Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dimbar έγραψε:Ο Ζήσης Βρύζας παίρνει τον λόγο και αναφέρει: Ξεκινάμε αύριο την πώληση των εισιτηρίων διαρκείς. στόχος είναι στην επόμενη 2ετία είναι να έχουμε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα και σε στέρεες βάσεις να χτίσουμε καλή ομάδα. Εμείς μιλώντας ρεαλιστικά, θέλω να πω ότι ο κόσμος πρέπει να περιμένει μια πιο νεανική ίσως πιο άπειρη αλλά πιο ενθουσιασμένη και δυναμική ομάδα. Και με γεμάτο γήπεδο αυτή η ομάδα μπορεί να βοηθηθεί. Θέλω τον κόσμο να μας εμπιστευτεί. Αυτή την ομάδα έχουμε, αυτός είναι ο στόχος μας, ελάτε να μας βοηθήσετε.
Παρακαλώ?
Τι άλλο θα ακουσουμε Θεέ μου απο τα στόματα των προέδρων του ΠΑΟΚ!
Αν έπρεπε να βάλει το χέρι του ο Θεός περσυ ....φέτος πρέπει να βάλει και κανα πόδι!
Τα Χριστούγεννα πλέον ξέρω τι θα ζητήσω απο τον αη Βασίλη!
Αν στόχος του ΠΑΟΚ είναι τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα γιατί κατά Βρύζα <αυτή την ομάδα έχουμε> ας ανέβαζε τον Κολομπούρδα πιο οικονομικά θα μας έβγαινε (=καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα).Ουσιαστκά δηλ. μας λέει να μην έχουμε απαιτήσεις χρησιμοποιώντας το οικονομικό σαν μπαμπούλα.
Θυμίζει λίγο μνημόνιο.
Η προσπάθειά σου Ζήση Βρύζα για εξυγίανση του ΠΑΟΚ σήμερα δικαιώθηκε σε σημαντικό βαθμό ...
Σήμερα αν δεν είχες αναλάβει εσύ ο ΠΑΟΚ θα ήταν σε κατάσταση διάλυσης ...
Τρέμω στην ιδέα να ήταν στην θέση της ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ ... πραγματικά τρέμω ...
Δικαιώθηκαν όλες οι επιλογές της διοίκησης (μαζί με Ζαγόρ) από το περασμένο καλοκαίρι παρά τις παραλείψεις και παρά τα σημαντικά λάθη ...
Δεν ξεχνάω με τίποτα την κατάσταση στην χώρα και το γεγονός ότι σήμερα 6 τουλάχιστον ομάδες δεν πήραν άδεια ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα με τα μεγαλύτερα προβλήματα είμασταν εμείς ...
Εκεί που τρελένομαι είναι τι θα γινότανε αν δεν είχαν γίνει κάποια λάθη ...
Τέλος πάντων εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχω απέναντί μου έναν πρόεδρο με σχέδιο και αγάπη για την ομάδα μου.
Η ομάδα έχει οικονομικό και εμπορικό διευθυντή ... έχει προπονητή νέο και μία καλή μαγιά ελλήνων παιχτών ...
έχει για άλλη μία χρονιά Πάμπλο Γκαρσία ... και λίνο
Αυτό που λείπει από τον χάρτη είμαστε εμείς και η μαζική στήριξή μας ... εγώ θα είμαι εκεί γιατί πιστεύω στο σχέδιο ...
dimbar έγραψε:Ο Ζήσης Βρύζας παίρνει τον λόγο και αναφέρει: Ξεκινάμε αύριο την πώληση των εισιτηρίων διαρκείς. στόχος είναι στην επόμενη 2ετία είναι να έχουμε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα και σε στέρεες βάσεις να χτίσουμε καλή ομάδα. Εμείς μιλώντας ρεαλιστικά, θέλω να πω ότι ο κόσμος πρέπει να περιμένει μια πιο νεανική ίσως πιο άπειρη αλλά πιο ενθουσιασμένη και δυναμική ομάδα. Και με γεμάτο γήπεδο αυτή η ομάδα μπορεί να βοηθηθεί. Θέλω τον κόσμο να μας εμπιστευτεί. Αυτή την ομάδα έχουμε, αυτός είναι ο στόχος μας, ελάτε να μας βοηθήσετε.
Αυτά ούτε ο Σαμαράς δεν τα λέει! Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα, για το καλό της ομάδας μας, αλλά ο λόγος του ακούγεται σαν έκθεση ιδεών.
Συνεχίζουμε.
Κανένα λογαριασμό στους πελάτες του ο μαγαζάτορας του ΠΑΟΚ.
Αποφασίζωμεν και διατάσσομεν και ανoίξαμε και σας περιμένουμε με νέες σειρές εισιτηρίων διαρκείας για όλα τα target groups..
Δεν έδωσε καμμία εξήγηση για τον διωγμό Μπόλονι, αλλά ίσως του αρκεί ότι τον κάλυψαν οι ΑΡΔ. Πάμε παρακάτω, είπε. Άντε πάλι από την αρχή, λέω εγώ, για νιοστή φορά.
Το πρακτικό αποτέλεσμα αυτής της κίνησης έιναι σίγουρα πως δεν βελτιώνεις τα οικονομικά σου όταν ξεκινάς με μείον, τουλάχιστον ίσο με ένα συμβόλαιο ενός αξιοπρεπούς επιθετικού χαφ.
Ίσως σαν καλός trader δεν ερωτεύτηκε την λανθασμένη "θέση" με τον Μπόλονι και έκανε νωρίς cut τα losses του. Επίσης είναι και κατά συρροήν τρυπητής του βάζελου, στερώντας του τεχν. διευθυντή πέρισυ και προπονητή φέτος. Πετάω από χαρά και περηφάνεια!
Νεαρή και άπειρη ομάδα λοιπόν και μεταγραφές αν κάτσουν τα ρούβλια. Και ο Δώνης μια κινούμενη θλίψη με την διαλυμένη του οικογένεια στις 3 γωνιές της Ευρώπης. Από την σημερινή τους εικόνα πήρατε κάποια θετικά συναισθήματα και τόνους;
Από στόχους; έθεσαν το ότι από φέτος οι αντίπαλοι στην Τούμπα θα είναι τρισευτυχείς όταν παίρνουν ισοπαλία και ότι θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βδομάδα με βδομάδα. Ξεκάθαροι και φιλόδοξοι στόχοι.
Πιο πολύ θα τον θυμάμαι, εκτός από το τρύπημα του Λάζλο, σαν υπονομευτή του Ζαγοράκη και μέρος του καρναβαλιού Σαπχα-Φλωρίδη. Γιατί απλά από σήμερα παύω να ασχολούμαι μαζί του.
Θα εύχομαι για και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ αλλά δεν συμμετέχω πλέον, όχι άλλος χρόνος ή χρήμα ή καρδιοχτύπια. Όχι άλλο σανό, χόρτασα. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και ο χρόνος μας πάνω στον πλανήτη είναι πεπερασμένος. Τους δυό γιούς μου (ηλικίας δύο και σαράντα μηνών) θα τους κάνω ΠΑΟΚ και εύχομαι να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα κάποτε! Να είστε όλοι καλά αδέρφια.
Εδώ που τα λέμε τι να πει? Τόχουμε καταλάβει όλοι τι έγινε.
Εμένα πιο πολύ με ενδιαφέρει ο ρόλος του κοντάρεφ, του υιου σαχπατζίδη, και της πανηγυρικής απουσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα τεκταινόμενα στον ΑΣ ΠΑΟΚ.
Επίσης ποιο θα είναι το κέρδος του ΙΒΑΝ από το δάνειο, γιατί έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα μόνο άτοκο δεν είναι.
Και τέλος η μούγκα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αδειοδότηση του βάζελου. Φοβόμαστε κάτι και δεν την πέσαμε στον πράσινο λαγό? Γιατί έγιναν αίσχη εκεί κάτω στην επιτροπή αδειοδοτήσεων, αλλά εμείς αγρόν ηγοράζαμε.
Kourdos έγραψε:Κανένα λογαριασμό στους πελάτες του ο μαγαζάτορας του ΠΑΟΚ.
Αποφασίζωμεν και διατάσσομεν και ανoίξαμε και σας περιμένουμε με νέες σειρές εισιτηρίων διαρκείας για όλα τα target groups..
Δεν έδωσε καμμία εξήγηση για τον διωγμό Μπόλονι, αλλά ίσως του αρκεί ότι τον κάλυψαν οι ΑΡΔ. Πάμε παρακάτω, είπε. Άντε πάλι από την αρχή, λέω εγώ, για νιοστή φορά.
Το πρακτικό αποτέλεσμα αυτής της κίνησης έιναι σίγουρα πως δεν βελτιώνεις τα οικονομικά σου όταν ξεκινάς με μείον, τουλάχιστον ίσο με ένα συμβόλαιο ενός αξιοπρεπούς επιθετικού χαφ.
Ίσως σαν καλός trader δεν ερωτεύτηκε την λανθασμένη "θέση" με τον Μπόλονι και έκανε νωρίς cut τα losses του. Επίσης είναι και κατά συρροήν τρυπητής του βάζελου, στερώντας του τεχν. διευθυντή πέρισυ και προπονητή φέτος. Πετάω από χαρά και περηφάνεια!
Νεαρή και άπειρη ομάδα λοιπόν και μεταγραφές αν κάτσουν τα ρούβλια. Και ο Δώνης μια κινούμενη θλίψη με την διαλυμένη του οικογένεια στις 3 γωνιές της Ευρώπης. Από την σημερινή τους εικόνα πήρατε κάποια θετικά συναισθήματα και τόνους;
Από στόχους; έθεσαν το ότι από φέτος οι αντίπαλοι στην Τούμπα θα είναι τρισευτυχείς όταν παίρνουν ισοπαλία και ότι θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βδομάδα με βδομάδα. Ξεκάθαροι και φιλόδοξοι στόχοι.
Πιο πολύ θα τον θυμάμαι, εκτός από το τρύπημα του Λάζλο, σαν υπονομευτή του Ζαγοράκη και μέρος του καρναβαλιού Σαπχα-Φλωρίδη. Γιατί απλά από σήμερα παύω να ασχολούμαι μαζί του.
Θα εύχομαι για και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ αλλά δεν συμμετέχω πλέον, όχι άλλος χρόνος ή χρήμα ή καρδιοχτύπια. Όχι άλλο σανό, χόρτασα. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και ο χρόνος μας πάνω στον πλανήτη είναι πεπερασμένος. Τους δυό γιούς μου (ηλικίας δύο και σαράντα μηνών) θα τους κάνω ΠΑΟΚ και εύχομαι να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα κάποτε! Να είστε όλοι καλά αδέρφια.
Με καλύπτεις σε μεγάλο βαθμό ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++