9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Μήτσε, βάλε κανα γκολ γιατί μέχρι στιγμής έχεις βάλει λιγότερα και απο τον Μπακαγιόκο.
Λεφτά υπάρχουν, γκολ θέλουμε!
Λεφτά υπάρχουν, γκολ θέλουμε!
O Mπακαγιόκος άμα είχε λίγο μυαλό ............θα έπαιζε ακόμα στον ΠΑΟΚ ...........και ταχύτητα έχει και να το παστελώνει ξέρει όσο λίγοι ξένοι στην Ελλάδα.
- ΑποστόληςΑ
- Despinamir
Λίγα με τον Σάκη γιατί θα φέρει τον φίλο του τον Αποστόλη.
Πως λέγαμε στο σχολείο.......μη του κολλάς θα φέρει παρέα.
Πως λέγαμε στο σχολείο.......μη του κολλάς θα φέρει παρέα.
η λυση ειναι να μην απλωνει ο ΠΑΟΚ τα ποδια περα απο το παπλωμα.αλλιως οι μαυρες μερες του παρελθοντος ειναι κοντα.στημενοι στη γωνια ειναι ολοι κ μας περιμενουν δεν το βλεπεις?
- ΑποστόληςΑ
Πέσ' τα βρε Ιάσονα! Και να σκεφτείς ότι, επειδή υποστήριζα τον Σάκη μετά μανίας, μερικοί με ρωτούσαν μήπως είμαι ... ο ίδιος ο Σάκης! Εσύ τουλάχιστον με έχεις δει οπότε μπορείς να τους καθησυχάσεις...
- Despinamir
- georgedoulk
Εγω είμαι ο Πνευματικός του Σβούρα
και μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι θελετε δεν θέλετε και του χρόνου Σάλπι θα τρώτε στην μάπα!

και μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι θελετε δεν θέλετε και του χρόνου Σάλπι θα τρώτε στην μάπα!
- Despinamir
- ΑποστόληςΑ
Δεσποινα μου, ακριβως για αυτον τον λογο εκανε το "λαθος" του. Γιατι ηταν ακομα 25 χρονων. Ο νοων νοειτο.Despinamir έγραψε:Καταλαβαινω απολυτα τι λετε, απλως για μενα ειναι αδικο να πρεπει μια ζωη να πληρωνει ενα λαθος που εκανε στα 25 του. Λες και κανεις μας δεν εχει κανει λαθη. Τελος παντων ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη!
ΥΓ. Και εγω εκει καπου στα χρονια του Μπατατουδη, οταν εφυγε ο ΓΧ και ο Καφες μπουχτησα και αλλαξα ομαδα για 3 χρονια. Τελικα ομως μετα ξανα εγινα ΠΑΟΚ. Απο τοτε οι φιλοι μου ακομα να με συγχωρεσουν. Αδικοι που ειναι...
- Despinamir