9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από sidpanos »

Ο Σάλπι στη Γερμανία

09 Ιουλ 2010 21:01, Από PAOK24

Λίγα λεπτά με την έναρξη του αγώνα, έφτασαν και οι τρεις Έλληνες διεθνείς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και βέβαια, στο επίκεντρο βρέθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος επέστρεψε στον Δικέφαλο μετά από 4 χρόνια.

Ο Σάλπι έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους λιγοστούς φίλους του ΠΑΟΚ, που παρακολουθούν το σημερινό φιλικό, ενώ ο φροντιστής της ομάδας, Γιασέρ Ζεϊνό, ήταν από τους πρώτους, που έσπευσαν να τον ασπαστούν (φωτό), καθώς γνωρίζονται από την προηγούμενη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος φορ, παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον Χαλκιά και τον Μαλεζά και αύριο το πρωί, θα τεθούν στη διάθεση του Μάριο Μπερέτα και θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Στην Γερμανία έφτασε και ο Κριστιάνο, ο οποίος προτιμήθηκε να είναι μαζί με την ομάδα, ακολουθώντας το δικό του πρόγραμμα. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στα τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς προέρχεται από επέμβαση στους χιαστούς.

http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=950
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

SHREK έγραψε:Φίλε bob πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε ο συνδεσμός μασ και μέτα να είμαστε ΠΑΟΚ.
ΚΑλός η κακός μάλον το γήπεδο θα γίνει εκτός π[όλης όπως θέλει η ΟΥΕΦΑ με εύκολη πρόσβαση στο αρεοδρόμιο και άλλούς κανόνες.
ΚΑλός να ώρισουν όσοι είναι γεια το καλό της ομάδος

ΠΑΟΚ ειναι 4 ιερά γράματα μήν μας πρήζετε με τους συνδέσμους
ο ΠΑΟΚ πανώ απο όλα όχι ο σύνδεσμος...
Αυτος ο μυθος οτι τα γηπεδα γινονται εκτος πολης θα σταματησει ποτε?????????????Τα περισσοτερα ευρωπαικα γηπεδα γινονται μεσα στην πολη..........Το γηπεδο ειναι θεμα του ΑΣ,οχι της ΠΑΕ........
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ... ΣΩΘΗΚΕΣ... :o
ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΜΠΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2000 ΧΡΟΝΙΑ. :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Καλή αρχή Δημητράκη. Κάτω τη μπάλα, λίγα λόγια, πολύ δουλειά. Μαζί σου η ομάδα ανεβαίνει ένα σκαλί πιο πάνω. Φέτος, στόχος πρέπει να είναι ένας και μόνο. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Μακάρι να το πανηγυρίσουμε μαζί τον Μάη, μέσα στην Τούμπα μας...

:pano:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από sidpanos »

http://dai.ly/ao4u4R

[dailymotion]http://dai.ly/ao4u4R[/dailymotion]
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Δε με χαλάει και δεξιά...

Quiz:
Φέτος με Σάλπι δεξιά και Βιειρίνια αριστερά, σε ποιόν απο τους 2 θα πέφτουν 3 άτομα πάνω (όπως πέρσι στον πορτογάλο) για να μη πάρουν πάσα?

Χαρά στο Βλάντο και στις κάθετες που εχει να βγάλει!
:opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Μην περιμένεις να δεις πολλές φορές τον Ιβιτς 11άδα
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

10 γκολ μινιμουμ θελω!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στην ευρωπη.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Επιστρέφοντας στον ΠΑΟΚ, τα παιδιά από το PAOK24, μου πρότειναν να επικοινωνούμε μέσα από την ιστοσελίδα, που δημιούργησαν. Κάνουν μια καλή προσπάθεια να προσφέρουν ενημέρωση για όσα γίνονται στην ομάδα μας, θα ήθελα να τους ευχηθώ να πετύχουν και αποδέχτηκα με χαρά την πρότασή τους.

Το Ίντερνετ μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μία καλύτερη επικοινωνία και μέσα απ΄ αυτή την ιστοσελίδα, θα μπορούμε να τα λέμε στη διάρκεια της χρονιάς. Σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθώ να διαβάζω όλα τα σχόλια σας.

Για μένα, αυτό ήταν ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι. Είχα την τιμή να συμμετάσχω σ΄ ένα Μουντιάλ και τη χαρά να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ.

Η εμπειρία με την Εθνική στη Νότια Αφρική ήταν μοναδική, πρωτόγνωρη κι αυτά που νιώσαμε στην Αφρική δεν περιγράφονται με λόγια. Αγωνιστικά, θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα, δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα από το παιχνίδι με την Κορέα κι αυτό μας στοίχισε. Σε τελική ανάλυση, είχαμε μία αξιοπρεπή παρουσία. Το ότι κατάφερα να σκοράρω, σ΄ ένα παιχνίδι που κερδίσαμε, είναι κάτι που μου δίνει λίγο περισσότερη προσωπική ικανοποίηση.

Πολύ μεγάλη είναι και η ικανοποίηση για την επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν κάτι, που το ήθελα πολύ, είμαι χαρούμενος, που έγινε και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θόδωρο Ζαγοράκη, τον Ζήση Βρύζα και όλους τους συνεργάτες τους, που μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους. Δεν σας κρύβω ότι ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα σε μία ηλικία, που θα μπορώ να της είμαι πραγματικά χρήσιμος. Επιστρέφω σε μια ώριμη ηλικία, σε μια περίοδο της καριέρας μου, που αισθάνομαι δυνατός κι εύχομαι απλά να έχω την υγεία μου, για να βάλω το λιθαράκι μου στην προσπάθεια, που θα κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Περίμενα με ανυπομονησία τη μέρα, που θα ξεκινήσω και πάλι με τον ΠΑΟΚ κι ερχόμενος στη Γερμανία, βρήκα ένα γνώριμο περιβάλλον. Διαφορές υπάρχουν, η ομάδα είναι σήμερα πολύ πιο οργανωμένη. Όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά, βρήκα γνωστά πρόσωπα, είναι ωραίο συναίσθημα να γυρίζεις κάπου, που πραγματικά σου αρέσει. Μπορεί να ακούγεται λίγο λαϊκίστικο κι αυτά δεν μου αρέσουν, αλλά πραγματικά νιώθω ότι γύρισα στις ρίζες μου.

Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα λόγω της ζέστης, αλλά προσπαθούμε όλοι μαζί. Δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο, που θέλουμε να φτάσουμε, αυτό είναι λογικό. Συνήθως χρειάζονται περίπου 20 μέρες προετοιμασίας για να είναι μια ομάδα καλά και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε όταν πρέπει.

Αυτές τις μέρες εδώ, στον ελεύθερο χρόνο μας, συζητάμε αρκετά για την κλήρωση και τον αντίπαλο, που θα μας έρθει, όλοι μας περιμένουμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά ξέρουμε ότι είναι η ευκαιρία μας και θα τη διεκδικήσουμε.

Όλοι μας είμαστε αισιόδοξοι ότι φέτος θα πάμε καλά. Η ομάδα έκανε ήδη τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια κι έχει πάλι τη δυνατότητα να διεκδικεί μεγάλους στόχους. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα και κόσμος, να μη χάσουμε ποτέ αυτή τη συσπείρωση, για να έχουμε μια καλή σεζόν και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: http://blog.paok24.com/?p=227

Καλή επιτυχία Δημήτρη και πολλά Γκολ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι η μόνη προσθήκη που προσθέτει πολλά στην περυσινή ομάδα. Κατ' εμέ ίσως και να την ανεβάζει μισή κλάση!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

thrix έγραψε:Μην περιμένεις να δεις πολλές φορές τον Ιβιτς 11άδα
Γιατί ρε συ??
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Γιατί ο Σάντος είχε εμμονές με τον Ιβιτσ, ενώ ο Μπερέτα όχι, με άλλα λόγια ζήτω η τρέλα!!! δυο λαλούν και τρεις χορεύουν είμαστε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Θεμα Σάλπι here :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εμαθε και τριπλα οσο ελειπε μπραβο μητσε μακαρι να δουλευανε ολοι ετσι......
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τίποτα το ιδιαίτερο πέρα απο μια ντρίπλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”