9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από lefis »

Αν φορέσω φανέλα του σαλπιγγιδη κινδυνεύω στην τούμπα να χαρακτηριστώ και εγώ προδότης?
Αφού δεν έγινε κανένας ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα γιατί έβριζαν τον σπάθα που μας το στέρησε και δεν του είπαμε ένα ευχαριστώ αφού με την αδικία του έκανε καινούργια ΠΑΟΚτσάκια?
Τελικά αποδείχθηκε πως όλα αυτά που έλεγαν βγες και πες έστω μια συγγνώμη κλπ κλπ ήταν παπαριές.
Τουλάχιστον 1 εκαττομύριο περισσότερα θα έπερνε αν έμενε στον παο αλλά ήρθε στην ομάδα που όπως λέει αγαπάει, ούτε αυτό σας πείθει για το ότι μετάνιωσε για ότι έγινε πριν 4 χρόνια? και επιτέλους πείτε τι θέλετε να κάνει για να τον συγχωρέσετε και να συνεχίσουμε ενωμένοι και την νέα αγωνιστική χρονιά χωρίς εσείς και εμείς. μονο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ο χρόνος γιατρευει ολες τις πληγες...

...Ας αρχισει το Τσου Λου και το πρωταθλημα, να συζητησουμε για τον Μπερετα, για το πως ρολαρει η ομαδα και ολα θα κυλουν ομαλοτερα οσο περναει ο καιρός... Καλη υπομονη σε ολους!

ΥΓ.

Καλως ηρθες παιχταρα!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Άτομα με ισχυρό λόγο εδώ μέσα δεν τους βλέπω.
Καλά κάνουν και απέχουν.
Αν απέχουν.

Δεν ξανά ανοίγω το ΠΑΟΚμανια.

Το ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα θέλω να το υπερασπιστώ και όχι να πουλαω πνεύμα.

Ξανά τα λέμε σε κανένα παιχνίδι όπως λέει και ο μαξιμος.

Μέχρι τότε... ΠΑΟΚ!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όποιος έχει πρόβλημα

http://www.paokfc.gr/contact.jsp?CMCCode=1009&extLang=
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

lefis έγραψε:...Αφού δεν έγινε κανένας ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα γιατί έβριζαν τον σπάθα που μας το στέρησε και δεν του είπαμε ένα ευχαριστώ αφού με την αδικία του έκανε καινούργια ΠΑΟΚτσάκια?...
Εύλογη η απορία σου φίλε μου.

Μήπως να γίνουμε άρης για να είμαστε σίγουροι οτι δεν θα έχουμε τραβήγματα με τίτλους και πρωταθλήματα;
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

bakunin4 έγραψε:Μετά λύπης, θλίψης και οργής , καλούμαστε σήμερα να σχολιάσουμε και να πάρουμε θέση απέναντι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην οποία επισημοποιείται η θρυλούμενη εδώ και ένα εξάμηνο μετεγγραφή του επαγγελματία μισθοφόρου. Ελπίζαμε ότι δε θα χρειαζόμασταν να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο, ελπίζαμε ότι το πάθημα Γκαγκάτση, (για τον οποίον η δημοσιευμένη θέση μας, μας έφερε να συγκρουστούμε με Θεούς και Δαίμονες, ασχέτως ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ) θα γινόταν μάθημα…….

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών αποδοκιμάζει απερίφραστα και έντονα την μετεγγραφή του μισθοφόρου ποδοσφαιριστή και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στερείται πλέον με αυτήν την κίνηση της την εν λευκώ αμέριστη υποστήριξή μας και κατανόηση. Για τους Συνδεσμίτες του Πανελληνίου ο Π.Α.Ο.Κ. δεν αποτελεί το σκαλοπάτι έκφρασης της σύγχρονης μικροαστικής μιζέριας της κοινωνίας. ΠΑΟΚ δεν είναι 90 λεπτά στα πέταλα, ΠΑΟΚ δεν είμαστε για να σηκώνουμε κούπες και πρωταθλήματα. ΠΑΟΚ γεννηθήκαμε γιατί νιώθουμε τον Δικέφαλο μέρος της οικογένειάς μας. Ο ΠΑΟΚ μας επέλεξε για να εκφράζουμε την ιδεολογική του καθαρότητα και υπεροχή. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον τελειώσαμε στις συνειδήσεις μας όταν τόλμησε να αντιμιλήσει στο ιστορικότερο πέταλο. Τον διαγράψαμε που όλα αυτά τα χρόνια, αντί να ζητήσει συγνώμη, έριχνε το βάρος αλλού και στρουθοκαμήλιζε. Τελείωσε για ολα τα γεγονοτα που ειναι γνωστα, τα εχει καταγραψει η ιστορια και εμεις οι λιγοι-πολλοι ποτε δεν θα ξεχασουμε.

Για μας πέθανε. Όπως πέθαναν και οι γνωστοί αυλοκόλακες, το άτυπο, πλην όμως τα πάντα πληρούν γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, ήτοι τα γνωστά παπαγαλάκια «δημοσιογράφοι» που εδώ και έξι μήνες βαυκαλίζουν ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ, λες και περιμέναμε τους προσκυνημένους σωσίες για να δούμε μεγάλο ξανά τον ΠΑΟΚ. H οπαδική μας κόκκινη γραμμή χαράχτηκε από τους (τότε) καταληψίες στην Μ. Ασίας, τους αγωνιστές της Ασπρόμαυρης ιδέας. Εμείς θα μαστε πάντα εδώ, έτοιμοι να φροντίζουμε την οριοθέτησή της.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ. Από την στιγμή που η παε επελεξε να μην είναι πια "δικη μας" και εμείς «οι δικοί της» (δείχνοντας δείγματά της με την άστοχη και άτοπη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος της, αποκαλώντας αγωνιστές του Π.Α.Ο.Κ. ως «50-100 «ανεγκέφαλους»), θα κρινεται αυστηρα για καθε ενεργεια, αποτελεσμα ή πράξη της. Η προσωπολατρεία τέλειωσε, τα συγχωροχαρτια σήμερα τα έκαψε η ίδια.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ
Μπραβο στα παιδια του Πανελληνιου που σταθηκαν στο υψος τους και επι Γκαγκατση και επι ΔΣ.......Πολυ καλη η ανακοινωση..........Κατα τα αλλα,συμφωνω απολυτα με τον Κολοκοτρωνη..........Ο εν λογω παικτης ειναι ενα εμετικο γραναζι στη μηχανη του ΠΑΟΚ.......Μακαρι να βοηθησει το συλλογο να φτασει ψηλα..........
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Kolokotronis_4 έγραψε:κοντοπ@υτανε για ακόμα μία φορά κατάφερες να μας κάνεις ρδελομπου
έχεις ταλέντο!!

για μένα θα είσαι πάντα ο κοντοπ@υτανος προδότης του σσσσσσσσσσσσσσσσσ στη 4, το δεκανίκι του γούμενου που πήγαινες από κότερο σε κότερο σαν καμμιά περιφερόμενη πο@τανίτσα περιοπής. είσαι αυτός που δήλωσες ότι ήσουν ο μοναδικός πληρωμένος και δεν μπορούσες να δεις τους απλήρωτους συμπαίκτες σου στα μάτια. είσαι αυτός που την έκανε από την πίσω πόρτα στο αεροδρόμιο, όταν τα ΠΑΟΚτσάκια έκαναν την ύστατη προσπάθεια να σε μεταπείσουν να μην φύγεις για το βάζελο και είσαι αυτός που πήρες ετσιθελικά τη μπάλα την έστησες στη βούλα του πέναλτυ και εκτέλεσες!
Για μένα ο άνθρωπος Δ.Σ. δεν μετράει ούτε για φτύσιμο. έπαιξες και έχασες.
Επειδή όμως πάνω απ'όλα είμαι ΠΑΟΚ και δεν γουστάρω να βάζω όρους σε αυτό, και επειδή τον Ζαγοράκη τον πάω, θα κάνω τουμπεκί και θα περιμένω. Θα περιμένω γιατί σέβομαι την προσπάθεια και την υπομονή τόσων χιλιάδων (εκατομμύρίων) ΠΑΟΚτσήδων που προσπαθούν για την υπέρβαση. Την ομάδα δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την κάνει μπουρδέλο (όποιες και αν είναι οι προθέσεις του). Αντιμετωπίζω τον Δ.Σ. σαν ένα γρανάζι στη μηχανή που λέγεται ΠΑΟΚ. Αφήνω καταμέρους τις συναισθηματικές μελό αντιδράσεις (μου έγινε μάθημα πλέον) και προσηλώνομαι στο στόχο και το όραμα του ΠΑΟΚ, δηλ. το πρωτάθλημα.

Από εδώ και πέρα, στα @@ μου τι ομάδα είναι ο κάθε παίχτης. Μπορώ να έχω 11 γάβρους που θα μου πάρουν πρωτάθλημα? Δεν μου καίγεται καρφί! Κοντοπ@υτανε Δ.Σ., ένα σου λέω μόνο. Βούλωσε το και μη πουλάς ΠΑΟΚτσηδιλίκι! Κάνε τη δουλειά σου και μώκο.
Εγώ Κολοκοτρώνη περίμενα η νοοτροπία να μην θεοποιούμετους παίχτες που παίζουν στην ομάδα να δημιουργηθεί χωρίς αφορμή αντίστοιχη με την επιστροφή Σάλπι. Έπρεπε να το έχουμε καταλάβει πολύ καιρό ...

Όταν φωνάζουν την ενδεκάδα στα μεγάφωνα στην αρχή του αγώνα και εμείς κάνουμε χέρια περίμενα να σταματήσει από την 4 η αηδία του "ΟΛΕ". Περίμενα και περιμένω να φωνάζουμε "ΠΑΟΚ".

Ο Σαλπιγίδης είναι παιχταράς και έρχεται ως ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομάδας. Τα αξίζει ? ΝΑΙ αρκεί να το αποδείξει με την ψυχή του στο γήπεδο. Θέλει να είναι παοκτσής. Γούστο του και καπέλο του. Εγώ δεν θα του πω μπράβο γιατί απλά τον πληρώνω ...

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο. Και έξω από αυτό όταν μιλάμε για παίχτες όπως ο Γκαρσία οι οποίοι μας αλλάζουν επίπεδο στην νοοτροπία.

Απλά πράγματα Κολοκοτρώνη αλλά χρόνια δεν τα κάνουμε με ευθύνη όλου του κόσμου του ΠΑΟΚ ο οποίος ο ίδιος έχει τρυπηθεί και έχει κάνει παπαριές επί χρόνια. Τον συγχωρείς ???? Ε βέβαια τον συγχωρείς ...

Συγχώρησε λοιπόν και τον άνθρωπο Σάλπι που θέλει να παίζει εδώ και πάνε την κουβέντα και εσύ και εγώ στο παρασύνθημα. Θα τον πληρώνουμε πολλά για εμάς λεφτά και πρέπει να αποδώσει τα μέγιστα για να πάμε μπροστά ...

Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε ...

υ.γ Αυτό με τους 11 γαύρους να παίζουν στον ΠΑΟΚ είναι το όνειρό μου !!!! Τότε θα ολοκληρωθώ ως οπαδός ...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

εγώ θα επαναλάβω αυτό που έγραψα ποιο πριν.καλές οι κρίσεις όλων.έυκολα γίνονται όλα από έξω απο τον χορό.καμιά πρόταση? τί θέλετε να κάνει ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που ανήκει από χθες στον ΠΑΟΚ δημήτρης σαλπιγγίδης ή Δ.Σ. έτσι ώστε να ξαναέρθει το κλίμα ομόνοιας που είχαμε τα τελευταία 3 χρόνια και μας οδήγησε 2-3 βήματα παραπάνω?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

tad έγραψε:Απλά πράγματα Κολοκοτρώνη αλλά χρόνια δεν τα κάνουμε με ευθύνη όλου του κόσμου του ΠΑΟΚ ο οποίος ο ίδιος έχει τρυπηθεί και έχει κάνει παπαριές επί χρόνια. Τον συγχωρείς ???? Ε βέβαια τον συγχωρείς ...
ο κόσμος δεν βγάζει χρήματα από τον ΠΑΟΚ, αλλά συνέχεια χώνει....

tad έγραψε:Θα τον πληρώνουμε πολλά για εμάς λεφτά και πρέπει να αποδώσει τα μέγιστα για να πάμε μπροστά ...
με την ψυχρή λογική αυτό είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης.
kos

Δημοσίευση από kos »

καποια στιγμη θα πρεπει να αποφασισουμε-συνειδητοποιησουμε τι ειναι αυτο που εκφραζει τον μεσο Παοκτση.
κατα την προσωπικη μου αποψη αυτο ειναι μονο το κλιμα της τουμπας. τιποτε αλλο. κανενα φορουμ, κανενα ραδιο, καμια εφημεριδα.

στην τουμπα λοιπον, τα κλειδια για το κλιμα και την πορεια της ομαδας, τα κρατανε οσοι ειναι εναντια στην παρουσια του σαλπι στην ομαδα. η σταση τους θα καθορισει εαν θα παμε στην επομενη μερα ενωμενοι. το ιδανικο θα ηταν να μην αποδοκιμασουν ουτε τον παικτη ουτε οποιον θελει να τον χειροκροτησει-αποθεωσει.

να μην εχουν ομως καμια αυταπατη. οι ακραιες δρασεις θα φερουν αντιδρασεις. ο επαγγελματιας ποδοσφαιριστης Δ.Σ ειναι πλεον περουσιακο στοιχειο του ΠΑΟΚ που το πληρωνουν χιλιαδες κοσμου στην μαρφιν και στο διαρκειας.
και ως γνωστον ο κοσμος την περιουσια του την προστατευει.

το εγραψε εχθες και στον γκας οταν μου εσβησε ενα ποστ.
η κοντρα θα φερει κοντρα.
αυτο δεν το θελει κανεις. ειδικα τωρα που η ομαδα θα παλεψει για την οικονομικης της ανεξαρτησια.

τα κλειδια τα κρατατε εσεις μαγκες και ελπιζω να πρυτανευσει η λογικη και το να βαλετε πανω απο ολα το καλο της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αγωνιστικό.
με νίκες και προκρίσεις δεν θα γίνει τίποτα.
με ήττες και αποκλεισμούς, αλοίμονό μας!
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Εγώ νόμιζα δε μας ενδιαφέρουν οι νίκες και τα κύπελλα! Δηλαδή άμα πάει καλά η ομάδα ξεχνάμε την "προδοσία" κι άμα δεν πάει τον κρεμάμε στο λευκό πύργο??

Τέλος πάντων, δε θέλω να αντιπαρατεθώ μαζί σου (άλλωστε οι δυο μας έχουμε "πλακωθεί" και πιο παλιά :mrgreen: ), και επί της ουσίας συμφωνώ μαζί σου, αυτό είναι καλώς ή κακώς το κριτήριο που λειτουργεί η πλειοψηφία του κόσμου γενικά, όχι μονο στο ποδόσφαιρο. Γι αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι χαιρόταν με το γκαγκάτση που υποτίθεται θα μας δυνάμωνε στο παρασκήνιο.

Ο σαλπιγγίδης είναι όντως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης μας κι ως τέτοιος οφείλει να αντιμετωπιστεί, ούτε δημητράκης, ούτε το καημένο το παοκτσάκι κλπ. Έχουμε απαιτήσεις και θα περιμένουμε να μας τις ικανοποιήσει.

Ας πω κι εγώ καλά μυαλά σε όλους, αν και δεν το βλέπω...
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

δεν ειμαι ουε υπερ ουτε κατα του κοντου... αλλα αυτοι που οτι τους πειραξε το σσσς στην 4 ειναι λαθος.

Γιατι τοτε τον Αυγουστο θελαν να μεινει ο Σαλπιγγιδης και μαζευαν λεφτα ενω το σσς το ειχε κανει 6 μηνες πριν;;;;;

αν τους πειραζε δεν θα θελαν να μεινει.... :yellowcard:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Πέμ 17 Ιουν 2010, 10:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πάντως για το αν ήταν τρύπημα στον βάζελο φάνηκε και απο αυτό

http://www.sportnet.gr/mundial_2010/rep ... ?id=226322

Σε κάποιους ακόμα δεν άρεσε :lol:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Pepermint έγραψε:κουραστικός και επαναλήψιμος θα γίνω...και δεν έχει νόημα