Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Γιατι αν ερχοταν ο αμπραμοβιτς θα εριχνε λεφτα σε ενα πεταμενο πρωταθλημα που τα κυρια εσοδα του ειναι ο οπαπ; Σοβαροι να ειμαστε. Δεν ειναι θεμα ποσα εχεις. Αλλα σε τι τα τοποθετεις.
- navigator11
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
GI4NNEN4 έγραψε:Δεν ξέρω πως τον παρουσιάζουν τον Ιβάν τα ΜΜΕ της Θεσ/νίκης. Εγω δεν εχω καταλάβει απο πουθενά οτι θα έρθει να ρίξει χρήμα. Εγω διαβάσω για "σφιχτό" και "σκληρό" διαπραγματευτή. Και πόσο χρήμα να ρίξει δηλαδή απο την στιγμή που η περιουσία του αποτιμάται στα 237 εκ. ευρώ; Να βάλει τα μισά του λεφτά για την ΠΑΟΚάρα; Και να τα βάλει δηλαδή, ούτε ενα Cristiano Ronaldo δεν μπορεί να πάρει (μεταγραφή+συμβόλαιο+εφορία)...
και μακάρι να'ναι ... σφιχτοχέρης και σκληρός διαπραγματευτής.τέτοιας νοοτροπίας άνθρωπος προσωπικά θα μου γέμιζε το μάτι ως ικανός να συμμαζέψει την κατάσταση στην ομάδα και να αποτρέψει παρόμοιους μπελάδες μελλοντικά.αυτό πάντως που μου αρέσει είναι πως σε σχέση με την προ 6ετίας ιστορία η τωρινή προσπάθεια από πλευράς του ιβάν φαίνεται πολύ πιο μεθοδική και "άηχη".εκτίμησή μου ότι θα μπεί τελικά στο κόλπο.όταν το κρίνει συμφερότερο δι'εαυτόν.οπότε,αράχτε και αναμείνατε.οχι τον κριστιάνο ρονάλντο ή το ροναλντίνιο.
εδώ που τα λέμε
και μεταξύ μας πάντα..
αν έμπαινε απλας με τα τσαρούχια ,δεν χωράει ανθρώπου νους το τι απαιτήσεις θα είχαμε.
άμεση εξόφληση όλων των χρεών οι προσγειωμένοι εκσυγχρονιστές.
μεταγραφαρες αεοροδρομιου και ανελέητο τρύπημα του γαβρου οι καταπιεσμενοι.
πρωτάθλημα τα αρδ.
και αυτα για πρώτο πιάτο.
οπότε τσιγκουνια είναι η μόνη λύση για κάποιον που θέλει(αν θέλει) να μπει στο τρελαδικο μας.
και μεταξύ μας πάντα..
αν έμπαινε απλας με τα τσαρούχια ,δεν χωράει ανθρώπου νους το τι απαιτήσεις θα είχαμε.
πρωτάθλημα τα αρδ.
οπότε τσιγκουνια είναι η μόνη λύση για κάποιον που θέλει(αν θέλει) να μπει στο τρελαδικο μας.
- navigator11
barlow4 έγραψε:εδώ που τα λέμε
και μεταξύ μας πάντα..
πρωτάθλημα τα αρδ.
πλέον τη σήμερον ημέρα διατηρώ επιφυλάξεις και γι'αυτά που αναφέρεις.νομίζω πως οι περισσότεροι έχουν προσγειωθεί στην πραγματικότητα.οι περισσότεροι επαναλαμβάνω,που ενδέχεται κι έναν ... χοσάδα με το καλημέρα ιβάν να τον έπαιρναν με στραβό μάτι.φυσικά απτά δείγματα της ιδιοσυστασίας του ανδρός δεν έχουμε (προφανώς υπάρχουν αλλά μαζικά δεν είναι είτε δεν έχουν γίνει γνωστά),οπότε επιφυλασσόμεθα σχετικά με το πως ενεργεί επιχειρηματικώς.συμφωνω με το περί τσιγκουνιάς σχόλιο though.αυτός είναι ο δρόμος,που φρονώ στην αρχή θα δημιουργήσει κι ένα αίσθημα ασφάλειας σε μέρος του κόσμου.σύνεση και ουσία.
υγ τώρα αν έχει ανάγκη ο χ,ψ έχων φαγούρα στην τσέπη του από ένα candy,που έχουν και καλή φήμη,εδώ είμαστε να ... εξυπηρετήσουμε βρε αδερφέ
- angelheart
- Επικοινωνία:
Ο Ronaldinho έκλεισε στην Atletico Mineiro. Οπότε πρέπει να ...βολευτούμε με τον ...Shikabala.
navigator
σκέψου την εικονα ενός σαβιδη που μπαίνει απλας.όχι στα λόγια.
χώνει αύριο δέκα μύρια κ παίρνει μετοχές.στη συνέντευξη έχει δίπλα του κ έναν κερζακοφ.η έστω εναν μητρογλου με μαρκαντωνη.πίστεψε με καμία επιφυλακτικότητα.σαν τα παγώνια θα κυκλοφορούμε,θα το παίζουμε συγκρατημένοι κ μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο με το πουλεν από τα εξωτερικα θα χοροπηδαμε χιλιάδες σαν τους χαζους.ΠΑΟΚ είμαστε.δικαιολογίες για όλα βρίσκουμε.
σκέψου την εικονα ενός σαβιδη που μπαίνει απλας.όχι στα λόγια.
χώνει αύριο δέκα μύρια κ παίρνει μετοχές.στη συνέντευξη έχει δίπλα του κ έναν κερζακοφ.η έστω εναν μητρογλου με μαρκαντωνη.πίστεψε με καμία επιφυλακτικότητα.σαν τα παγώνια θα κυκλοφορούμε,θα το παίζουμε συγκρατημένοι κ μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο με το πουλεν από τα εξωτερικα θα χοροπηδαμε χιλιάδες σαν τους χαζους.ΠΑΟΚ είμαστε.δικαιολογίες για όλα βρίσκουμε.
χοροπηδουσαμε για τον μαγκετι που ούτε που τον ξέραμε,για το ξοφλημενο μπάσκετ,χωρίς να έχει υπογράψει.καμία επιφυλακτικότητα.bread and spectacles..
Ουτε πρωταθλημα ουτε τσου λου ουτε τιποτα ουτε μεταγραφες αεροδρομιου εγω προσωπικα θελω ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ κι ας ειμαι και πεμπτος για τα επομενα 5 χρονια μετα ομως θα αλλαξω επιπεδο
- Maximus
Δεν μετράει το περιτύλιγμα αλλα το περιεχομενο...
δηλαδή σκέψου να εμπαινε απλας ο σαββιδης.
η έννοια της νέας τούμπας θα περιλάμβανε όλη την άνω τούμπα ,ίσως και την κάτω.
αστειεύομαι προφανώς ,απλά τώρα είμαστε στη φάση της γκρίνιας για τα 100 χιλιάρικα του μπαλαφακου κ τα 60 του τσουκαλά.
αλλά κ μόνο στην ιδέα ότι κάποιος ενδιαφέρεται ονειρευόμαστε νέα τούμπα ,τη στιγμή που χρωστάμε κέρατα κ κοντεύουμε να βγούμε από το ευρώ.
δεν είμαστε για άπλα πρόεδρο.όσο πιο τσιγκούνης και συντηρητικός τόσο το καλύτερο.
η έννοια της νέας τούμπας θα περιλάμβανε όλη την άνω τούμπα ,ίσως και την κάτω.
αστειεύομαι προφανώς ,απλά τώρα είμαστε στη φάση της γκρίνιας για τα 100 χιλιάρικα του μπαλαφακου κ τα 60 του τσουκαλά.
αλλά κ μόνο στην ιδέα ότι κάποιος ενδιαφέρεται ονειρευόμαστε νέα τούμπα ,τη στιγμή που χρωστάμε κέρατα κ κοντεύουμε να βγούμε από το ευρώ.
δεν είμαστε για άπλα πρόεδρο.όσο πιο τσιγκούνης και συντηρητικός τόσο το καλύτερο.
αμφιβαλλει κανεις οτι με ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ εκτος απο επιπεδο μπορεις και να ξεχρεωσεις μονο χαρεις αυτο
όχι ρε φίλε δεν διαφωνεί κανείς.αλλά με τι λεφτά να τη χτίσεις?
αντίστοιχα αν πάρεις υπερπαικτες,θα πάρεις πρωτάθλημα,θα βγεις τσουλου,θα μοσχοπουλησεις και παίκτες κ θα ξεχρεωσεις.με τι λεφτά είναι το θέμα.
αντίστοιχα αν πάρεις υπερπαικτες,θα πάρεις πρωτάθλημα,θα βγεις τσουλου,θα μοσχοπουλησεις και παίκτες κ θα ξεχρεωσεις.με τι λεφτά είναι το θέμα.
αν το θελεις ολα γινονται μονο ας το ξεκινησουν μονο απο τους χορηγους θα γινει το πολυ πολυ αντι για toymba stadium να λεγεται coca cola stadium για παραδειγμα αν και δεν θα χρειαστει εδω αλλοι κι αλλοι χτιζουν που δεν εχουν ουτε για ρουχα προπονησης