9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

giannhitalia ο κοσμος δεν εχει λεφτα αυτο το ξερουνε οι παντες αλλα κουτσα στραβα τον περσινο αριθμο διαρκειας πιστευω θα τον φτασουμε
να ρωτησω και εγω κατι?
μπορει να μου πει καποιος οτι δεν περιμενε οτι θα ερθει τετοιου ειδους διχονοια? δεν το ξεραμε?
και ακομα ειναι ιντερνετικη ε
παντως ο βρυζας ειχε δηλωσει οτι εαν ειναι να διχασει τον κοσμο δεν θα τον φερω(το ειχε πει οταν ειτανε προεδρος,εαν θυμαμαι καλα στους σφ)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Federacion έγραψε:Σωστη η ανακοινωση.

Ακόμη κι αν στις 4 γραμμες του χορταριού βελτιώνει την ομάδα, αυτή η κίνηση διασπά τη ψυχη της ομάδας που είναι ο λαός της. Γι αυτο κ μόνο γι αυτο δεν έπρεπε να γίνει.

Εγω προσωπικα δεν θα κάνω τιποτα. Δεν ειμαι σε καποιο συνδεσμο όυτε ήμουν ποτε. Απ το υστερημα μου καθε χρονια οτι μπορω δινω στη ΠΑΕ, όπως οι περισσοτεροι απο εσας. Δεν θα τραμπουκίσω, ούτε θα κανω ζημιά στην ομάδα.

Αισθάνομαι όμως προδομένος κ πικραμένος.
Ευχομαι να μην ήταν ετσι.
Οπως και κανεις δεν εχει δικαιωμα να προκαλει φασαριες, τραμπουκισμους και λοιπα επειδη παιρνει διαρκειας και δινει λεφτα στην ΠΑΕ. Επιλογη του καθενος ειναι. Στηριζεις η οχι, αυτες ειναι οι επιλογες... ο πολεμος στη διοικηση και οι προειδοποιησεις δεν ειναι επιλογη. Θα βρουν απεναντι τους υπολοιπους... αλλωστε το θα μας βρουν απεναντι ειπωθηκε σε ανακοινωση
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Πολύ ΕΓΩισμός ρε παιδί μου. Εγώ θα τον φέρω, εγώ δεν το θέλω, εγώ τον θέλω, εγώ δε θα πανηγυρίσω, εγώ δεν τον έβρισα, εγώ συγχωρώ, εγώ όχι, εγώ δεν ξεχνάω, εγώ ξεχνάω εγώ εγώ εγώ εγώ.....

Εγώ, πάλι, έχω πολύ άσχημο προαίσθημα. Δε θα μας βγει σε καλό. Και το θέμα είναι ότι ενώ βλέπουμε το λάκκο, αντί να αλλάξουμε πορεία, αυξάνουμε ταχύτητα και πάμε κατ'ευθείαν μέσα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τελος παντων, δεν θα ξαναμπω σε αυτο το τοπικ γιατι σιχαθηκα καποια πραγματα σημερα. Αφου και με ολες τις λεπτομερεστατες εξηγησεις δεν πειστηκαν καποιοι τοτε οκ.

Ζαγορακη σε ευχαριστω που δεν ακουσες τους 50 που βριζουν σε καθε ματς αλλα τους υπολοιπους 30000. Καλο σας βραδυ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

(Γιατί ο λαός κάνει κουμάντο κι είναι ο μόνος αρχηγός):
ezln-gate4,αντιλμβανεσαι οτι μπορει ο λαος να χρηματοδοτει τα τελευταια χρονια την ΠΑΕ αλλα ΚΟΥΜΑΝΤΟ σε καθε θεμα κανει επιτελους η ΔΙΟΙΚΗΣΗ?οσο απιστευτο κι αν ακουγεται ή διαβαζεται,επιτελους υπαρχει στην ομαδα ΔΙΟΙΚΗΣΗ που πραττει βασει σχεδιου για την προοδο της με αποτελεσματα μεχρι τωρα που δεν αμφισβητουνται.αν το προβλημα λοιπον ειναι οτι κουμανταδορος στον ΠΑΟΚ χωρις να βαζει φραγκα απο το παντελονι του ειναι ο Ζαγορακης κι οχι καποιος αλλος ή αλλοι,που πιστευει-ουν οτι θα μπορουσε-σαν να κανει-νουν το ιδιο,ειναι ενα θεμα διαφορετικο απο το γυρισμο του σαλπιγγιδη.και καλο θα'ταν,αν υπαρχει προβλημα με το διαχειριστη Ζαγορακη και τις οποιες επιλογες του,να μεμφθει ο προεδρος ΑΜΕΣΑ για αυτο κι οχι ΠΛΑΓΙΩΣ-ΥΠΟΓΕΙΩΣ με καθε αφορμη,απο την πλεον σημαντικη μεχρι την ασημαντοτερη ....

εχουμε πιασει αλλο θεματακι τωρα με τις αποδοχες του "επαγγελματια" και την ..... αναστατωση που ισως φερουν αυτες στα αποδυτηρια!ειναι το θεμα αυτο της δικης μας οπαδικης αρμοδιοτητας?εγω,που υποστηριζω οτι στην ομαδα υπαρχει ΔΙΟΙΚΗΣΗ,που επιλαμβανεται καθε θεματος,δηλωνω αναρμοδιος.προκειμενου ομως να κανουμε πουτανα την ομαδα γιατι περασε το "καπριτσιο" του θοδωρη κι οχι το δικο μας πανω στο θεμα του κοντου θα σκεφτουμε καθε πιθανη παραμετρο που εν δυναμει θα μπορουσε να αποδειχθει σε καποια φαση προβληματικη και να την κοτσαρουμε 3 και λιγο.περιμενε να δουμε αν υπαρξουν αντιδρασεις απο αλλους παιχτες για τις αποδοχες του κοντου και το συζηταμε.γιατι αν προβλημα εχουμε εγω,εσυ κι η λαμπα με οσα παιρνει ο σαλπιγγιδης,θεμα δεν υφισταται.

οσο για το κομματι της ανακοινωσης του πανελληνιου σφ ΠΑΟΚ αθηνων που λεει:"ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ." το θεμα ειναι γιατί θα επρεπε να μας ενδιαφερει ολους τους υπολοιπους??
οπως δε γινεται να μεινει ασχολιαστο και το κομματι στο οποιο αναφερεται πως:" ΠΑΟΚ δεν είμαστε για να σηκώνουμε κούπες και πρωταθλήματα. Ο ΠΑΟΚ μας επέλεξε για να εκφράζουμε την ιδεολογική του καθαρότητα και υπεροχή.
νομιζω οτι:αφενος αν καποιοι ειχαν τα τελευταια χρονια αποκλεισει το ενδεχομενο ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστει και να διεκδικει τα ...... αυτονοητα=κουπες,ειναι προβλημα τους (οχι του Ζαγορακη,του Βρυζα ή του σαλπιγγιδη) και ηρθε η ωρα να το αντιμετωπισουν.και προς αυτη την κατευθυνση η παρουσια του σαλπιγγιδη στην ομαδα μπορει να φανει επιβοηθητικη!και αφετερου οτι,σχωρατε με που θα το πω,αλλα η επιλογη καποιων απο τον ΠΑΟΚ για να εκφρασουν την ιδεολογικη του ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΡΟΧΗ κατι σαν χιτλερικη αναγωγη μου διαβαζεται .......
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Αγωνιστικα: Η μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια του ΠΑΟΚ.

Ιδεολογικα: Η πιο ΠΑΟΚ κινηση που εχει κανει ποτε Ελληνας ποδοσφαιριστης. Και τρυπημα του ΠΟΚ για πρωτη φορα στην ιστορια.

Απλα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Olorin έγραψε:Αγωνιστικα: Η μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια του ΠΑΟΚ.
διαφωνώ..ο γκαρσία είναι και θα είναι για πάρα πολύ καιρό..
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Οκ, Σιντ, διορθωνω: μια απο τις μεγαλυτερες μεταγραφες στην ιστορια του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΠΑΟΚτσηδες να εναντιώνονται στην πιο ΠΑΟΚ διοίκηση... Δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες.

Είναι ΕΓΩ πρώτα και μετά ΠΑΟΚ.

Να μην ακούω αηδίες!!!

Καθαρά πράγματα... Κάποιοι θέλουν να διοικήσουν με οποιαδήποτε τρόπο. Βλέπω χρόνια Μπατατούδη, Γούμενου... που πληρώνανε συνδέσμους να μην βγάζουν ανακοινώσεις και φασαρίες.

Η ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!

ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ. ΑΙ....

Για τον Σαλπι... είναι ένας παίκτης. Που το θέμα του κατάντησε ΛΑΜΨΗ ως προς το σήριαλ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Σαλπιγγίδης είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν και ο λόγος είναι καθαρά πως το παίρνεις σε ηλικία που είναι στο πικ της καριέρας του και όχι στα τελειώματα όπως ο Γκαρσία(προς θεού δεν αμφισβητώ τις ικανότητες του ως ποδοσφαιριστή),ή του Γ.Χ. για παράδειγμα.Παικτικά θα μας βοηθήσει περισσότερο από τον Γκαρσία να το θυμάστε..

:pano:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ανεβαινουμε πολλα επιπεδα με τον καλυτερο ελληνα παιχτη με ΔΙΑΦΟΡΑ Σαλπι ...
Μπορει να παιξει σεντερ φορ και να παστελωσει τουλαχιστον 15 γκολακια αλλα και εξτρεμια ( ταχυτατος , μπουκαδορος , μαρκαρει , ασσιστμαν , αντοχες , ψυχη κτλ ) και να βγαλει 7-8 γκολακια και καμια δεκαρα ασσιστ
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ρωτάω... Τσάμπιονς λινγκ με το μπατζετ του ΠΑΟΚ.
Ποιος θα παίξει;
Ο σύνδεσμος τάδε;
Όλοι είμαστε ΠΑΟΚ. Και αυτός που είναι Αυστραλία και αυτός που είναι στην Κρήτη
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο στην Θεσσαλονίκη.
Δεν μπορεί και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να είναι πιο ΠΑΟΚ από κανέναν.
Είμαι 38. Το 1989 άνοιξα το κεφάλι μου στο παιχνίδι με τον γαυρο. Γκολ τότε ο καρασσαβιδης. 1-0.
Στην 4 ήμουν. 17 ήμουν. Τρελλα ΠΑΟΚ.
Από την Νάουσα χιλιόμετρα χαρτζιλίκι και ΠΑΟΚ.
Είστε οργανωμένοι λες και εμείς είμασταν ανοργάνωτοι.
Η ταμπέλα αδέρφια δεν σε κάνει πιο ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ είσαι για διάφορους λόγους.
Έλεος πια.
Αν θελουμε το καλό της ομάδος μας και έπρεπε να έρθει ο Σαλπι. Καλώς να ορίσει.
Ζήτησε συγνώμη. Τι πρέπει να κάνει.
Συσπειρώσει αδέρφια. Πάμε μπροστά.
Όλοι μαζί αδέρφια θα κάνουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό και να ξανά τραγουδήσουμε σε 5-6 εδομαδες. Αυτό θελουμε όλοι.
Και για να το πετύχουμε... Θελουμε παίκτες αξίας.
Μαζί ενωμένοι. Αυτό είναι το μυστικό και το όπλο του ΠΑΟΚτση που το κατάφερε και το καταφέρνει εδώ και δυο χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα!!!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Κάτι που εχω διαβάσει και έχω ακούσει αρκετές φορές και με βρίσκει εντελώς αντίθετο, είναι το ότι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για κούπες και πρωταθλήματα.
Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα μακριά απο τη θεσσαλονίκη, ουτε πατέρα είχα ΠΑΟΚτσή ούτε κανένα ξάδερφο ούτε κανένα γείτονα, ούτε ήξερα τίποτα για την "ιδέα" που λέγεται ΠΑΟΚ. Οι τίτλοι της ομάδας μπάσκετ στις αρχές της δεκαετίας του '90 με έκαναν ΠΑΟΚ. Εμένα και πολλούς άλλους. Μην απαξιώνουμε τους τίτλους λοιπόν γιατί προσφέρουν νεο αίμα στην ομάδα.

Υ.Γ.1: Όταν έχεις περάσει τόσα και τόσα σε διοικητικό επίπεδο είναι τουλάχιστον ανόητο να άρεις την εμπιστοσύνη προς τον Ζαγόρ ο οποίος στο κάτω-κάτω δεν σου έχει καμία υποχρέωση.

Υ.Γ.2: Ίσως θα έπρεπε να διαχωρίσουμε κάποια στιγμή και να μην συγχέουμε τις έννοιες "ΠΑΟΚ" και "ΠΑΕ ΠΑΟΚ". Ο ΠΑΟΚ είναι "ιδέα" όπως λένε πολλοί και συμφωνώ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όμως είναι μια εταιρία και στις εταιρίες λίγος χώρος υπάρχει για ιδέες, ιδανικά και συναισθηματισμούς. Στις εταιρίες υπάρχει χώρος για δύο στήλες. Η μία γράφει "Ενεργητικό" και η άλλη "Παθητικό". Κι όσο κι αν αγαπάει τον ΠΑΟΚ, ο Ζαγόρ έχει να παλεύει με αυτές τις δυο στήλες, όσο κυνικό κι αν ακούγεται αυτό.

Υ.Γ.3: Άν ο ΠΑΟΚ ήταν μόνο “ιδέα” τότε θα καθόμασταν κλεισμένοι σε αμφιθέατρα και συνεδριακά κέντρα να συζητάμε με φιλολόγους, φιλοσόφους, ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού και λοιπούς παπαρολόγους.

Υ.Γ.4: Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σάλπι και πιστευω πως αν τον αφήσουμε θα προσφέρει πολλά στην ομάδα (έτσι για να είμαι και οn topic).
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ναι, ας αφήσει το παοξιδιλίκι στους ΕΙΔΗΜΩΝΕΣ στα φόρουμ που ξέρουν να κρίνουν πίσω απο πληκτρολόγια για πράγματα που δε γνωρίζουν.

Καλως ήρθες πίσω και απο μένα Σάλπι.
Πουλήσεις δε πουλήσεις οτιδήποτε, πάλι θα σε κράξουν όσοι είναι στημένοι στη γωνια οπότε μην αγχώνεσαι.

Άιντε να έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Συμφωνω με την καθε λεξη στο κειμενο του Κολοκοτρωνη..
Θελω να συμπληρωσω μια αποψη μου για τη διοικηση μας σχετικα με το θεμα Σαλπιγγιδη.
Δεν εχω την εντυπωση οτι και η ιδια η διοικηση μας τρελενοταν να φερει το Δημητρη.Πιστευω πως αν τα οικονομικα μας ηταν αλλα , εστω και αυτα που αναμεναμε πριν τρια χρονια οταν ενελαβαν να ειναι σημερα,ο Δημητρης ανεξαρτητως αν τον πηγαιναν η οχι απο τη διοικηση σαν ατομο δε θα ερχοταν στον ΠΑΟΚ (δε θα τον εφερναν).Το ρισκο της μεταγραφης σχετικα με τον διχασμο του κοσμου υπηρχε παντα και εννοειται το γνωριζαν στη διοικηση.Πιστευω οτι με την κατασταση την οικονομικη που ειμαστε τωρα και με τις απαιτησεις που εχουμε η διοικηση οδηγηθηκε στην επιστροφη του Δημητρη.Κι αυτο με γνωμονα το καλο της ομαδας και με στοχο να πετυχει οτι καλυτερο μπορει με ταμεσα που διαθετει.Υπολογισαν το ρισκο και βρηκαν οτι το οφελος που μπορει να εχουμε αξιζει αυτο το ρισκο.Και μην βιαζεστε να τους κατηγορησετε,το καραβι που εχουν να κουμανταρουν ειναι μεγαλο και το εργο τους ειναι δυσκολο..Καθε αποφαση τους ειναι δυσκολη.Κι αν τωρα τους κατηγορει για την επιλογη τους ενα σεβαστο κομματι των οπαδων ,σκεφτειτε ποσοι θα τους κατηγορουσαν αν χανοταν το τσουλου και δεν ειχαν κανει τη μεταγραφη του Σαλπιγγιδη (με δεδομενο οτι τα οικονομικα μας δε θα μας επετρεπαν εννοειται να φερουμε αλλο επιθετικο της αξιας του).Οποτε μην παιρνετε αμεσως ετσι ευκολα τα κουμπουρια,δεν ειναι ολα τοσο απλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”