Boksic4 έγραψε:γινεται.. γιατι εγω πχ ήθελα να μεινει ο μπολονι να δουλεψει και του χρονου...joshua έγραψε:Τωρα πως γινεται η πλειοψηφια να εμφανιζεται δυσαρεστημενη με την απομακρυνση Μπολονι και την ιδια στιγμη η πλειοψηφια παλυ να επιθυμει την προσληψη Αγγελου, μονο στον ΠΑΟΚ.Τελικα και στην πολιτικη αλλα και στον αθλητισμο εχουμε αυτους που μας αξιζουν...
τωρα που καναν την γκαφα και τον διώξανε -και μας λένε για έλληνα προπονητη- μόνο ο αναστασιάδης έμεινε
υγ. αμα υπηρχε σεναριο παραμονης μπολονι θα κερδιζε στο πολ αυτο
Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
Re: Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
Άγγελο κι εγώ, επαναλάμβοντας για εμπέδωση και αυτά που είπε ο Boksic4:
να ερθει καποιος που να τον σεβονται στα αποδυτηρια και εννοειται να μας σεβεται..δεν ξερω ο μπολονι κατα ποσο το εκανε αυτο γιατι διαφορα λεγονται αλλα να ειναι καποιος που αυτος θα κανει κουμαντο και οχι παικτακια που ειτε δεν παιζουν ειτε δεν γουσταρουν την προπονηση του...
-
abg12d34 έγραψε:κανονιστε ολοι σας ...
λιγο εμεινε για να τα παρω στο κρανιο
http://forum.santabanta.com/showthread. ... arone-quot
που ειναι αυτο ο το ντουβαρι στην δευτερη φωτο να παω να το.........γλυψω
...το ντουβαρι;

καρπουζα αγριεμενο σε βλεπω

να υποθεσω θα αναστεναξουν τα κρεβατια αποψε

αιντε....Παοκαρααααααα.....

- abc_o_ karpouzas
A ρε ΠΑΟΚΑρα που σε καταντήσανε.
Σορυ μάγκες, το τόπικ θεωρώ ότι είναι εντελώς λάθος και δεν έχει θέση εδώ.
Αλλά και πάλι, είναι απλά άποψή μου.
Σορυ μάγκες, το τόπικ θεωρώ ότι είναι εντελώς λάθος και δεν έχει θέση εδώ.
Αλλά και πάλι, είναι απλά άποψή μου.
- Mutasevic
trel@menos έγραψε:ναι ρε γαμωτο.
και στο κατω κατω ειναι αδικο να εχεις δωσει το καλυτερο ροστερ της δεκαετιας να το διαχειριστει ο μπερετα κι ο δερμιτζοχαβος και να μην εχει παρει καν ευκαιρια ο αγγελος.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ.
Ετσιιιιιιιιι.Αμα δεν ερθει ο Σαββιδης να πεσει το μπακιρι απο ελληνες δεν υπαρχει αλλος να σκυλιασει οπως σκυλιαζουμε και μεις για τον ΠΑΟΚ μας.Σε Β φαση ο Κονσεισαο ξερει τι παιζει στην ομαδα και θα βγαλει ακρη πιο γρηγορα απο καποιον που ξεκιναει απο το απολυτο μηδεν σε φαση εξοικειωσης

Κονσεισαο........και κονε με πορτο......γιατι δεν τους εχω πλεον εμπιστοσυνη τους δικους μας..
Μακριά από Αγγελο. Δε πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει κάτι σε μεγάλη ομάδα πλέον. Επίσης αρκετή ίντριγκα έχουμε με τον Σάλπι δε χωράει άλλη. Μεταξύ Δωνη ΓΧ και Κολομπούρδα αν εξαιρέσεις την εμπειρία του Δωνη για μένα το ίδιο είναι, όλοι οι Eλληνες προπονητές τις ίδιες αδυναμίες εμφανίζουν κάτω από πίεση οποτε το ρίσκο είναι το ίδιο και για τους τρεις. Προτιμώ Sergio γιατί λόγο παιδείας μπορώ να περιμένω το κάτι παραπάνω. Έχει το όνομα, το πάθος, ξέρει την ομάδα, είναι δεμένος μ αυτήν και ξέρει και πέντε ανθρώπους στην Ευρώπη.
-
- kataramenos5
Μάλλον πρέπει να έρθει ο Άλλος.Καποιο νέο πρόσωπο που δε θα διχάζει,και θα έχει το απαιτούμενο "βάρος" να ισοροπήσει το καράβι.Ισως εδώ πρέπει να γίνει κάποια υπέρβαση στο μπάτζετ αλλιώς στην πρώτη στραβή θα αρχίσουν τα όργανα..
ΥΓ Η γνώμη μου για τον Αγγελο δεν αλλάζει.Αντέχει αλλα θα διχάσει τον κόσμο.
ΥΓ Η γνώμη μου για τον Αγγελο δεν αλλάζει.Αντέχει αλλα θα διχάσει τον κόσμο.
MANIAKOS έγραψε:Κονσεισαο........και κονε με πορτο......γιατι δεν τους εχω πλεον εμπιστοσυνη τους δικους μας..
- paoki_sweden
- trel@menos
νταξει μιλησε ο σουηδος ελληνικα και ζητησε αγγελο και μεις το συζηταμε ακομα.
φερτε τον χθες. καθομαστε και συζηταμε για δωνη που μας εχει στο περιμενε. ποιος ρε? ο δωνης? γελανε και τα τσιμεντα.
φερτε τον χθες. καθομαστε και συζηταμε για δωνη που μας εχει στο περιμενε. ποιος ρε? ο δωνης? γελανε και τα τσιμεντα.
Νέος προπονητής-ποιον θέλετε (poll)
Ψηφίζω μακριά όλα τα λαμόγια απο τον ΠΑΟΚ μας και συμφωνώ σε όλα τα πόστ του Joshua και του Giapa!