9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Πρεπει να τονιστει η αδικια παντως...Ο Σακης εχασε μια κλασικη ευκαιρια και πεσαμε ολοι και τον φαγαμε...Ο σαλπιγγιδης εχει χασει καμια 5αρια και βλεπουμε ολοι την σταση που εχουμε απεναντι του...

Φυσικα και δεν εννοω να πεσουμε και να φαμε κι αυτον...Ισα-ισα το αντιθετο...Οπως ειμαστε ανεκτικοι απεναντι σ'αυτον,το ιδιο θα πρεπει να ειμαστε και με τους υπολοιπους επιθετικους της ομαδας... ;)
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

μην ξεχνάς ότι ο Σάκης κάνει δεύτερη προετοιμασία με σχεδόν ίδο ρόστερ
και ο Σάλπι έχει 2 μήνες στην ομάδα...
ύστερα είναι και λίγο ότι ο Δημήτρης θέλει να αποδείξει και στους πλέον δύσπιστους ότι
δικαιολογεί κάθε ευρώ που πέρνει... και μπλοκάρετε χωρίς λόγο.
πάντως έβγαλε 2 ασσίστ, δεν το λες και κακή εμφάνιση, αν έβγαζε και γκολ θα μιλάγαμε για τον MVP
της αγωνιστικής.
Όπως και να έχει κατακριτέο το κράξιμο για παίκτες τις ομάδας που τα δίνουν όλα για την νίκη
ανεξαρτήτου αποτελέσματος
professor v

Δημοσίευση από professor v »

Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο που υπεπεσε στην αντιληψη μου απο τον κατακοκκινο γαυρο Νικολακοπουλο για τον Σαλπι που λεει πολλα για την αξια του αλλα και για τον ιδιο το ποδοσφαιριστη.

Ο Σαλπιγγίδης ήταν μία περίπτωση…

Είναι ένα θέμα στον Ολυμπιακό οι λιγοστοί Έλληνες στο ρόστερ, με το οποίο μπήκε η ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν κάνουν ενδεκάδα με τίποτα! Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης, Αβραάμ, Ποτουρίδης, Γιαννάκης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου. Οκτώ είναι όλοι κι όλοι.

Αλλά μην νομίζετε πως και στον Ολυμπιακό δεν το βλέπουν και δεν προβληματίζονται. Ποιους να έπαιρναν, όμως; Εδώ είναι ένα καλό ερώτημα. Ποιοι Έλληνες, διαθέσιμοι εννοώ, θα ήταν για τη φανέλα του Ολυμπιακού;

Για να μην πάω στο οικονομικό, όπου ο Μανιάτης, που θα ήταν μπακ απ του Τοροσίδη, είχε τιμή 1,2 εκ. Ευρώ σύμφωνα με τον Πανιώνιο.

Η περίπτωση η καλή, για εμένα, ήταν ο Σαλπιγγίδης. Κι ας είχε παίξει σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Κι Έλληνας και σε καλή ηλικία κι ελεύθερος και επιθετικός και καλός και σκόρερ.

Έλα, όμως, που δεν ήθελε. Πέντε μάνατζερ ξέρω εγώ, που τον πλησίασαν από τον περασμένο Μάϊο, για να τον ρωτήσουν αν θα ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό, προκειμένου μετά να έκαναν το κονέ με τη διοίκηση. Πέντε, επαναλαμβάνω, ξέρω εγώ. Φανταστείτε πόσοι του την «έπεσαν».

Αλλά το παιδί έλεγε σε όλους το ίδιο πράγμα. Ότι την απόφασή του την είχε πάρει, φεύγοντας από τον ΠΑΟ. Να επιστρέψει στην Τούμπα, όπως κι έκανε δηλαδή.

Αυτός ήταν ίσως η μόνη περίπτωση διαθέσιμου Έλληνα κι αυτό που λέμε, «να τον πάρεις, να σου παίξει». Η, τέλος πάντων να έχει προδιαγραφές για βασικός η, «κοντά» στους 11 βασικούς.

Κ. Νικολακόπουλος

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/291149
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τρί 07 Σεπ 2010, 09:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Προβολή του άρθρου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Μήτσος είναι πραγματικός Πόντιος, δηλαδή λεβέντης (δηλαδή ΠΑΟΚτσής)!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Απόψε θέλω να σκοράρει ειδικά αυτός. Μπας και του φύγει ο τρόμος που φαίνεται να έχει στα μάτια και δεν μπορώ να εξηγήσω. Στο ίδιο αυτό γήπεδο θα κληθεί να σκοράρει και το Δεκέμβριο. Βέβαια δε θα έχει σημασία γιατί θα έχουμε ήδη προκριθεί.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

+1
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πίστευα ότι θα σκοράρει κόντρα στη Γεωργία, μπας και "σπάσει το ρόδι", αλλά κι εκεί έχασε μια μεγάλη ευκαιρία. Στην Κροατία θα είναι πιο δύσκολα. Μακάρι πάντως να βρει πλεκτό, γιατί το χρειαζόμαστε πολύ...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Pegasus έγραψε:Απόψε θέλω να σκοράρει ειδικά αυτός. Μπας και του φύγει ο τρόμος που φαίνεται να έχει στα μάτια και δεν μπορώ να εξηγήσω. Στο ίδιο αυτό γήπεδο θα κληθεί να σκοράρει και το Δεκέμβριο. Βέβαια δε θα έχει σημασία γιατί θα έχουμε ήδη προκριθεί.
Αμήν!

Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να σπάσει απόψε η γκαντεμιά του Δημητράκη, μέσα στο Μαξιμίρ!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ειναι λογικο να ειναι ετσι ο σαλπι γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα ηρθε για να αποδειξει πολλαα αλλα αυτο του βγηκε μπουμερανγκ στο αντιθετο λογω αχους ..........

θα προσαρμοστει κ θα κανει πολυ καλη χρονια......

εμενα δε με νοιαζει να σκοραρει στην εθνικη με νοιαζει να σκοραει σε εμας .......

καλυτερα παντως που ειναι ντεφορμε τωρα για να γ@μησει μετα........

παντως κ ντεφορμε που ειναι εχει κανει τοσες ασις για γκοαλ φανταστειτε να φορμαριστει..τι εχει να γινει...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Θέμα χρόνου είναι παιδιά. Εγώ τον βλέπω να ξεμπουκώνει στην Τρίπολη... ;)
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

πολύ αγχος αυτό το παιδί...τσ τσ τσ
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αγχος αυτό το παιδί,κόλλημα κάποια άλλα παιδιά,ο καθείς με τα κουσούρια του.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

και ο πρόεδρος σου μαζί με τα παπαγαλάκια σήμερα μούγκα για αυτό το θέμα αλλά ξέχασα εμείς έχουμε το κόλλημα! :roll:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

?????????????????????????????????????

Τί να πώ πια ρε φούστη μου... Κουρκούτι έχει γίνει..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

πραγματικα ο σαντος ειναι τελικα δειγμα προπονητη που καταστρεφει τους φορ.....τρεχει μονος του σα μ@λ@κ@ς μεχρι στιγμης,και μια σωστη πασα δεν εχει παρει....οπως ακριβως και με το ζλαταν περσι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”