9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Stelios80

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Stelios80 »

Καλώς ξαναήρθες Δημήτρη!

Προσωπικά, έχω μάθει να κρίνω όλους τους παίκτες μόνο ανάλογα με το τι προσφέρουν. Μου είναι αδιάφορες οι δηλώσεις λατρείας τους για τον κόσμο και την ομάδα. Έτσι, η φυγή σου στον Παναθηναϊκό με πείραξε μόνο επειδή αποδυναμώθηκε ο ΠΑΟΚ και όχι γιατί ένιωσα προδομένος από σένα, μιας και αδυνατώ να νιώσω προδομένος από επαγγελματίες αθλητές.
Ωστόσο, όσον αφορά την επιστροφή σου, δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στο γεγονός ότι δεν γνωρίζω άλλη περίπτωση αθλητή σε ομαδικό άθλημα στην Ελλάδα που να έκανε κάτι αντίστοιχο με σένα. Αυτό για μένα τα λέει όλα. Όπως είπες, οι πράξεις είναι σημαντικότερες από τα λόγια.

ΥΓ προς συνοπαδούς:
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας και όλοι μας αποτελούμε κομμάτια του. Έτσι, δεν ανήκει σε κανέναν και ταυτόχρονα ανήκει σε όλους μας. Δεν υπάρχουν εμείς κι εσείς. Σήμερα κάποιοι διαφωνούν μαζί μου στο θέμα Σαλπιγγίδη, αύριο όμως σε άλλο θέμα θα έχουμε την ίδια άποψη ενώ κάποιοι άλλοι θα διαφωνούν.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

link και εδώ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

καλως ηρθες σπιτι σου. Ελπιζω τωρα που ειναι παικτης του ΠΑΟΚ να ισχυσουν οι κανονες περι ειρωνειας και χαρακτηρισμων προς παικτες του ΠΑΟΚ.
Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

γιατι κλειδωμενο!!!???!!!!????!!!!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

ΑΝ η ανακοίνωση είναι αυθεντική, είναι λάθος.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Σωστη η ανακοινωση.

Ακόμη κι αν στις 4 γραμμες του χορταριού βελτιώνει την ομάδα, αυτή η κίνηση διασπά τη ψυχη της ομάδας που είναι ο λαός της. Γι αυτο κ μόνο γι αυτο δεν έπρεπε να γίνει.

Εγω προσωπικα δεν θα κάνω τιποτα. Δεν ειμαι σε καποιο συνδεσμο όυτε ήμουν ποτε. Απ το υστερημα μου καθε χρονια οτι μπορω δινω στη ΠΑΕ, όπως οι περισσοτεροι απο εσας. Δεν θα τραμπουκίσω, ούτε θα κανω ζημιά στην ομάδα.

Αισθάνομαι όμως προδομένος κ πικραμένος.
Ευχομαι να μην ήταν ετσι.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

και γω αδερφέ είμαι αντίθετος με τον κυριακού που είναι στο γραφείο τύπου και θέλω να τον διώξουν,γιατί θέλω να ασχολείται περισσότερο με το τι λέγεται για τον ΠΑΟΚ,αλλά .....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η ζέστη με φαίνεται σας έχει κάψει και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα έτσι?
Μαλώνουμε μεταξυ μας σαν τους μ@λ@κες όπως κάνουμε κάθε φορά στην Τούμπα..
Γινόμαστε μια ζωή οι ηλίθιοι, τη στιγμή που έχουμε δώσει τρία χρόνια τώρα την εν λευκώ διαχείριση των χρημάτων μας..
Προσπαθούμε και δημιουργούμε καταστάσεις εις βάρος της ομάδας μας, ξεχνώντας την ιδιότητα μας..
Το έχουμε ξαναπεί, ζούμε σε μία ευνομούμενη και άκρως δημοκρατική χώρα (θέλω να πιστεύω)..
Ο καθένας έχει την ελευθερία της άποψης του και το να πιστεύει ότι θέλει..
Οποιος θέλει να την πει στη διοίκηση, καλώς να την πει..
Οποιος θέλει, ας παραδώσει κι έμβασμα στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά δε νοείται σε καμία περίπτωση να πλακωνόμαστε επειδή οι μισοί υπερασπίζονται την απόφαση της διοίκησης και οι άλλοι μισοί καταφέρονται ενός προσώπου που επέλεξε η διοίκηση (που επιλέξαμε εμείς) με τρόπους που ξέρουμε ότι δε θα κερδίσουμε τίποτα και δε θα αλλάξουμε το αποτέλεσμα..

Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία γιατί τα μυαλά μας πονάνε!

Κι όποιος πει κάτι για τους συνδεσμίτες να ξέρει ότι αν δεν υπήρχαν οι σύνδεσμοι, σήμερα ο ΠΑΟΚ θα περιφέρονταν σε κάτι χωριά στην Δ'! Ετσι για να μην ξεχνάμε και μερικά πράγματα!

Το σύνολο των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ έχει βγάλει ανακοινώσεις κατά του κοντού...
Αυτό δεν αναιρεί τίποτα!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Πέρασα μια βόλτα από το phorum και διαπίστωσα πως μόνο στου Σαλπιγγίδη έχει κόσμο :D Νο Σάλπι Νο Πάρτι :lol:
Ίσως λοιπόν και να είναι αληθινή η φήμη ότι γύρισε για να φτιάξει καφετέρια :lol: όπως μου φαίνεται ότι γράφτηκε εδώ μέσα.

Επειδή λοιπόν σύντομα (αύριο το πολύ) το τόπικ θα φτάσει στις 99 σελίδες :shock:

1ον Ας συνειδητοποιήσουμε ότι ο Σαλπίγγίδης γύρισε και τέρμα.

2ον Σε λιγότερο από 15 μέρες αρχίζει η προετοιμασία μιας πολύ κρίσιμης χρονιάς.

3ον Ότι αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε κακό στον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε εμείς...

Αυτά λοιπόν και βρίστε όσοι θέλετε όσο θέλετε αλλά βάρδα μην κάνετε κακό στον ΠΑΟΚ, διότι τότε θα είστε και με τη βούλα οπαδοί της πάρτης σας και του εγωισμού σας.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Μια τσατίζομαι - μια στεναχωριέμαι, μια θέλω να γράψω την άλλη λέω τις τους ενδιαφέρει η γνώμη μου, τελικά τα κουνούπια και νεύρα μου μου έδιωξαν τον ύπνο, και είπα να γράψω.
Ένας Σύνδεσμος ( η και μεμονωμένα ο κάθε φίλαθλος) έχει αντίθετη άποψη από μένα, λογικό (κάθε άνθρωπος έχει άλλο τρόπο σκέψης).
Κάποιος ΠΑΟΚτσής έχει τον ΠΑΟΚ σε διαφορετική προτεραιότητα στην λίστα του, λογικό.
Κάποιοι έχουν την οικονομική άνεση να βοηθήσουν περισσότερο τον ΠΑΟΚ ( μετοχές, εισιτήρια, δωρεές), λογικό
Κάποιοι έχουν μεγαλύτερο πάθος σε θέματα υποστήριξης της ομάδας (εκδρομείς-κερκίδα-φωνή-παλμό), λογικό
Κάποιοι πιστεύουν πως η διοίκηση δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι σε κάποια ζητήματα, λογικό

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ (ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ-ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ-ΕΝΕΡΓΟΙ-ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ), ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΌΤΗΤΆ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΟΒΗΤΡΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

To είδα εγώ το όνειρο. Original θα καταντήσουμε και χειρότερα, πολύ χειρότερα...

Οργανωμένοι (original) vs πρωην ποδοσφαιριστή & πουλέν της αεκ44 (Ντεμη) για τον προδότη (Βajevic)
Οργανωμένοι (πανελλήνιος κλπ) vs πρωην ποδοσφαιριστή & πουλέν του ΠΑΟΚ (Ζαγοράκη) για τον προδότη (Σαλπιγγίδη)

Μετά-Santos εποχή και οι δυο... Τώρα το μόνο που μένει είναι να μας διαγράψουνε τα χρέη, για να δέσει το γλυκό.

Και ξέρετε κάτι, δε με νιάζει ποιος έχει περισσότερο δίκιο ή λιγότερο άδικο, αφού ΟΛΟΙ υπερβάλλουν. Οι οργανωμένοι δεν το θέλουν και αντιδρούν, οι ανοργάνωτοι τον θέλουν και αντιδρούν στην αντίδραση.

Θα το λέω και θα συνεχίζω να το λέω κι ας καταντήσω γραφικός.

Μυαλό δε βάλαμε και ούτε πρόκειται. Ξεκολλάτε λαίμαι. Κανένας παίκτης πάνω από την ομάδα, είτε είναι προδότης, είτε είναι ΠΑΟΚτσάκι. Πεθάνανε οι προδότες και τα ΠΑΟΚτσάκια, πεθάνανε μαζί με τις δραχμές (που λέει ο λόγος..). Μην κολλάτε σε πρόσωπα, ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω προσώπων και ατόμων.

Όσοι δεν τον θέλετε, δικαίωμά σας, αλλά πλέον έληξε το θέμα. Όσοι τον θέλετε, μην τραβάτε το σχοινί στα άκρα με τα κλασσικά κοινότυπα "Δημητράκης", "Μητσάρας", "ΠΑΟΚτσάκι" κλπ, ένας ακόμη παίκτης όπως όλοι τους είναι, τα υπόλοιπα δε με αγγίζουν, είτε είναι ΠΑΟΚτσάκι είτε Tenerifάκι ή Napolάκι και δεν ξέρω τι άλλο..

Όσο με ενοχλούν οι ακραίες αντιδράσεις στον ερχομό του, άλλο τόσο και περισσότερο με αηδιάζουν οι επευφημίες.

Οι μεν αρνούνται να ξεχάσουν, και οι δε έχουν μνήμη χρυσόψαρου...

Συνέλθετε πριν να είναι αργά!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο χειροτερος εφιαλτης μας πρεπει να ειναι οτι θα καταντησουμε σαν την αεκ, ελπιζω να μη γινει ποτε αν και νομιζω οτι με μαθηματικη ακριβεια βαδιζουμε προς τα εκει, και θα αρχισουν παλι οι καρπαζιες απο νιονιους τυρια και ρουληδες και τοτε να δω τη περηφανεια μας με 5000 χιλιαδες κοσμο στη τουμπα εκ των οποιων θα εχουν πληρωσει εισητηριο οι 2000.
Εγω το μονο που ελπιζω ειναι να μην ειμαστε οσοι σφαζομαστε σε αυτο το ποστ ο λαος του ΠΑΟΚ γιατι αν ειμαστε τοτε να μας χαιρεται
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

zoomgr έγραψε:..........
Υ.Γ.1 ΚΑΙ εγώ έκραζα τον Σαλπιγκίδη όταν έφυγε... και τον "συγχώρεσα" που έσκυψε τον κεφάλι και θέλει να επανορθώσει...
.............
Όταν διαλαλείς δεξιά κι αριστερά οτι είσαι ΠΑΟΚ, το κάνεις με ψηλά το κεφάλι. Όταν θέλεις να λέγεσαι ΠΑΟΚτσής, δεν είσαι μόνιμα θλιμμένος και γελάς μόνο σε διαφημίσεις της βόνταφον και σε βίντεο κλίπ που σε παρουσιάζουνε πρώτο πλάνο μόλις το κομμάτι λέει "γίναν όλα μπίζνα και χρήμα" με πράσινα κατοστάρικα να αμολιούνται πάνω σε μια μπάλα. Όταν ζητάς συγνώμη, τη ζητάς με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Όχι κλαψομούνικα.

Παίξε μπάλα τώρα. Να έχετε ήθος ρε. Επαγγελματίας έφυγε, επαγγελματίας ήρθε. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης του ΠΑΟΚ είναι και δεν είδα πουθενά νε λέγεται αυτό. Ζμπούτσαμ πόσα του δινε ο βάζελος, ζμπούτσαμ τι προσφορά είχε απ'έξω. Στον ΠΑΟΚ θα παίρνει τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ. Τα "δημητράκη" και τις μαλακίες όμως κόφτε τα. Σαλπιγγάιντις. Φάκεν προφέσιοναλ πλέιερ χου πλέις φορ ΠΑΟΚ εφσι (αφού θέλετε και επίπεδα).

Παίξε μπάλα.

ΥΓ. Κανόνισε τα μπόλ μπόις να μη χρειάζεται να τα βάζουμε έξω από το γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Πέμ 17 Ιουν 2010, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

bakunin4 έγραψε:Μετά λύπης, θλίψης και οργής , καλούμαστε σήμερα να σχολιάσουμε και να πάρουμε θέση απέναντι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην οποία επισημοποιείται η θρυλούμενη εδώ και ένα εξάμηνο μετεγγραφή του επαγγελματία μισθοφόρου. Ελπίζαμε ότι δε θα χρειαζόμασταν να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο, ελπίζαμε ότι το πάθημα Γκαγκάτση, (για τον οποίον η δημοσιευμένη θέση μας, μας έφερε να συγκρουστούμε με Θεούς και Δαίμονες, ασχέτως ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ) θα γινόταν μάθημα…….

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών αποδοκιμάζει απερίφραστα και έντονα την μετεγγραφή του μισθοφόρου ποδοσφαιριστή και δηλώνει κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στερείται πλέον με αυτήν την κίνηση της την εν λευκώ αμέριστη υποστήριξή μας και κατανόηση. Για τους Συνδεσμίτες του Πανελληνίου ο Π.Α.Ο.Κ. δεν αποτελεί το σκαλοπάτι έκφρασης της σύγχρονης μικροαστικής μιζέριας της κοινωνίας. ΠΑΟΚ δεν είναι 90 λεπτά στα πέταλα, ΠΑΟΚ δεν είμαστε για να σηκώνουμε κούπες και πρωταθλήματα. ΠΑΟΚ γεννηθήκαμε γιατί νιώθουμε τον Δικέφαλο μέρος της οικογένειάς μας. Ο ΠΑΟΚ μας επέλεξε για να εκφράζουμε την ιδεολογική του καθαρότητα και υπεροχή. Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον τελειώσαμε στις συνειδήσεις μας όταν τόλμησε να αντιμιλήσει στο ιστορικότερο πέταλο. Τον διαγράψαμε που όλα αυτά τα χρόνια, αντί να ζητήσει συγνώμη, έριχνε το βάρος αλλού και στρουθοκαμήλιζε. Τελείωσε για ολα τα γεγονοτα που ειναι γνωστα, τα εχει καταγραψει η ιστορια και εμεις οι λιγοι-πολλοι ποτε δεν θα ξεχασουμε.

Για μας πέθανε. Όπως πέθαναν και οι γνωστοί αυλοκόλακες, το άτυπο, πλην όμως τα πάντα πληρούν γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, ήτοι τα γνωστά παπαγαλάκια «δημοσιογράφοι» που εδώ και έξι μήνες βαυκαλίζουν ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ, λες και περιμέναμε τους προσκυνημένους σωσίες για να δούμε μεγάλο ξανά τον ΠΑΟΚ. H οπαδική μας κόκκινη γραμμή χαράχτηκε από τους (τότε) καταληψίες στην Μ. Ασίας, τους αγωνιστές της Ασπρόμαυρης ιδέας. Εμείς θα μαστε πάντα εδώ, έτοιμοι να φροντίζουμε την οριοθέτησή της.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ, ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ. Από την στιγμή που η παε επελεξε να μην είναι πια "δικη μας" και εμείς «οι δικοί της» (δείχνοντας δείγματά της με την άστοχη και άτοπη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος της, αποκαλώντας αγωνιστές του Π.Α.Ο.Κ. ως «50-100 «ανεγκέφαλους»), θα κρινεται αυστηρα για καθε ενεργεια, αποτελεσμα ή πράξη της. Η προσωπολατρεία τέλειωσε, τα συγχωροχαρτια σήμερα τα έκαψε η ίδια.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ

Μετα λυπης βλεπω οτι γραφουμε στα @@ μας τον ανθρωπο που μας εφτασε στην κορυφη. Ζαγορακη φυγε να διοικησουν αυτοι που πραγματικα θελουν το καλο του ΠΑΟΚ, εσυ δεν ξερεις... αμπαλος εισαι, αεκ εισαι, και λοιπα λοιπα... στα οτι ναναι οντως πρεπει να μπουν μερικα τοπκ... κριμα
Διαρκειας και τηλεοραση πλεον.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Kαι για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου, οι οργανωμένοι, κουτσά-στραβά, κράζουν, σκούζουν, γκρινιάζουν αλλά το διαρκείας το παίρνουν. Οι υπόλοιποι που λένε "μην τολμήσεις" και "δημητράκης" κλπ, που είναι?

Μεταγραφή δε θέλανε? Σαλπιγγίδη δε θέλανε? Που είναι όλοι αυτοί? Που πας με ούτε 3000 διαρκείας σε 2 βδομάδες? Δηλαδή από τους 20.000 μόνο οι 3000 είναι ικανοποιημένοι από την περσυνή πορεία? Οι μισοί να μη μπορούν να αγοράσουν, θα έπρεπε σήμερα να είμαστε τουλάχιστον στα 5-6000.

Αλλά τον Σαλπιγγίδη 750 το χρόνο ποιος θα τα πληρώσει? Ο ΤζονΓου? Μήπως γίνει και σωσίβιο του Ζαγοράκη?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”