9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Ε οχι και χορτατος...1 πρωταθλημα και 1 κυπελλο στα 4 χρονια πηρε. Οικονομημενος ισως χορτατος οχι ομως..
-
kala re eiste oloi g tn peo kavala? tha mas trelanete t kritiki einai auti p askeite stn omada kai stn salpi ? o salpi exei meso oro 12 goal sezon stn a' ethniki .. kai ti mlkies einai autes p akouo ? dld o aguero tha mporouse se kamia omada na epaize teleios monos tou me psiles mpalies? sovareuteiteeeeeeeee dn leo einai polu deforme alla eseis ksepernate ta oria ftanei piaaaaaa .. .
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Σωστος φιλεFalegkos έγραψε:
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΑΛΜΟΝ ΤΩΡΑ
δεν υπαρχει παίκτης σαλπιγκιδης.....στην μονη ομαδα που θα επαιζε βασικος θα ηταν σε εμας, κανεις προπονητής δεν θα τον εβαζε με τετοια αποδοση και θα αφηνε εξω κλαους,παπα-ζογλου,φιλομενο.
δεν ξερω το βισματου η αν παιζει γιατι ειναι "επαγγελματιας ΠΑΟΚτσις" αλλα ο ζαγορ πρεπει να τον πιασει αυριο και να του πει 300.000 θα κανουμε το συμβόλαιο παλικαρε γιατι αυτα αξιζεις (και αυτα για την πορια του σε προιγουμενη ομαδα) αλλιος πουλο , πανε γραφε σε κανα blog.(λετε να δεχτει η θα γινει παλι επαγκελματιας)
ταλιροφωνια
Το τοπικ της παπαρολογιας σπαει ολα τα ρεκορ
Διαγωνισμος κομπλεξ και εμπαθειας καθε Κυριακη...
και οπως βλεπω βρηκαμε "παιχνιδακι" να ασχολουμαστε μιας και λυσαμε ολα μας τα προβληματα...
Σορρυ για το off topic αλλα την αποψη μου λεω δεν την αλλαζω...
Διαγωνισμος κομπλεξ και εμπαθειας καθε Κυριακη...
και οπως βλεπω βρηκαμε "παιχνιδακι" να ασχολουμαστε μιας και λυσαμε ολα μας τα προβληματα...
Σορρυ για το off topic αλλα την αποψη μου λεω δεν την αλλαζω...
- emeissaspsirizoume4
- crabsody_in_blue
Καλά έχω διαβάσει τη βλακεία του αιώνα. Λοιπόν. Ο Σαλπιγγίδης όπως και κάθε παίκτης μας χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Εμάς αυτή είναι η δουλειά μας. Και δυστυχώς σήμερα στο γήπεδο είμασταν ο χειρότερος παίκτης...
Falegkos έγραψε:Δεν με ενδιαφερει κανεεεεεεεεεενας μα κανενας αλλος παικτης πλεον.
Οποιος και να κανει μαλκακιες εσενα θα κράζω και τα @@@@ αν με κυνηγήσει ο αδερφός DJ timo
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΑΛΜΟΝ ΤΩΡΑ
δεν υπαρχει παίκτης σαλπιγκιδης.....στην μονη ομαδα που θα επαιζε βασικος θα ηταν σε εμας, κανεις προπονητής δεν θα τον εβαζε με τετοια αποδοση και θα αφηνε εξω κλαους,παπα-ζογλου,φιλομενο.
δεν ξερω το βισματου η αν παιζει γιατι ειναι "επαγγελματιας ΠΑΟΚτσις" αλλα ο ζαγορ πρεπει να τον πιασει αυριο και να του πει 300.000 θα κανουμε το συμβόλαιο παλικαρε γιατι αυτα αξιζεις (και αυτα για την πορια του σε προιγουμενη ομαδα) αλλιος πουλο , πανε γραφε σε κανα blog.(λετε να δεχτει η θα γινει παλι επαγκελματιας)
Ας βγουν τωρα και ολοι οι ΑΡΔ που πριν ενα χρονο τον εκραζαν οπος ολοι μας και τωρα που ηρθε "ε μωρε το παλικαρακι το ΠΑΟΚτσακι που δεν τον βοηθαει το συστημα και ηρθε με μισα λευτα"
ΚΟΥΡΟΥΤ λενε στο χωριο μου.
κραξτεμε εσεις που κραζατε τοτε τον κοντο και τωρα του γλυφετε και τις τριχες απο τα @@@ του λετε και σας κωβει επιταγη απο τα "μισα" λεφτα που παιρνει.
ταλιροφωνια
Γιατι να σε κυνηγησω ρε φιλε? Αν και δε συμφωνω με τις εκφρασεις που χρησιμοποιεις, ειναι η γνωμη σου.. με το ζορι πρεπει να τον πας? Αλλα μην ακουσω πλεον αλλον να με κραζει αν τον υπερασπιζομαι...
crabsody_in_blue έγραψε:Καλά έχω διαβάσει τη βλακεία του αιώνα. Λοιπόν. Ο Σαλπιγγίδης όπως και κάθε παίκτης μας χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Εμάς αυτή είναι η δουλειά μας. Και δυστυχώς σήμερα στο γήπεδο είμασταν ο χειρότερος παίκτης...
++++++++++++++++++++++++++++++++
-
επρεπε να φωναζουμε Σαλπιγγιδης οεοεοεεοεοε μπας και παρει τα πανω του και δν χασει το τετ α τετ......
βάζω λίγα ακόμα για να συμπληρωθεί όλη η άλφαβήταsernikos έγραψε:για την αποδοση του δεν διαφωνω, δεν ειμαι ομως ειδικος να κρινω τους λογους της πτωσης του, ενδεικτικα θα αναφερω μερικους
α)κουραση,φουλ σεζον με βαζελο,μουντιαλ,εθνικη καθε λιγο,νον στοπ αγωνες ΠΑΟΚ
β)ελλειπες επιθετικο συστημα ομαδας
γ)ελλειψη επιτελικου
δ)αμπαλος
ε)επαγγελματιας,καθεται στο συμβολαιο του
στ)ματιασμα, τοσοι τον κραζουν καθε μερα-νυχτα
ζ)απατεωνας,στον βαζελο και στην εθνικη παιζει ο διδυμος αδερφος του που ειναι ετεροθαλης του σουπερμαν
η)αγκολος
θ)προδοτης,η μοιρα τους εχει φτυσει και δεν μπορουν να ρεφαρουν τη ρουφιανια
ι)γερος
κ)κουτσο αλογο
λ)απαθης,δεν μαρκαρει,δεν παθιαζεται,στον κοσμο του
μ)εχει ροξακι
ν)μας εγραψε ενω εμεις δεν τον θελαμε ναουμε
ξ)δεν μιλαει πορτογαλικα και δεν μπορει να παρει τις πασες απο βιερινια
ο)ειναι ελληνας
π)ειναι ποντιος
ρ)ειναι κοντος
σ)είναι ανάδρομος ο Ερμής
τ)τον στενεύει το σορτσάκι
υ)τον στενεύουν τα παπούτσια
φ)είναι αξύριστος
χ)έχει φάει φτύσιμο από κάποια γκόμενα και δεν μπορεί να το ξεπεράσει
ψ)έχει φτύσει αυτός κάποια γκόμενα και τον έχει καταραστεί
και επιτέλους
ω)απλά....."δεν μπορεί το παληκάρι"
[youtube]cEbuv-uXvhM[/youtube]Sera4 έγραψε: εβλεπα τον μαυρο και εβλεπα και τον δικο μας και πραγματικα τον λυπηθηκα....ουτε κοντρολ ουτε κινηση ουτε εκρηξη ουτε τπτ.
που λέει και ο πρόεδρος.
αγαπηστε τον ΠΑΟΚ και τους παικτες του...
ΟΛΟΥΣ...σημερα ο παπαζογλου ακουσε να τον βριζουν επειδη απλα υπαρχει..ο σαλπι ειναι ο χειροτερος ολων σχεδον παντα..αλλα το να λες τον μπουλο δεν ειναι λυση...
ελπιζω ολοι να κανουν αυτο που μπορουν με πρωτο απο ολους τον προεδρο
ΠΑΟΚ ΡΕ....
ΟΛΟΥΣ...σημερα ο παπαζογλου ακουσε να τον βριζουν επειδη απλα υπαρχει..ο σαλπι ειναι ο χειροτερος ολων σχεδον παντα..αλλα το να λες τον μπουλο δεν ειναι λυση...
ελπιζω ολοι να κανουν αυτο που μπορουν με πρωτο απο ολους τον προεδρο
ΠΑΟΚ ΡΕ....
+++++spiros1989 έγραψε:επρεπε να φωναζουμε Σαλπιγγιδης οεοεοεεοεοε μπας και παρει τα πανω του και δν χασει το τετ α τετ......
- Aureliano Buendia
Δεν ξέρω τι γίνεται ρε γαμώτο, δεν μπορώ να καταλάβω.
Πού είναι ο Σάλπι που είδα με τον Άγιαξ?
Εκεί μπορεί να έχασε 2 γκολ, αλλά έβαλε ένα, έδωσε δύο ασίστ και γενικά τους ζάλισε τον αδόξαστο, έκλεβε μπάλες, μπούκαρε, κέρδιζε άπειρα φάουλ, αναστάτωνε...
Τι σκατά έχει συμβεί?
Δεν είναι μόνο ότι δεν βάζει γκολ, είναι η γενική του αδυναμία και νωθρότητα.
Ο πάγκος είναι αναπόφευκτος όχι για να "τιμωρηθεί" ή να ξελαμπικάρει αλλά επειδή αυτή τη στιγμή δεν διακαιολογείται η θέση βασικού.
Τι να πω, οψόμεθα αλλά ως τώρα έχω πέσει πολύ έξω με την παρουσία του και έχω απογοητευτεί τρομερά.
Πού είναι ο Σάλπι που είδα με τον Άγιαξ?
Εκεί μπορεί να έχασε 2 γκολ, αλλά έβαλε ένα, έδωσε δύο ασίστ και γενικά τους ζάλισε τον αδόξαστο, έκλεβε μπάλες, μπούκαρε, κέρδιζε άπειρα φάουλ, αναστάτωνε...
Τι σκατά έχει συμβεί?
Δεν είναι μόνο ότι δεν βάζει γκολ, είναι η γενική του αδυναμία και νωθρότητα.
Ο πάγκος είναι αναπόφευκτος όχι για να "τιμωρηθεί" ή να ξελαμπικάρει αλλά επειδή αυτή τη στιγμή δεν διακαιολογείται η θέση βασικού.
Τι να πω, οψόμεθα αλλά ως τώρα έχω πέσει πολύ έξω με την παρουσία του και έχω απογοητευτεί τρομερά.
δεν μάθαμε σήμερα οτι ο Σαλπι δεν είναι τεχνίτης κ υστερεί ακόμα και σε απλά κοντρολ..το θέμα είναι οτι τέτοιοι παίκτες που κάνουν καριέρα με πρωτεύον γνώρισμα την εκρηκτικότητα τους όσο περνάνε τα χρόνια και τη χάνουνε -την εκρηκτικότητα- πέφτει και η καριέρα τους..βλέπε Γκοβου.
όπως και να'χει σε σχέση με φιλομενο,παπαζογλου,κουτσια είναι έτη φωτός μπροστά αλλά καλό θα ήταν να είχε στήριγμα δίπλα του με δευτερο φορ..ο Σαλπι έβγαλε μάτια όταν είχε δίπλα του τον Μίετσελ,τον Παπαδόπουλο και τον Μάντζιο και ήταν με διαφορά ο πρώτος σκορερ της super league και στις 3 περιπτώσεις
όπως και να'χει σε σχέση με φιλομενο,παπαζογλου,κουτσια είναι έτη φωτός μπροστά αλλά καλό θα ήταν να είχε στήριγμα δίπλα του με δευτερο φορ..ο Σαλπι έβγαλε μάτια όταν είχε δίπλα του τον Μίετσελ,τον Παπαδόπουλο και τον Μάντζιο και ήταν με διαφορά ο πρώτος σκορερ της super league και στις 3 περιπτώσεις