Κάνεις λάθος.paok87 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση ότι λησμονείτε το γεγονός ότι η απομάκρυνση Μπόλονι αποτελεί, όπως αποδείχτηκε, απόφαση με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια,
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
paok87 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση ότι λησμονείτε το γεγονός ότι η απομάκρυνση Μπόλονι αποτελεί, όπως αποδείχτηκε, απόφαση με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια,
Εγώ ξέρω ότι του ζητήθηκε να μείνει με μειωμένες αποδοχές και όταν δέχθηκε πρόβαλαν διαφορά νοοτροπίας, μάλλον απόφαση με προσωπικά-συμφεροντολογικά κριτήρια (απο πλευράς Βρύζα) την λές.
ελπίζω σύντομα να ακούσουμε τί έχει να πει ο πρόεδρας για τους ανασχηματισμούς σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο αγωνηστικό-διοικητικό
να ακούσουμε και τη δική του οπτική
ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ
να ακούσουμε και τη δική του οπτική
ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ
Με τους αριθμούς κάτω παίζει να είναι πιο κοστοβόρα η αντικατάσταση Μπόλονι.Karelias έγραψε:Κάνεις λάθος.paok87 έγραψε:Μου κάνει εντύπωση ότι λησμονείτε το γεγονός ότι η απομάκρυνση Μπόλονι αποτελεί, όπως αποδείχτηκε, απόφαση με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια,
300 000 αποζημιωση + 500 000 ο δωνης.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ(ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ)
ΒΡΥΖΑ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ. ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΡΕ. ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ(ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΠΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ)
ΒΡΥΖΑ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
- desperando
- Επικοινωνία:
περιπου 1.500.000 βγαινει η αποζημιωση + τον δωνηguardian4 έγραψε:300 000 αποζημιωση + 500 000 ο δωνης.
Η φάση είναι ότι σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η αποζημίωση είναι 200 και ο Δώνης 300.
guardian4 έγραψε:+ 500 000 ο δωνης.
Τοσα πρεπει να μας δωσει ετησιως ο Donis , για να καθησει στον παγκο του ΠΑΟΚ....
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη εχω ξεφυγει να στο κανω λιγο πιο λιανά για να καταλαβειςeorptol έγραψε:καλα έχεις ξεφύγει .....:):):)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
300Κ αποζημιωση + εφορια 245Κ =545Κ
500Κ προπονητης + εφορια 410Κ =910Κ
Σ = 1,455Μ
ΟΚ?
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε παιδια εχουμε μιλησει επανειλημμένος για την εφορια και τον τροπο που υπολογιζετεΑποστόληςΑ έγραψε:Η εφορία υπερβαίνει το 80%;
εχεις διατελέσει αντμιν εχεις κανει χιλιαδες ποστ και εχεις συμετασχει σε πανπολες συζητησεις οπου εχει αναφερθει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 28 Μάιος 2012, 19:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ