Σωστος...eorptol έγραψε:Καλα να μην χαιρόμαστε αν ο ΠΑΟΚ δεν παει καλα ....μακάρι ο Δωνης να προσφέρει παρα πΟλλα μακάρι .....Argonaut4 έγραψε:Αν ο Πάμπλο δει να χάνετε η μπάλα ο Δωνης παρέλαση δε προλαβαίνει!Χεχε!
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
Re: Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
-
Ετσι ρε παιδια, ελεος πια με την πρωσοπολατρεια. Τα τραβηξαμε με τον Αγγελο, τον Ζαγορακη κτλ κτλ τωρα και με τον Μπολονι;
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ. Για μενα απο τη στιγμη που βγαζεις εστω και 1 ευρω απο την ομαδα, παυεις πλεον να εισαι ΠΑΟΚ, εισαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ. Για μενα απο τη στιγμη που βγαζεις εστω και 1 ευρω απο την ομαδα, παυεις πλεον να εισαι ΠΑΟΚ, εισαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
Ισχύει για τους πάντες η άποψη σου αυτή? Δηλαδή και για τον ΕΜΜΙΣΘΟ πρόεδρο του ΠΑΟΚ?
"ΕΜΜΙΣΘΟ πρόεδρο"
Ρε σεις γιατί το τονίζετε;; Λογικό δεν είναι το πρόεδρος να συνεπάγεται και το έμμισθος. Μόνο σε εμάς τέτοιες αντιλήψεις...
Ρε σεις γιατί το τονίζετε;; Λογικό δεν είναι το πρόεδρος να συνεπάγεται και το έμμισθος. Μόνο σε εμάς τέτοιες αντιλήψεις...
-
Και βεβαια. Πρωτα απο ολους γι αυτον. Θα τον κρινω σαν επαγγελματια, που παιρνει ενα παχυλο μισθο, απο το δικο μου ( και δικο σου) υστερημα.dimbar έγραψε:Ισχύει για τους πάντες η άποψη σου αυτή? Δηλαδή και για τον ΕΜΜΙΣΘΟ πρόεδρο του ΠΑΟΚ?
Νομιζω οτι τον πληρωνουμε και τον εμπιστευομαστε ακριβως για να παιρνει τετοιες αποφασεις και να φροντιζει για το καλο της εταιριας - ΠΑΟΚ. Αν τα καταφερει, καλως. Αν οχι, μπουλο. Οτι αντιμετωπιζω εγω καθε μερα στη δουλεια, μου (για πολυ-πολυ λιγοτερα λεφτα), τα ιδια και αυτος.
Λαθη πλεον των 200 και 300 χιλ δεν συγχωρουνται απο μενα επειδη καποιος "ειναι Παοκτσακι" ή "ιδρωσε τη φανελα" κτλ κτλ
Οσο για το ΕΜΜΙΣΘΟΣ , με βαση το σκεπτικο που σου εγραψα, δε με πειραζει καθολου. Για το υψος της αμοιβης, το συζηταμε. Παντως επειδη ειμαι στην αγορα ( πωλησεις) σου λεω οτι ο προεδρος ή διευθ, συμβουλος μιας εταιριας με τζιρο 20+ εκ., παιρνει πολλα παραπανω απο 7000 το μηνα.
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή ο Σαλπιγγίδης δεν είναι Π.Α.Ο.Κ. επειδή "πληρώνεται";
Ο Ζαγοράκης δεν ήταν;
Ο Κούδας δεν ήταν;
Ο Ζαγοράκης δεν ήταν;
Ο Κούδας δεν ήταν;
-
Οχι, για μενα δεν ειναι με την εννοια που ειμαι εγω η εσυή ο οποιοσδηποτε οπαδος ή φιλαθλος που ΠΛΗΡΩΝΕΙ.RoMaN έγραψε:Δηλαδή ο Σαλπιγγίδης δεν είναι Π.Α.Ο.Κ. επειδή "πληρώνεται";
Ο Ζαγοράκης δεν ήταν;
Ο Κούδας δεν ήταν;
Γι αυτο αλλωστε ο Σαλπι, επαιξε και στον βαζελο.
Ο Ζαγορ στο χανουμι.
Και ο Κουδας θα πηγαινε ανετα στο γαυρο.
Γιατι ασχετως τι νομιζουμε εμεις, οι ανθρωποι ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
-
Να εξηγηθω. Δεν τους κατηγορω καθολου. Καλα κανουν. Κατηγορω εμας που ειμαστε προσωπολατρες.
Το μοναστηρι να ειναι καλα και απο καλογερους...φυσικα τιμαω ολους οι οποιοι σεβαστηκαν τον ΠΑΟΚ και τιμησαν τα λεφτα που πηραν. Και οι τρεις αυτοι ανηκουν σε αυτη την κατηγορια. Αλλα σαν πιτσιρικας, εφαγα τη φολα τοτε με το φονια και μετα με Μπανιωτη-Λιμπρεχτς. Και απο τοτε ειχα ΜΟΝΟ το δικεφαλο στο δωματιο...!
Το μοναστηρι να ειναι καλα και απο καλογερους...φυσικα τιμαω ολους οι οποιοι σεβαστηκαν τον ΠΑΟΚ και τιμησαν τα λεφτα που πηραν. Και οι τρεις αυτοι ανηκουν σε αυτη την κατηγορια. Αλλα σαν πιτσιρικας, εφαγα τη φολα τοτε με το φονια και μετα με Μπανιωτη-Λιμπρεχτς. Και απο τοτε ειχα ΜΟΝΟ το δικεφαλο στο δωματιο...!
Εχω κάνει σε αρκετά συμβούλια εταιρειών με πάνω απο 20 εκ τζίρο, θα πρεπει να σου πώ ότι κανένας πρόεδρος εταιρείας δεν έχει μισθό προέδρου. Μπορεί να έχει αποζημειώσεις και μπόνους αλλά όχι μισθό εκτός και αν έχει παράλληλα και υπαλληλική σχέση δηλαδή και θέση υπαλλήλου για την οποία πληρώνεται με μισθό.Μπορείς αν θέλεις να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις και τους νόμους περί ΑΕ και λειτουργία του ΔΣ αυτών.xrisitsapa έγραψε:Και βεβαια. Πρωτα απο ολους γι αυτον. Θα τον κρινω σαν επαγγελματια, που παιρνει ενα παχυλο μισθο, απο το δικο μου ( και δικο σου) υστερημα.dimbar έγραψε:Ισχύει για τους πάντες η άποψη σου αυτή? Δηλαδή και για τον ΕΜΜΙΣΘΟ πρόεδρο του ΠΑΟΚ?
Νομιζω οτι τον πληρωνουμε και τον εμπιστευομαστε ακριβως για να παιρνει τετοιες αποφασεις και να φροντιζει για το καλο της εταιριας - ΠΑΟΚ. Αν τα καταφερει, καλως. Αν οχι, μπουλο. Οτι αντιμετωπιζω εγω καθε μερα στη δουλεια, μου (για πολυ-πολυ λιγοτερα λεφτα), τα ιδια και αυτος.
Λαθη πλεον των 200 και 300 χιλ δεν συγχωρουνται απο μενα επειδη καποιος "ειναι Παοκτσακι" ή "ιδρωσε τη φανελα" κτλ κτλ
Οσο για το ΕΜΜΙΣΘΟΣ , με βαση το σκεπτικο που σου εγραψα, δε με πειραζει καθολου. Για το υψος της αμοιβης, το συζηταμε. Παντως επειδη ειμαι στην αγορα ( πωλησεις) σου λεω οτι ο προεδρος ή διευθ, συμβουλος μιας εταιριας με τζιρο 20+ εκ., παιρνει πολλα παραπανω απο 7000 το μηνα.
Στην ουσία αφού θεωρείς τον Βρύζα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΑΟΚτση και δεν τον βάζεις στην ίδια θέση μ εμάς, συμφωνούμε.Απλά εγώ δεν τον εμπιστεύομαι πια γιατί μέχρι στιγμης δείχνει νοοτροπία και λειτουργία μπακάλη.
-
Εχεις δικιο. Με τον ορο "μισθος" εννοω το συνολο των αποδοχων του, με οποιο τροπο κι αν προερχεται (μπονους, μερισματα κτλ). Στην προκειμενη περιπτωση, μαλλον ταιριαζει καλυτερα το "διευθ. συμβουλος" που δηλωνει υπαλληλλικη σχεση . Παντως προτιμω να ξερω τι παιρνει, παρα να οδηγουμαστε σε αδιαφανεις διαδικασιες.dimbar έγραψε:Εχω κάνει σε αρκετά συμβούλια εταιρειών με πάνω απο 20 εκ τζίρο, θα πρεπει να σου πώ ότι κανένας πρόεδρος εταιρείας δεν έχει μισθό προέδρου. Μπορεί να έχει αποζημειώσεις και μπόνους αλλά όχι μισθό εκτός και αν έχει παράλληλα και υπαλληλική σχέση δηλαδή και θέση υπαλλήλου για την οποία πληρώνεται με μισθό.Μπορείς αν θέλεις να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις και τους νόμους περί ΑΕ και λειτουργία του ΔΣ αυτών.xrisitsapa έγραψε:Και βεβαια. Πρωτα απο ολους γι αυτον. Θα τον κρινω σαν επαγγελματια, που παιρνει ενα παχυλο μισθο, απο το δικο μου ( και δικο σου) υστερημα.dimbar έγραψε:Ισχύει για τους πάντες η άποψη σου αυτή? Δηλαδή και για τον ΕΜΜΙΣΘΟ πρόεδρο του ΠΑΟΚ?
Στην ουσία αφού θεωρείς τον Βρύζα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΑΟΚτση και δεν τον βάζεις στην ίδια θέση μ εμάς, συμφωνούμε.Απλά εγώ δεν τον εμπιστεύομαι πια γιατί μέχρι στιγμης δείχνει νοοτροπία και λειτουργία μπακάλη.
Νοοτροπια και λειτουργια μπακαλη, γιατι; ισα ισα, βλεπω προσπαθεια να στελεχωσει την παε πιο τεχνοκρατικα.
dimbar έγραψε:Απλά εγώ δεν τον εμπιστεύομαι πια γιατί μέχρι στιγμης δείχνει νοοτροπία και λειτουργία μπακάλη.

Και τι έχετε κατά των μπακάληδων κύριος;

-
Απολύτως τίποτα εκτός κι αν προσπαθούν να το παίξουν κρεοπώλες!Karelias έγραψε:dimbar έγραψε:Απλά εγώ δεν τον εμπιστεύομαι πια γιατί μέχρι στιγμης δείχνει νοοτροπία και λειτουργία μπακάλη.
Και τι έχετε κατά των μπακάληδων κύριος;
- Vonapartis
Αν τελικά γίνει το DEAL, πιστεύω ότι ο Δώνης θα έχει την στήριξη της πλειοψηφίας του κόσμου αλλά όχι την ανοχή του. Στις πρώτες κρίσιμες στραβές θα αρχίσουν τα όργανα. Και αρχίζουμε με την Ευρώπη. Η μη είσοδος στους ομίλους του Europa League θα αποτελέσει την αρχή του τέλους του. Εκτός και αν βγει εκ των προτέρων ο Βρύζας και δηλώσει ευθαρσώς ότι για φέτος ΔΕΝ μας ενδιαφέρει η Ευρώπη. Επόμενη κρίσιμη περίοδος θα είναι τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπου εκεί παραδοσιακά μένουμε πίσω πετώντας βαθμούς με λιμά. Αν ξεκινήσουμε στραβά και πάλι, η καρέκλα του θα τρίζει συθέμελα. Και το τρίτο κρίσιμο σημείο θα είναι ενδεχόμενος αποκλεισμός στο κύπελλο ελλάδος από λιμό. Οποιο από τα παραπάνω τρία αρνητικά γεγονότα συμβεί, ή ακόμα χειρότερα συνδυασμός τους ο Δώνης θα φύγει βράδυ από την Τούμπα με πίσσα και πούπουλα.