Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
Re: Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
Ρε - μπας και βλέπω εφιάλτη;
Exit poll με υποψηφιους προπονητές τους
1. δώνης
2. Γεωργιάδης
3. Αναστασιάδης;
Ακόμη δε μπορώ να το χωνέψω ότι πάμε ξανά και φτου από την αρχή στο θέμα προπονητή. Εκεί που είσαι σίγουρος ότι πας επιτέλους για μια ήρεμη καλοκαιρινή προετοιμασία με σκέψεις μοναχα για το πως θα διαμορφωθεί το roster σου ερχεται αυτή η ξεφτίλα!
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον το budget η καλή λύση από το εξωτερικό μοιάζει κάτι παραπάνω από ουτοπική. Οποτε πάμε λοιπόν σε Έλληνες ... και θα αρχίσουμε τώρα να αξιολογούμε πρόσωπα
Αλλα ετσι δε βγαίνει τίποτε. Τα τελευταία δυο χρονια έδειξαν ότι το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής αλλα το γενικότερο πλαίσιο.
Και τον πιο γαμάτο προπονητή να πάρουμε αν δε υπάρχει ισχυρή στήριξη από τη διοίκηση δε κανεις τίποτε.
Αλλα αν στηρίξεις θα πρέπει να πας κόντρα σε γκρίνιες
1. κάποιων μμε
2. κάποιου κόσμου
3. καποιων παικτών
Το κανεις; Έχεις τα αρχίδια; Να φτιάξεις ένα απόρθητο κάστρο γύρο από τον προπονητή σού; Με απόλυτη ασυλία; Και κουβέντα γύρω από το έργο του και βελτίωση της πορείας μοναχα στη βάση κοινού πλάνου και χωρίς διαρροές;
Η άλλη λύση είναι ένας προπονητής που λόγω αδύναμου χαρακτήρα η λόγω της ιδιότητας του κολλητού θα μοιάζει προσεγγίσιμος, άρα και αξιοποιήσιμος , αλλα στο βαθμό που θα εργαλειοποιεται θα εμπνέει όλο και λιγότερο σεβασμό απέναντι στους παίκτες.
Βεβαια όλα αυτά δεν παίζουν - αν έχεις τα φράγκα να αγοράζεις τους πάντες και τα πάντα(λογική ποκ)
Προτίμηση μου είναι πάντως ο Άγγελος!
Exit poll με υποψηφιους προπονητές τους
1. δώνης
2. Γεωργιάδης
3. Αναστασιάδης;
Ακόμη δε μπορώ να το χωνέψω ότι πάμε ξανά και φτου από την αρχή στο θέμα προπονητή. Εκεί που είσαι σίγουρος ότι πας επιτέλους για μια ήρεμη καλοκαιρινή προετοιμασία με σκέψεις μοναχα για το πως θα διαμορφωθεί το roster σου ερχεται αυτή η ξεφτίλα!
Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον το budget η καλή λύση από το εξωτερικό μοιάζει κάτι παραπάνω από ουτοπική. Οποτε πάμε λοιπόν σε Έλληνες ... και θα αρχίσουμε τώρα να αξιολογούμε πρόσωπα
Αλλα ετσι δε βγαίνει τίποτε. Τα τελευταία δυο χρονια έδειξαν ότι το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής αλλα το γενικότερο πλαίσιο.
Και τον πιο γαμάτο προπονητή να πάρουμε αν δε υπάρχει ισχυρή στήριξη από τη διοίκηση δε κανεις τίποτε.
Αλλα αν στηρίξεις θα πρέπει να πας κόντρα σε γκρίνιες
1. κάποιων μμε
2. κάποιου κόσμου
3. καποιων παικτών
Το κανεις; Έχεις τα αρχίδια; Να φτιάξεις ένα απόρθητο κάστρο γύρο από τον προπονητή σού; Με απόλυτη ασυλία; Και κουβέντα γύρω από το έργο του και βελτίωση της πορείας μοναχα στη βάση κοινού πλάνου και χωρίς διαρροές;
Η άλλη λύση είναι ένας προπονητής που λόγω αδύναμου χαρακτήρα η λόγω της ιδιότητας του κολλητού θα μοιάζει προσεγγίσιμος, άρα και αξιοποιήσιμος , αλλα στο βαθμό που θα εργαλειοποιεται θα εμπνέει όλο και λιγότερο σεβασμό απέναντι στους παίκτες.
Βεβαια όλα αυτά δεν παίζουν - αν έχεις τα φράγκα να αγοράζεις τους πάντες και τα πάντα(λογική ποκ)
Προτίμηση μου είναι πάντως ο Άγγελος!
- Maximus
Βρε Karl, τόση ανάλυση για να πεις το αυτονοητο?! Μπες κατευθειαν στο ψητό...,
No Αggelos,no party!
No Αggelos,no party!

Εγω θεωρω τον Δωνη πολη καλη λυση για την κατασταση που βρικεται ο ΠΑΟΚ και αν οντος θελουν σονη και καλα Ελληνα προπονητη. Ο ανθρωπος εχει δειξει εργο με ΚΑΛΗ μπαλα σε περισσοτερη απο μια ομαδα. Τι αλλο πρεπει να κανει δηλαδη για να κερδισει τον σεβασμο μερικων.
Ειναι απιστευτο το οτι μερικοι εχουν ηδη αποφασισει να του κανουν πολεμο επιδη "δε γουσταρουν τη φατσα του".
Ειναι ανετα ο καλυτερος Ελληνας προπονητης που υπαρχει, η μηπως ξεχναω κανεναν?
Ειναι απιστευτο το οτι μερικοι εχουν ηδη αποφασισει να του κανουν πολεμο επιδη "δε γουσταρουν τη φατσα του".
- Caballo Viejo
Ο Άγγελος καλός και ΠΑΟΚΑΡΑ αλλά με μαθηματική ακρίβεια θα τα κάνει ναταπού λίαν συντόμως. Οπότε ή ο εγγυημένος Δώνης ή κάποιο κελεπούρι τύπου Μπόλονι.
Ο εγγυημένος;
Απ που κι ως που;
Και μια λύσυ τύπου Μπόλονι, αμα είναι γιατί δεν τον κράτησαν;
Απ που κι ως που;
Και μια λύσυ τύπου Μπόλονι, αμα είναι γιατί δεν τον κράτησαν;
Aδερφέ CCCP ξέρουμε αν ο Δώνης θέλει να έρθει ή απλά μας χρησημοποιεί για να πάρει αυτά που θέλει από τον Αλαφούζο.Ολοι αυτοί που έχουν πρόβλημα με το Δώνη δεν έχουν πρόβλημα με τη φάτσα του αλλά το πόσοσκ@τ@ τα πήγε στη Κούλα.Όσο για τον Άγγελο πολλοί λίγοι τον θέλουν σε στυλ Άγγελος ή χάος.Όλοι θέλαμε να μείνει ο Μπόλονι και αφού δεν έγινε θέλουμε Άγγελο για λύση ανάγκης.Δε προσπαθώ να σε πείσω απλά το να προσβάλεις όσους έχουν αντίθετη άποψη είναι μικρότητα.CCCP έγραψε:Εγω θεωρω τον Δωνη πολη καλη λυση για την κατασταση που βρικεται ο ΠΑΟΚ και αν οντος θελουν σονη και καλα Ελληνα προπονητη. Ο ανθρωπος εχει δειξει εργο με ΚΑΛΗ μπαλα σε περισσοτερη απο μια ομαδα. Τι αλλο πρεπει να κανει δηλαδη για να κερδισει τον σεβασμο μερικων.
Βλεποντας το συνολο της δουλειας του Δωνη και το μπουρδελο το οποιο ειναι η ΑΕΚ, μηπως δεν ηταν το προβλημα ο Δωνης?
Επισης εαν εχουμε φτασει στο σημειο για επιλογες αναγκης τυπου Αναστασιαδη τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι.
Επισης εαν εχουμε φτασει στο σημειο για επιλογες αναγκης τυπου Αναστασιαδη τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι.
Εγω ξερω οτι ο ατρομητος ειναι η μοναδικη ομαδα σε Ελλαδα κ ευρωπη που εδω και τρια χρονια ερχοταν στην Τουμπα και επαιζε μπαλα οχι τσιρκο.
Και ηταν καλυτερη απο εμας και στις ΚΑΛΕΣ εποχες. Αυτο αν μη τι αλλο κατι λεει.
Στην αεκ πραγματι δε στεριωσε αλλα εκει ειναι κωλοχανειο γενικα κανεις δεν επιασε.
Γενικα δε μπορω να καταλαβω γιατι τρωει τοσο μπινελικι ο δωνης ως προοπτικη.
Μια χαρα τον βρισκω.
Τωρα αμα κανει κογξες κ το σκεφτεται διαφωνω με το να περιμενουμε. Αλλα το μπινελικι αρχισε απο περυσι εναντιον του οταν ειχε ακουστει . Δε μπορω να καταλαβω...
Στην αεκ πραγματι δε στεριωσε αλλα εκει ειναι κωλοχανειο γενικα κανεις δεν επιασε.
Γενικα δε μπορω να καταλαβω γιατι τρωει τοσο μπινελικι ο δωνης ως προοπτικη.
Μια χαρα τον βρισκω.
Τωρα αμα κανει κογξες κ το σκεφτεται διαφωνω με το να περιμενουμε. Αλλα το μπινελικι αρχισε απο περυσι εναντιον του οταν ειχε ακουστει . Δε μπορω να καταλαβω...
Μα αυτο ακριβως λεω κι εγω. Φυσικα, ε δε θα τον παρακαλαμε κι ολας. Αλλα αν ειναι φανερo οτι καπoιοι εχουν ηδη προαποφασισει οτι δεν τον γουσταρουν γιατι ισως δεν εχει καλο σκορ στο ΠΑΟΚομετρο.
Και ετσι ειναι ραινμακερ, και περσυ ο Ατρομητος επεζε καλη μπαλα απλα του ελειπε μεχρι φετος ο σεντερ φορ. Πηρε Μητρογλου και ειδαμε που εφτασε.
Και ετσι ειναι ραινμακερ, και περσυ ο Ατρομητος επεζε καλη μπαλα απλα του ελειπε μεχρι φετος ο σεντερ φορ. Πηρε Μητρογλου και ειδαμε που εφτασε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Κυρ 27 Μάιος 2012, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
καλα τα λεει το παλιοκουμουνι και ο αδερφος ποιο πανω
καλα ρε ολοι εσεις που θελετε και καλα τον αγγελο για πεστε μου πως βλεπετε την συνυπαρξη του με τον γκαρσια
ειναι δηλ. ο γκαρσια ατομο που θα τον πει ο αλλος να κανει την .....προσευχη του ......και θα την κανει;;;
εχετε τρελαθει εντελως ρε με τον αναστασιαδη;;;
και περα απο τα αποτελεσματα που αλλα ηταν στραβα αλλα ηταν καλα ........διαχρονικα ο ΠΑΟΚ επερνε αποτελεσματα......πως ρε εγω θα ξεχασω τις καντιλες του βοκολου και το οτι ο μηχοπουλος σχεδον ποτε δεν εδεινε την μπαλα με τα χερια σε αμυντικο.......αυτα μονο μετα απο εντολες γινοντε......και οτι πηρε τον αδερφο του θενγκοτ επιδη ηταν ο αδερφος του....παιδιου
ο δωνης πηρε κυπελο με το λιμο και με το αλλο λιμο εκανε 2 χρονιες σχεδον πρωταθλητισμο για τα δεδομενα της ελλαδος και τους πηγε στον τελικο........βρε με κολοφαρδια βρε χωρις.....και οπως λεει και ο λαος η κολοφαρδια παει με τους ικανους
λιγο ποιο ικανος να ημουν τα 3 δοκαρια στον τελευταιο αγωνα θα τα εστελνα μεσα και μετα θα με λεγανε και κολοφαρδο
καλα ρε ολοι εσεις που θελετε και καλα τον αγγελο για πεστε μου πως βλεπετε την συνυπαρξη του με τον γκαρσια
ειναι δηλ. ο γκαρσια ατομο που θα τον πει ο αλλος να κανει την .....προσευχη του ......και θα την κανει;;;
εχετε τρελαθει εντελως ρε με τον αναστασιαδη;;;
και περα απο τα αποτελεσματα που αλλα ηταν στραβα αλλα ηταν καλα ........διαχρονικα ο ΠΑΟΚ επερνε αποτελεσματα......πως ρε εγω θα ξεχασω τις καντιλες του βοκολου και το οτι ο μηχοπουλος σχεδον ποτε δεν εδεινε την μπαλα με τα χερια σε αμυντικο.......αυτα μονο μετα απο εντολες γινοντε......και οτι πηρε τον αδερφο του θενγκοτ επιδη ηταν ο αδερφος του....παιδιου
ο δωνης πηρε κυπελο με το λιμο και με το αλλο λιμο εκανε 2 χρονιες σχεδον πρωταθλητισμο για τα δεδομενα της ελλαδος και τους πηγε στον τελικο........βρε με κολοφαρδια βρε χωρις.....και οπως λεει και ο λαος η κολοφαρδια παει με τους ικανους
λιγο ποιο ικανος να ημουν τα 3 δοκαρια στον τελευταιο αγωνα θα τα εστελνα μεσα και μετα θα με λεγανε και κολοφαρδο
Το θεμα φυσικα ειναι εαν παρουμε τον Δωνη να στιριχθει και να τον αφησουνε να κανει δουλεια. Γιατι αμα ειναι απο την πρωτη μερα να περειμενουμε στη γωνεια την πρωτη στραβη καλυτερα να μην ερθει καθολου.
Εγώ ο φουκαράς από μπάλα δεν σκαμπάζω και πολλά.
Το αν είναι καλύτερος προπονητής ο δόντης από τον Άγγελο ή είναι καλύτερος ο Κολομπούρδας ή ο Γουχού, ας το πούνε οι "βλέπω μπαλα".
Εγώ προπονητή που με έχει 2η λύση, καβάτζα, δεν τον θέλω. Προπονητή πριν την Τρίτη-Τετάρτη, που θα εκδικαστεί η αδειοδότηση του βάζελου, δεν βλέπω να κλείνουμε. Ο δόντης αυτό περιμένει και αυτό με χαλάει. Να με είχε στο περίμενε ο Μπόλονι να το καταλάβω.
Άγγελος και παξιμάδι λοιπόν.
Το αν είναι καλύτερος προπονητής ο δόντης από τον Άγγελο ή είναι καλύτερος ο Κολομπούρδας ή ο Γουχού, ας το πούνε οι "βλέπω μπαλα".
Εγώ προπονητή που με έχει 2η λύση, καβάτζα, δεν τον θέλω. Προπονητή πριν την Τρίτη-Τετάρτη, που θα εκδικαστεί η αδειοδότηση του βάζελου, δεν βλέπω να κλείνουμε. Ο δόντης αυτό περιμένει και αυτό με χαλάει. Να με είχε στο περίμενε ο Μπόλονι να το καταλάβω.
Άγγελος και παξιμάδι λοιπόν.
Μεαυτά που κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ΟΛΟΙ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ.
Αφού όλοι έχουν καταλάβει ειδικά στο Ελλάντα, ότι είναι αναλώσιμοι μετά απ αυτό που έγινε με τον Μπόλονι. Σιγά μην πάνε να φάνε την κεφάλα τους.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι είσαι η 2η λύση. Και μάλιστα, όχι μονο αυτό, αν έρθει θα πανυγηρίζουν κιόλας μερικοι.
Οκ παιδιά, κυριλέ.
Αφού όλοι έχουν καταλάβει ειδικά στο Ελλάντα, ότι είναι αναλώσιμοι μετά απ αυτό που έγινε με τον Μπόλονι. Σιγά μην πάνε να φάνε την κεφάλα τους.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι είσαι η 2η λύση. Και μάλιστα, όχι μονο αυτό, αν έρθει θα πανυγηρίζουν κιόλας μερικοι.
Ποιός ήταν καλύτερος στις καλές εποχές, ο Ατρόμητος του Δώνη;rainmaker έγραψε:
Οκ παιδιά, κυριλέ.
Ψηφιζω Αγγελο λογω της περιραιουσας καταστασης που εχει διαμορφωθει πλεον αν κι ελπιζω να μεινει εστω και την υστατη στιγμη ο Μπολονι με δικη μας παρεμβαση!