτέλους στην ομάδα. Κι αυτό ισχύει για κάθε παίκτη (εκτός και αν είναι τελείως άμπαλος). Τότε μόνο κάνουμε πράξη το: "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”