Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Vonapartis »

Ολους τους "καθάρισες". Τον Γκαγκάτση Jr και τον Κυριάκο γιατί τους κρατάς?
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Αυτη ειναι μια καλή απορία.....!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kourdos έγραψε: είμαι σκασμένος με τον χειρισμό του Λάζλο, λιγότερο επειδή ήμουν κολλημένος μαζί του και περισσότερο επειδή ξαναγυρίσαμε στο σημείο μηδέν μετά από τόση ελπίδα που είχε κτιστεί με την έλευσή του πέρισυ το καλοκαίρι. Έχω κουραστεί και ξενερώσει τόσο που δεν ξέρω αν έχω την δύναμη πια να παρακολουθήσω την συνέχεια...
Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

desperando έγραψε:
eorptol έγραψε:καλα έχεις ξεφύγει .....:):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
επειδη εχω ξεφυγει να στο κανω λιγο πιο λιανά για να καταλαβεις
300Κ αποζημιωση + εφορια 245Κ =545Κ
500Κ προπονητης + εφορια 410Κ =910Κ
Σ = 1,455Μ
ΟΚ?
Νομιζα οτι ηταν 40%!!! Δεν γνωριζω πως βγαινει, αν θελεις κανε ενα explain! Και οσον αφορα την αποζημιωση ξερεις οτι φορολογειτε κ αυτη με τον ιδιο τροπο ...γιατι σαν πολλα να βγαινουν!

Να χαρω εξυγιανση!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Vonapartis έγραψε:Ολους τους "καθάρισες". Τον Γκαγκάτση Jr και τον Κυριάκο γιατί τους κρατάς?
Ήταν και δική μου απορία. Αλλά πόσο κακός να γίνω πλέον...
:pano:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αμα είναι να δώσουμε 500 καθαρά για να πάρουμε τον Δώνη καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί.
Και η αποζημίωση δεν φορολογείται με τον ίδιο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ηεφορια για ποσα κατω των 100.000 ειναι 21% ενω για ποσα απο 100.000 και πανω ειναι 45%. για να κατανοησουμε γιατι βγαινουν αυτα τα ποσα που ειναι σαν να φορολογουμαστε με 82% πρεπει να καταλαβουμε οτι το κρατος στην ουσια δεν φορολογει τις ΠΑΕ αλλα τα εισοδηματα των ποδοσφαιριστων-προπονητων. για παραδειγμα αν δωσεις μεικτα σε καποιον 100.000 θα πληρωσει για εφορια 45.000 αρα του μενουν καθαρα 55.000. για να βρουμε ποσο μας στοιχίζει ενα συμβολαιο 100.000 καθαρα στον αθλητη-προπονητη μπορουμε με την απλη μεθοδο των τριων να βγαλουμε το αποτελεσμα. δηλαδη
100.000 μεικτα ειναι 55.000 καθαρα
ποσα μεικτα ειναι τα 100.000 καθαρα
10.000.000.000 /55.000= 181.818 ειναι το κοστος της ΠΑΕ

στην ουσια ειναι σαν να φορολογουμαστε με περιπου 82%
προσπαθησα να το πω οσο πιο απλα μπορουσα ελπιζω να σε εδωσα να καταλαβεις
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

nico4 λαθος και οι αποζημιωσεις με τον ιδιο τροπο φορολογουντε
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ζηση να ξες η τακτικη σου με τον μπολονι παραπεμπει σε προηγουμενα ετη.
Αλλα μας ειπες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πηρες ολες τις αποφασεις μονος..αδειασες το συνεργατη σου ..θα κριθεις αυστηρα...

Θελω να δω αν θα προσπαθησεις να κρατησεις Νιμανι ή θα δειξεις κομπλεξ..
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Ανακοινώνει Δώνη ο ΠΑΟΚ!
Από Απόστολος Παγώνης | Τρίτη, 29 Μαϊου 2012 11:16

Την συνεργασία του με τον Γιώργο Δώνη θα ανακοινώσει στις 3 το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ, μετά την συμφωνία του Έλληνα τεχνικού με τον Ζήση Βρύζα.

Ένα σίριαλ που κράτησε για αρκετό καρό φτάνει στο τέλος του. Ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου θα είναι ο αντικαταστάτης του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά», χωρίς πάντως να έχει γίνει ακόμα γνωστή η χρονική διάρκεια της συνεργασία τους. Ο νεαρός τεχνικός αποτέλεσε εξ αρχής την πρώτην επιλογή από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για ν' αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας, έπειτα και από το «ναυάγιο» με τον Μπόλονι, την στιγμή που ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Από την πλευρά του πάντως ο Δώνης δεν φαίνεται πως έχει πρόβλημα με τον επιλογή του Γιώργου Γεωργιάδη, η περίπτωση του οποίου έχει πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες, υποστηρίζοντας άλλωστε στο περιβάλλον του ότι πρόκειται για έναν φίλο του.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/293257-anakoinonei-doni-o-paok
---------------------------------------
Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελ. ανανέωση : Μάϊος 29 2012 12:42

O Γιώργος Δώνης πήρε την τελική του απόφαση και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει αργότερα μέσα στην ημέρα από το Δικέφαλο του Βορρά στον οποίο ο Ελληνας τεχνικός θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του.

Ο Δώνης πήρε την Τρίτη στα χέρια του την πρόταση από ομάδα του Κατάρ η οποία ήταν δελεαστική οικονομικά αλλά παρουσίαζε και προβλήματα (ο Ελληνας κόουτς θα έπρεπε να περιμένει καιρό).

Ετσι, η πρόταση του ΠΑΟΚ (ιδιαίτερα καλή για τα ελληνικά δεδομένα όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ο Δώνης) έγινε αποδεκτή και η συνεργασία Βρύζα-Δώνη είναι πλέον γεγονός.

H ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί και τυπικά μόλις ο Λάζλο Μπόλονι λύσει επισήμως το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/neos-proponhths-toy-paok-o-giwrgos-dwnhs.1795109.html
σορυ αν ποσταρω σε λαθος νήμα, αλλά έχω ξενερώσει τόσο με τη φάση που δεν μου κανει ορεξη ούτε να ψαξω στο σάιτ :( :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpower73 την Τρί 29 Μάιος 2012, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Μπορεί στο χορτάρι να ήσουν πολύ ντελικάτος, αλλά, τόσο η απομάκρυνση Ζαγόρ (και η απομυθοποίησή του) όσο και η απομάκρυση Μπόλονι, δείχνουν πως σου αρέσει το "βρώμικο" παιχνίδι. Εγω δεν θα το παίξω ηθικός. Θα είμαι ρεαλιστής. Στο βρωμερό (κι οχι απλά βρώμικο) ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο όσοι παίζουν "βρώμικα" έχουν ελπίδες να επιβιώσουν... Εννοείται βέβαια οτι διαφωνώ μαζί σου, αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ζήσης Βρύζας

Έχουμε γίνει ο περίγελος των αθηναϊκών ραδιοφωνων σήμερα κύριε Βρυζα με τις κινήσεις σου.

Δίνεις δικαιώματα και συ όπως και ο προκατόχου σου.

Ξέρεις ότι στα πρώτα κλαρινα ο Δωδωνης θα φύγει κλαιγοντας γιατί απλά δεν έχει προσωπικότητα για να είναι στο πάγκο μας!

Αν ισχύει που κατα 99% ισχύει ότι τον εκλεισες και σήμερα ανακοινωνετε τότε λυπάμαι γιατί μικραινεις τον ΠΑΟΚ!

Μέχρι στιγμής πάντως δεν δείχνεις να μπορείς να αντικαταστησεις τον Ζαγορ ούτε κατα το ημιση παρόλες τις ζημιές που έκανε κι αυτός στο ΠΑΟΚ μας!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

+1926
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ζήσης Βρύζας

Είμαι στο δρόμο και δεν έχω τι να σπασω απο τα νευρα μου χωρίς να με δέσουν!

Ζήση βρες αντικαταστάτη και σε ευχαριστούμε για όλα!

Α και που σε ο Δωνης τώρα θα δει πως είναι να κοουτσαρεις με ανάποδα σφυρίγματα και στις συνεντεξεις να δω σε ποιον θα τα ρίχνει μετα τα κλαρινα!

Διοίκηση ανύπαρκτη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”