Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
karl

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από karl »

jpower73 έγραψε:Σταμάτησε τις εκπομπές ο Κόλκας - Ποιο το επόμενο του βήμα

Σάββατο, 02 Ιουνίου 2012 20:44 Στέλιος Παπαντωνίου
Αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε στην εκπομπή του στο ραδιοφωνικό σταθμό SPORT 103 FΜ o δημοσιογράφος και ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Σταύρος Κόλκας ότι σταματάει τις εκπομπές. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος δια μικροφώνου, δεν μπορούσε άλλο να κάνει εκπομπές καθώς πίστευε ότι αυτό που έκανε"δεν το έκανε καλά".

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://redalert.gr/sports/4336-stamatise-tis-ekpompes-o-kolkas-poio-to-epomeno-vima
... "δεν έκανε καλά αυτό που έκανε"; Τι να εννοεί άραγε με αυτό; Με βάζει σε σκέψεις.

Αφού πίστευα πάντα ο,τι έγραφε θα αρχίσω να πιστεύω και αυτό, όσο αδιανόητο και να μου φαίνεται ότι αυτό που έκανε"δεν το έκανε καλά".

Κόλκα . με προβληματίζεις!

Εικόνα

Φιλικά

Karl

Y.Γ Λες να είναι μια Midlifecrisis; :opaokara:
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Πραγματικά δε καταλαβαίνω το μένος κάποιων εδώ μέσα με τον Κόλκα. Προσωπικά πάντα άκουγα προσεχτικά το ρεπορτάζ του γιατι ήταν το πιο κοντινό στην πραγματικότητα. Το επιχείρημα ότι είχε στενές σχέσεις με τους διοικούντες δεν ισχύει γιατί, ένας δημοσιογράφος για να έχει πηροφόρησει και να τα μεταδίδει σε εμάς πρέπει να έχει καλές σχέσεις άρα αυτό δεν είναι κατακριτέο. Είχε πολλές φορές άποψη διαφορετική από τη μάζα και εμένα αυτό μου αρέσει. Δε μπορεί όταν κάποιος δημοσιογράφος γράφει ότι θέλει ο λαός να τον αποκαλούμε λαικιστή και όταν γράφει μη επιθυμητά πράγματα να τον χαρακτηρίζουμε ως πιόνι της διοίκησης. Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει και προσωπική άποψη και αυτό δε σημαίνει ότι τη χρησιμοποποιεί για να καθοδηγεί τον εκάστοτε πρόεδρο. Αν πιστεύετε αυτό ξεφτιλίζετε τον ίδιο το θεσμό του προέδρου. Κανένας δημοσιογράφος δεν έχει πάντα επιτυχίες και πρέπει την πορεία του να την αξιολογούμε καλύτερα.Εγώ θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για το γραφείο τύπου.Το αν πολλοί εδώ μέσα βλέπουν παντού γύρω τους φαντάσματα και συνωμοσίες δε φταίει για αυτό ο Κόλκας. Εμένα ούτε φίλος μου είναι ούτε συγγενής μου αλλά αν κοιτάξω ψύχραιμα τα πράγματα και όχι με μένος η αντιπάθεια στηριζόμενη σε προσωπικές μυθοπλασίες είναι μια καλή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από eorptol »

φίλε ο κολκας όταν θέλει να είναι σωστός γράφει καλά και μερικές φορές πολυ καλά αλλα είναι δυστυχώς τις περισσότερες φορές ελεεινοσ γλύφτης για να έχει καλές σχεσεις με την εκάστοτε διοίκηση ..... απο τον κάμορα ας πούμε που έχει iq τα ραδικιου και δεν μπορεί να πει μια πρόταση σε σωστά ελληνικά δεν περιμένω τίποτε απο τον κολκα που όταν θέλει είναι καλός περίμενα παρα πολλα αλλα δυστυχώς ο νους του είναι αλλού .....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από eorptol »

έχει και μια αλαζονεία εκνευριστική "πόσες εκδρομές έχω παει " κλπ
πόσες πηγεσ ρε κολκα εσύ πληρώνεσε για να γράφεις για τον ΠΑΟΚ εμείς πληρώνουμε για την τρελλα μας ασε τον παπά .....δηλαδή τι μας λες ότι εξαργυρωνεις τις εκδρομές που πήγεσ κάποτε για τον ΠΑΟΚ ; τότε όλοι έχουμε να παίρνουμε απο τον ΠΑΟΚ μας χρωστάει .....
Άβαταρ μέλους
deadmoon

Δημοσίευση από deadmoon »

@ AntoniosK , σωστά μιλάς σε γενικές γραμμές.

Εμένα πάντως η εκπομπή του , ακουγόταν καλά στ' αυτιά μου (το χ@ζοβιόλικο όμως όχι)...!
Δεν ξέρω αν ήταν /είναι σκυλί ή γατί του όποιου προέδρου αλλά τουλάχιστον μιλούσε μια όχι ξύλινη γλώσσα
και φυσικά ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ποτέ την ομάδα όπως κάνουν μονίμως οι ΖαγορόΚαμορόΡαπτοπουλαίοι.

Ασε που είχε πάρει και +1 πόντο από μένα όταν τον είχα δει στο τελευταίο live των Napalm Death...!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Ο Σταύρος επειδή ξέρω τον τρόπο που γράφει, γράφε με στυλ Gozno Journalism που είναι το πιο καινούργιο και αντικειμενικά από μελέτες το πιο πιασάρικο με όχι ξύλινη γλώσσα. Όμως κατά άλλα είναι ένας ψωνισμένος που στα @@ έχει τον ΠΑΟΚ και τον νοιάζει μόνο τι θα φάει και πως θα αναδειχθεί. Μακριά Ζήση. Μακριά.
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

AntoniosK έγραψε:Πραγματικά δε καταλαβαίνω το μένος κάποιων εδώ μέσα με τον Κόλκα. Προσωπικά πάντα άκουγα προσεχτικά το ρεπορτάζ του γιατι ήταν το πιο κοντινό στην πραγματικότητα. Το επιχείρημα ότι είχε στενές σχέσεις με τους διοικούντες δεν ισχύει γιατί, ένας δημοσιογράφος για να έχει πηροφόρησει και να τα μεταδίδει σε εμάς πρέπει να έχει καλές σχέσεις άρα αυτό δεν είναι κατακριτέο. Είχε πολλές φορές άποψη διαφορετική από τη μάζα και εμένα αυτό μου αρέσει. Δε μπορεί όταν κάποιος δημοσιογράφος γράφει ότι θέλει ο λαός να τον αποκαλούμε λαικιστή και όταν γράφει μη επιθυμητά πράγματα να τον χαρακτηρίζουμε ως πιόνι της διοίκησης. Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει και προσωπική άποψη και αυτό δε σημαίνει ότι τη χρησιμοποποιεί για να καθοδηγεί τον εκάστοτε πρόεδρο. Αν πιστεύετε αυτό ξεφτιλίζετε τον ίδιο το θεσμό του προέδρου. Κανένας δημοσιογράφος δεν έχει πάντα επιτυχίες και πρέπει την πορεία του να την αξιολογούμε καλύτερα.Εγώ θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για το γραφείο τύπου.Το αν πολλοί εδώ μέσα βλέπουν παντού γύρω τους φαντάσματα και συνωμοσίες δε φταίει για αυτό ο Κόλκας. Εμένα ούτε φίλος μου είναι ούτε συγγενής μου αλλά αν κοιτάξω ψύχραιμα τα πράγματα και όχι με μένος η αντιπάθεια στηριζόμενη σε προσωπικές μυθοπλασίες είναι μια καλή επιλογή.
Δεν βλέπουμε φαντάσματα ούτε συνομοσίες απλά επιτρεψέ μας (μου) να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για το ποιόν και για τις μπαρούφες που μας λέει. Για τον ανεκδηίγητο τρόπο (που δυστυχώς το έχουν όλοι οι άλλοι εκεί πάνω, εκτός ελαχίστων εξαιρέσων) και για τον την τραγική εκπομπή που κάνει, που έχει βγάλει την άλλη να μας μιλάει (δεν την ξέρω την κοπέλα δεν έχω κάτι μαζί της, το ύφος ομως της εκπομπής τους αυτό που δείχνει).
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

AntoniosK έγραψε:Πραγματικά δε καταλαβαίνω το μένος κάποιων εδώ μέσα με τον Κόλκα. Προσωπικά πάντα άκουγα προσεχτικά το ρεπορτάζ του γιατι ήταν το πιο κοντινό στην πραγματικότητα. Το επιχείρημα ότι είχε στενές σχέσεις με τους διοικούντες δεν ισχύει γιατί, ένας δημοσιογράφος για να έχει πηροφόρησει και να τα μεταδίδει σε εμάς πρέπει να έχει καλές σχέσεις άρα αυτό δεν είναι κατακριτέο. Είχε πολλές φορές άποψη διαφορετική από τη μάζα και εμένα αυτό μου αρέσει. Δε μπορεί όταν κάποιος δημοσιογράφος γράφει ότι θέλει ο λαός να τον αποκαλούμε λαικιστή και όταν γράφει μη επιθυμητά πράγματα να τον χαρακτηρίζουμε ως πιόνι της διοίκησης. Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει και προσωπική άποψη και αυτό δε σημαίνει ότι τη χρησιμοποποιεί για να καθοδηγεί τον εκάστοτε πρόεδρο. Αν πιστεύετε αυτό ξεφτιλίζετε τον ίδιο το θεσμό του προέδρου. Κανένας δημοσιογράφος δεν έχει πάντα επιτυχίες και πρέπει την πορεία του να την αξιολογούμε καλύτερα.Εγώ θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για το γραφείο τύπου.Το αν πολλοί εδώ μέσα βλέπουν παντού γύρω τους φαντάσματα και συνωμοσίες δε φταίει για αυτό ο Κόλκας. Εμένα ούτε φίλος μου είναι ούτε συγγενής μου αλλά αν κοιτάξω ψύχραιμα τα πράγματα και όχι με μένος η αντιπάθεια στηριζόμενη σε προσωπικές μυθοπλασίες είναι μια καλή επιλογή.
Επίσης στην σημερινή εποχή ΝΟΗΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! (Δημοσιογράφος είμαι και γνωρίζω). Στην αρθρογραφία κάνε ότι γουστάρεις όταν όμως γράφεις απλά ειδήσεις είναι απαράδεκτο. Φιλικά
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

μαρεσει ρε bane οτι δεν εχεις τιποτα με την ξανθια που εκανε εκπομπη αλλα ......κι την ανεβαζεις χ@ζοβιολα την κατεβαζεις. αν ειχες κατι δηλαδη τι θα της εσουρνες???? :lol: :lol: :lol:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί σβήστηκαν ή αλλοιώθηκαν για ευνόητους λόγους. Έχουμε πει χίλιες φορές να το αποφεύγετε αλλά ...
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

lefis έγραψε:μαρεσει ρε bane οτι δεν εχεις τιποτα με την ξανθια που εκανε εκπομπη αλλα ......κι την ανεβαζεις χ@ζοβιολα την κατεβαζεις. αν ειχες κατι δηλαδη τι θα της εσουρνες???? :lol: :lol: :lol:
χαχα, σόρυ ρε αλλά έτσι μου δείχνει. Τι να πω. Προτιμώ χίλιες φορές τον Παπαιωάννου παρά αυτούς. ΠΑΟΛ ΡΕ!
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

teacher έγραψε:Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί σβήστηκαν ή αλλοιώθηκαν για ευνόητους λόγους. Έχουμε πει χίλιες φορές να το αποφεύγετε αλλά ...
Sorry my Lord!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ξέρετε πολύ καλά ότι κόβουν βόλτες εδώ μέσα συνεχώς, δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε τροφή.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Επειδή διαβάζω περί δημοσιογραφίας να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα...
Δημοσιογράφος είναι αυτός που συλλέγει πληροφορίες και τις μεταδίδει στο κοινό με αντικειμενικότητα έτσι ώστε η κοινή γνώμη να μπορεί να διαμορφώσει άποψη.
Όταν όμως επιλέγεται μια είδηση (όπως π.χ άφησε υπονοούμενα ότι ο Μπόλονι πήγαινε τελευταίος στις προπονήσεις αλλά δεν το είπε-έγραψε) να μην ειπωθεί τον σωστό χρόνο αλλά μετέπειτα σε ανύποπτο χρόνο, αμέσως καταρρίπτεται η αντικειμενικότητα και φανερώνεται η χροιά του υποκειμενικού που υπάρχει στον συγκεκριμένο...

Αυτός είναι....
Το είπα όσο πιο κομψά μπορούσα, σε πιο προηγούμενα ποστ τα έχω αναλύσει καλύτερα..

ΥΓ. Αν όντως ισχύει, εγώ θέλω να πάει να δω μέχρι πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο ΠΑΟΚ ακόμα με όλους αυτούς που μαζεύει..
ΥΓ.2 Μην χαρακτηρίζετε. Και εγώ αν το έκανα , λάθος είμαι...Όλοι μέρα εδώ μέσα παίρνουν μάτι ...

ΥΓ.3 baneprelevic361, όταν θέλεις να γράψεις και κάτι άλλο, μην ξαναγράφεις νεό ποστ..Είναι κουραστικό και εκνευριστικό..Κάνε επεξεργασία...
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Οκ Moican4. Απλά παλιά το έκανα ρε και του έκανε πάλι νέο ποστ (;;;;)). Συμφωνώ σε αυτά που λες αυτά είπα και πιο πάνω. Η μετάδοση της είδησης είναι αντικειμενική το άρθρο είναι καθαρά υποκειμενικό και δεν πρέπει να έχει υπόνοια είδηση μέσα. Δυστυχώς ο Σταυράκης τίποτα από τα δύο δεν κάνει οποτέ είναι κακός δημοσιογράφος.

Επειδή όμως εγώ ξέρω κάτι παραπάνω συνήθως στην δουλεία μας το εκάστοτε αφεντικό μας λέει τι πως και ποιον τρόπο θα περάσουμε τις ειδήσεις. Κοινώς με ποιον τρόπο θα κάνουμε την προπαγάνδα, με ποιον από όλους τους τρόπους.

Βέβαια ο Κόλκας αν δεν κάνω λάθος ιδιοκτήτης είναι του ΠΑΟΚ24 οπότε δεν νομίζω ότι δέχεται εντολές τι και πως θα το γράψει.

Πραγματικά πολύ χαμηλό το επίπεδο αν επιλεχθεί για γραφείο Τύπου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”