Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
paokmono

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από paokmono »

από paokmono » Τετ Ιουν 01, 2011 8:55 am

σαν ρουφιάνοι, γλύφτες και τσατσάκια ξεκινάνε.
παλεύουν για την είδηση γλύφοντας.
μετά γλύφουν τον κόσμο. Το στοίχημα γι αυτούς (και δυστήχημα για όλους εάν το πετύχουν) είναι να τους εμπιστευτείς.
εμείς τα λέμε για το καλό, μην μασάτε από τους άλλους κλπ, κλπ, κλπ
όταν γίνει αυτό ξεκινάνε τα ωραία.
φτάνουν στην έπαρση. Συνδιοικούν! Συγκυβερνούν! (δεν μιλάω μόνο για αθλητικούς δημοσιογράφους)
ζητάν από μάνατζερ-υπουργούς, για να προωθήσουν επιλογές. ζητάν από παίχτες-διοικητές για κριτικές. ζητάν από διοικήσεις-κυβερνήσεις για το κλίμα.
δυστυχώς στον ΠΑΟΚ κάποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι. Ευτυχώς, θέλω να πιστεύω πως ο Ζαγοράκης θα τους γράψει στ αρχίδια του.
Για πόσο και πόσο θα μπορεί να τους γράφει, εξαρτάται από τον κόσμο. Από εμάς.
Όσο θα καταπίνουμε αυτά που λένε οι διάφοροι "ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ", τόσο θα αδυντίζουμε την ομάδα.
Βέβαια, αν δεν τα καταπίνουμε αμάσητα, μπορεί να θυμώσουν οι ΑΡΔ και να μην μας ξαναβγάλουν τσ.λ. όπως πέρσυ

υ.γ.1: έχετε το νου σας. Ξεκίνησε η κόντρα των μάνατζερ ενόψει μεταγραφικής περιόδου και απ ότι φαίνεται τα κοράκια παίρνουν θέσεις. Διαβάζετε στοιχεία-βιογραφικά-πορείες και αποφεύγετε να διαβάζετε κριτικές.
υ.γ.2: εάν πας στην αντιπροσωπεία της bmw για να ρωτήσεις τα πλεονεκτήματα της mercedes, δεν σου φταίει μόνο ο πωλητής της bmw.

τα παραπάνω είναι από την περσινή συζήτηση για τον νέο προπονητή..
Δυστυχώς ισχύουν τα ίδια και φέτος.
Και αυτό που μου τη δίνει είναι πως απ ότι φαίνεται η διοίκησή μας όχι μόνο δεν καταδικάζει αυτά τα φαινόμενα, αλλά τα επικροτεί χρησιμοποιώντας αυτούς τους τύπους. Η περίπτωση Μπολονι είναι καραμπινάτο παράδειγμα.

Θέλω από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, να επικοινωνεί απ ευθείας με τον κόσμο. Χωρίς ενδιάμεσους. Όσο ο κάθε Κόλκας αποτελεί εμφανώς τον ενδιάμεσο της όποιας διοίκησης, αυτό θίγει καίρια τη σχέση εμπιστοσύνης διοίκησης-κόσμου.

Αυτό είναι το πρόβλημά μου. Όχι ότι έχει τη δύναμη ο κάθε αρδ να επηρρεάσει τη διοίκηση. Αλλά ότι η διοίκηση προετοιμάζει το κλίμα σε εμάς χρησιμοποιώντας τους αρδ.

Το κυρίως πρόβλημά μου είναι με τη διοίκηση που τους χρησιμοποιεί και δευτερευόντως με αυτούς.

Αυτοί έτσι κι αλλιώς, όταν δουν ότι κάποιος άλλος θα είναι ο ισχυρός, θα αλλάξουν τροπάρι σε χρόνο dt.
Και θα προσεγγίσουν τον επόμενο.
Για να τον πείσουν ότι του είναι απαραίτητοι.

Αλλά όταν η όποια διοίκηση ταΐζει σανό εμάς μέσω των αρδ, δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μακρι να ταν ψεμματα ολα αυτα....αλλα δυστυχως δεν ειναι.....ξεχναν ποια ομαδα εκπροσωπουν στη διοικηση...τιτλους πολλους δεν εχουμε ...υπερηφανεια ομως....μπολικη......
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

πραγματικά πιστεύετε πως οι ... ρεπόρτερς κουμαντάρουν τον ΠΑΟΚ;αυτοί είναι το μείζον πρόβλημα του ΠΑΟΚ ή όλοι εμείς,που νομίζουμε πως έχουν κάποια επιρροή στα τεκταινόμενα της ομάδας και,υπερεκτιμώντας τους,τους έχουμε δώσει αξία;δλδ στο θέμα μπόλονι,πρός έκπληξη όλων εφόσον πήγαιναν οι ... τσάτσοι κόντρα στο θέλω του βρύζα και τάσσονταν αναφανδόν υπέρ της παραμονής του ούγγρου,θα ήταν όλα ρόδινα;ή θα τους καθυβρίζατε πάλι γιατί θα επιχειρούσαν να τραβήξουν το χαλί κάτω απ'τα πόδια του βρύζα;αν λογίζετε πως αρμενίζει στραβά το καράβι,οι ευθύνες βαραίνουν τον καπετάνιο.σε συντριπτικό βαθμό ει μή απόλυτο βαθμό.τα υπόλοιπα είναι προβλήματα ελάσσονος σπουδαιότητας,πέραν της ανοησίας κάποιων να ασχολούνται εν έτει 2012 με και να συντηρούν κολκαίους κλπ,θεωρώντας τους και ρυθμιστές της καθημερινότητας της ομάδας.δλδ οι δημοσιοκάφροι μετέστρεψαν την καλή γνώμη του βρύζα για μπόλονι;προφανέστατα κι ΟΧΙ.σας ενοχλεί το αλισβερίσι της διοίκησης με δαύτους κι η λειτουργία τους ως γραφείο τύπου.το κατανοώ.αλλά,πέραν τούτου,δε δέχομαι πως πιέζουν το βρύζα και τον ψήνουν να διώξει λχ το μπόλονι,επειδή τους ειρωνεύεται στις συνεντεύξεις τύπου ...
ας επικεντρωθούμε στην ουσία λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

++++
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε:πραγματικά πιστεύετε πως οι ... ρεπόρτερς κουμαντάρουν τον ΠΑΟΚ;αυτοί είναι το μείζον πρόβλημα του ΠΑΟΚ ή όλοι εμείς,που νομίζουμε πως έχουν κάποια επιρροή στα τεκταινόμενα της ομάδας και,υπερεκτιμώντας τους,τους έχουμε δώσει αξία;δλδ στο θέμα μπόλονι,πρός έκπληξη όλων εφόσον πήγαιναν οι ... τσάτσοι κόντρα στο θέλω του βρύζα και τάσσονταν αναφανδόν υπέρ της παραμονής του ούγγρου,θα ήταν όλα ρόδινα;ή θα τους καθυβρίζατε πάλι γιατί θα επιχειρούσαν να τραβήξουν το χαλί κάτω απ'τα πόδια του βρύζα;αν λογίζετε πως αρμενίζει στραβά το καράβι,οι ευθύνες βαραίνουν τον καπετάνιο.σε συντριπτικό βαθμό ει μή απόλυτο βαθμό.τα υπόλοιπα είναι προβλήματα ελάσσονος σπουδαιότητας,πέραν της ανοησίας κάποιων να ασχολούνται εν έτει 2012 με και να συντηρούν κολκαίους κλπ,θεωρώντας τους και ρυθμιστές της καθημερινότητας της ομάδας.δλδ οι δημοσιοκάφροι μετέστρεψαν την καλή γνώμη του βρύζα για μπόλονι;προφανέστατα κι ΟΧΙ.σας ενοχλεί το αλισβερίσι της διοίκησης με δαύτους κι η λειτουργία τους ως γραφείο τύπου.το κατανοώ.αλλά,πέραν τούτου,δε δέχομαι πως πιέζουν το βρύζα και τον ψήνουν να διώξει λχ το μπόλονι,επειδή τους ειρωνεύεται στις συνεντεύξεις τύπου ...
Δηλαδή navigator τα ΜΜΕ δε διαμορφώνουν γνώμες και δεν επηρεάζουν καταστάσεις?Ο όρος τέταρτη εξουσία γιατί δόθηκε?Δε ξέρω αν οι ΑΡΔ επηρεάζουν- σαν το Ζήση, κλίμα όμως ΣΙΓΟΥΡΑ προσπάθησαν να διαμορφώσουν κατά του Ρουμάνου.Ο ρόλος τους είναι να ενημερώνουν αμερόληπτα την κοινή γνώμη κι όχι να προσπαθούν να τη διαμορφώσουν.Γι αυτό φωνάζουμε.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Χεράκι-χεράκι πήγαν ο Βρύζας και οι ''δημοσιογράφοι'' σε αυτήν την ιστορία με τον Μπόλονι.
Όποιος δε το βλέπει εθελοτυφλεί. Και δεν υπάρχει τίποτα, μα τίποτα, που να μπορεί να αποτρέψει στο μέλλον κάτι ανάλογο για οποιδήποτε σοβαρό θέμα προκύψει. Γιατι τίποτε δεν γίνεται χωρίς αντάλαγμα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Πρόεδρο θα αρχίσουμε να ψάχνουμε σε λίγο. Οι μέρες 2005 δεν είναι μακριά. Εύχομαι η διοίκηση να έχει το... Ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια απλη ερωτηση.Η επικριτικη σταση των δημοσιογραφων απεναντι στον Μπολονι με ποιον ακριβως τροπο βοηθησε την διοικηση στην προσπαθεια, της οσο το δυνατον, πιο ανωδηνης οικονομικα απομακρυνσης του;Εγω θα ελεγα καθολου γιατι ο Ρουμανος με βαση το κλιμα αυτο ηξερε οτι η προταση ανανεωσης ηταν πλασματικη,αρα που ακριβως υπηρξε η εσκεμμενη συμπραξη δημοσιογραφων διοικησης;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

tasos81pl έγραψε: Σταύρος Κόλκας:
May 28th, 2012 at 20:40
Απάντηση Κόλκα: Καλά κάνεις και ρωτάς Γκρεγκ, γιατί αυτή είναι η σωστή προσέγγιση όταν διαβάζεις κάτι που αφορά εμένα και έχεις την ευκαιρία να με βρεις. Αν εννοείς μια παπαριά που διάβασα την οποία δεν υπογράφει κανένας, αλλά ένα… τιμ, θα σου πω τι ακριβώς συμβαίνει.
Εγώ έχω το κουσούρι να λέω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι γιατί δε με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις και δεν θέλω να επιβάλω την άποψή μου. Μέσα σε αυτή τη λογική μου, έχω ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια πως για εμένα ο Αναστασιάδης είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει μετά τη τελευταία του παρουσία στην ομάδα.
Η στάση μου αυτή, σε συνδυασμό με τη δυναμική που έχω ως δημοσιογράφος, έχει δώσει την αίσθηση σε πολλούς να νομίζουν πως μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να πω στον κάθε πρόεδρο ότι αυτόν δεν τον θέλω.
Δηλαδή αυτοί οι φελοί, οι βλάκες και σίγουρα κομπλεξικοί, θεωρούν πως θα προσπαθήσω εγώ να επιβάλω την ποδοσφαιρική μου άποψη στον Βρύζα, που έχει παίξει σε ΠΑΟΚ, Περούτζια, Φιορεντίνα, Τορίνο, Θέλτα και 70 φορές στην εθνική έχοντας κατακτήσει και ένα Γιούρο. Το μόνο που μπορώ να κάνω στον Βρύζα είναι να τον ακούω όταν μιλάει για μπάλα έτσι ώστε να κερδίζω.
Πρόσφατα πέτυχα τον Κλάους σε ένα καφέ στο κέντρο και μου έλεγε για τις βλακείες που λένε για αυτόν και τα προσωπικά του στα ραδιόφωνα.
Του έκανα την εξής απλή ερώτηση. Σε αυτή τη πόλη που ζεις, πόσοι θα ήθελαν να είναι οι σέντερ φορ του ΠΑΟΚ; Θέλω να πω με λίγα λόγια και προς όλα αυτά τα κομπλεξικά παιδάκια που με πιάνουν στο στόμα τους ή στη πένα τους, πως η ζήλια είναι κακία και την κακία τη βρίσκεις μπροστά σου.
Καταλήγοντας λοιπόν, αυτά τα γίδια με κράζουν γιατί νομίζουν πως λόγω εμού ο Αναστασιάδης δεν επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Πίστεψέ με, δεν είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και δεν έχω τη δύναμη να αποφασίσω για τίποτα. Αποφασίζει ο ηγέτης και αυτός, δεν είμαι εγώ.
Χαίρομαι που ρώτησες και έκανες αυτό που οφείλει κάθε οπαδός. Να διασταυρώνει αυτό που ακούει..''

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://blog.paok24.com/?p=2250
Υπογράφει ένα....τιμ..!!
Τι να κάνουμε ρε μεγάλε εμείς βλέπεις δεν γίναμε "μέτοχοι" σαν και εσένα (πετυχημένή η μαλκια, όντως γελάσαμε με την ψυχή μας..)
Το κείμενο είχε τίτλο "Έχουν χάσει τον ύπνο τους" και πουθενά δεν είχε αναφορά ονόματος αλλά στιγμάτιζε συμπεριφορές.
Φυσικά σαν την π@τσα πετάχτηκε ο κόλακας (που λέει και ο Καρχαρίας) γιατί θεώρησε τον ευατό του θιγμένο, τώρα το πόσο μυαλό πρέπει να έχεις για να το κάνεις αυτό είναι άλλο θέμα...!!
Για τον Άγγελο είχε πει κάποτε ότι "αυτός θα έρθει μόνο πάνω από το πτώμα μου"...!!
Έλα ρε, ποιος είσαι σοβαρά?
Αλλά με την "δυναμική" που έχει σαν δημοσιοκάφρος τα έβαλε τα πράγματα στο σωστό δρόμο..!!
Από που ρε την απέκτησες την "δυναμική"..?
Από τον Σπορ103 και το παοκ24? :lol: :lol:
Ίσα ρε Λάρι Κινγκ της αθλητικογραφίας ...

Και για να το ξεκαθαρίσουμε γιατί φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα με την αντίληψη του θέματος...
Ποτέ δεν γράφτηκε ότι επηρεάζει τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ο Ίδιος δεν είναι ικανός(δεν έχει δύναμη όπως λέει) να επηρεάσει ούτε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας του για τα κοινόχρηστα, πόσο μάλλον τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ...
Αυτό εξάλλου έλειπε να παίρνει αποφάσεις ένας...κολ(α)κας για τον ΠΑΟΚ..!!
Δεν γ@μιόμαστε λέω εγώ με το κάθε ψώνιο..
Αυτό το οποίο ξέρουν άπαντες πλέον είναι ότι αποτελεί μια πολύ καλή "φιλλιπινέζα" για την εκάστοτε διοίκηση που την διευκολύνει με 2-3 στημένες μπούρδες που αραδιάζει...
Το ξεκαθαρίζουμε γιατί υπάρχει πρόβλημα συννενόησης ή IQ..

Και για να έχουμε καλό ερώτημα αφού το θέμα με τα διαρκείας ΔΕΝ πρόκειται να απαντηθεί γιατί ΔΕΝ υπάρχει ούτε αυτά τα χρόνια στο όνομα του, δημοσιογράφος όπως αποκαλείται από που διαπιστώνετε?
Υπάρχει πτυχίο ΑΕΙ γιατί εγώ για τελειόφοιτο του Λυκείου μου τον είπαν άντε να έχει τελειώσει κανένα εργαστήρι ζαχαροπλαστικής....... ή μάλλον δημοσιογραφίας...!!

Από εκεί και πέρα τι να ζηλέψεις από έναν γυμνοσάλιαγκα και μισό, που κάνει γαργάρα τις ανακοινώσεις των συνδέσμων που τον κράζουν..
Νομίζει ότι στο PAOKMANIA θα το παίξει κάπως αλλά νομίζει...
Ευτυχώς που δεν πρόλαβε να πάει στο PAOK WEB TV, γιατί δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι δημόσιες σχέσεις αλλά θα πήγαινε βάση ....βιογραφικού..!!
Αυτά και βαριέμαι να γράψω και άλλα ....για την ώρα γιατί ζηλεύουμε το πόσο πετυχημένος είναι.....!!!!!

ΥΓ. Πάντως η ταμπέλα του υποστηρικτή του Γούμενου ΔΕΝ πρόκειται να φύγει ποτέ...
Το google διαθέσιμο σε όλους για τα μαργαριτάρια της εποχής εκείνης..έτσι για να μαθαίνουν και κάποιοι νεότεροι...

ΥΓ. Η υπομονή ας του πει κάποιος να μην εξαντλείται τόσο σύντομα...
Ακόμα τα χειρότερα δεν ήρθαν, και έχουμε πολύ (δύσκολο) δρόμο μπροστά μας...
Ψυχραιμία.. 8-)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:
navigator11 έγραψε:πραγματικά πιστεύετε πως οι ... ρεπόρτερς κουμαντάρουν τον ΠΑΟΚ;αυτοί είναι το μείζον πρόβλημα του ΠΑΟΚ ή όλοι εμείς,που νομίζουμε πως έχουν κάποια επιρροή στα τεκταινόμενα της ομάδας και,υπερεκτιμώντας τους,τους έχουμε δώσει αξία;δλδ στο θέμα μπόλονι,πρός έκπληξη όλων εφόσον πήγαιναν οι ... τσάτσοι κόντρα στο θέλω του βρύζα και τάσσονταν αναφανδόν υπέρ της παραμονής του ούγγρου,θα ήταν όλα ρόδινα;ή θα τους καθυβρίζατε πάλι γιατί θα επιχειρούσαν να τραβήξουν το χαλί κάτω απ'τα πόδια του βρύζα;αν λογίζετε πως αρμενίζει στραβά το καράβι,οι ευθύνες βαραίνουν τον καπετάνιο.σε συντριπτικό βαθμό ει μή απόλυτο βαθμό.τα υπόλοιπα είναι προβλήματα ελάσσονος σπουδαιότητας,πέραν της ανοησίας κάποιων να ασχολούνται εν έτει 2012 με και να συντηρούν κολκαίους κλπ,θεωρώντας τους και ρυθμιστές της καθημερινότητας της ομάδας.δλδ οι δημοσιοκάφροι μετέστρεψαν την καλή γνώμη του βρύζα για μπόλονι;προφανέστατα κι ΟΧΙ.σας ενοχλεί το αλισβερίσι της διοίκησης με δαύτους κι η λειτουργία τους ως γραφείο τύπου.το κατανοώ.αλλά,πέραν τούτου,δε δέχομαι πως πιέζουν το βρύζα και τον ψήνουν να διώξει λχ το μπόλονι,επειδή τους ειρωνεύεται στις συνεντεύξεις τύπου ...
Δηλαδή navigator τα ΜΜΕ δε διαμορφώνουν γνώμες και δεν επηρεάζουν καταστάσεις?Ο όρος τέταρτη εξουσία γιατί δόθηκε?Δε ξέρω αν οι ΑΡΔ επηρεάζουν- σαν το Ζήση, κλίμα όμως ΣΙΓΟΥΡΑ προσπάθησαν να διαμορφώσουν κατά του Ρουμάνου.Ο ρόλος τους είναι να ενημερώνουν αμερόληπτα την κοινή γνώμη κι όχι να προσπαθούν να τη διαμορφώσουν.Γι αυτό φωνάζουμε.

για εμένα πρόβλημα τρισμέγιστο θα'ναι να αποδειχθεί πως τα μμε "ανάγκασαν" το βρύζα να τον σουτάρει το μπόλονι,επειδή τους τη σπάει,"απειλώντας" τον σε διαφορετική περίπτωση να στρέψουν εναντίον του τη μάζα και ο βρύζας να υπέκυψε.ΑΚΟΜΨΑ και πολύ θέλετε,να το δεχτώ,υλοποίησε ο βρύζας την ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ σχετικά με το ζήτημα του προπονητή,δική του απόφαση,αξιοποιώντας τους αρδ'ς.μένει να φανεί,αν η απόφασή του θα τύχει δικαίωσης.το αποτέλεσμα,και δη το βραχυπρόθεσμο,θα βουλώσει στόματα ή θα ανοίξει κι άλλο τον ασκό του Αιόλου,με τις ... συνήθεις συνέπειες.αυτή είναι η ουσία.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Άντε ρε βγάζει γλώσσα κι η κινούμενη γλίτσα να πούμε..

Επιβεβαιώνω οτι έχει υποθεί από τον εν λόγο "κύριο"
moican4 έγραψε: Για τον Άγγελο είχε πει κάποτε ότι "αυτός θα έρθει μόνο πάνω από το πτώμα μου"...!!
Και μάλιστα δεν είπε "αυτός" σκέτο, αλλά "αυτός ο πουτ@ν@ς γιος".
Για να δείτε μερικοί τι "δημοσιογράφο" διαβάζετε κι ακολουθείτε..

Υπάρχει πτυχίο ΑΕΙ γιατί εγώ για τελειόφοιτο του Λυκείου μου τον είπαν άντε να έχει τελειώσει κανένα εργαστήρι ζαχαροπλαστικής....... ή μάλλον δημοσιογραφίας...!!
++++

ΥΓ. Πάντως η ταμπέλα του υποστηρικτή του Γούμενου ΔΕΝ πρόκειται να φύγει ποτέ...
Κι όχι μόνο.. συμπληρώνω και του captain-Καμπάνη τότε..
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Αυτός ο κόλκας πρέπει να έχει πολύ μεγάλη δύναμη αφού κάνει ότι θέλει τον ΠΑΟΚ. Ρε λες να μικρύναμε τόσο πολύ?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

navigator11 έγραψε: για εμένα πρόβλημα τρισμέγιστο θα'ναι να αποδειχθεί πως τα μμε "ανάγκασαν" το βρύζα να τον σουτάρει το μπόλονι,επειδή τους τη σπάει.
Το θεωρώ πολύ χοντρό κατι κάτι τέτοιο. Μάλλον υπήρχε δυσαρέσκεια και στη διοίκηση αλλα και μέσα στην ομάδα.Όλα αυτά περι αποδυτηρίων δε πρέπει να ναι τυχαία.Απλά οι αρδ έστησαν το σκηνικό και πίεσαν περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τι έγινε ρε παιδια ;;;;;;; Έχασα επισόδεια.
Άνοιξα 103 και ακούω κλάματα και οδυρμούς. Σταματάει η εκπομπή του κόλκα;
ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!

(ρε μπας και πάει στην ΠΑΕ; )
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Χρεη αντιπροεδρου... Καλα κρασια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”