+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++joshua έγραψε:Μου αρεσει που κραζουμε τα media γιατι πολλες φορες λειτουργουν υποκαθιστωντας την διοικηση αλλα στην κεντρικη του paokmania η αβαντα στον αγγελο παει συννεφο...
Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
Re: Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
-
Με γειά το μπαν!joshua έγραψε:Μου αρεσει που κραζουμε τα media γιατι πολλες φορες λειτουργουν υποκαθιστωντας την διοικηση αλλα στην κεντρικη του paokmania η αβαντα στον αγγελο παει συννεφο...

εγω παλι πιστευω πως ο Δωνης θα κανει κανει καλη δουλεια αν ερθει.. Δε μπορω να καταλαβω η πλειοψηφια εδω μεσα με ποια κριτηρια δεν τον θελει..εχει αποδειξει αρκετα πραγματα
Εγω ψηφισα "αλλος " ..Και εννοω τον Κολκα γιατι 1) ξερει απο ποδοσφαιρο 2) λεει οτι ειναι ΠΑΟΚτσης και 3) θα βγουμε Τσαμπιονς Λιγκ...
Ασε που θα πρωτοτυπισουμε παγκοσμιως ....

Ασε που θα πρωτοτυπισουμε παγκοσμιως ....
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του poll είναι..joshua έγραψε:Μου αρεσει που κραζουμε τα media γιατι πολλες φορες λειτουργουν υποκαθιστωντας την διοικηση αλλα στην κεντρικη του paokmania η αβαντα στον αγγελο παει συννεφο...
Ότι θέλεις να μην λες για την δημιουργία εντυπώσεων..
- PAPA TSIBIKOS
Εγώ πάλι λέω ότι ο κόουτς που θα πάρουμε θα πρέπει να κάνει φυσιολογικά πράγματα.
Δλδ ούτε αλλαγές στο 20΄ ούτε στο παρά 20΄
Δλδ ούτε αλλαγές στο 20΄ ούτε στο παρά 20΄

Υπηρξε και ενα αρθρο περι ατομων που εχουν χασει τον υπνο τους,ακομα ενα με βολες προς το προσωπο του Δωνη και δεν τα λεω για να κατηγορησω καποιον, απλα για να δειξω οτι το νομισμα εχει παντα 2 οψεις και οτι ειναι πολυ ευκολο για οποιον εκτιθεται στο κοινο, τα λεγομενα του να χρησιμοποιηθουν ποικιλοτροπως.
Ναι, και εσύ τι έπαθες σου θίξαμε κανέναν επειδή έχασαν τον ύπνο τους ? Στον Άγγελο αναφερόταν ?
Το με "βολές προς τον Δώνη¨που το είδες για πες μας?
Στην κεντρική υπάρχει κείμενο που λέει "Δώνης προ των πυλών", έλα λίγο που θα μας πεις και για αβάντα..!!
Αν αβαντάραμε δεν θα έμπαινε καν...
εξυπνάδες...
Το με "βολές προς τον Δώνη¨που το είδες για πες μας?
Στην κεντρική υπάρχει κείμενο που λέει "Δώνης προ των πυλών", έλα λίγο που θα μας πεις και για αβάντα..!!
Αν αβαντάραμε δεν θα έμπαινε καν...
εξυπνάδες...
Καλά έστω ότι υπάρχουν αυτά τα άρθρα...Εσένα τι σε πειράζει? Κολλητός του Δώνη είσαι? Αν πω δλδ ότι έχει και παιδί στο βάζελο και μας είχε stand-by για να δει τι παίζει στο βάζελο πάλι θα εκτίθομουν. Λίγη σοβαρότητα παρακαλώ..joshua έγραψε:Υπηρξε και ενα αρθρο περι ατομων που εχουν χασει τον υπνο τους,ακομα ενα με βολες προς το προσωπο του Δωνη και δεν τα λεω για να κατηγορησω καποιον, απλα για να δειξω οτι το νομισμα εχει παντα 2 οψεις και οτι ειναι πολυ ευκολο για οποιον εκτιθεται στο κοινο, τα λεγομενα του να χρησιμοποιηθουν ποικιλοτροπως.

Δεν πατε καλα μερικοι.Αν γραψει ο κολκας οτι ο μπολονι κατα τη γνωμη του ειναι λιγος τοτε κανει πολεμο και αβανταρει την διοικηση που θελει να τον διωξει αν ο joshua γραψει οτι ο Δωνης μας εχει στο κλασιμο συμφωνα με τις πληροφοριες των δημοσιογραφων που κραζουμε τοτε ειναι προσωπικη αποψη...
συμφωνω απολυτα φιλε με προλαβες!joshua έγραψε:Δεν πατε καλα μερικοι.Αν γραψει ο κολκας οτι ο μπολονι κατα τη γνωμη του ειναι λιγος τοτε κανει πολεμο και αβανταρει την διοικηση που θελει να τον διωξει αν ο joshua γραψει οτι ο Δωνης μας εχει στο κλασιμο συμφωνα με τις πληροφοριες των δημοσιογραφων που κραζουμε τοτε ειναι προσωπικη αποψη...
περι Δωνη και αλλων
Πρέπει να πω οτι δεν κατανοω την τοση αρνητικοτητα για το θεμα Δωνη. Συμφωνα βεβαια με τις συνθηκες όπως εχουν διαμορφωθει.
Οι γραμμη ειναι συγκεκριμενη: φθηνος, που να ελαχιστοποιει τα ρισκα (το πως αυτο συμβαδιζει με το θεμα Σαββιδη ειναι αλλη συζητηση).
Αυτος που αυτη τη στιγμη πληρει στο μεγαλυτερο βαθμο τα παραπανω ειναι ο Δωνης. Ο οποιος πιστευω, με τη δουλεια που εχει παρουσιασει, αν ηταν ξενος θα μιλουσαμε τελειως διαφορετικά για την αξια του ως προπονητη.
Στα υπερ του Δωνη ειναι οτι εχει επιρροες απο το πιο προηγμενο πρωταθλημα και δεν ειναι ο κλασικος Ελληνας προπονητης. Δεν μπορεις παρα να σεβαστεις τη δουλεια που εχει παρουσιασει οπου και αν δουλεψε (εκτος ΑΕΚ). Οι ομαδες του παρουσιαζαν πολυ καλο ποδοσφαιρο (με μια δοση αφελειας) και δεν ηταν ευκολος αντιπαλος για κανεναν (εχουμε φαει και 3αρα στην Τουμπα απο Λαρισα αν θυμαμαι..).
Επισης χωρις να εχει ποτέ καλύτερο υλικο και ομαδα απο τον ΠΑΟΚ εχει παει σε τρεις τελικους με μικρομεσαιες ομαδες. Ποσοι ελληνες προπονητες το εχουν καταφερει αυτο? Μη μου πειτε για τυχη, συμπτωσεις κλπ. Επαναλαβμανομενη συμπτωση δεν ειναι συμπτωση, ειναι δουλεια.
Στα κατά του, το περασμα απο ΑΕΚ αλλα αυτο εγινε πριν 4-5 χρονια και οποιοσδηποτε στη δουλεια του μαθαινει και βελτιωνεται.
Μερικοι λενε επισης οτι εχει σχολιασει ασχημα τον ΠΑΟΚ, αυτο εγω δεν το θυμαμαι. Αν εχει καποιος τετοιες δηλωσεις ας κανει καποιο upload να θυμηθουμε.
Αυτο που εμενα με χαλαει περισσοτερο ειναι οτι (ετσι προκυπτει απο τα εως τωρα γνωστα) οτι μας εχει στο πολυ φτυσιμο και δεν μου καθεται καθολου καλα να παρακαλαω καποιον που θα επρεπε να ερθει τρεχοντας.
Επισης το κυριο ρισκο με τον Δωνη ειναι οτι δεν εχει αποδειχθει σε συνθηκες εντονης πιεσης.
Κατα τ' αλλα, η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες στα μεταξυ μας παιχνιδια εκανα τη σκεψη "γιατι ρε π... μου αν μην μπορουμε να παιζουμε κι εμεις ετσι". Πιστευω και αλλοι το εχουν σκεφτει.
Για Αγγελο... ολοι τον σεβομαστε αλλα ειναι αλλα αντ΄ αλλων. Ειναι ανθρωπος που και στην Barcelona και στη Man. UTD να παει, σε ενα μηνα θα τους εχει κανει ανω κατω. Το δε ποδοσφαιρο του θα το χαρακτηριζα "chance football", οχι κατι οργανωμενο και στερεο. Εναι προπονητης των αποτελεσματων και οχι της βασης και της δομης. Επισης οι παραστασεις απο ελληνικο αναχρονιστικο ποδοσφαιρο.
Ισως θυμαστε οτι απο φυσικη κατασταση η ομαδα κλαταριζε μετα το 60', οτι το ροστερ μας ηταν καπου 35-40 παικτες (στον ΠΑΟΚ των οικονομικων προβληματων) και καποια στιγμη ειχαμε (χωρις υπερβολη) 6-7 τερματοφυλακες(!). Καταστασεις για γελια. Στον Ηρακλη και στη Κυπρο (ειδικα στην Κυπρο τραβουσαν τα μαλλια τους με αυτα που εβλεπαν) εκανε αλλαγες βαζοντας τερματοφυλακες σε θεσεις μπακ, εξτρεμ κλπ.
Ολοι σεβομαστε και θαυμαζουμε καποια πραγματα στον Αγγελο, αλλα καλα θα ειναι να τα θυμομαστε ολα.
Οι γραμμη ειναι συγκεκριμενη: φθηνος, που να ελαχιστοποιει τα ρισκα (το πως αυτο συμβαδιζει με το θεμα Σαββιδη ειναι αλλη συζητηση).
Αυτος που αυτη τη στιγμη πληρει στο μεγαλυτερο βαθμο τα παραπανω ειναι ο Δωνης. Ο οποιος πιστευω, με τη δουλεια που εχει παρουσιασει, αν ηταν ξενος θα μιλουσαμε τελειως διαφορετικά για την αξια του ως προπονητη.
Στα υπερ του Δωνη ειναι οτι εχει επιρροες απο το πιο προηγμενο πρωταθλημα και δεν ειναι ο κλασικος Ελληνας προπονητης. Δεν μπορεις παρα να σεβαστεις τη δουλεια που εχει παρουσιασει οπου και αν δουλεψε (εκτος ΑΕΚ). Οι ομαδες του παρουσιαζαν πολυ καλο ποδοσφαιρο (με μια δοση αφελειας) και δεν ηταν ευκολος αντιπαλος για κανεναν (εχουμε φαει και 3αρα στην Τουμπα απο Λαρισα αν θυμαμαι..).
Επισης χωρις να εχει ποτέ καλύτερο υλικο και ομαδα απο τον ΠΑΟΚ εχει παει σε τρεις τελικους με μικρομεσαιες ομαδες. Ποσοι ελληνες προπονητες το εχουν καταφερει αυτο? Μη μου πειτε για τυχη, συμπτωσεις κλπ. Επαναλαβμανομενη συμπτωση δεν ειναι συμπτωση, ειναι δουλεια.
Στα κατά του, το περασμα απο ΑΕΚ αλλα αυτο εγινε πριν 4-5 χρονια και οποιοσδηποτε στη δουλεια του μαθαινει και βελτιωνεται.
Μερικοι λενε επισης οτι εχει σχολιασει ασχημα τον ΠΑΟΚ, αυτο εγω δεν το θυμαμαι. Αν εχει καποιος τετοιες δηλωσεις ας κανει καποιο upload να θυμηθουμε.
Αυτο που εμενα με χαλαει περισσοτερο ειναι οτι (ετσι προκυπτει απο τα εως τωρα γνωστα) οτι μας εχει στο πολυ φτυσιμο και δεν μου καθεται καθολου καλα να παρακαλαω καποιον που θα επρεπε να ερθει τρεχοντας.
Επισης το κυριο ρισκο με τον Δωνη ειναι οτι δεν εχει αποδειχθει σε συνθηκες εντονης πιεσης.
Κατα τ' αλλα, η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες στα μεταξυ μας παιχνιδια εκανα τη σκεψη "γιατι ρε π... μου αν μην μπορουμε να παιζουμε κι εμεις ετσι". Πιστευω και αλλοι το εχουν σκεφτει.
Για Αγγελο... ολοι τον σεβομαστε αλλα ειναι αλλα αντ΄ αλλων. Ειναι ανθρωπος που και στην Barcelona και στη Man. UTD να παει, σε ενα μηνα θα τους εχει κανει ανω κατω. Το δε ποδοσφαιρο του θα το χαρακτηριζα "chance football", οχι κατι οργανωμενο και στερεο. Εναι προπονητης των αποτελεσματων και οχι της βασης και της δομης. Επισης οι παραστασεις απο ελληνικο αναχρονιστικο ποδοσφαιρο.
Ισως θυμαστε οτι απο φυσικη κατασταση η ομαδα κλαταριζε μετα το 60', οτι το ροστερ μας ηταν καπου 35-40 παικτες (στον ΠΑΟΚ των οικονομικων προβληματων) και καποια στιγμη ειχαμε (χωρις υπερβολη) 6-7 τερματοφυλακες(!). Καταστασεις για γελια. Στον Ηρακλη και στη Κυπρο (ειδικα στην Κυπρο τραβουσαν τα μαλλια τους με αυτα που εβλεπαν) εκανε αλλαγες βαζοντας τερματοφυλακες σε θεσεις μπακ, εξτρεμ κλπ.
Ολοι σεβομαστε και θαυμαζουμε καποια πραγματα στον Αγγελο, αλλα καλα θα ειναι να τα θυμομαστε ολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoklar την Δευ 28 Μάιος 2012, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε σεις τα παιδιά στην κεντρική που γράφουν, δεν είναι ΑΡΔ. Γράφουν κείμενα που τους εκφράζουν. Ακόμα και αν υπήρχε κείμενο υπέρ του Άγγελου ή κείμενο κατά του Δώνη, θα ήτανε η άποψη του συγγραφέα του κειμένου. Δεν βρίσκω που είναι το κακό. Άλλωστε από κάτω από κάθε κείμενο υπάρχουν σχόλια που ο καθένας εκφράζει την άποψη του είτε υπέρ του ενός, είτε υπέρ του άλλου. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη καθώς τελευταία έχω χάσει την επαφή με την κεντρική.
Επίσης από όσο γνωρίζω το site δημοσιεύει κατά καιρούς διάφορα κείμενα των μελών του που στέλνονται στους admin. Οπότε μπορούμε όλοι να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας, χωρίς να κατηγορούμε τους άλλους για μονομερή προβολή της κατάστασης..
Επίσης από όσο γνωρίζω το site δημοσιεύει κατά καιρούς διάφορα κείμενα των μελών του που στέλνονται στους admin. Οπότε μπορούμε όλοι να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας, χωρίς να κατηγορούμε τους άλλους για μονομερή προβολή της κατάστασης..
joshua έγραψε:Δεν πατε καλα μερικοι.Αν γραψει ο κολκας οτι ο μπολονι κατα τη γνωμη του ειναι λιγος τοτε κανει πολεμο και αβανταρει την διοικηση που θελει να τον διωξει αν ο joshua γραψει οτι ο Δωνης μας εχει στο κλασιμο συμφωνα με τις πληροφοριες των δημοσιογραφων που κραζουμε τοτε ειναι προσωπικη αποψη...
Αν θέλεις την άποψη του Κόλκα για τον Μπόλονι......
Ιούλ
18
2011 Ο σίγουρος Μπόλονι και ο τζόγος με φόντο τον Κλάους
Το κεντρικό πρόσωπο της προετοιμασίας ήταν ο Λάσλο Μπόλονι. Ο ΠΑΟΚ όταν είναι καλός, είναι ομάδα του προπονητή της. Κακά τα ψέματα.
Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, είμαστε καλά. Πρόκειται για έναν έξοχο άνθρωπο, ρεαλιστή, γνώστη του αντικειμένου, μεθοδικό και γενικά, άνθρωπος που σε κάνει να μην αγχώνεσαι για θέματα που είναι του τομέα ευθύνης του.
Λάθη θα κάνει, αλλά νομίζω πως η βασική σταθερά του ΠΑΟΚ, ο προπονητής του, είναι στα συν σε σχέση με πέρυσι. Στα πολύ συν για την ακρίβεια.
……………………..
Οι παίκτες δεύτερης γραμμής που δοκίμασαν την τύχη του, δεν μπορούν να υποστηρίξουν σε σεβαστό βαθμό την προσπάθεια.Ο Μπόλονι ανοιχτά είπε πως τρόμαξε και δεν έχει άδικο.
…………………….
Στα μείον είναι το ρόστερ.
…………………..
Το βάθος του ρόστερ λοιπόν, είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την ομάδα. Και εμφανίζεται με το καλημέρα, αφού η ατυχία χτύπησε κυρίως στους μέσους.
…………………
Κλείνοντας, νομίζω πως ο Μπόλονι έχει πολλές δυνατότητες, αλλά θα πρέπει να υποστηριχτεί καλύτερα. Το πώς, αποτελεί ένα ερωτηματικό αφού χρήματα δεν περισσεύουν. Τουλάχιστον ας βαθύνει λίγο το ρόστερ και στο τέλος θα δούμε τι μπορεί να καταφέρει ο Ρουμάνος.
Βέβαια κάπου κατά τον Δεκέμβριο κάτι συνέβη ......
Επιπλεον καποιοι μπερδεψαν τους ψηφους με το ποσοστο αλλα δεν πειραζει ΠΑΟΚ εισαι...Να επαναλαβω οτι δεν ειχα σκοπο να κατηγορησω καποιον απλα να τονισω οτι αποτελει ευχη και καταρα για καποιον να εκτιθεται δημοσια αυτος και ο λογος του.