Σταύρος Κόλκας

teacher

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από teacher »

Είμαι τις τελευταίες μέρες στη Χαλκιδική και χαλαρώνω δουλεύοντας πάντα μετά την απόφασή μου να σταματήσω το ραδιόφωνο.

Τα τηλέφωνα που δέχομαι, είναι αρκετά, ενώ πολλά παιδιά στη παραλία με ρώτησαν γιατί σταμάτησα το ραδιόφωνο. Είχα πει και στον αέρα τους λόγους που σταματάω, αλλά σίγουρα ο κόσμος υποψιάζεται διάφορα.

Για να μη κουράζω, το σταμάτησα γιατί θεωρώ πως δεν προσφέρω το οτιδήποτε δημιουργικό ούτε σε εμένα, ούτε στο μέσο, ούτε και στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να αναζητήσω μία εναλλακτική μορφή ενημέρωσης, κάτι το διαφορετικό. Κανένας άλλωστε δεν μπορεί να μου προσάψει ένα πράγμα. Πως είμαι τεμπέλης.

Όσο ξαπλώνω την κορμάρα μου στη παραλία, με ενημέρωσαν πως δημοσιεύονται άρθρα που με παρουσιάζουν ως το νέο υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ. Πως αυτός είναι ο λόγος που άφησα το ραδιόφωνο.

Αλήθεια, αν δεν αναλάβω υπεύθυνος επικοινωνίας, θα ζητήσει κανένας συγνώμη; Αλήθεια τι σόι δημοσιογραφία είναι αυτή που αναφέρομαι εγώ ως νέος υπεύθυνος επικοινωνίας και ουδείς με έχει πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει; Φανταστείτε τις μαλακίες γράφονται για τον ΠΑΟΚ χωρίς να τσεκαριστούν.

Μαθαίνω πως υπάρχει φόρουμ που αναφέρεται σε εμένα, το οποίο έχει 120 σελίδες ξεφωνητού. Το φόρουμ ανήκει σε ιστοσελίδα που μέλη της μου ζήτησαν ραντεβού, το έκανα και βέβαια μου έδειξαν πολύ φιλικοί. Από τότε πάντα μιλάω με αυτά τα παιδιά, δεν τους έχουν προσβάλει ποτέ και έδειχναν να τρέφουν κάποιο σεβασμό απέναντί μου. Αν μη τι άλλο, η στάση τους τελευταία δείχνει πως κάτι κρύβεται από πίσω.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, έκανε επίθεση εναντίον μου όταν προέκυψε η πίεση των ΜΜΕ να αναλάβει προπονητής στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Είναι ένα χόμπι που υπάρχει, όταν εμφανίζεται στο προσκήνιο ο Μακεδόνας τεχνικός. Ο Κόλκας φταίει που δεν έρχεται, άρα ορμάμε σε αυτόν. Συμβαίνει τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο.

Αλήθεια, γιατί δεν κάνουν ένα γκάλοπ στους συνδέσμους πχ, να δούνε αν τα αποτελέσματα αποδοχής του Αναστασιάδη ξεπερνάνε το 10%; Όμως την επίθεση ο Κόλκας τη τρώει γιατί έτσι θέλουν κάποιοι από το σινάφι του. Και μία ιστοσελίδα που δηλώνει οπαδική, ελέγχεται από ΜΜΕ. Ξεκάθαρα πλέον.

Επιβεβαιώθηκε από τα λεγόμενα του ίδιου του Βρύζα, πως ο Δώνης ήταν η πρώτη του επιλογή, ενώ όλοι γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ πως ο Αναστασιάδης ουδέποτε ήταν επιλογή του Βρύζα.

Θα μου ζητήσει κανένας συγνώμη για αυτό ή θα περάσει κι αυτό στο ντούκου;

Και πάμε στο εξής απλό ερώτημα. Ποιος τους έβαλε να μου κάνουν επίθεση; Τι συμφέροντα έχει αυτός που τους έβαλε και ποιος ο λόγος να αποδυναμωθώ εγώ στα μάτια της κοινής γνώμης;

Με ποιον συνδέονται αυτοί; Τι κέρδος υπάρχει μέσα από αυτή τη διαδικασία; Γιατί η παρουσία μου δεν βοηθά τις τεχνητές κρίσεις που εμφανίζονται συχνά – πυκνά στον ΠΑΟΚ;

Το καλό για εμένα, είναι πως έχει φανεί ακριβώς τι συμβαίνει εκεί που θέλω εγώ. Και τα πάντα θα δρομολογηθούν όπως πρέπει την ώρα που πρέπει.

Αναγνωρίζω πως δεν σας αρέσει να μιλάω επί προσωπικού, αλλά μου χρεώνουν πάρα πολλά τα οποία είναι στημένα πρώτα από αυτό το… έξοχο σινάφι μου και έπειτα από βλάκες που αποτελούν την πύλη του τρυπήματος της ομάδας.

Αυτά από τη ξαπλώστρα μου…
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Τι λέει ρε το άτομο... :lol:
Δεν ντρέπεστε ρε να τα παίρνετε απο τα ΜΜΕ ; ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ; :lol:
ΓΙΑΤΊ κανετε ρε επίθεση στο ανθρωπάκι; Τι σας έφταιξε; Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δύο διευκρίνισεις: η συνάντηση για την οποία κάνεις λόγο πριν από ένα χρόνο δεν έγινε μετά από δική μας προτροπή, αλλά γιατί μάς αναζήτησες, επικαλούμενος το ότι κάποιοι στα έψελναν εδώ μέσα...
Και κάτι ακόμα: Το paokmania δεν έγραψε ότι θα γίνεις υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, αλλού ψάξε την πηγή.

Όσο για τα περί Αναστασιάδη και gallop τα είδες με τα μάτια σου, εμείς δεν κάναμε τίποτε άλλο από το δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να εκφραστεί.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ψάχνω εδω και ώρα να δώ που έγραψε το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ότι θα γίνει υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ και δε το βρίσκω....ο Κόλκας που το βρήκε?
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και προτείνω να κλείσει το topic
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε teacher... Εδω σε λέει πως κατευθύνουμε τα μέλη εναντίον του στο forum ... :lol:
ΤΙ ΝΑ ΛΈΜΕ ΤΏΡΑ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

teacher έγραψε:Προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και προτείνω να κλείσει το topic

Το έχω επανελλημένα να το κλείσουμε το ρημάδι το τόπικ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εγω ποτε δεν κατάλαβα ΓΙΑΤΊ Υπάρχει το τοπικ αυτο... Όταν δεν Υπάρχει του ΜΑΝΑΒΗ του ΜΠΕΛΛΟΥ... Και δεκάδων άλλων Π.Α.Ο.Κ.τσηδικων ΜΟΡΦΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ... ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ... ;)

ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΟΛΚΑΣ ΡΕ ... ?????... ΠΆΤΕ ΚΑΛΑ;
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

δηλαδη ακουστηκε κατι απο συναδελφους του που δεν ισχυει και θιχτηκε και περιμενει να του ζητησουν συγγνωμη...εμεις δηλαδη τι να πουμε που καθε μερα ακουμε τετοιες μπαρουφες απο αυτους???
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Ο Κόλκας για τον ΠΑΟΚ(κατ'εμέ) είναι ακριβώς ότι ο Πρετεντέρης και η Τρέμη για τους 2(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).

Όσο για την εμμονή του και τα σπυριά που βγάζει όταν ακούει το όνομα Άγγελος, μου αποδεικνύουν περίτρανα και είναι η οριστική σφραγίδα οτί ο Άγγελος είναι καθαρός και ντόμπρος, μακριά από δημόσιες σχέσεις, κολλητιλίκια, γλυψίματα και γενικά σαλιωμένες καταστάσεις. 8-)

Όσο και να μη συμπαθείς τον Άγγελο, όταν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ(έτσι λέει τουλάχιστον) σέβεσαι τον πιο πολυνίκη προπονητή που είχε ποτέ η ομάδα μας, έφερε ένα τίτλο, αποκλείοντας γαύρο-αεκ, απέκλεισε μια Άρσεναλ νταμπλούχο Άγγλιας με Κολομπούρδα, Βελλή και Σιδηρόπουλο και δεν μιλάς για αυτόν με εμετικά μπινελίκια λες και μιλάς π.χ. για τον βιαστή-δολοφόνο της αδερφής σου.

Γενικά, όταν η λέξη ΠΑΟΚ δίνει λεφτά σε κάποιον, τότε αυτός δε μπορεί να με πείσει οτί η γνώμη του επηρεάζεται μόνο από την οπαδική του υπόσταση και την αγνή αγάπη του για την ομάδα γιατί υπάρχει ένας παράγοντας που ΔΕΝ υπάρχει για όλους εμάς του υπόλοιπους που ξημεροβραδιάζουμε για τον ΠΑΟΚ: Η ΜΠΙΖΝΑ και ΤΟ ΧΡΗΜΑ. :nairepaok:

Φιλικά και ΠΑΟΚτσίδικα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και η κόντρα καλά κρατεί.

Από πότε ένας δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να αναφέρεται σε οπαδούς του ΠΑΟΚ με υποτιμητικά σχόλια; Από πότε ένα δημόσιο πρόσωπο δεν αποδέχεται την κριτική; Από πότε αυτός που συνεχώς διαδίδει φήμες και ανυπόστατες ειδήσεις -ή κρύβει κάποιες άλλες- κατηγορεί άλλους που μιλάνε για αυτόν;

Ποιος νομίζει ότι είναι τελοσπάντων; Προφανώς ο Σταυράκος νομίζει πως έχουμε όλοι το IQ της Δώρας και για αυτό μιλάει έτσι.

Το τι έχει παιχτεί μεταξύ του site και του κυρίου αυτού, δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι και η κουτσή Μαρία ξέρει ποιοι ήμαστε εμείς που συζητάμε εδώ ενεργά -πόσο μάλλον για τους admin- και άρθρα με τίτλο "επι προσωπικού" με σαφής αναφορές στο paokmania χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομα του site είναι αστεία.

Λίγη σοβαρότητα και λίγη τσίπα να υπήρχε, και τα επι προσωπικού θα συζητιόταν επί προσωπικού και όχι δημόσια.

Εντάξει, ο άνθρωπος αυτός έχει χάσει κάθε μέτρο. Και το ΑΡΔ του ταιριάζει γάντι. Έτσι δεν είναι κύριε Κόλκα;

ΥΓ: Εμένα με πληρώνει ο Πετρουλάκης btw.. Τώρα αν δόσεις κάτι παραπάνω αλλάζει το πράγμα... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μιλάμε για το απόλυτο παραλήρημα...!!
Είσαι τόσο καβαλημένος που ονειρεύεσαι ΜΜΕ πίσω από το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ για την "επίθεση" που δέχτηκες...!! :shock:
Στο έχω ξαναπεί, νομίζεις ότι κάποιος είσαι ε?
Εγώ αντίθετα πιστεύω άλλο πράγμα,
το τόπικ υπάρχει χρόνια και αν εξαιρέσεις τα πρώτα σχόλια με σάλια, τα υπόλοιπα περιέχουν ειρωνείες προς το πρόσωπο σου (και δικαιολογημένα φυσικά, κάτι ο "Γκαρσία δεν πατάει περιοχή, εμείς σας βγάλαμε C.L) είναι για γέλια, τι περίμενες δηλ επιβράβευση?..!!!
Για να τελειώνουμε, ΤΩΡΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ?
Μήπως τώρα ενοχλήθηκες από κάτι που ήταν αλήθεια? Τώρα ανακάλυψες την Αμερική? Τόσο καιρό ΔΕΝ σε ενοχλούσαν τα όσα γράφονται σε 120 σελίδες, και ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΩΩΩΡΡΑΑΑΑΑ?
Αυτά τα περί Άγγελου είναι για παιδάκια..Σε ξαναρώτησα, ποιος παίκτης βαρόμετρο του ΠΑΟΚ έφαγε με τον Άγγελο..
Αν το ξέρεις, γράψτο..Είδηση είναι...

Καρφώνεσαι άσχημα...

Όσο για τα περί συγνώμης, όταν θα ζητήσεις εσύ για τις τόσες .... που έχεις πει και γράψει για πράγματα του ΠΑΟΚ που ούτε κατά διάνοια επαληθεύτηκαν, τότε θα ζητήσω και εγώ..
Σαν δημοσιογράφος όφειλες να ψάξεις την πηγή που έβγαλε την "είδηση" που μάλιστα έχει και ονοματεπώνυμο αλλά βολεύτηκες όπως στα είπαν η τα διάβασες...αλλά ξέχασα μόνο για το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ , ψάχνεις...
Εμείς εδώ την σχολιάσαμε, νομίζω έχουμε το δικαίωμα αυτό ε?
Και για να το ξεκαθαρίσουμε, αυτή η απροκάλυπτη-ξεδιάντροπη αβάντα υπέρ Δώνη και κατά Μπόλονι εξόργισε τους περισσότερους.
Πιο πριν μίλησα για αντικειμενικότητα την οποία δεν ξέρεις τι θα πει η λέξη...
Για το αν ελέγχουν το σαιτ τα ΜΜΕ, δεν το έχω αντιληφθεί- εγώ ότι μου κ@βλώσει το γράφω και το ανεβάζω είτε είναι για τον Βρύζα είτε είναι για τον καντινιέρη της Τούμπας ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΚΑΝΕΝΑΝ-
ξέρω όμως ότι δεν είναι φερέφωνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως...

και έχει αποδειχθεί...

ΥΓ. Ρώτησα 2 πράγματα για τα οποία δεν περίμενα απάντηση...
ΥΓ.2 Πρόσεχε τον ήλιο γιατί καίει και κάτω από την ομπρέλα..Εικόνα
ΥΓ.3 Εύχομαι ότι καλύτερο προσωπικά από εδώ και πέρα, ακόμα και Πρόεδρος του ΠΑΟΚ..

Αυτά και τέλος από μένα...
Το τόπικ θα κλειδωθεί όπως και όλα όσα είχαν ανοίξει με ΑΡΔ...
Θα γίνει ένα για όλα..καΙ ΤΕΛΟΣ..
Μέσα στην εβδομάδα κλείνει..
ΑΡΚΕΤΑ...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Διαφωνώ με το να κλείσει το topic του Κόλκα, και ειδικά τώρα ακριβώς μετά από αυτό που δημοσιέυσε.

Αν κλείσει μπορώ να μπω κατευθείαν στο μυαλό του: ''χμ, τους έκανα τη μούρη κρέας και τώρα κλειδώσανε το θέμα μου''

ΥΓ: από το 2007 είμαι στο ΠΑΟΚμάνια, έχω φάει ένα μπαν για μια διαφωνία, κατά τα άλλα τόσο καιρό εδώ έχω πειστεί οτί το να κατηγορείς το συγκεκριμένο site οτί πέρνει γραμμή από κάπου είναι πραγματικά κωμικό και όλοι όσοι το διαβάζουμε συχνά το ξέρουμε. δεν έχω διάθεση ούτε να μιλήσω καλά ούτε μαρέσουν τα σάλια αλλά τόσο χρόνια τώρα βλέπουμε οτί ακόμα και οι διαχειριστές του site έχουν διαφορετικές απόψεις για τα διάφορα θέματα και προβάλλονται ΟΛΕΣ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θα γίνει ένα για όλα..καΙ ΤΕΛΟΣ..
Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει. Λέγεται εδώ και πολύ καιρό και μακάρι να γίνει πραγματικότητα...
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

AntoniosK έγραψε:Πραγματικά δε καταλαβαίνω το μένος κάποιων εδώ μέσα με τον Κόλκα. Προσωπικά πάντα άκουγα προσεχτικά το ρεπορτάζ του γιατι ήταν το πιο κοντινό στην πραγματικότητα. Το επιχείρημα ότι είχε στενές σχέσεις με τους διοικούντες δεν ισχύει γιατί, ένας δημοσιογράφος για να έχει πηροφόρησει και να τα μεταδίδει σε εμάς πρέπει να έχει καλές σχέσεις άρα αυτό δεν είναι κατακριτέο. Είχε πολλές φορές άποψη διαφορετική από τη μάζα και εμένα αυτό μου αρέσει. Δε μπορεί όταν κάποιος δημοσιογράφος γράφει ότι θέλει ο λαός να τον αποκαλούμε λαικιστή και όταν γράφει μη επιθυμητά πράγματα να τον χαρακτηρίζουμε ως πιόνι της διοίκησης. Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει και προσωπική άποψη και αυτό δε σημαίνει ότι τη χρησιμοποποιεί για να καθοδηγεί τον εκάστοτε πρόεδρο. Αν πιστεύετε αυτό ξεφτιλίζετε τον ίδιο το θεσμό του προέδρου. Κανένας δημοσιογράφος δεν έχει πάντα επιτυχίες και πρέπει την πορεία του να την αξιολογούμε καλύτερα.Εγώ θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για το γραφείο τύπου.Το αν πολλοί εδώ μέσα βλέπουν παντού γύρω τους φαντάσματα και συνωμοσίες δε φταίει για αυτό ο Κόλκας. Εμένα ούτε φίλος μου είναι ούτε συγγενής μου αλλά αν κοιτάξω ψύχραιμα τα πράγματα και όχι με μένος η αντιπάθεια στηριζόμενη σε προσωπικές μυθοπλασίες είναι μια καλή επιλογή.
+1926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”