Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Argonaut4 έγραψε:Έχουμε γίνει ο περίγελος των αθηναϊκών ραδιοφωνων σήμερα κύριε Βρυζα με τις κινήσεις σου.

Δίνεις δικαιώματα και συ όπως και ο προκατόχου σου.

Ξέρεις ότι στα πρώτα κλαρινα ο Δωδωνης θα φύγει κλαιγοντας γιατί απλά δεν έχει προσωπικότητα για να είναι στο πάγκο μας!

Αν ισχύει που κατα 99% ισχύει ότι τον εκλεισες και σήμερα ανακοινωνετε τότε λυπάμαι γιατί μικραινεις τον ΠΑΟΚ!

Μέχρι στιγμής πάντως δεν δείχνεις να μπορείς να αντικαταστησεις τον Ζαγορ ούτε κατα το ημιση παρόλες τις ζημιές που έκανε κι αυτός στο ΠΑΟΚ μας!
Με σπαραγμό χυψής θα συμφωνήσω. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από δύο χρόνια,στο θέμα Beretta τα έκανε μαντάρα.
Εύχομαι για το καλο του ΠΑΟΚ και όλων μας να αποδειχθεί σωστός.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ για το θέμα μπερέτα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Σε 3 εβδομάδες δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν καλός προπονητής ή μούφα. Κι επιπλέον από όσα διαδραματίστηκαν μετά τη φυγή του, είναι σίγουρο πως ο Βρύζας δεν συμφωνούσε με το διώξιμο του, άρα κάτι έβλεπε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δυστυχώς διοίκηση και προπονητής θα είναι με το πιστόλι στον κρόταφο.Ο κόσμος βράζει..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μην προδικαζετε πολλοι τις καταστασεις...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Άποψη μου είναι sourmen
Άβαταρ μέλους
eorptol

Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από eorptol »

Τα κάνουμε όλα μελοδραματικα απλα ανοίγει μια καινουρια σελιδα που δεν ξέρουμε την κατάληξη της μην τρελενεστε

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

τί να μην προδικάζουν ρε τεμέτερον σούρμεν;ήδη απέτυχε ο βρύζας και το ... τσιράκι του :!:
στη 2η,3η το πολύ-πολύ βάζω στραβή τιγκανάουα και γκόου βίλλατζ ο σπυριάρης.εκτός κι αν οι περισσότεροι προτεστάντες της τούμπας φέτος δεν ανανεώσουν τα διαρκείας τους ή δεν πατάνε γήπεδο λόγω ξενέρας :!: :!:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gika έγραψε:Εγώ για το θέμα μπερέτα διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Σε 3 εβδομάδες δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ήταν καλός προπονητής ή μούφα. Κι επιπλέον από όσα διαδραματίστηκαν μετά τη φυγή του, είναι σίγουρο πως ο Βρύζας δεν συμφωνούσε με το διώξιμο του, άρα κάτι έβλεπε.
+ 1926
kataramenos5 έγραψε:Δυστυχώς διοίκηση και προπονητής θα είναι με το πιστόλι στον κρόταφο.Ο κόσμος βράζει..
+ άλλο τόσο
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Να σας ρωτήσω κατί εσάς που λέτε να μην προδικάζουμε και τέτοια.

Εφόσον όλοι συμφωνούμε ότι ο Βρύζας έπαιξε τρελή πουστιά στον Μπόλονι (τον όποιο Μπόλονι) τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα τα κάνει εξίσου σκατά με τον Δώνη (τον όποιο Δώνη); Ή πιστεύετε ας πούμε, ότι παρόλη την πουστιά (κι ΑΡΔια) που έκανε, το έκανε για το καλό του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Aσε Καρέλια.......μερικοί φηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ακόμα....περιμένεις κάτι καλύτερο?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Νομίζω απαντάς μόνος σου.
Το ότι η πουστιά παίχτηκε στον λάζλο για να φέρει τον δώνη, εμένα μου λέει ότι δεν θα κάνει τα ίδια στον δώνη, εκτός αν και αυτός τα σκατώσει. αλλά τότε μάλλον θα φύγουν κι οι δύο μαζί..

ΥΓ: Και δεν ψηφίζω νδ και πασοκ. 8-)
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ρε παιδια, σαν πολυ δεν το κουρασαμε; Πηρε ο Βρυζας μια αποφαση, καλη-κακη θα φανει, και εδιωξε εναν προπονητη τον οποιο δε γουσταρε και ο οποιος στην τελικη δεν εδειξε με τα αποτελεσματα και τη συμπεριφορα του οτι θελει να μεινει. Κακα τα ψεματα, αν τον λεγαν Μπολονιδη, και ειχε κανει τρεις μηνες να παρει βαθμο στην Τουμπα, θα ειχε αλλαξει ηπειρο απο το Φλεβαρη. Θα κριθει γι αυτο, αυστηρα, αλλα πρεπει να κριθει δικαια.

Οσο για τον Παντελη, καλος, χρυσος, αλλα για μενα επρεπε να εχει φυγει εδω και καιρο, γιατι δεν πιστευω οτι εχει τα φοντα να ειναι τεχν. διευθυντης στον ΠΑΟΚ. Απλα πραγματα. Αν τον ακολουθησουν και κατι πουλια που μαζεψε ο Ζαγορ στην Τουμπα, ακομα καλυτερα. Τι να κανω δηλαδη, να τον κατηγορησω τον Ζηση επειδη εκανε αυτα που πολλοι απο εμας λεγαμε οτι πρεπει να γινουν εδω και καιρο;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

gika έγραψε:Νομίζω απαντάς μόνος σου.
Το ότι η πουστιά παίχτηκε στον λάζλο για να φέρει τον δώνη, εμένα μου λέει ότι δεν θα κάνει τα ίδια στον δώνη, εκτός αν και αυτός τα σκατώσει. αλλά τότε μάλλον θα φύγουν κι οι δύο μαζί..

ΥΓ: Και δεν ψηφίζω νδ και πασοκ. 8-)
Μέχρι τον Σεπτέμβρη δίνω διορία.... Α ρε ΠΑΟΚ τί σε περιμένει.........
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Argonaut4 έγραψε:Έχουμε γίνει ο περίγελος των αθηναϊκών ραδιοφωνων σήμερα κύριε Βρυζα με τις κινήσεις σου.

Δίνεις δικαιώματα και συ όπως και ο προκατόχου σου.

Ξέρεις ότι στα πρώτα κλαρινα ο Δωδωνης θα φύγει κλαιγοντας γιατί απλά δεν έχει προσωπικότητα για να είναι στο πάγκο μας!

Αν ισχύει που κατα 99% ισχύει ότι τον εκλεισες και σήμερα ανακοινωνετε τότε λυπάμαι γιατί μικραινεις τον ΠΑΟΚ!

Μέχρι στιγμής πάντως δεν δείχνεις να μπορείς να αντικαταστησεις τον Ζαγορ ούτε κατα το ημιση παρόλες τις ζημιές που έκανε κι αυτός στο ΠΑΟΚ μας!
Μηπως ρε Ιασωνα εισαι λιγακι υπερβολικος, τουλαχιστον με τα μεχρι τωρα δεδομενα και το τονιζω αυτο.Ολα αυτα γιατι εδιωξε τον Μπολονι και προσελαβε τον Δωνη;Τα προηγουμενα χρονια εγιναν απιστευτα πραγματα ,στα οποια βεβαια ειχε συμμετοχη και αυτος.Απολυσαμε προπονητη σε 15 μερες προετοιμασιας και μετα δωσαμε και λεφτα για να παρουμε τον Δερμιτζακη απο τον Πανθρακικο,πακετο και με εναν παικτη δωρο, για τον διωξουμε και αυτον φερνοντας τον Χαβο και μας εχει χαλασει τοσο πολυ ο Δωνης που μπροστα στους 2 φανταζει μουρινιο;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Φαντάζει ......Μουρίνιο όπως τα λες....μπροστα στους άλλους.....στη πράξη τι θα δείξει.

Τότε πάλι είχαμε κατακρίνει τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς της ΠΑΕ.....που πληρώσαμε γαμησιάτικα...Δερμιτζομπερέτες.

Ο Χαβος ήταν μια τίμια λύση που μας ξεχειμώνιασε αλλά και μας στοίχισε η συγκεκριμένη επιλογή του Ζαγόρ.....αλλά παραμένει πάντα υπηρεσιακός.

Κράζω και θα συνεχίσω να κράζω γιατι το κακό τρίτωσε και δε πάει άλλο ρε αδερφέ....είπαμε το ξανάγραψα.....συνέχεια στηρίζω αλλά δεν ειμαι και μ@λ@κ@ς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”