Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
Samurai4

Δημοσίευση από Samurai4 »

ως εκπροσωπος της ομαδας στην Α.Κ. ΕΚΕΙ ΧΑΜΟΥ εχω το δικαιωμα να ανεβαινω εκει πανω και ειτε να συν-σχολιαζω ειτε να αναλαμβανω εξ ολοκληρου την μεταδοση. ΤΕΣ ΠΑΝΤΩΝ εσυ δηλαδη ως παιχτης που κολλας??

ΚΑΝΕ την δουλεια σου και ασε τα Μ.Μ.Ε. σε μενα ΜΠΑΛΑΦΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
Samurai4

KAΛΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ως παιχτης δεν ξεκινησες????????

κοιταξε να δεις σε ο,τι αφορα το θεμα που μας ταλανιζει ειναι καθηκον μου ως δημοσιογραφος να παρουσιασω τα γεγονοτα και να κανω την κριτκη μου ως αμεμπτος που ειμαι για να ξερει ο κοσμος τις αντικειμενικες ευθνες και αληθειες.Περαν τουτου το ζητημα ειναι ηθικο και δεν σηκωμω μυγα στο σπαθι μου!!!!!!

αν μου φερεις την Κελεκιδου να μου τραγουδησει στα γονατα μου το ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ το συζηταω.

Το θεμα ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ το επιμελειτε ((ΣΛΟΥΠ ΣΛΟΥΠ)) και θα βαλει τα πραγματα στη θεση τους, εγω ως κομματι αυτης της οικογενειας επρεπε να παρω θεση και οχι να το παιξω ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ειστε ολοι σας ξεφτιλες!!!!

Βαζετε τον εαυτο σας πανω απο την ομαδα...για κοκορομαχιες!!!! Χαχαχαχα...μπραβο σας.

Ειστε η προσωποποιηση της ντροπης για μενα!!!!

Τα προβληματα μεταξυ σας δε με αφορουν και λυστε τα μονοι σας!!!!

Χωρις εμενα!!! Χαιρετε!!!
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ανακοίνωσις

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Δηλαδή ρε Πλατωνίκα δεν μπορούμε να σχολιάσουμε αρνητικά ένα γεγονός που έλαβε χώρα στο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΣΤ μας;;;;;
Έτσι κι αλλιώς είσαι μακριά κύριε πρόεδρε μας..................

ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ (Και δεν το λέω για γλύψιμο!!)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σχολιαζουμε αρνητικα ειναι η μια πλευρα της υποθεσης....

Ανοιγουμε πολεμο με τ' αδερφια μας ειναι η αλλη...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Επισης δεν ασχολειστε με τα κοινα της ομαδας, παρα μονο με τις προσωπικες σας υποθεσεις...κι αυτο ειναι καταστροφικο...

Συν τοις αλλοις σας λειπει παντελως η υπακοη...και ας ειναι για το καλο της ομαδας!!!

Που το πατε δηλαδη???????
Άβαταρ μέλους
Samurai4

Εγω πηγα Λιτοχωρο ΚΑΙ ΠΑΛΙ εδω ειμαι Ο ΛΑΚΑΜΑΣ! ρε δεν παω καλα......
την γκομενα παρατησα Λιτοχωρο και ηρθα εδω στο Ιντερνετ καφε για να σας πω οτι ο προεδρος μιλαει καλα τα λεει ωραια ειναι προεδρος με διορατικοτητα παλευει για το καλο του συλλογου και μονον , εχει βαλει πολλα λεφτα στην ομαδα και κατι ακουσα εδω στην πιατσα των ΕΚΕΙ ΧΑΜΩ οτι ετοιμαζει ΝΕΟ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!!!!! συμφωνα με πληροφοριες η κατασκευαστικη εταιρια ενδεχεται να ερθει σε συμφωνια ακομα και πριν την εναρξη της αγωνιστικης περιοδου για μια ΤΟΥΜΠΑ στα προτυπα του EMIRATES STADIUM για να νιωθουν καλα και μερικοι παιχτες π.χ. Gash οπου θα υπαρχουν ειδικα stands για ραμαζανι και διπλα κιοσκια με ζεστους τραχαναδες........
Συμφωνα ΠΑΝΤΑ με πληροφοριες ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ συναντησα τον προεδρο εχτες σε μια ταβερνα και τα ηπιαμ...ε και τα ηπαμε, θελει να εκτονωσει το κλιμα στην ομαδα γιατι πιστευει οτι αν το κλιμα διατηρηθει καλο φετος θα χτυπησουμε Π-Ρ-Ω-Τ-Α-Θ-Λ-Η-Μ-Α

Εγω βεβαια εξεθεσα και την αποψη μου οτι πρεπει το κοριτσι αυτο πρεπει να τιμωρηθει παραδειγματικα με το να την ριξουν στην 4Α για οικογενειακη συζητηση, αλλα βεβαια ο προεδρος ξερει καλυτερα........
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Samurai4 αδερφε πολυ ηπιες χθες...δεν ειπαμε ρε οτι η συναντηση θα παραμεινει μυστικη????

Τωρα θα μαθουν ολοι τι βομβα ετοιμαζω τοσο καιρο...

Παντως χαιρομε που εισαι σοφρων...ετσι σε θελω...ολοι ειμαστε μια οικογενεια!!!!

ΥΓ 1: Το τσιπουρο ηταν πολυ καλο...μηπως σου βρισκετε κανα μπουκαλακι ακομη???

ΥΓ 2: Αυτη η γκομενα που το επαιζε λουλουδου γνωστη μου φανηκε...τι σου ελεγε ολη την ωρα στ' αυτι????

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Samurai4

Προεδρε η κοπελα εχει καψουριαστει με την παρτη σου και της αρεσει η Jaquar και το κοτερο. Πο-λυ κομματι παντως προεδρε το ξερω το κοριτσι ειναι χαμηλων τονων δεν πολυπινει και γενικα ειναι απο σπιτι. Το μονο κακο με αυτην ειναι οτι δεν τα μιλαει καλα τα ελληνικα και δεν πολυκαταλαβαινα τι ελεγε, ioanna racdanova νομιζω την ελενε, καλο κοριτσι σεμνη και με ...ηθος, πολυ ηθος.Ηθικο κοριτσι ρε παιδι μου τελος!

Οσον αφορα τα σχεδια σου με πιεσε ο ΠΟΥΡΟΥΠΟΥ και ξερεις οτι ενεργω για το καλο του συλλογου και λεω αφου ειμαστε μες στην δημοσιοτητα σε ολα τα Μ.Μ.Ε. αυτην την περιοδο να τους αποτελειωσω με το να ανακοινωσω το Τεραστιο και Μεγαλοπνοο η χαρη σου ΕΡΓΟ για να αντιληφθουν ολοι οτι ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ παει μπροστα και μονο!!!!!!!!!

ΤΗΝ Γ#@$%!$%! ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ?????????????
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΤΗΝ Γ#@$%!$%! ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!

Αυτο ειναι το ζορι σου???? Κριμα κι εγω νομιζα οτι σε ενδιαφερει μονο η ομαδα κι οχι μονο η τσεπη σου.

240.000,00 Ευρωπουλα παιρνεις, λιγα ειναι???? Και το λογαριασμο χθες εγω τον πληρωσα!!!! Κερασες δυο φορες το μαγαζι ολοκληρο, εδωσες πουρμπουαρ στις λουλουδουδες απο 3.000 Ευρω, στον μπαρμαν ενα πεντοχιλιαρο και στον σεφ αλλο ενα, για τα κοψιδια που παρειγγελνες καθε τοσο...

Χωρια τα 30.000 που μου πηρες "δανεικα" οταν εφυγες με εκεινες τις δυο Ρωσιδες με τη μαυρη AUDI Q7...

Τωρα τι θες...να τα βγαλω ολα στη φορα????

:) :) :) :) :) :) :)
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

γα να δεις ποσο καλος ειμαι δν θελω ατξηση.μονο που προπονω την φαρμακη με αρκει
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

blackterror4 έγραψε:γα να δεις ποσο καλος ειμαι δν θελω ατξηση.μονο που προπονω την φαρμακη με αρκει
Ευγε παιδι μου....
Οι υπολοιποι παραδειγματιστειτε!!!!
blackterror4

σε ευχαριστω καλε αγαπημενε καλαγαθε τρισμεγιστε μεγαλε τρανε μοντελοπνικτη(ειμαι και εγω) προεδε.πλατων σε παω ρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Σάβ 09 Αύγ 2008, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

blackterror4 έγραψε:πλατων αδερφε αμα εχεις msn στειλτο στο πμ μου να τα πουμε και απο κει μαζι με τον ντριμ
Δεν εχω αδερφε... συντομα ομως θα βαλω...

Θα σε ενημερωσω μολις τακτοποιηθει κι αυτο...ξερεις τοσα πολλα που μου "τρωτε" καθε μηνα δεν περισσευουν φραγκα για να παρωτα σχετικα "εργαλεια"...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα...
blackterror4

blackterror4 έγραψε:σε ευχαριστω καλε αγαπημενε καλαγαθε τρισμεγιστε μεγαλε τρανε μοντελοπνικτη(ειμαι και εγω) προεδε.πλατων σε παω ρε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”