Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τουμπιωτη καπως ετσι ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο αδερφος ποιο πανω

αγγελοκαρδε σιγουρα ρε....μπρο.....δεν εισαι ο Κ.Κ;;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :D ;)
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

abg12d34 έγραψε:αγγελοκαρδε σιγουρα ρε....μπρο.....δεν εισαι ο Κ.Κ;;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :D ;)
Εικόνα
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Αν και δεν καταλαβα τι σωστο ειχαν οι χειρισμοι του ΚΥΡΙΑΚΟΥ θα δηλωσω την πληρη μεταμελεια μου
Μπραβο λοιπον στον ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΥΡΙΑΚΟ

Desperado ακους?

Εγω επιστρεφω πισω στον τορνο και την μορσα και αυτοτιμωρουμαι με ποινη αποκλεισμου σχολιων μεχρι την τελικη εκβαση των γεγονοτων της αδειοδοτησης με ανασταλτικο χαρακτηρα

Θα επιστρεψω στον σχολιασμο μονο αν μου το ζητησει ο Desperado η ο Angelheart ονομαστικα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θα σας το πω απλά.

Μας τα πρήξατε. Κόφτε το ή πάρτε πόδι.
toumpiotis35

Eγω παιρνω ποδι και καταργω και το προφιλ γιατι εσυ δεν μπορεις να μιλας σε μενα ετσι.
Τελος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Παρ 25 Μάιος 2012, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δε χρειάζεται παράθεση στο αμέσως προηγούμενο ποστ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς, δεν μίλησα σε σένα ετσι. Μίλησα σε όλη την ομάδα ατόμων που μέρες τώρα, αν οχι μήνες, δείχνοντας την τεράστια ευγένεια της, και τιμώντας τις απαιτήσεις της για σεβασμό, όπως εσύ τώρα καλή ώρα, προσβάλλει όλους εμάς τους υπόλοιπους, περνώντας απο τόπικ σε τόπικ σε τόπικ καυγαδίζοντας συνεχώς, έχοντας αναπτύξει ομαδούλες, έχοντας ένα μικρόκοσμο ξεκατινιάσματος και μίρλας. Εκεί πάει το κοφτε το επιτέλους ή πάρτε πόδι.

ΑΝ έχεις κάτι να προσφέρεις στο φόρουμ, το κάνεις καλοπροαίρετα.
toumpiotis35

Δεν εχω να προσφερω τιποτα εγω εδω
Κανε αποκλεισμο διαγραφη το προφιλ μου δεν βρισκω που ειναι η διαγραφη να τελειωνουμε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από eorptol »

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ των άκρων πάντα δηλαδη μέση λύση δεν υπάρχει ; Να μπορούμε να συζητάμε χωρίς να ισοπεδώνουμε τους πάντες ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς, δεν μίλησα σε σένα ετσι. Μίλησα σε όλη την ομάδα ατόμων που μέρες τώρα, αν οχι μήνες, δείχνοντας την τεράστια ευγένεια της, και τιμώντας τις απαιτήσεις της για σεβασμό, όπως εσύ τώρα καλή ώρα, προσβάλλει όλους εμάς τους υπόλοιπους, περνώντας απο τόπικ σε τόπικ σε τόπικ καυγαδίζοντας συνεχώς, έχοντας αναπτύξει ομαδούλες, έχοντας ένα μικρόκοσμο ξεκατινιάσματος και μίρλας. Εκεί πάει το κοφτε το επιτέλους ή πάρτε πόδι.

ΑΝ έχεις κάτι να προσφέρεις στο φόρουμ, το κάνεις καλοπροαίρετα.
καλα τα λες αλλα τα λες σε λαθος τοπικ, αλλου γινετε του ξεκατινιασματος και της μιρλας.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

angelheart έγραψε:
Εικόνα

Δεν υπάρχει η φωτό...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Είναι κρίμα για το φόρουμ να φεύγουν όλοι οι αξιόλογοι άνθρωποι που έχουν κάτι να πουν. Κάτι δεν παει καλα φιλαράκια πρέπει να το δείτε.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Φιλομένο μιλά για τα οφειλόμενα του ΠΑΟΚ και τονίζει στο gazzetta.gr πως περιμένει να πληρωθεί. Ο διακανονισμός που δεν έγινε και οι άλλες περιπτώσεις που «καίνε».

«Γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ άδεια;»
O ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, ωστόσο υπάρχουν και... παράπονα. Μπορεί ο «δικέφαλος» να τονίζει πως δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, όμως ο Φιλομένο μιλά για... οφειλόμενα και τονίζει στο gazzetta.gr πως οι δυο πλευρές είναι στη FIFA. Τι λέει ο Αργεντίνος για τα χρωστούμενα και σε άλλους παίκτες και αναρωτιέται γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ άδεια!

«Δεν είναι αλήθεια αυτά που έχουν γραφτεί, αυτή τη στιγμή είμαστε στα δικαστήρια. Η υπόθεση έχει πάει στη FIFA. O ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει, δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό, αλλά πρέπει να γίνει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αργεντίνου, ο οποίος και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο Φιλομένο μιλά για διακανονισμό που επιχείρησαν οι άνθρωποι του «δικεφάλου», αλλά που ο ίδιος ποτέ δεν δέχθηκε «Προσπάθησαν να με προσεγγίσουν για να πληρώσουν λιγότερα, όπως άλλωστε κάνουν όλες οι ομάδες, αλλά εγώ δεν δέχθηκα τον συμβιβασμό. Μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Το θέμα είναι στη FIFA και περιμένουμε την απόφασή. Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να πάρει χρόνο, όμως θα περιμένουμε. Η Ομοσπονδία έκανε δεκτή την αίτησή μου και προχωράμε. Εγώ περιμένω να με πληρώσει ο ΠΑΟΚ».

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί συμφωνίας τονίζοντας: «Δεν είναι αλήθεια πως υπήρξε συμβιβασμός, είναι ένα ψέμα... Κάποιοι εμφάνισαν πως ο ΠΑΟΚ με έχει πληρώσει, αλλά δεν είναι έτσι...».

Μάλιστα, ο Φιλομένο αναρωτήθηκε πως ο ΠΑΟΚ πήρε την αδειοδότηση, από την στιγμή που... υπάρχουν και άλλοι παίκτες απλήρωτοι. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήρε άδεια, από τη στιγμή που χρωστά και σε άλλους παίκτες, όχι μόνο σε μένα. Δεν είμαι ο μοναδικός...».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/294636-%C2%ABgiati-pire-o-paok-adeia%C2%BB
Η γαζζέτα ψάχνεται και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα.Πάντως να κοιτάξουν να καλήψουν το λόκ# μας γιατί η Ουέφα καραδοκεί και αν δεν είναι αλήθεια αγωγή κατά 'ολων!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

και πριν αλεκτωρ λαλησει 3... :cry: :cry: Κανονιστε....και συ φιλομενο θα λεγα ι πρεπει ν παρεις για το γκολ με τη λειβαδια...2 χρονια...τεσπα...οπως το καναμε το συμβολαιο ας το πληρωσουμε...μην εχουμε αλλα...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

η καριερα του παντως εχει ενδιαφερον απο τοτε που εφυγε απο μας...μαλλον τρωει την αρπαχτη του

http://en.wikipedia.org/wiki/Lucio_Filomeno
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

moican4 έγραψε: Σε επικοινωνία που είχαμε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μάς διαβεβαίωσαν πως ο παίκτης έχει ξοφληθεί και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα της φωτοτυπία του παραστατικού πληρωμής του παίκτη... Όπως χαρακτητιστικά μάς ανέφεραν, ο Αργεντίνος στις δηλώσεις του είπε ψέματα!

Paokmania Admin Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”