Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από tasos81pl »

''Διάβασα πριν από λίγο σε ένα οπαδικό σάιτ που αυτοί που γράφουν δεν έχουν πάει μισή εκδρομή, πως έχω χάσει τον ύπνο μου στον φόβο μην τυχόν και επιστρέψει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν γράφω κάτι για αυτόν.
Εδώ, είναι δημοσιογραφικό σάιτ και φιλοξενούνται θέματα που υπάρχουν. Γράψαμε ότι ο Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Βρύζα, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο να προσληφθεί. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν ήθελα χτυπήματα, θα κότσαρα τη φωτογραφία του Άγγελου και θα τον παρουσίαζα ως υποψήφιο. Εμπορικό όνομα είναι για τον ΠΑΟΚ.''

http://blog.paok24.com/?p=2250

:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πόσο πονάει όταν το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ #^*%#}ει ε ανθρωπακι της Michelin?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Το ΠΑΟΚτσηδιλίκη όπως φαίνεται από τον κ. Κόλκα είναι μετρήσιμο μέγεθος και έχει ως βάση τις πόσες εκδρομές έχεις κάνει για τον ΠΑΟΚ. Βέβαια κάποιες εκδρομές έχουν γίνει από ''γούνες'' και αυτοί κερδίζουν πόντους ύπουλα, αλλά δε γαμείς...

Επομένως κατά κλίμακα Κόλκα, πόσο ΠΑΟΚτσήδες είστε;

''Έχεις μια πλάκα ρε κόλκα!''

υγ. άλλοι πληρώνουν κι άλλοι επαγγέλονται τον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 28 Μάιος 2012, 08:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε μίλησα γενικά.μίλησα για συγκεκριμένα μέσα κ δημοσιογράφους που έχουν πολύ ύποπτο ρόλο κ μόνο ζημία στην ομάδα κάνουν.δημιουργούν κλίμα από το πουθενα.
προφανώς θα πρέπει από κάπου να υπάρχει μια ενημερωση.
δημοσιεύματα όμως με αδιασταυρωτες φήμες και προσωπικές απόψεις ΠΑΟΚοδιαιτων αρδ μπορούν να λείπουν.αυτοί πρέπει να τελειώσουν.
κ ρότε δύο τινά μπορεί να συμβούν.ειτε να εξαφανιστούν είτε να σοβαρευτούν.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

tasos81pl έγραψε:''Διάβασα πριν από λίγο σε ένα οπαδικό σάιτ που αυτοί που γράφουν δεν έχουν πάει μισή εκδρομή, πως έχω χάσει τον ύπνο μου στον φόβο μην τυχόν και επιστρέψει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν γράφω κάτι για αυτόν.
Εδώ, είναι δημοσιογραφικό σάιτ και φιλοξενούνται θέματα που υπάρχουν. Γράψαμε ότι ο Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Βρύζα, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο να προσληφθεί. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν ήθελα χτυπήματα, θα κότσαρα τη φωτογραφία του Άγγελου και θα τον παρουσίαζα ως υποψήφιο. Εμπορικό όνομα είναι για τον ΠΑΟΚ.''

χαχαχαχα δεν εχουμε παει εκδρομη λεει.... διαβασ το ποιημα σου καλυτερα.

Εσυ τα βλεπεις εμπορικα τα πραγματα, γιατι χρησιομοποιεις τον ΠΑΟΚ για να πληρωνεσαι.

Και το ΑΡΔ που ακουστηκε στη Τουμπα δεν πηγαινε για αλλου.

Ο ΠΑΟΚ ειναι αξια , και οι μερες των ΑΡΔ λιγες.
Για τους ΑΡΔ λεω.
Που δημιουργουν προβληματα στον ΠΑΟΚ εκει που δεν υπαρχουν για να πληρωθουν , ή για να πληρωθουν δημιουργουν προβληματα στον ΠΑΟΚ.

Επισης θα απομακρυνθουν οι γλυτσες. και οι σαλιαριδες.
Οικιοθελως, η με τη βια.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

tasos81pl έγραψε:''Διάβασα πριν από λίγο σε ένα οπαδικό σάιτ που αυτοί που γράφουν δεν έχουν πάει μισή εκδρομή, πως έχω χάσει τον ύπνο μου στον φόβο μην τυχόν και επιστρέψει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν γράφω κάτι για αυτόν.

Κώδικας: Επιλογή όλων

Δείξε μου τα διαρκείας που παίρνεις ΤΑΧΑ όλα αυτά τα χρόνια για να βοηθήσεις τον ΠΑΟΚ, ενώ πηγαίνεις στα δημοσιογραφικά να σου δείξω φωτογραφίες που και σε ποιες εκδρομές ΕΧΩ ΠΑΕΙ και φέτος και όλα αυτά τα χρόνια..

Τζάμπα μάγκα, τον πρόλογο αλλού εκεί που σε παίρνει...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μα και μόνο η τελείως άστοχη κριτική του στο site, δείχνει την πρεμούρα του να πείσει οτι είμαστε βλάκες και άσχετοι. Που κολάει βρε μπούφο Κόλκα ποιοί πάνε εκδρομές και ποιοί οχι;

Όλοι αυτοί οι ημίβλακες που συναναστρέφεσαι καθημερινά στα ράδια, και απο τους οποίους βγάζεις λεφτά, τί είναι; Δεν τους επιτρέπεις να έχουν άποψη; Ή μήπως τους βρίζεις και τους μειώνεις ευθέως επειδή δεν είναι οι ράμπο του οπαδικού κινήματος; Έχεις σαλτάρει μήπως λίγο;

Ισχύει οτι ήθελε να σε αρπάξει ο Άγγελος;

Ισχύει οτι τέσσερα χρόνια τώρα λύσσαξες να γλύφεις τους διοικητικούς;

Ισχύει οτι υπήρξαν συνεντευξεις τύπου που δεν συμμετείχες επειδή είχες πρόβλημα με το Λάζλο;

Ισχύει οτι τρελαθήκατε εσύ και ο ορισμός της μιζέριας (κατά κόσμον Τζορμπατζόγλου με τον ύποπτο ρόλο στο ύποπτο ράδιο) να σκάβετε το λάκο του Μπόλονι εδώ και μήνες;

Ισχύει οτι μετέφερες πληροφορίες σε γνωστούς και αγνώστους, οτι όλοι οι παίκτες αντιπαθούν το Μπόλονι, και πρέπει να φύγει, απο το Νοέμβρη κιόλας;

Ισχύει οτι η ανακοίνωση της Θ4 με αναφορά στους ρεπόρτερ, αναφερόταν ουσιαστικά σε σένα και τους άλλους "μετόχους" (εδώ γελάνε) του Paok24 ; Αν οχι, σε ποιούς αναφερότανε; Στο Μίνο;

Τί απο τα παραπάνω ΔΕΝ ισχύει, και μιλάς κιόλας;,

Πάρε το δισάκι σου λοιπόν, και τράβα μια εκδρομή, αρκετά μεγάλη κατα προτίμηση. Μερικούς μήνες, να ησυχάσουμε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ιούλ
18
2011 Ο σίγουρος Μπόλονι και ο τζόγος με φόντο τον Κλάους

Το κεντρικό πρόσωπο της προετοιμασίας ήταν ο Λάσλο Μπόλονι. Ο ΠΑΟΚ όταν είναι καλός, είναι ομάδα του προπονητή της. Κακά τα ψέματα.
Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, είμαστε καλά. Πρόκειται για έναν έξοχο άνθρωπο, ρεαλιστή, γνώστη του αντικειμένου, μεθοδικό και γενικά, άνθρωπος που σε κάνει να μην αγχώνεσαι για θέματα που είναι του τομέα ευθύνης του.
Λάθη θα κάνει, αλλά νομίζω πως η βασική σταθερά του ΠΑΟΚ, ο προπονητής του, είναι στα συν σε σχέση με πέρυσι. Στα πολύ συν για την ακρίβεια.

……………………..
Οι παίκτες δεύτερης γραμμής που δοκίμασαν την τύχη του, δεν μπορούν να υποστηρίξουν σε σεβαστό βαθμό την προσπάθεια.Ο Μπόλονι ανοιχτά είπε πως τρόμαξε και δεν έχει άδικο.
…………………….
Στα μείον είναι το ρόστερ.
…………………..
Το βάθος του ρόστερ λοιπόν, είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την ομάδα. Και εμφανίζεται με το καλημέρα, αφού η ατυχία χτύπησε κυρίως στους μέσους.
…………………
Κλείνοντας, νομίζω πως ο Μπόλονι έχει πολλές δυνατότητες, αλλά θα πρέπει να υποστηριχτεί καλύτερα. Το πώς, αποτελεί ένα ερωτηματικό αφού χρήματα δεν περισσεύουν. Τουλάχιστον ας βαθύνει λίγο το ρόστερ και στο τέλος θα δούμε τι μπορεί να καταφέρει ο Ρουμάνος.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://blog.paok24.com/?p=1329
Κι ενώ το πρόβλημα ήταν το ρόστερ,μετά και την αποδυνάμωση του Ιανουαρίου εγινε προβληματικός ο προπονητής?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αποτι εχω καταλάβει τα προβλήματα του ΠΑΟΚ είναι : ο κοντος, ο κόλκας, ο τσορμπατζογλου κλπ, ο βρυζας τωρα (ο ζαγορακης πριν). μιλησε ο Moican για διαρκειας και αν εχει παρει ο κολκας (που δεν εχει και υποχρεωση γιατι μπαινει τζαμπα) πόσοι απο εμας ενω εχουν υποχρεωση να αγοραζουν (είτε διαρκειας είτε εισητηριο μπαίνουν τζάμπα?). τα βάλαμε όλοι με τον βρύζα επειδη έδιωξε τον μπολονι. ποσοι έβριζαν τον μπολονι μετά απο κάθε ήττα? οι ευθύνες είναι συλλογικές. για φέτος και την κακή πορεία της ομάδας φταίνε όλοι ο καθένας με το μερίδιο που έχει στην επιτυχία. δεν γίνεται την καλη πορεία να καρπώνεται ο προπονητης και την κακή ο προεδρος. δεν γίνεται εμεις να ειμαστε αμετοχοι ή οι παίχτες βρεξει χιονισει να ειναι στο απυροβλητο (εκτος απο τους κλασικους κοντος,χαλκιας,μπαλαφας,τσιριλο) ασχολουμαστε εδω και μερες με τον κολκα και τον καθε κολκα λες και έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματά μας ή λες και είναι αυτός το βασικό πρόβλημα.αυτά που γραφει λες να τα γραφει απο το κεφάλι του ή να παίρνει κλιμα απο την διοικηση τους παίχτες κλπ.όταν γραφεται ότι έχασε τα αποδυτηρια εσεις λέτε δλδ ότι το γραφει για να φάει τον μπολονι που δεν του δίνει ειδησεις και όχι επειδή έχει μιλησει με 5-6-8-10 παιχτες και του έχουν μεταφερει την άποψη τους για τον μπόλονι?....τεσπα εγώ πιστεύω ότι με τον να ασχολούμαστε με τον κόλκα και τον κάθε κόλκα και του δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα απο αυτή που του αρμόζει και αποπροσανατολιζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω lefis....!!
Τα διαρκείας να δούμε..
Το έχει πει δημόσια ουκ ολίγες φορές....

Ξέχασα να πω ότι τις ανακοινώσεις των συνδέσμων που αναφέρονται προσωπικά(το κείμενο στην κεντρική πέραν των σχολίων δεν ονοματίζει) τις πας αμάσητες-ασχολίαστες Σταύρακα...

και επίσης αφού είσαι δημοσιογραφικό σαιτ και γράφεις γεγονότα γιατί δεν έγραψες με ποιον σημαντικό παίκτη του ΠΑΟΚ έφαγε μαζί ο Άγγελος προχθές? 8-)
Που να το μάθεις, εσύ γράφεις ότι σου πουν στο τηλέφωνο...

Αυτά και πολύ ασχολήθηκα ..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Η διαφορα του Κολκα και ολων αυτων των δημοσιογραφικων αμοιβαδων ειναι οτι βγαζουν το παντεσπανι τους απο τον ΠΑΟΚ ....Εχουν κανει το χομπι , επαγγελμα ...

Απο εκει και περα , δικαιωθηκαν οσοι υποστηριζαν οτι ολα αυτα τα δημοσιευματα κατα του προπονητη , οοοοολο αυτο τον καιρο , ηταν κατευθυνομενα ...

Τελος παντων ...Αξιος ο μισθος σου Σταυρο Κολ(α)κα .... Αποστολη εξετελεσθη με απολυτη επιτυχια ....Μαζεψε τωρα την γλωσσα σου , σκουπισε τα σαλια σου , ισιωσε την μεση σου και εμπρος για την επομενη προκληση της αγαπημενης σου ομαδας .....

Μια παρακληση σε εσενα και σε ολη την δημοσιογραφικη χαβουζα .... Μην προκαλειτε με ατακες του στυλ "εισιτηρια , εκδρομες καο λοιπες παπαριες ¨".... Το μονο εισιτηριο που πληρωνεις τα τελευταια χρονια ειναι σε κανενα κινηματογραφο ....Και αν το πληρωνεις και αυτο και δεν λες "ΠΑΟΚ ειμαι ".....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Παιδια, σας παρακαλώ. Δείξετε λίγο σεβασμό στον (άτυπο) πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ... Αυτό το topic πρεπει να κλεισει... Εδω δεν ανοιξαμε topic σε διακεκριμένους Π.Α.Ο.Κ.τσήδες που έδωσαν το αίμα τους για τον Π.Α.Ο.Κ. ... το βλέπετε λογικό αυτό εδώ να υπάρχει?
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αν θελετε μια γνωμη , για μενα πρεπει να συγχωνευτουν σε ενα τοπικ με τιτλο " Δημοσιογραφικη χαβουζα και η σχεση της με τον ΠΑΟΚ " .... Νομιζω οτι μπορουμε να ενταξουμε ολα τα" βλασταρια " και τον "ανθο" των δηθεν ΠΑΟΚτσηδων δημοσιογραφων.... 8-)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από eorptol »

Αλήθεια το PAOK24 KAI TO OLAPAOK πληρωνουν την χρήση του ονόματος ΠΑΟΚ ; Επαγγελματικά σάιτ ειναι και στο κέρδος αποσκοπούν ειναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν στον Α.Σ.......ε κύριε κολκα εκδρομικε τύπε ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”