Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Ποιον θέλεις για επόμενο προπονητή στον πάγκο μας

Άγγελος Αναστασιάδης
73
50%
Γιώργος Δώνης
22
15%
Γιώργος Γεωργιάδης
4
3%
Νίκος Κολομπούρδας
11
7%
Άλλος
37
25%

Σύνολο ψήφων: 147

Άβαταρ μέλους
jpower73

Re: Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)

Δημοσίευση από jpower73 »

Πιάνει δουλειά ο Δώνης, τεχνικός διευθυντής ο Γεωργιάδης!

Γιώργος
Μίνος
Διαδώστε το!

Share
95
Μάι 27, 2012 - 15:58

Η ολοκλήρωση του «γάμου» ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο (28/5), το αργότερο μέχρι το απόγευμα.

Ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport2310.gr, που πρώτο σας είχε μεταφέρει την είδηση ότι ο Δώνης θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπόλονι, αναμένεται να συναντηθεί στην Αθήνα με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος θα μεταβεί στην πρωτεύουσα προκειμένου να παραβρεθεί στις διεργασίες της Λίγκας. Στην συνάντηση που θα γίνει στο περιθώριο των υποχρεώσεων του Βρύζα, αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά η σύναψη της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες, καλά πληροφορημένες πηγές, μέχρι την Τετάρτη (30/5) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Δώνης προκειμένου να παρουσιαστεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να πιάσει αμέσως δουλειά…
Τεχνικός διευθυντής ο Γεωργιάδης

Άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος σε λίγες μέρες θα είναι ελεύθερος από την ΕΠΟ, καθώς τελειώνει η… θητεία του από το πόστο του Ομοσπονδιακού προπονητή της Ελπίδων. Άμεσα, πολύ άμεσα μάλιστα αναμένεται και ο Γεωργιάδης να… σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά, καθώς σε συνεργασία πάντα με τον Ζήση Βρύζα, αναμένεται να ξεκινήσουν, ενδεχομένως κι απ΄αύριο κιόλας, τον σχεδιασμό για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αύριο το βράδυ, αφού θα έχει ολοκληρώσει και τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα, θα δώσει το παρών του στο βιβλιοπωλείο Μαλλιάρης και στην αίθουσα Ανατόλια, όπου θα προλογίσει το βιβλίο της Μαρίας Ζιρνόγλου-Γεωργιάδη. Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο, με τίτλο: Ζαχαρίας ο ευαισθητούλης, το οποίο έγραψε η σύζυγος του νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Προτεραιότητα στα μεταγραφικά

Βρύζας, Δώνης και Γεωργιάδης, είναι φυσικό να δώσουν προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό, προκειμένου να είναι έτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας και γι’ αυτό από την Τετάρτη θα έχουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με τους ποιους παίκτες θα πρέπει να κρατήσουν οπωσδήποτε στην ομάδα, ποιοι θα φύγουν, αλλά και ποιους χρειάζεται για να έρθουν. Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι Δώνης και Γεωργιάδης, είχαν πολύωρη συζήτηση και πριν από οκτώ μέρες σε κεντρικό καφέ της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport2310.gr/πιάνει-δουλειά-ο-δώνης-τεχνικός-διευθ
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

μακαρι να γινοταν κατι και να μενε ο μπολονι. αλλα...
αυτο το καταξιωμενος που εγραψε ο μινος για τον δωνη μ εστειλε. τι να πει κι ο μπολονι.
παντως εγω δεν γουσταρω με την καμια δωνη. με την πρωτη μολις βρει καλυτερα θα την κανει και το κυριοτερο δεν σεβεται τον ΠΑΟΚ.
και εχει και αθηναικες πινακιδες...
[youtube]nBZH4hL1YXY[/youtube]
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

οποιος και να ειναι ο νεος προπονητης εμενα στα π@παρια μου. Εγω θα ειμαι αυστραλια και παλι αλλα το διαρκειας θα το παρω και δεν ξενερωνω οτι κι γινει. ΠΑΟΚ ειμαι και πουλαω τρελα στον εαυτο μου. Καληνυχτα σας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

CCCP έγραψε:49% θελουν προπονητη τον ακατανομαστο.

Ε βεβαια τι τον νιαζει τον μεσο μπουρτζοβλαχο ελληνα, μαγκια κλανια και εξατμηση. Ειναι μαγκας ο ακατανομαστος βλεπετε και ΠΑΟΚτσης. Εχει λαικο στυλακι, ας τον βαλουμε προπονητη.
CCCP έγραψε:Βλεποντας το συνολο της δουλειας του Δωνη και το μπουρδελο το οποιο ειναι η ΑΕΚ, μηπως δεν ηταν το προβλημα ο Δωνης?
Επισης εαν εχουμε φτασει στο σημειο για επιλογες αναγκης τυπου Αναστασιαδη τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι.
Εξορκισμό!Μπήκε ο Κόλκας μέσα του.. :D
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

dimg4 μπράβο ρε φίλε. παρόλο που διαφωνούμε κάθετα και οριζόντια και διαγώνια για το θέμα κοντού, σου βγάζω το καπέλο γι αυτό το ποστ

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

jpower73 έγραψε:Πιάνει δουλειά ο Δώνης, τεχνικός διευθυντής ο Γεωργιάδης! ....... μπλα μπλα μπλα ....
Η ολοκλήρωση του «γάμου» ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο (28/5), το αργότερο μέχρι το απόγευμα.

Ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport2310.gr, που πρώτο σας είχε μεταφέρει την είδηση ότι ο Δώνης θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπόλονι, αναμένεται να συναντηθεί στην Αθήνα με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος θα μεταβεί στην πρωτεύουσα προκειμένου να παραβρεθεί στις διεργασίες της Λίγκας. Στην συνάντηση που θα γίνει στο περιθώριο των υποχρεώσεων του Βρύζα, αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά η σύναψη της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές...... μπλα μπλα μπλα ....
Δεν βρίσκω λόγο να μην το πιστέψω.
Ο Μίνος ανακοίνωσε τον Δώνη από το βράδυ της 21/5.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

karelias έγραψε:

rainmaker έγραψε:
Και ηταν καλυτερη απο εμας και στις ΚΑΛΕΣ εποχες. Αυτο αν μη τι αλλο κατι λεει.
Ποιός ήταν καλύτερος στις καλές εποχές, ο Ατρόμητος του Δώνη;
Οκ παιδιά, κυριλέ.
Θυμασαι τη στραβοκλωτσια του Ζλαταν στο 90 μεσα στην τουμπα ε; θυμασαι τις αντεπιθεσεις που καναμε το σταυρο μας; θυμασαι οτι ηταν η πρωτη χρονια του εκει; προσωπικα θυμαμαι οτι δεν εχω πανηγυρισει πετισσοτερο καμια νικη. Με κοιτουσαν τρομαγμενοι οι γυρω μου
hliask

Δημοσίευση από hliask »

Θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε τι είναι αυτό που θέλουμε απο τον προπονητή μας. Να μαθαίνουμε από τα τσιράκια δημοσιογράφους κανα δυό μέρες πριν τον αγώνα την ενδεκάδα της ομάδας ή να μην γνωρίζουμε ποιοί παίζουν αλλά να μπαίνουν μέσα και να κερδίζουν.
ΠΑΟΚ θα ξαναγίνουμε όταν πάψουν να κάνουν κουμάντο οι δημοσιογράφοι στην ομάδα μας.

'Αγγελος για πάντα.-
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Να εκφρασω ρε παλικαρια μια απορια?

Για χαζο τον Βρυζα δεν το εχω, δεν γινεται να μην εχει παρει γραμμη τη χαος επικρατει στον κοσμο με το Μπολονι.

Ειναι λοιπον δυνατον να μην την σακουλευτηκε οτι το παει το καραβι στα βραχια τουλαχ με τα διαρκειας ακομα κι αν ριξει τις τιμες κ να επιμεινει σε Δωνο-Γεωργιαδο-Αγγελο-Κολομπουρδες???

Λιιιιγα οικονομικα να ξερεις, επιπεδου περιπτερου γειτονιας, κ τα βαλεις κατω 8α διαπιστωσεις οτι τα 200 αποζημιωση+τα χαμενα διαρκειας ειναι ΠΟΛΛΑ παραπανω ακομα κι απο το αρχικο συμβολαιο του Λαζλο..

Αρα τον θεωρει αποτυχημενο ή παιζει κατι αλλο..

ΥΓ. εσεις οι μαχημοι 50-100-200 πηγαιντε ταρακουνηστε τον ρε, εστω κ την υστατη στιγμη να το στριψει το καραβι..
κ 8α εισαι κ καβαλα στ'αλογο κα8'οτι του λες ''κοιτα να δεις εχεις περαση, σηκωσε τα μανικια γιατι με τις διοικησεις χωριζεις πολιτισμενα, με τον κοσμο με σουτ...''
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε δωνη άντε αποφάσισε ,στείλτον ρε Ζήση αν δεν απάντηση μέχρι αύριο άντε με τα καραγκιοζιλικια του ειναι φανερο ότι περιμένει τον βαζελο ελεος πια .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

danirifle έγραψε:dimg4 μπράβο ρε φίλε. παρόλο που διαφωνούμε κάθετα και οριζόντια και διαγώνια για το θέμα κοντού, σου βγάζω το καπέλο γι αυτό το ποστ

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ
αν συμφωνουσαμε σε ολα ρε μαν δε θα ημασταν ΠΑΟΚ, yes men ειμασταν :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

την ώρα που βριζουμε τους ΑΡΔ, βαζουμε poll με οτι ονοματα μας εχουν σερβιρει.
Θέλω έναν άλλο!
Όποιον άλλο!

Εχω την εντυπωση πως μπαλα πρεπει να ηξερε ο πρωτος περσινος προπονητης της Καβαλας (δεν θυμαμαι ονομα). Εάν και οι παιχτες ηταν δικη του επιλογη και οχι του Μακαρου, μαλλον ειναι καλη επιλογη.

Και ο υπεροπτης της Ζαγκρεμπ εαν ερχεται μου κανει.
Και αν υπαρχει αλλος στα Βαλκανια (= προσιτο κασε) που να εχει παρει πρωταθλημα πάνω απο δυο φορες, που να το εχει κανει και σε μικροτερες κατηγοριες, που να ξερει να χτιζει ομαδες δηλαδη, αν ερχεται μου κανει.

Το φετινο καλοκαιρι το περιμεναμε 2 χρόνια.... Και τώρα που ήρθε, διώξαμε τον προπονητη...
Αυτον που ειχε ανακοινωσει πλανο ανανεωσης της ομαδας. Ποιον κραταει, ποιος του κανει και ποιος οχι... Εγκλημα.-
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

rainmaker έγραψε:
karelias έγραψε:

rainmaker έγραψε:
Και ηταν καλυτερη απο εμας και στις ΚΑΛΕΣ εποχες. Αυτο αν μη τι αλλο κατι λεει.
Ποιός ήταν καλύτερος στις καλές εποχές, ο Ατρόμητος του Δώνη;
Οκ παιδιά, κυριλέ.
Θυμασαι τη στραβοκλωτσια του Ζλαταν στο 90 μεσα στην τουμπα ε; θυμασαι τις αντεπιθεσεις που καναμε το σταυρο μας; θυμασαι οτι ηταν η πρωτη χρονια του εκει; προσωπικα θυμαμαι οτι δεν εχω πανηγυρισει πετισσοτερο καμια νικη. Με κοιτουσαν τρομαγμενοι οι γυρω μου
Εσύ θυμάσαι στις ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, που τερμάτιζε ο Ατρόμητος και που ο ΠΑΟΚ; Γιατί αυτό είναι το πρωτάθλημα κι όχι μία ή και καμία νίκη εδώ κι εκεί.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Στον ΠΑΟΚ δε θα κανουν κουμαντο οι ΑΡΔ ρε! Οπως ολοι ξερουμε στον ΠΑΟΚ κανουν κοθμαντο οι οπαδοι!

Αγγελαρα ρετσινα και τα μυαλα στα καγκελα να ουμ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα ρε φίλε αφου οι περισσότεροι ΑΡΔ δεν θέλουν να δουν ζωγραφίστο τον Άγγελο τι ειναι αυτα που λες ; Για ρωτα κολκα τσορμπατζογλου κουβεντιδη κλπ.

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”