Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από trel@menos »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ακομα γελαω με το αρθρο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το αρθρο ειναι πραγματι γελοιο σε βαθμο υποπτο.

Αυτα που αναφερει ως ανητικα του λαζλο ομως ειναι αληθινα.
Το αστειο ειναι οτι δε βρισκει τιποτα θετικο...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

γιατί ρε παιδιά..κάπως έτσι δεν ήταν ο Μπόλονι; άσχετα με τον Δώνη που δεν τον γουστάρω καθόλου, αλλά Ο Μπόλονι έτσι ήταν
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

barlow4 έγραψε:επι της ουσιας ρε μοικαν λεω οτι μπορει η διοικηση να φερθηκε π@υστικα αλλα αυτο δεν ειναι σιγουρο.
ειναι μονο οι διαρροες των αρδς και δικες μας εκτιμησεις.δεν μπορει ξαφνικα και χωρις λογο η διοικηση να μην θελει εναν προπονητη αναγνωρισμενο.ουτε μπορει να ειναι τοσο ηλιθια που να μην προεβλεψε οτι θα εκτεθει αν ο μπολονι δεχοταν τη μειωση.
ως τωρα φαινεται προς τα εξω μια εντυπωση π@υστικης διοικησης.αλλα πως ειμαστε τοσο σιγουροι οτι δεν φταιει ο μπολονι γι αυτο.μπορει να ειναι π@υστικη η διοικηση αλλα εχουμε βιαστει πολυ να βγαλουμε το συμπερασμα.αυτο λεω.μπορει να ειναι π@υστης ο μπολονι.αυτο μπορεις να το αποκλεισεις?
και με το να βαλλουμε τοσο αγρια κατα της διοικησης χωρις να ειμαστε απολυτα σιγουροι για τα γεγονοτα κανουμε κακο στον ΠΑΟΚ που και αυριο την ιδια διοικηση θα εχεικαι μπορει να εξωθηθει λογω της πιεσης μας σε ακομα πιο ηλιθιες επιλογες.
δε μιλαω για στηριξη ανευ ορων.οταν θα υπαρξουν στοιχεια και φταιει ας κυνηγηθει αλυπητα.οπως πρεπει να κυνηγηθει ο ζαγορακης με τη μ@λακια που εκανε με το βιολιδη.
Με αυτή τη λογική,δε θα πρέπει να παίρνουμε θέση για τα της ομάδας,διότι είναι βέβαιο ότι κανένας δε γνωρίζει την μία και μοναδική αλήθεια(για το οποιοδήποτε ζήτημα που προκύπτει),καθώς για να την γνωρίζει,θα πρέπει όχι απλά να έχει γνωστούς μέσα στην ομάδα(το γνωστό Π.Α.Ο.Κ.τσήδικο,''μου το είπε κάποιος μέσα από την ομάδα''),αλλά στην προκειμένη περίπτωση να είναι ένας εκ των Βρύζα-Κωνσταντινίδη-Boloni,που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις και γνώριζαν τι συμβαίνει στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας,εδώ και καιρό.Όλοι μας γνωρίζουμε την αλήθεια του χ δημοσιογράφου(που π.χ. θέλει να φάει τον Βρύζα για τους δικούς του λόγους,π.χ.δεν του δίνει ειδήσεις),την αλήθεια του ψ παραγωγού(που θέλει να φάει τον Boloni,γιατί δεν του αρέσουν τα μούτρα του,γιατί θέλει να κάνει τον καλό στην διοίκηση,μπας και πάρει καμία είδηση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο κ.τ.λ.).Ακόμα και αν ο Βρύζας ή ο Κωνσταντινίδης ή ο Boloni ,μας πουν ότι αυτή είναι παιδιά η αλήθεια,δε μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι,για το αν είναι πράγματι αυτή.Διότι είτε ο καθένας μπορεί να βλέπει τα πράγματα από την δική του σκοπιά,είτε ο καθένας μπορεί να μας παρουσιάζει τα πράγματα,όπως τον βολεύουν,για το δικό του συμφέρον και για τη δική του υστεροφημία.Ο Boloni π.χ. για να πάρει τα 200χιλ. και για να κερδίσει την εύνοια του κόσμου,θα μας παρουσιάσει τα πράγματα,έτσι,ενώ ο Βρύζας από την πλευρά του π.χ. επειδή θέλει να είναι πρόεδρος-τεχνικός διευθυντής-προπονητής της ομάδας και ο Boloni του στέκεται εμπόδιο σε αυτές του τις επιδιώξεις,θα μας παρουσιάσει τα πράγματα αλλιώς.

Άρα αυτό που λες,να περιμένουμε δηλαδή τι θα πει η διοίκηση(και ο Boloni φυσικά) για να κρίνουμε την συμπεριφορά του καθενός,έχει ναι μεν μία βάση.Γιατί,ίσως να έχουμε λίγο πιο ασφαλή συμπεράσματα για να διαμορφώσουμε άποψη,αλλά από την άλλη,λόγω άγνοιας για την ειλκρίνεια των λεγομένων του καθενός,μπορεί να ''παραπλανηθούμε'' ακόμα περισσότερο,απ'όσο πιθανώς έχουμε ''παραπλανηθεί'' τώρα.

Όσον αφορά στην πίεση,που μπορεί να οδηγήσει και σε λάθη(κακό για τον Π.Α.Ο.Κ.),μπορεί να έχεις και δίκιο.Μπορεί όμως και όχι.Γιατί η αντίδραση σε καθεστώς πίεσης,διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.Όμως κατά γενική ομολογία,ο Έλληνας λειτουργεί ως επι το πλείστον αποτελεσματικότερα,όταν πιέζεται.Δε νομίζω να διαφωνείς.Όπως και να έχει,αυτή η πίεση υπάρχει στον Π.Α.Ο.Κ.(και γενικά στους λαοφιλείς συλλόγους) διαχρονικά και θα συνεχίσει να υπάρχει.Οπότε,ας φροντίσει να προσαρμοστεί η εκάστοτε διοίκηση σε αυτήν,γιατί το να προσαρμοστεί ο κόσμος της ομάδας σε διαφορετικά οπαδικά πρότυπα,είναι ευτυχώς ή δυστυχώς(ευτυχώς για'μένα-σε επίπεδο πίεσης αναφέρομαι) πολύ δύσκολο,αν όχι αδύνατο.Εκτός και αν κατορθώσει η ίδια η διοίκηση,να μας αλλάξει αυτήν την νοοτροπία.Εκεί που θέλω να καταλήξω,είναι στο ότι η πίεση από τον κόσμο,δεν στέκει για'μένα ως ελαφρυντικό για πιθανές λανθασμένες αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΓΤΠ το άρθρο. Όλα ψεύδη για να πείσουν τον μέσο κοιμώμενο οπαδό του ΠΑΟΚ και να γίνει η δουλειά τους.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Χωρικός έγραψε:γιατί ρε παιδιά..κάπως έτσι δεν ήταν ο Μπόλονι; άσχετα με τον Δώνη που δεν τον γουστάρω καθόλου, αλλά Ο Μπόλονι έτσι ήταν

Σύγκρινε τα βιογραφικά τους και βγάλε συμπέρασμα, ειδικά στο <ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ>.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

1) Κάθε είδους σύγκριση μεταξυ των προπονητων είναι για γέλια
2) Κάθε προσπάθεια να κατηγορηθεί ο πρώην ως ανεπαρκής ( επομένως καλά κάναμε και τον σουτάραμε) είναι για γέλια
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Και για κλάματα ταυτόχρονα. Εδώ διαβάσαμε ότι και για τον Σταφυλίδη ακόμα, ο Κωλομπούρδας τον έφτιαξε, μιλάμε κλαίει η ηλιθιότητα απ την τόση βλακεία.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Ενταξει αξια τα μαζευουν τα μπινελικια τους οι αρδ, αλλα ωρες ωρες εχουν και μερικα πετυχημενα.

Ο Βρύζας, το μέντιουμ και ο Δώνης

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Ο Ζήσης περπατούσε ήδη αρκετή ώρα μέσα στην έρημο Σαχάρα… Ο καυτός ήλιος έψηνε το πρόσωπό του, τα χείλη του ήταν ξεραμένα από τη δίψα, αλλά ένιωθε ότι πλησιάζει στον τελικό του προορισμό.

α, να. Στο βάθος διέκρινε τη σκηνή που του είχαν πει ότι θα συναντούσε το περίφημο μέντιουμ. Μπήκε μέσα και αντίκρισε τον μάγο, που από φάτσα ήταν ένα κράμα Τρύφων Ιβάνοφ και Ράντε Πάριτσα και από ρούχο είχε κλέψει κάτι από το κοστούμι-κουρτίνα του Γιώργου Μάγγα.

«Good afternoon» είπε στ’ αγγλικά ο Ζήσης.

«Καλώς τον Ζήση» είπε ο μάγος σε άπταιστα ελληνικά.

«Μα, μιλάς ελληνικά και με γνωρίζεις κιόλας;»

«Πλάκα με κάνεις; Θεσσαλονίκη σπούδασα αστρολόγος και μαθηματικός, και ήμουνα μέσα στο Χάιμπουρι όταν τους κάρφωσες! Απλά, ως μαθηματικός δεν είχα κανένα μέλλον και είπα να… βλέπω το μέλλον.

Κι έτσι ήρθα εδώ, στην έρημο όπου με εκπαίδευσαν κάτι Βεδουίνοι και τώρα έχω μάστερ και το μόνο μέλλον που δεν μπορώ να δω είναι, το… water melon»

«Μάγε έκανα όλον αυτόν τον δρόμο για να…»

«Ξέρω ξέρω Ζήση, μην κουράζεσαι…»

«Πες μου καταρχάς. Με τους συνεργάτες μου τι θα κάνω;»

Ο μάγος κοίταξε στη γυάλα του και είπε: «Βλέπω ότι με έναν θα έχεις… Παντελή έλλειψη συνεννόησης και κοινής φιλοσοφίας. Βλέπω πάνες και μπλε πιπίλα δηλαδή… Μπέμπη!»

«Για το μέλλον της ομάδας, τα οικονομικά;»

«Ζήση δε θα πάρεις γεμάτα. Άρα θα πάρεις… άδεια!»

«Με τον επενδυτή τι θα γίνει;»

Ο μάγος σκόρπισε άμμο πάνω στο τραπέζι και έγραψε με το δάχτυλο: «Άμα σου πω, θα σε… ποΡώσο»

«Με τη διαιτησία τι θα κάνω του χρόνου, μάγε; Φέτος στα πλέι οφ με περάσανε πριονοκορδέλα»

«Οι γιαγιάδες θα βγουν δεύτερες στη Γιουροβίζιον»

«Μα αυτό είναι τελείως άσχετο»

«Γιατί, οι περισσότεροι από τους διαιτητές τι είναι;

Χμμ. Επίσης βλέπω ότι θα πάρεις και κάμποσα Γιούρο από το Euro. 4 παίκτες. Ένας κάπως κοντός με κάτι τρομπέτες κάτι σάλπιγγες τέλος πάντων, ένας πρώην μαλλιάς ψηλός μαθητής Χιλιανού, ένας με μουσάκι σχετικός με τη ΔΕΗ κι ένας ψηλός με γάντια»

«Μα καλά, τι να τα κάνει τα γάντια ο Κλάους; Τέλος πάντων…»

Το κινητό του μάγου χτυπάει με ρινγκ τόουν το «πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες» της Γλυκερίας.

«Ναι. Ποιος; Έλα ρε Ντέμη. Τι θέλεις; Ναι, ναι ξέρω σου χρωστάω μια ευχή. Τι θέλεις; Πώς;
Μια κρεμαστή γέφυρα να ενώνει την Αθήνα με τη Μύκονο για να πηγαινοέρχεσαι το καλοκαίρι με τη Δέσποινα;
Δεν μπορώ ρε φίλε, είναι αδύνατο αυτό που ζητάς. Κάτι άλλο; Τι; Πώς; Να πάρει άδεια η ομάδα σου;
Δε μου λες, τη γέφυρα με πόσες λωρίδες τη θέλεις;»

Ο Μάγος κλείνει το κινητό. «Σόρι για τη διακοπή»

«Τι να κάνω μάγε με τον προπονητή, πες μου;»

Ο μάγος κοίταξε στη σφαίρα του, σήκωσε το χέρι έκλεισε τα μάτια και αργά αργά έγραψε και πάλι με το δάχτυλο πάνω στην άμμο:

Ένα χελι-δώνη ψάχνει το κορ-δώνη…

«Ντριιιν, ντριιιιιν» το κινητό του Ζήση χτύπησε.

«Συγγνώμη μάγε αλλά ξέχασα να το βάλω στο αθόρυβο».

«Δε χρειάζεται αθόρυβο Ζήση, βάλ’το στη Δώνη-ση»

Ντριιιν Νριιινν. Ο Ζήσης κατάλαβε τελικά, ότι αυτό που ακουγόταν δεν ήταν το κινητό του, αλλά ο ήχος από το ξυπνητήρι. Πετάχτηκε λουσμένος στον ιδρώτα από το κρεβάτι. «Ώστε ήταν όλα ένα όνειρο. Είπα κι εγώ…» σκέφτηκε.

Μετά από λίγη ώρα καθισμένος στο γραφείο του στην Τούμπα, σχημάτιζε στο κινητό τον αριθμό του Μισέλ Πλατινί τον οποίο ήθελε να ενημερώσει για το financial fair play.

«Έλα ρε Μισέλ, ο Βρύζας είμαι. Τα ταχτοποιώ σιγά σιγά όλα τα θέματα. Πού είσαι; Ακούω μουσικές και φασαρία».

«Είμαι Ελλάδα, διακοπές στη Μύκονο.Καλά Ζήση δε θα το πιστέψεις. Έχουν απεργία τα αεροπλάνα και τα πλοία, αλλά ήρθα οδικώς σε μισή ωρίτσα από την Αθήνα. Ήξερες ότι σε χρόνο ρεκόρ έφτιαξαν μια καινούρια τεράστια κρεμαστή γέφυρα και… τουτ τουτ τουτ τουτ… :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γνωστοί για την υπέρμετρη λατρεία τους προς τον «δικέφαλο του Βορρά» και το αποδεικνύουν ανά πάσα στιγμή!

Αυτήν τη φορά, η χάρη της ομάδας της Θεσσαλονίκης έφθασε μέχρι την Κίνα.

Πάνω στο Σινικό τείχος οι φίλοι του ΠΑΟΚ φαίνεται να έγραψαν το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας, δείχνοντας ότι οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται ακόμα και στην Ασία!

Βέβαια, υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις, σχετικά με την αυθεντικότητα της εικόνας.

http://www.sofokleous10.gr/portal2/foot ... 060163572/
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

PAOKhead έγραψε:Ενταξει αξια τα μαζευουν τα μπινελικια τους οι αρδ, αλλα ωρες ωρες εχουν και μερικα πετυχημενα.

Ο Βρύζας, το μέντιουμ και ο Δώνης

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Ο Ζήσης περπατούσε ήδη αρκετή ώρα μέσα στην έρημο Σαχάρα… Ο καυτός ήλιος έψηνε το πρόσωπό του, τα χείλη του ήταν ξεραμένα από τη δίψα, αλλά ένιωθε ότι πλησιάζει στον τελικό του προορισμό.

α, να. Στο βάθος διέκρινε τη σκηνή που του είχαν πει ότι θα συναντούσε το περίφημο μέντιουμ. Μπήκε μέσα και αντίκρισε τον μάγο, που από φάτσα ήταν ένα κράμα Τρύφων Ιβάνοφ και Ράντε Πάριτσα και από ρούχο είχε κλέψει κάτι από το κοστούμι-κουρτίνα του Γιώργου Μάγγα.

«Good afternoon» είπε στ’ αγγλικά ο Ζήσης.

«Καλώς τον Ζήση» είπε ο μάγος σε άπταιστα ελληνικά.

«Μα, μιλάς ελληνικά και με γνωρίζεις κιόλας;»

«Πλάκα με κάνεις; Θεσσαλονίκη σπούδασα αστρολόγος και μαθηματικός, και ήμουνα μέσα στο Χάιμπουρι όταν τους κάρφωσες! Απλά, ως μαθηματικός δεν είχα κανένα μέλλον και είπα να… βλέπω το μέλλον.

Κι έτσι ήρθα εδώ, στην έρημο όπου με εκπαίδευσαν κάτι Βεδουίνοι και τώρα έχω μάστερ και το μόνο μέλλον που δεν μπορώ να δω είναι, το… water melon»

«Μάγε έκανα όλον αυτόν τον δρόμο για να…»

«Ξέρω ξέρω Ζήση, μην κουράζεσαι…»

«Πες μου καταρχάς. Με τους συνεργάτες μου τι θα κάνω;»

Ο μάγος κοίταξε στη γυάλα του και είπε: «Βλέπω ότι με έναν θα έχεις… Παντελή έλλειψη συνεννόησης και κοινής φιλοσοφίας. Βλέπω πάνες και μπλε πιπίλα δηλαδή… Μπέμπη!»

«Για το μέλλον της ομάδας, τα οικονομικά;»

«Ζήση δε θα πάρεις γεμάτα. Άρα θα πάρεις… άδεια!»

«Με τον επενδυτή τι θα γίνει;»

Ο μάγος σκόρπισε άμμο πάνω στο τραπέζι και έγραψε με το δάχτυλο: «Άμα σου πω, θα σε… ποΡώσο»

«Με τη διαιτησία τι θα κάνω του χρόνου, μάγε; Φέτος στα πλέι οφ με περάσανε πριονοκορδέλα»

«Οι γιαγιάδες θα βγουν δεύτερες στη Γιουροβίζιον»

«Μα αυτό είναι τελείως άσχετο»

«Γιατί, οι περισσότεροι από τους διαιτητές τι είναι;

Χμμ. Επίσης βλέπω ότι θα πάρεις και κάμποσα Γιούρο από το Euro. 4 παίκτες. Ένας κάπως κοντός με κάτι τρομπέτες κάτι σάλπιγγες τέλος πάντων, ένας πρώην μαλλιάς ψηλός μαθητής Χιλιανού, ένας με μουσάκι σχετικός με τη ΔΕΗ κι ένας ψηλός με γάντια»

«Μα καλά, τι να τα κάνει τα γάντια ο Κλάους; Τέλος πάντων…»

Το κινητό του μάγου χτυπάει με ρινγκ τόουν το «πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες» της Γλυκερίας.

«Ναι. Ποιος; Έλα ρε Ντέμη. Τι θέλεις; Ναι, ναι ξέρω σου χρωστάω μια ευχή. Τι θέλεις; Πώς;
Μια κρεμαστή γέφυρα να ενώνει την Αθήνα με τη Μύκονο για να πηγαινοέρχεσαι το καλοκαίρι με τη Δέσποινα;
Δεν μπορώ ρε φίλε, είναι αδύνατο αυτό που ζητάς. Κάτι άλλο; Τι; Πώς; Να πάρει άδεια η ομάδα σου;
Δε μου λες, τη γέφυρα με πόσες λωρίδες τη θέλεις;»

Ο Μάγος κλείνει το κινητό. «Σόρι για τη διακοπή»

«Τι να κάνω μάγε με τον προπονητή, πες μου;»

Ο μάγος κοίταξε στη σφαίρα του, σήκωσε το χέρι έκλεισε τα μάτια και αργά αργά έγραψε και πάλι με το δάχτυλο πάνω στην άμμο:

Ένα χελι-δώνη ψάχνει το κορ-δώνη…

«Ντριιιν, ντριιιιιν» το κινητό του Ζήση χτύπησε.

«Συγγνώμη μάγε αλλά ξέχασα να το βάλω στο αθόρυβο».

«Δε χρειάζεται αθόρυβο Ζήση, βάλ’το στη Δώνη-ση»

Ντριιιν Νριιινν. Ο Ζήσης κατάλαβε τελικά, ότι αυτό που ακουγόταν δεν ήταν το κινητό του, αλλά ο ήχος από το ξυπνητήρι. Πετάχτηκε λουσμένος στον ιδρώτα από το κρεβάτι. «Ώστε ήταν όλα ένα όνειρο. Είπα κι εγώ…» σκέφτηκε.

Μετά από λίγη ώρα καθισμένος στο γραφείο του στην Τούμπα, σχημάτιζε στο κινητό τον αριθμό του Μισέλ Πλατινί τον οποίο ήθελε να ενημερώσει για το financial fair play.

«Έλα ρε Μισέλ, ο Βρύζας είμαι. Τα ταχτοποιώ σιγά σιγά όλα τα θέματα. Πού είσαι; Ακούω μουσικές και φασαρία».

«Είμαι Ελλάδα, διακοπές στη Μύκονο.Καλά Ζήση δε θα το πιστέψεις. Έχουν απεργία τα αεροπλάνα και τα πλοία, αλλά ήρθα οδικώς σε μισή ωρίτσα από την Αθήνα. Ήξερες ότι σε χρόνο ρεκόρ έφτιαξαν μια καινούρια τεράστια κρεμαστή γέφυρα και… τουτ τουτ τουτ τουτ… :lol: :lol:
Τον Τσατσαρό δεν τον λες και δημοσιογράφο.
Ο τύπος βγάζει άφθονο γέλιο και κέφι κάθε πρωί και τον πάω με χίλια. :D
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

«Γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ άδεια;»
Από Πολύδωρος Παπαδόπουλος | Παρασκευή, 01 Ιούν 2012 20:13

Ποδόσφαιρο
1
0
Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
Email

Ο Φιλομένο μιλά για τα οφειλόμενα του ΠΑΟΚ και τονίζει στο gazzetta.gr πως περιμένει να πληρωθεί. Ο διακανονισμός που δεν έγινε και οι άλλες περιπτώσεις που «καίνε».

O ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, ωστόσο υπάρχουν και... παράπονα. Μπορεί ο «δικέφαλος» να τονίζει πως δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, όμως ο Φιλομένο μιλά για... οφειλόμενα και τονίζει στο gazzetta.gr πως οι δυο πλευρές είναι στη FIFA. Τι λέει ο Αργεντίνος για τα χρωστούμενα και σε άλλους παίκτες και αναρωτιέται γιατί πήρε ο ΠΑΟΚ άδεια!

«Δεν είναι αλήθεια αυτά που έχουν γραφτεί, αυτή τη στιγμή είμαστε στα δικαστήρια. Η υπόθεση έχει πάει στη FIFA. O ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει, δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό, αλλά πρέπει να γίνει» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αργεντίνου, ο οποίος και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο Φιλομένο μιλά για διακανονισμό που επιχείρησαν οι άνθρωποι του «δικεφάλου», αλλά που ο ίδιος ποτέ δεν δέχθηκε «Προσπάθησαν να με προσεγγίσουν για να πληρώσουν λιγότερα, όπως άλλωστε κάνουν όλες οι ομάδες, αλλά εγώ δεν δέχθηκα τον συμβιβασμό. Μου τηλεφώνησε ο μάνατζέρ μου και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις. Το θέμα είναι στη FIFA και περιμένουμε την απόφασή. Καταλαβαίνω πως αυτό μπορεί να πάρει χρόνο, όμως θα περιμένουμε. Η Ομοσπονδία έκανε δεκτή την αίτησή μου και προχωράμε. Εγώ περιμένω να με πληρώσει ο ΠΑΟΚ».

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν περί συμφωνίας τονίζοντας: «Δεν είναι αλήθεια πως υπήρξε συμβιβασμός, είναι ένα ψέμα... Κάποιοι εμφάνισαν πως ο ΠΑΟΚ με έχει πληρώσει, αλλά δεν είναι έτσι...».

Μάλιστα, ο Φιλομένο αναρωτήθηκε πως ο ΠΑΟΚ πήρε την αδειοδότηση, από την στιγμή που... υπάρχουν και άλλοι παίκτες απλήρωτοι. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήρε άδεια, από τη στιγμή που χρωστά και σε άλλους παίκτες, όχι μόνο σε μένα. Δεν είμαι ο μοναδικός...».
gazzetta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

κολογαυρος το ανεβασε..Αν ειναι ψεμα μηνυση ΤΩΡΑ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σαλπιγγίδης, Βρύζας, Δώνης! PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΟΚ
Παρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 19:37

Για 3η σερί σεζόν ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει μία σημαντική εξωαγωνιστική νίκη επί του Παναθηναϊκού. Δε θα πάρει κάποιον τίτλο γι’ αυτό ο Δικέφαλος… Ούτε “χρυσώνεται” το… χάπι ύστερα από μία σεζόν που άφησε στο τέλος μία πικρή γεύση.

Ωστόσο, μετά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη (2010) και τον Ζήση Βρύζα (2011) φέτος ήταν η σειρά του Γιώργου Δώνη να απορρίψει την πρόταση που είχε από τους πράσινους και να προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ακόμη ένας επαγγελματίας στο χώρο του ποδοσφαίρου προτίμησε την Τούμπα και έτσι ο Γιώργος Δώνης αρνήθηκε την προσφορά που είχε από τον Παναθηναϊκό (αλλά και ένα “χρυσό” συμβόλαιο που του προσφερόταν από το Κατάρ…) επιλέγοντας να γίνει ο Δικέφαλος ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Στην απόφαση του Δώνη να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ καθοριστικό ρόλο έπαιξε το καλύτερο πλάνο και η προοπτική που του παρουσίασε ο Ζήσης Βρύζας. Ωστόσο, μέτρησε και το συναίσθημα, (αφού όπως είχε γίνει παλαιότερα και στην περίπτωση του ίδιου του Βρύζα, αλλά και του Σαλπιγγίδη…), αφού άκουσε και την ΠΑΟΚτσήδικη καρδιά του…

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν 2009-10 ο Νίκος Πατέρας (που ήταν τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού) προσπαθούσε να τον ψήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του στους πράσινους για ακόμη μία τετραετία. Ο “Σάλπι” το πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Οταν έφτασε ο Ιανουάριος του 2010 και πλέον έμεναν μόλις έξι μήνες για τη λήξη του παλαιού συμβολαίου, ήταν πλέον φανερό ότι είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Αυτό ήταν η επιστροφή στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός απέρριψε προτάσεις και από το εξωτερικό, αλλά και την κατά 50% καλύτερη πρόταση που είχε από τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στο Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2010… Εκεί ο ΠΑΟΚ έκανε το… 1-0 με τον Παναθηναϊκό!

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΥΖΑ

Πέρυσι μέσα στη σεζόν 2010-11, ειδικά στο δεύτερο μισό της και όσο πλησίαζε το καλοκαίρι του 2011 το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού προετοίμαζε το έδαφος για την πρόσληψη του Ζήση Βρύζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των πρασίνων. Μάλιστα τα “πράσινα” ΜΜΕ είχαν δεδομένη τη συμφωνία (έτσι έδινε ο Παναθηναϊκός…) επειδή ο Βρύζας είχε κάνει κάποιες επαφές με τον Γόντικα χωρίς όμως να προκύπτει κάτι περισσότερο. Λίγο πριν από το καλοκαίρι του 2011 ο Ζαγοράκης έκανε την κίνηση ματ: συναντήθηκε με τον Βρύζα, έριξε γέφυρες αποκατάστασης των ψυχραμένων σχέσεών τους και του ζήτησε να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας άφησε τελικά στα κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκού (που του έδινε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο) και ακούγοντας την καρδιά του επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.

Ηταν το 2-0 για το Δικέφαλο επί του Παναθηναϊκού…

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΩΝΗ

Ο Παναθηναϊκός είχε αρχίσει από καιρό να φλερτάρει με το Γιώργο Δώνη, τον οποίο ήθελαν οι πράσινοι ως αντικαταστάτη του Φερέιρα. Ο

Ελληνας τεχνικός είχε παίξει πέντε χρόνια στο “τριφύλλι” (1991-96), τα καλύτερα της ποδοσφαιρικής του καριέρας ενώ ο μεγάλος του γιος, ο Χρήστος είναι στέλεχος των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Κάποιοι θεωρούσαν δεδομένο ότι θα καθίσει στον πράσινο πάγκο. Ωστόσο ο Δώνης προτίμησε τελικά την πρόταση του ΠΑΟΚ, που του παρουσίασε ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γνώρισε ακόμη μία ήττα από το Δικέφαλο. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0…

Μελίσης και Χριστοδουλόπουλος

Αν γυρίσουμε λίγο πιο πίσω από το 2010 (από το οποίο ο ΠΑΟΚ μετράει ένα… εξωαγωνιστικό 3-0 με τον Παναθηναϊκό) θα βρούμε κι άλλες νίκες του Δικεφάλου. Το καλοκαίρι του 2008 ο ΠΑΟΚ έβαλε στα ταμεία του πάνω από 4 εκ. ευρώ παραχωρώντας στους πράσινους τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Χρήστο Μελίσση. Πήρε από 2 εκ. ευρώ για κάθε παίκτη, σε δύο συμφωνίες που αποδείχθηκαν εξαιρετικά συμφέρουσες για το Δικέφαλο… Εκείνη την περίοδο ο Ζήσης Βρύζας ήταν τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ

Άλλες δύο κινήσεις...

Δύο ακόμη κινήσεις που φημολογούνται ότι μπορεί να γίνουν, ίσως ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το “σκορ” των εξωαγωνιστικών κινήσεων υπέρ του ΠΑΟΚ στην άτυπη κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Τα ΣΠΟΡ έχουν γράψει εδώ και καιρό για το φλερτ του Δικεφάλου με τον Κλέιτον, το συμβόλαιο του οποίου στον Παναθηναϊκό τελειώνει το καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος πρέπει να σημειωθεί ότι είχε συνεργαστεί δύο χρόνια στη Λάρισα με το Δώνη. Επίσης ο ΠΑΟΚ δεν είναι αδιάφορος και για τον Αντώνη Πετρόπουλο (επίσης λήγει το συμβόλαιό του…)

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=29363:2012-05-31-06-38-48&catid=151:paok&Itemid=121
οχι αλλα χτυπηματα στον παο...

τι διαβαζουμε... :twisted: :twisted: :shock: :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Δευ 04 Ιουν 2012, 02:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Να βάζετε τα links σε κώδικα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gergeo4 έγραψε:κολογαυρος το ανεβασε..Αν ειναι ψεμα μηνυση ΤΩΡΑ!
Σε επικοινωνία που είχαμε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μάς διαβεβαίωσαν πως ο παίκτης έχει ξοφληθεί και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα της φωτοτυπία του παραστατικού πληρωμής του παίκτη... Όπως χαρακτητιστικά μάς ανέφεραν, ο Αργεντίνος στις δηλώσεις του είπε ψέματα!

Paokmania Admin Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”