οι αρδ αρχισαν την επιχειρηση σπιλωση μπολονιDC έγραψε: Ε ρε τι έχουμε να διαβάσουμε ακόμα .....
Η "Επιχείρηση Σπίλωση" ξεκίνησε.
και το ΠΑΟΚμανια την επιχειρηση σπιλωση της διοικησης για οποινδηποτε λογο εδω και πολυ καιρο..
αντιθετες ομοιοτητες που λεει και το πανο..
αγιε μου μπολονι σε παρακαλω φερε μου επιτελους εναν προεδρο.
υ.γ.αραγε μισουμε τους αρδ?αραγε αμφισβητουμε οσα γραφουν?μηπως τα αμφισβητουμε κατα το δοκουν?
η διοικηση δεν προστατεψε τον μπολονι.μηπως προστατευει τον εαυτο της?
υ.γ.2 δεν εχω ιδιεταιρη εμπιστοσυνη στη διοικηση.οι χοντραδες της πολλες.αλλα τετοια μανια κατα της διοικησης για οποιονδηποτε λογο με πληροφορηση μονο απο αρδς φτανει στα επιπεδα της αυτιστικης πορωσης.
και για να μην το αφηνω και φλου.πιστευω οτι η νεα διοικηση βρυζα δεν εχει κανει ακομα το χοντρο λαθος.αλλα πιστευω οτι ερχεται με το σαββιδη.οχι με την εννοια οτι δεν ειναι ο καταλληλος προεδρος,η οτι δεν εχει την οικονομικη επιφανεια.αλλα με την εννοια οτι βλεπω η συμμετοχη του να εξαντλειται στη χορηγηση του δανειου και σε τιποτα παραπανω.και τοσο καιρο καλλιεργειται η εντυπωση οτι ερχεται για μεγαλομετοχος.
μακαρι να βγω ψευτης και να λυθουν τα προβληματα μας.αν ομως (απευχομαι) δεν βγω ψευτης θα ειναι ο πρωτος και ελπιζω οριστικος λογος να απομακρυνθει και ο βρυζας.ολοι οι αλλοι λογοι κραξιματος πιστευω οτι εξυπηρετουν την αναγκη μας να εκτονωθουμε.να βρουμε εναν καλυτερο σκουπιδοτενεκε διαμαρτυριας απο τον κοντο που εχει φουλαρει πλεον και δεν πολυχωραει αλλο.
το αν φερθηκε πουστικα ο βρυζας η ο μπολονι στην ιστορια απομακρυνσης του θα φανει σιγα σιγα οταν και αν θα τοποθετηθουν.ως τοτε η γνωμη μας θα ειναι οτι λενε οι αρδς.και αν ο βρυζας το χειριστηκε επικοινωνιακα λαθος για ακομα μια φορα ,ο μπολονι για ακομη μια φορα το χειριστηκε αριστα.ειναι προφεσορας σε αυτο.και οι δυο το ξερανε οτι δεν θα συνεχισουν και ο καθενας εριξε το χαρτι του.και οταν παιζεις με τον καθηγητη χανεις.
λενε τα αρδς οτι ο βρυζας του προτεινε μειωση, ο μπολονι δεχτηκε και μετα τον εδιωξε.ξερουμε τι ειπε ο μπολονι?μπορει να ειπε δεχομαι τη μειωση αλλα και εσυ να μου φερεις τον κριστιανο ροναλντο.
κραταμε οτι μας συμφερει προκειμενου να εκτονωθουμε.και ο νεος σκουπιδοτενεκες λεγεται βρυζας.
υ.γ.3 εχει κανει και ακομα ενα εγκλημα ο βρυζας.το σαχπατζιδη.ας μην αναλυθει αλλο αυτο.