Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Ποιον θέλεις για επόμενο προπονητή στον πάγκο μας

Άγγελος Αναστασιάδης
73
50%
Γιώργος Δώνης
22
15%
Γιώργος Γεωργιάδης
4
3%
Νίκος Κολομπούρδας
11
7%
Άλλος
37
25%

Σύνολο ψήφων: 147

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)

Δημοσίευση από nikolasf »

Ο Δώνης θα μας κρεμάσει μόλις του κλείσιε το μάτι ο βάζελος... Κοστίζει αρκετά και δεν τον εμπιστεύομαι ότι μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Για μένα Δώνησ = 4-5 θέση και συντηριτικά .... Την Ευρώπη ξεχάστε την !! Τον Ατρόμητο τον φετινό δεν τον έκανε ο Δώνης αλλά οι δανεικοί και φτηνοί πάικτες και η Αθηναϊκή Παράγκα....
Δώνης + Σαρδελοποίηση και όχι από συμπαθές άτοιμο ΤΕΣΠΑ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είμαστε πολύ τελικά.. 8-)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και οι τρεις υποψηφιοι προπονητες δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ, αλλα αν ερθει οπως ολα δειχνουν ο δωνης ελπίζω μονο να μην βαλει τακλαματα με την πρωτη γιουχα οπως στο παρελθον γιατι τοτε θα γελασει και ο καθε πικραμενος
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

desperando έγραψε:και οι τρεις υποψηφιοι προπονητες δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ, αλλα αν ερθει οπως ολα δειχνουν ο δωνης ελπίζω μονο να μην βαλει τακλαματα με την πρωτη γιουχα οπως στο παρελθον γιατι τοτε θα γελασει και ο καθε πικραμενος
+1926 το μπολντ δικόμου!!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

paoklar έγραψε:
dimbar έγραψε:Ποιός Δώνης, πλάκα μας κάνετε?
Με ποιά προσωπικότητα, ποιές παραστάσεις, ποιά ποιότητα? Εκτός κι αν οι απαιτήσεις και ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το επίπεδο Λαρισας-Ατρόμητου.Και μην πείτε ότι μας κέρδισε τόσες φορές τα αντεπιχειρήματα είναι πάρα πολλά.

200-300 χιλιαρικα διαθετεις.
Τι παραστασεις ψαχνεις?

Το κόστος Δώνη + αποζημείωση Μπόλονι είναι 1.500.000 αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, υπάρχει η αριθμητική σε πρόσφατο ποστ του desperando στο τόπικ του Βρύζα.

Οσον αφορά την άποψη ότι ο Μπόλονι απέτυχε εξηγείστε μου πως θα μπορούσε να πετύχει με την εσωτερική αμφισβήτηση απο τον Δεκέμβρη συν όλα τα άλλα.Για μένα αυτά που ζήσαμε τις 3 τελευταίες μέρες εξηγουν τις απορίες μου γιατί η ομάδα έμοιαζε (ταχα) υπνωτισμένη σε καθοριστικά σημεία κάποιων αγώνων και απαντούν σε πολλά ερωτηματικά για την ατομική απόδοση κάποιων παικτών βασικών και μη, ειδικά για συγκεκριμένα ατομικά τους λάθη που κόστισαν.Αν είμαι καχύποπτος είναι γιατί από το 1970 περίπου που ζώ την ομάδα έχω δεί το ίδιο έργο αρκετές φορές.
Και ας σταματήσει το αστείο επιχείρημα δεν κέρδισε τους παίκτες.Από πότε επαγγελματίες παίκτες πρέπει να γουστάρουν τον προπονητή για να αποδώσουν?Μόνο όταν τους δίνεται πάτημα απο την διοίκηση τολμούν να αμφισβητήσουν προπονητή.
Ναι ο Μπόλονι έκανε λάθη, ναι είναι εκκεντρικός με τον τρόπο του αλλά απέναντι του είχε άτομα πους τους έπεφτε μεγάλος για να τον καπελώσουν.
Και φυσικά οι οργανωμενοι (να ναι καλά τα παιδιά oi ίδιοι ή οι φίλοι τους για ένα από τα μπουκάλια που πέταξαν απο την 4 στην 5 και μου έσπασε την μύτη πέρσυ) ακόμη να φανούν.

ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
paoklar

Δημοσίευση από paoklar »

dimbar έγραψε:
paoklar έγραψε:
dimbar έγραψε:Ποιός Δώνης, πλάκα μας κάνετε?
Με ποιά προσωπικότητα, ποιές παραστάσεις, ποιά ποιότητα? Εκτός κι αν οι απαιτήσεις και ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το επίπεδο Λαρισας-Ατρόμητου.Και μην πείτε ότι μας κέρδισε τόσες φορές τα αντεπιχειρήματα είναι πάρα πολλά.

200-300 χιλιαρικα διαθετεις.
Τι παραστασεις ψαχνεις?

Το κόστος Δώνη + αποζημείωση Μπόλονι είναι 1.500.000 αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, υπάρχει η αριθμητική σε πρόσφατο ποστ του desperando στο τόπικ του Βρύζα.

Οσον αφορά την άποψη ότι ο Μπόλονι απέτυχε εξηγείστε μου πως θα μπορούσε να πετύχει με την εσωτερική αμφισβήτηση απο τον Δεκέμβρη συν όλα τα άλλα.Για μένα αυτά που ζήσαμε τις 3 τελευταίες μέρες εξηγουν τις απορίες μου γιατί η ομάδα έμοιαζε (ταχα) υπνωτισμένη σε καθοριστικά σημεία κάποιων αγώνων και απαντούν σε πολλά ερωτηματικά για την ατομική απόδοση κάποιων παικτών βασικών και μη, ειδικά για συγκεκριμένα ατομικά τους λάθη που κόστισαν.Αν είμαι καχύποπτος είναι γιατί από το 1970 περίπου που ζώ την ομάδα έχω δεί το ίδιο έργο αρκετές φορές.
Και ας σταματήσει το αστείο επιχείρημα δεν κέρδισε τους παίκτες.Από πότε επαγγελματίες παίκτες πρέπει να γουστάρουν τον προπονητή για να αποδώσουν?Μόνο όταν τους δίνεται πάτημα απο την διοίκηση τολμούν να αμφισβητήσουν προπονητή.
Ναι ο Μπόλονι έκανε λάθη, ναι είναι εκκεντρικός με τον τρόπο του αλλά απέναντι του είχε άτομα πους τους έπεφτε μεγάλος για να τον καπελώσουν.
Και φυσικά οι οργανωμενοι (να ναι καλά τα παιδιά oi ίδιοι ή οι φίλοι τους για ένα από τα μπουκάλια που πέταξαν απο την 4 στην 5 και μου έσπασε την μύτη πέρσυ) ακόμη να φανούν.

O desperando ειναι ο διαπραγματευτης των συμβολαιων?
Η συζητηση δεν γινεται για το αν ειναι καλυτερος ο Boloni η ο Δωνης, αλλα με δεδομενο οτι ο πρωτος εφυγε.
Με χειρισμους που μας εκθετουν και θετουν ερωτηματα για την οικονομικη διαχειριση.
Αυτο που προκυπτει ειναι οτι ο Boloni εμενε με τα ιδια χρηματα που θα κοστισει ο Δωνης αλλα πλεον πληρωνουμε +200Κ την αποζημιωση.
Υποτιθεται οτι ειμαστε σε δυκολη οικονομικη θεση, αρα η αποδοση του νεου πρεπει να δικαιολογησει αυτα τα επιπλεον 200Κ (ενα μεσαιο συμβολαιο ενος παικτη).
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

nikolasf έγραψε:
desperando έγραψε:και οι τρεις υποψηφιοι προπονητες δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ, αλλα αν ερθει οπως ολα δειχνουν ο δωνης ελπίζω μονο να μην βαλει τακλαματα με την πρωτη γιουχα οπως στο παρελθον γιατι τοτε θα γελασει και ο καθε πικραμενος
+1926 το μπολντ δικόμου!!
Αν έρθει τον πάμε δεν τον πάμε πρέπει να σταθούμε δίπλα του για το καλο του ΠΑΟΚ βέβαια και μακάρι να πετύχει και να του βγάζουμε ολοι το καπέλο .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ?

ΠΑΟΚ και συμβιβασμός παει μαζί?Απο πότε?

Ρε πάμε καλά σαν οπαδοί......?

Ποιος Δώνης ρε......?

Ποιος Ιερομόναχος απο το 1800 Αναστασιάδης?

Ποιος Κωλομπουρδας?

Ποιος Ελληνα προπονητής μπορεί να σταθεί στο πάγκο του ΠΑΟΚ μας ρε που ματώσαμε?

Δηλαδή μας το κάνουν σα την φάση με το βάτραχο και το καυτό νερό?

Συμβιβάσου ΠΑΟΚΤΣΗ......έτσι.....κεφάλι κάτω.......τέλεια.

Να μας έχει ο Δώνης στο περίμενε και ο Αναστασιάδης στον σταυρό του μαρτυρίου και το Βρύζα να καρφώνει τα καρφιά με σφυρί made by Zagor.

Για το Κωλομπούρδα δε σχολιάζω καν.......!!
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

αναρωτιέμαι κι εγώ ακριβώς τα ίδια.
dimbar έγραψε:

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο δωνης ειναι καλός προπονητής το ερώτημα ειναι αν αντέξει την πίεση εκει ειναι το θέμα .....μακάρι να αντέξει στην πίεση το δείγμα με αεκ έδειξε ότι δεν μπορει αν κάτι άλλαξε θα το δούμε ......

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Εγώ δεν δέχομαι κανέναν από τους παραπάνω.... Και πλέον αρχίζω να θεωρώ και τον βρύζα επικύνδινο λόγω βλακίας και εγωϊσμού Η α΄ποψη δεν είναι διαπραγματεύσιμη !!! Οποιαδήποτε επιλογή θεωρώ ότι μας γυρνάει 15 χρόνια πίσω και χωρίς ελπίδα για βελτίωση!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ε καλα τώρα ,έχουν εργαστεί πολυ χειρότεροι προπονητές απο τον δωνη αν έρθει απο που να αρχισουμε και που να τελειώσουμε ο φριγκερ ας πούμε δεν ήταν πριν 15 χρονια
πριν 6 χρονα ήταν....

Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Εγώ λέω να κάνουμε κάτι ανάλογο και στις μεταγραφές...
Ποιόν θέλουμε δεξί μπακ, κεντρικό αμυντικό, δεκάρι, δεξί χαφ κλπ κλπ.
Λογικό να βγει πρώτος ο Άγγελος...
Αν ο κόσμος αποφάσιζε σε μια ομάδα ή αν για κάθε θέμα ο λαός έπαιρνε αποφάσεις με δημοψηφίσματα τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμα πιο τραγελαφικά απ΄ότι σήμερα (άπειρα τα παραδείγματα και στην αρχαία Αθήνα με τους εξοστρακισμούς)
Καλός-χρυσός ο Άγγελος αλλά θα μας έκανε άνω-κάτω. Γιατί φοράς χρυσό παπούτσι, γιατί βάφεις το μαλλί, γιατί έχεις τατουάζ, έγω είμαι ο ΠΑΟΚ, εγώ ξέρω το καλό του ΠΑΟΚ, ποιός Μαραντόνα έχω τον Μαραντονίδη απ' τα Φάρσαλα, η Παναγία έσωσε τα Γιάννενα κλπ.
Αφήστε...φτάνει με τα ξαναζεσταμένα φαγητά 100 χρόνια με τον Άγγελο θα ασχολούμαστε?
Τις αποφάσεις τις παίρνουν οι διοικήσεις όχι ο κάθε μ@λ@κ@ς brigate4 απ' τα φόρουμ,τα fb κλπ.
Προφανώς ο Βρύζας αποφάσισε να πάει με τη ''γενιά των 40ρηδων'' σε προπονητές,τεχν.διευθυντές,γραμματείς και φαρισαίους...Θα κριθεί όπως και να ΄χει.
Για το αν κάποιος απογοητεύτηκε και δεν πάρει διαρκείας (άσχετα με τα οικονομικά του) επειδή δεν διαλέξαμε τον αγαπημένο του προπονητή ας μη πάρει 1000 φορές πλάκα κάνουμε τώρα? τι είναι ο ΠΑΟΚ το ξέφραγκο αμπέλι του καθενός?

ΥΓ. Είμαι κατά των Ελλήνων προπονητών αλλά αν ο Μπόλονι ήταν Έλληνας με το ζόρι θα έβγαζε το πρώτο γύρο -για το δεύτερο δεν συζητώ-. Σαν κόουτς στον αγώνα στα 90' τον θεωρώ απ' τους χειρότερους που έχω δει. Αλλά αν αποφάσιζε η διοίκηση ότι της κάνει δεν θα χαλιόμουν κιόλας. Το θέμα είναι να πάρουμε και κανά παίκτη έτσι?
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ο οποιος fringer του χρονου θα δουλευει στην FC Zurich(προπερσινη πρωταθλητρια) και περσι δουλευε στην λουκερνη...τεσπα Δωνης και κωλομπουρδας και καραμητρος...γελαει ο κοσμος οταν εχεις προπονητη Μπολονι και τον αντικαθιστας με αυτους...Απλα γυρναμε σε αλλες εποχες!

Και μην ακουσω για χαμηλοτερο συμβολαιο...ολο το παραμυθι με αλλαγες αποζημιωσεις νεα συμβολαια θα μας βγει οσο το συμβολαιο του μπολονι για του χρονου μαζι με 3 συμβολαια νεων παιχτων της ταξεως των 300χιλιαδων...κατα τα αλλα θα χασουμε τον Μαρκαντωνη για 50χιλιαρικα επειδη δν θα θελουμε να κανουμε υπερβαση οικονομικη και η ζωη συνεχιζεται στο μικρο χωριο των χαζων...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Thanix έγραψε:Ο οποιος fringer του χρονου θα δουλευει στην FC Zurich(προπερσινη πρωταθλητρια) και περσι δουλευε στην λουκερνη...τεσπα Δωνης και κωλομπουρδας και καραμητρος...γελαει ο κοσμος οταν εχεις προπονητη Μπολονι και τον αντικαθιστας με αυτους...Απλα γυρναμε σε αλλες εποχες!

Και μην ακουσω για χαμηλοτερο συμβολαιο...ολο το παραμυθι με αλλαγες αποζημιωσεις νεα συμβολαια θα μας βγει οσο το συμβολαιο του μπολονι για του χρονου μαζι με 3 συμβολαια νεων παιχτων της ταξεως των 300χιλιαδων...κατα τα αλλα θα χασουμε τον Μαρκαντωνη για 50χιλιαρικα επειδη δν θα θελουμε να κανουμε υπερβαση οικονομικη και η ζωη συνεχιζεται στο μικρο χωριο των χαζων...
Στο μπολντ που επισήμανα!!!! Αυτό ακριβώς λέω εδώ και μέρες!!!!!!! Σαρδέλεεεεεεες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”