Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
Re: Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
Έλα να αρχίσουν οι χοροί και τα πανηγύρια ωρέ...Πήραμε προπονητή που έχουν τα παιδιά του να παίζουν σε ομάδα ανταγωνιστική.

Προφανως στα παπαρια μου το τι θελουν οι ΑΡΔ. μ@λ@κ@ς ειναι οποιος τουσ δινει σημασια.
Εαν οντος εκλεισε και ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ τοτε τερμα οι μαλακιες. Στυριξη στον προπονητη, οποιος και να ειναι.
Και φυσικα, ολοι κρινονται στο τελος.
Εαν οντος εκλεισε και ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ τοτε τερμα οι μαλακιες. Στυριξη στον προπονητη, οποιος και να ειναι.
Και φυσικα, ολοι κρινονται στο τελος.
Αν αληθευει εινα το 2ο συνεχομενο ξενερωμα που τρωω...ελπιζω να μην υπαρξει αλλο και να πανυγηρισουμε ενα πρωταθλημα με τον κ.Δωνη.
Photis έγραψε:Έλα να αρχίσουν οι χοροί και τα πανηγύρια ωρέ...Πήραμε προπονητή που έχουν τα παιδιά του να παίζουν σε ομάδα ανταγωνιστική.
Και τι σημαινει αυτο?ΕΛΕΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
\Rizla έγραψε:Αν αληθευει εινα το 2ο συνεχομενο ξενερωμα που τρωω...ελπιζω να μην υπαρξει αλλο και να πανυγηρισουμε ενα πρωταθλημα με τον κ.Δωνη.
Θα πανυγιρεσετε?!Δεν νομιζω αυτοι που σημερα βριζουν τους παντες οτι πρεπει να πανυγιρισουν στο τελος με ενα ενδεχομενο πρωταθλημα..(δεν το λεω σε σενα αλλα σ΄'αυτους που επειδη διωχτηκε ενας μετριος προπονητης(γνωμη μου) ειπαν οτι δεν θα βοηθησουν ξανα τον ΠΑΟΚ(με διαρκειας) κ στολισαν κανονικα τον Βρυζα)
Ενοειτε πως το διωξιμο Boloni ηταν τεραστιο ξενερωμα αλλα εγω δεν βλεπω τον Δωνη ως ξενερωμα περνοντας υπο οψην τις παρουσες συνθηκες. Δλδ
-Αποφασισαν να παρουνε Ελληνα προπονητη (αλλο ξενερωμα αυτο)
-Ειναι η μοναδικη στην ουσια επιλογη Ελληνα προπονητη που να εχει δειξει εργο και να μην εναι παππους/ξεπερασμενος. Εκτος και αν ξεχναω καποιον.
Μπορει να μου πει καποιος τι αλλη επιλογη υπηρχε με αυτα τα κριτηρια? Δε λεω να κανουμε και τουμπες αλλα οπως αναφεραμε εκατο φορες ο ανθρωπος τουλαχιστον κατι εχει δειξει.
-Αποφασισαν να παρουνε Ελληνα προπονητη (αλλο ξενερωμα αυτο)
-Ειναι η μοναδικη στην ουσια επιλογη Ελληνα προπονητη που να εχει δειξει εργο και να μην εναι παππους/ξεπερασμενος. Εκτος και αν ξεχναω καποιον.
Μπορει να μου πει καποιος τι αλλη επιλογη υπηρχε με αυτα τα κριτηρια? Δε λεω να κανουμε και τουμπες αλλα οπως αναφεραμε εκατο φορες ο ανθρωπος τουλαχιστον κατι εχει δειξει.
Περσυ τετοιο καιρο αγοραζαμε τον Δερμιτζακη απο τον Πανθρακικο και καποιοι δεν ξενερωναν.Οι ιδιοι τωρα ειρωνευονται τον Δωνη...Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...
-
Γ.Χ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠYΛΏΝ;;;;;
Τρέχουν σαν το νερό τα γεγονότα στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες για το καυτό θέμα αυτό του προπονητή.Οι τελευταίες πληροφορίες έβγαζαν πως ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός που θα αναλάβει τελικά αλλά οι δικές μας πληροφορίες λένε πως ο Γιώργος Γεωργιάδης θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδος έστω και προσωρινά μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον υποψήφιο επενδύτη Ιβάν Σαββίδη όπου αύριο συνεδριάζει η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού σχετικά με την επένδυση του στην ομάδα και περιμένει την έγκριση της..Αυτά βγαίνουν από τις τελευταίες πληροφορίες μας άπαντα υπάρχει το ενδεχόμενο Γιώργου Δώνη όπου μερικοί από μια δήλωση του θεώρησαν πως έχει κλείσει, να τονίσουμε εδώ πως ο ιδίως του είπε δημόσια πως θα απαντήσει Τετάρτη. Είμαστε εδώ και θα σας ενημερώνουμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα προπονητή.....
http://tostekimass.blogspot.com/2012/05 ... _5276.html
Γράψτε άλλες 8 σελίδες για αυτό, άντε να χαρώ εγώ!
Τρέχουν σαν το νερό τα γεγονότα στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες για το καυτό θέμα αυτό του προπονητή.Οι τελευταίες πληροφορίες έβγαζαν πως ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός που θα αναλάβει τελικά αλλά οι δικές μας πληροφορίες λένε πως ο Γιώργος Γεωργιάδης θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδος έστω και προσωρινά μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον υποψήφιο επενδύτη Ιβάν Σαββίδη όπου αύριο συνεδριάζει η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού σχετικά με την επένδυση του στην ομάδα και περιμένει την έγκριση της..Αυτά βγαίνουν από τις τελευταίες πληροφορίες μας άπαντα υπάρχει το ενδεχόμενο Γιώργου Δώνη όπου μερικοί από μια δήλωση του θεώρησαν πως έχει κλείσει, να τονίσουμε εδώ πως ο ιδίως του είπε δημόσια πως θα απαντήσει Τετάρτη. Είμαστε εδώ και θα σας ενημερώνουμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα προπονητή.....
Τον στολισα και εγω τον Βρυζα δεοντως,γιατι εχω την γνωμη οτι εκανε πολυ αστοχους χειρισμους στην υποθεση Μπολονι,ασχετως αν επρεπε ν φυγει ή οχι ο προπονητης.gergeo4 έγραψε:\Rizla έγραψε:Αν αληθευει εινα το 2ο συνεχομενο ξενερωμα που τρωω...ελπιζω να μην υπαρξει αλλο και να πανυγηρισουμε ενα πρωταθλημα με τον κ.Δωνη.
Θα πανυγιρεσετε?!Δεν νομιζω αυτοι που σημερα βριζουν τους παντες οτι πρεπει να πανυγιρισουν στο τελος με ενα ενδεχομενο πρωταθλημα..(δεν το λεω σε σενα αλλα σ΄'αυτους που επειδη διωχτηκε ενας μετριος προπονητης(γνωμη μου) ειπαν οτι δεν θα βοηθησουν ξανα τον ΠΑΟΚ(με διαρκειας) κ στολισαν κανονικα τον Βρυζα)
Αν λοιπον μας ηρθε ο Δωνης ή οποιος αλλος,εστω κι αν διαφωνω με την προσληψη του,για ποιο λογο δεν εχω δικαιωμα να πανηγυρισω τις νικες της ομαδας μου?
Αν ηταν ετσι καθε φορα που διαφωνουσα με καποια αποφαση της διοικησης θα επρεπε να αλλαζω και ομαδα...
Ευχομαι ολοψυχα σε οποιον προπονητη αναλαβει πολυ καλη τυχη...
Εκει να δεις ξενερωμα που εφαγα...μεγαλυτερο βεβαια απο του Παρασχου και του Χαβου δυσκολα θα υπαρξει...joshua έγραψε:Περσυ τετοιο καιρο αγοραζαμε τον Δερμιτζακη απο τον Πανθρακικο και καποιοι δεν ξενερωναν.Οι ιδιοι τωρα ειρωνευονται τον Δωνη...Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...
το να γινει καλοπροαιρετη κριτικη ειμαι φυσικα υπερ ΑΛΛΑ αλλο αυτο και αλλο αυτος ο ορυμαγδος κ η καταστροφη κ πανω απόλα αυτη η σταση πολλων εδω μεσα προς το προσωπο του προεδρου του ΠΑΟΚ.Rizla έγραψε:Τον στολισα και εγω τον Βρυζα δεοντως,γιατι εχω την γνωμη οτι εκανε πολυ αστοχους χειρισμους στην υποθεση Μπολονι,ασχετως αν επρεπε ν φυγει ή οχι ο προπονητης.gergeo4 έγραψε:\Rizla έγραψε:Αν αληθευει εινα το 2ο συνεχομενο ξενερωμα που τρωω...ελπιζω να μην υπαρξει αλλο και να πανυγηρισουμε ενα πρωταθλημα με τον κ.Δωνη.
Αν λοιπον μας ηρθε ο Δωνης ή οποιος αλλος,εστω κι αν διαφωνω με την προσληψη του,για ποιο λογο δεν εχω δικαιωμα να πανηγυρισω τις νικες της ομαδας μου?
Αν ηταν ετσι καθε φορα που διαφωνουσα με καποια αποφαση της διοικησης θα επρεπε να αλλαζω και ομαδα...
Ευχομαι ολοψυχα σε οποιον προπονητη αναλαβει πολυ καλη τυχη...
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχουμε επανάληψη του περσυνού σεναρίου με τον ελλιπή μεταγραφικό σχεδιασμό λόγω διοικητικής αβεβαιώτητας.Stavros_Paoki έγραψε:Γ.Χ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠYΛΏΝ;;;;;
τι σχεση εχει?Photis έγραψε:Έλα να αρχίσουν οι χοροί και τα πανηγύρια ωρέ...Πήραμε προπονητή που έχουν τα παιδιά του να παίζουν σε ομάδα ανταγωνιστική.
Eγω θελω αυτον για προπονητη...

ΠΑΟΚ ΦΟΙΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!!!
Koυρασατε με το θεμα του προπονητη.
Και εγω ειμαι τρελαμενος με τον τροπο που εδιωξαν τον προφεσορ.
Θα περιμενω να δω και θα κρινω εκ του αποτελεσματος.

ΠΑΟΚ ΦΟΙΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!!!
Koυρασατε με το θεμα του προπονητη.
Και εγω ειμαι τρελαμενος με τον τροπο που εδιωξαν τον προφεσορ.
Θα περιμενω να δω και θα κρινω εκ του αποτελεσματος.
Μου αρεσει που κραζουμε τα media γιατι πολλες φορες λειτουργουν υποκαθιστωντας την διοικηση αλλα στην κεντρικη του paokmania η αβαντα στον αγγελο παει συννεφο...