Ζήσης Βρύζας
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Ζήσης Βρύζας
gika καλύτερα άσε τα "ηθικά πρεσβεύω" στην άκρη.
ΥΓ : ΔΕΝ μπαίνω στη κουβέντα αν είναι καλός ή κακός προπονητής ο Μπόλονι, ή αν τα πήγε καλά ή όχι σε μας. Η όποια γνώμη είναι σεβαστή.
ΥΓ : ΔΕΝ μπαίνω στη κουβέντα αν είναι καλός ή κακός προπονητής ο Μπόλονι, ή αν τα πήγε καλά ή όχι σε μας. Η όποια γνώμη είναι σεβαστή.
Μπράβο Ζήση. Η επιλογή του Δώνη, μου φαίνεται πολύ καλή. Ελπίζω να δικαιωθείς.
Περιμένω και καλές τιμές στα διαρκείας, ώστε να μπορέσουμε να πουλήσουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό και φέτος.
Περιμένω και καλές τιμές στα διαρκείας, ώστε να μπορέσουμε να πουλήσουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό και φέτος.
Η κουβέντα για παίκτες μεταφέρθηκε στο τόπικ των μεταγραφών.
Παρακαλώ συνεχίστε εκεί την ανάλογη συζήτηση.
Παρακαλώ συνεχίστε εκεί την ανάλογη συζήτηση.
Δώνης- Βρύζας .... τοπόλύ 2-3 μήνες μετά φεύγουν νύχτα...... Μακάρι αλλά δεν θα διαψευσθώ, και η ζημιά θα μείνει μόνιμη!!! .......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Πέμ 31 Μάιος 2012, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: 8.19 ... και αν συνεχίσεις θα σε βρω περισσότερο χρόνο να το ψάξεις και να το διαβάσεις.
Λόγος: 8.19 ... και αν συνεχίσεις θα σε βρω περισσότερο χρόνο να το ψάξεις και να το διαβάσεις.
Κοντρερας Βιερινια φύγαν στην μέση του πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ βαθμούς κλαφτα. Αν τώρα ο επιπεδος - Βιτολο, ήταν αμάν που να βρω τέτοιον παίκτη σαν κι αυτόν δεν έχει... Να πω ότι οι υπόλοιποι έγιναν σαρδέλες. Δωνη, καλώς ήρθες. Βρυζα, βρες τροπο η ομάδα να πάρει τον δρόμο που πρέπει κΙ αρμόζει στο όνομα ΠΑΟΚ.
ΧαχαχαχαΤελευταία επεξεργασία από DC και 31 Μάιος 2012 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: 8.19 ... και αν συνεχίσεις θα σε βρω περισσότερο χρόνο να το ψάξεις και να το διαβάσεις.

Κορυφαίο..

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Κατά τη γνώμη μου , από τις ατυχέστερες επιλογές.Sick Bastard έγραψε: Και διετέλεσες και mod. Απ του χάρου τα δόντια γλυτώσαμε.
Ον τοπικ , Βρύζα δε σε εμπιστεύομαι καθόλου σε αύτή τη δύσκολη καμπή και θεωρώ το μέλλον δύσκολο.
Ελπίζω για το καλό όλων μας , ο Δώνης να είναι όσο καλός νομίζεις και να σε δικαιώσει.
Πάντως διαισθάνομαι ότι δε πρέπει να περιμένεις εφόδια από το κόσμο. Πλεόν πρέπει να παλέψεις και για τα αυτονόητα , με κυρίαρχο κριτήριο της δουλειάς σου τα αγωνιστικά αποτελέσματα.
Τουλάχιστον όμως, ας τον αφήσουμε να παλέψει μόνον ενάντια στους πραγματικούς εχθρούς του ΠΑΟΚ και όχι απέναντι και σε εμάς.
Δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά γενικότερα.

Δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά γενικότερα.
Όπως μου είχε πει κάποτε ένας φίλος του πατέρα μου:giapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου , από τις ατυχέστερες επιλογές.Sick Bastard έγραψε: Και διετέλεσες και mod. Απ του χάρου τα δόντια γλυτώσαμε.
"Αν τα πηγαίνεις καλά με όλους, τότε σίγουρα έχεις κάνει κάτι λάθος. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Αν καταφέρεις να αρέσεις σε όλους, τότε, σίγουρα, θα είσαι υποκριτής."
Προσωπικά προτιμώ να λέω τη γνώμη μου, να τη στηρίζω μέχρι αηδίας όταν πιστεύω ότι αυτή είναι η σωστή, κι ας στιγματίζομαι ή ας χαλάω κάποιους. Δεν πειράζει. Εξ' άλλου εκτιμώ τις γνώμες εκείνων που με σέβονται.
ΥΓ: Sorry για το off-topic, αλλά κάποια πράγματα δεν γίνεται να μένουν αναπάντητα. Αφού δεν "κόπηκαν" τα παραπάνω σχόλια, όφειλα να απαντήσω.
μου αρεσει που απολογεισαι κιολας.gika έγραψε:Όπως μου είχε πει κάποτε ένας φίλος του πατέρα μου:giapas έγραψε:Κατά τη γνώμη μου , από τις ατυχέστερες επιλογές.Sick Bastard έγραψε: Και διετέλεσες και mod. Απ του χάρου τα δόντια γλυτώσαμε.
"Αν τα πηγαίνεις καλά με όλους τότε, σίγουρα, έχεις κάνει κάτι λάθος. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Αν καταφέρεις να αρέσεις σε όλους, τότε, σίγουρα, θα είσαι υποκριτής."
Προσωπικά προτιμώ να λέω τη γνώμη μου, να τη στηρίζω μέχρι αηδίας όταν πιστεύω ότι αυτή είναι η σωστή, κι ας στιγματίζομαι ή ας χαλάω κάποιους. Δεν πειράζει. Εξ' άλλου εκτιμώ τις γνώμες εκείνων που με σέβονται.
ΥΓ: Sorry για το off-topic, αλλά κάποια πράγματα δεν γίνεται να μένουν αναπάντητα. Αφού δεν "κόπηκαν" τα παραπάνω σχόλια, όφειλα να απαντήσω.
Ο Ζήσης Βρύζας παίρνει τον λόγο και αναφέρει: Ξεκινάμε αύριο την πώληση των εισιτηρίων διαρκείς. στόχος είναι στην επόμενη 2ετία είναι να έχουμε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα και σε στέρεες βάσεις να χτίσουμε καλή ομάδα. Εμείς μιλώντας ρεαλιστικά, θέλω να πω ότι ο κόσμος πρέπει να περιμένει μια πιο νεανική ίσως πιο άπειρη αλλά πιο ενθουσιασμένη και δυναμική ομάδα. Και με γεμάτο γήπεδο αυτή η ομάδα μπορεί να βοηθηθεί. Θέλω τον κόσμο να μας εμπιστευτεί. Αυτή την ομάδα έχουμε, αυτός είναι ο στόχος μας, ελάτε να μας βοηθήσετε.
Παρακαλώ?
Παρακαλώ?
Φίλε, οικονομολόγο έχουμε στην ΠΑΕ.
Μήπως εννοείς να κάνουμε τον Σακελλάρη προπονητή και τον Δώνη οικονομικό διευθυντή;
Μήπως εννοείς να κάνουμε τον Σακελλάρη προπονητή και τον Δώνη οικονομικό διευθυντή;