László Bölöni

Άβαταρ μέλους
eleos
Δημοσιεύσεις: 2394
Εγγραφή: Κυρ 29 Ιουν 2008, 13:56
Τοποθεσία: Σαλλλονίκη - Northshire Abbey

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από eleos »

eorptol έγραψε:Ρε παιδια τα άγγελοσκυλα με θυμιζετε μερικοι τι ειναι αυτα είπαμε μεγάλο λάθος του Ζήση κυρίως για τον τροπο φυγής γιατι και εγω ήθελα να μέινει αλλα ακούγονται εδω κραυγές λες και είμαστε fc mpoloni ΠΑΟΚ είμαστε κατα κρίνουμε λάθη αλλα δεν θα βάλω κανέναν Άγγελο η λασλο πάνω απο τον ΠΑΟΚ κανέναν .....
Όχι, μάλλον καλά κατάλαβες, fc Mpoloni είμαστε...
Άβαταρ μέλους
cristiano4
Δημοσιεύσεις: 1450
Εγγραφή: Δευ 10 Νοέμ 2008, 15:21
Τοποθεσία: Βόλος

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από cristiano4 »

προσωπα σε ολα τα ποστα έρχονται και φευγουν Ζαγορ,Μπολονι....και οι επομενοι ...ο ΠΑΟΚ μενει,ο Βρυζας πηρε την αποφαση να φυγει ο Μπολονι(προσωπικα δεν με ενθουσιασε),θα κρινω απο τα αποτελέσματα την ομαδα με όποιον και αν ειναι στον παγκο,η ζωη συνεχιζεται και στο τελος θα κριθουν ολοι , :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16924
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

Πολυ σωστός


ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ARMY
Δημοσιεύσεις: 3657
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από ARMY »

Αυτά τα διαβάσατε;
http://www.paokmania.gr/%CF%8C%CF%81%CE ... E%B7%CF%82

8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum.

8.20 Μηνύματα με αναφορές σε επώνυμα πρόσωπα ή χρήστες του forum με υπονοούμενα τα οποία αφορούν στην προσωπική ζωή ή θίγουν καθ' οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητά και την υπόληψη τους όταν αυτές απευθύνονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

8.21 Μηνύματα που επιτίθενται σε μέλος ή μέλη του forum χρησιμοποιώντας λέξεις η εκφράσεις που αν και δεν είναι υβριστικές ή προσβλητικές για τους χρήστες στους οποίους απευθύνονται παρόλα αυτά δημιουργούνε προσωπικές αντιπαραθέσεις που διαταράσσουνε την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και προκαλούνε τα παράπονα των άλλων χρηστών (π.χ. ανταλλαγή υποτιμητικών σχολίων μεταξύ χρηστών).

8.22 Διαφωνίες μεταξύ χρηστών που εκτρέπονται σε προσωπική αντιπαράθεση και καταστρέφουν την συζήτηση, μπορούν να συνεχίζονται μόνο με PM χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους χρήστες. Τα σχετικά μηνύματα θα σβήνονται και οι παραβάτες θα τιμωρούνται, ειδικά όταν δεν συμμορφώνονται προς τις προειδοποιήσεις των moderators.

8.23 Απαγορεύεται η συνειδητή προσπάθεια πρόκλησης χάους κι αντεγκλήσεων, η συμμετοχή με μοναδικό στόχο την πυροδότηση εντάσεων και διαξιφισμών, καθώς κι η διαιώνιση συμπεριφορών που αποσκοπούν στη διατάραξη της ευρυθμίας θα αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS
Δημοσιεύσεις: 1454
Εγγραφή: Παρ 11 Φεβ 2011, 20:30

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

theoPAOK έγραψε:Pablo Gabriel García Pérez . και -
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Αυτή είναι η καλύτερη λύση για να το βουλώσουμε όλοι και όταν λέω όλοι το εννοώ. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DC
Δημοσιεύσεις: 7281
Εγγραφή: Τρί 16 Φεβ 2010, 18:29
Τοποθεσία: Παραπλεύρως του Ναού

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από DC »

Αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να απομυθοποιηθεί ο Πάμπλο.
Όχι ότι δεν θα γίνει. Απλώς αυτό είναι ο ασφαλέστερος.


Joakin Havinho come back
Άβαταρ μέλους
Ale3
Δημοσιεύσεις: 1084
Εγγραφή: Παρ 25 Ιούλ 2008, 07:18

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Ale3 »

Προς Mods & Admin

Πόσο καιρό έχουμε να βγάλουμε πόνο, πριν κλειδωθεί το παρόν τοπάκιον?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 31596
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από kataramenos5 »

xrisitsapa έγραψε:Τοσο κλάμα για προπονητη που μας ειχε 25β. απο την κορυφη και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μας βγαλει 4ους στα play off, πο
Δεν είναι για τον προπονητή βρε κοπέλα μου .Ο τρόπος είναι που μας πειραξε ,δε το καταλαβαίνετε?
Άβαταρ μέλους
ARMY
Δημοσιεύσεις: 3657
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από ARMY »

danirifle έγραψε:εσείς που είστε υπέρ της απόφασης της διοίκησης, καταλάβετε ότι το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ δεν τον πείραξε τόσο η απομάκρυνση αυτή καθεαυτή, αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που εκτυλίχθηκε το όλο ζήτημα.

τον κοροιδέψανε στεγνά και τους ξεμπρόστιασε. του πρότειναν τεράστια μείωση και τη δέχτηκε. και ξαφνικά προέκυψε διαφορά φιλοσοφίας? αν υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας, έπρεπε να τον στείλουν με το τέλος των πλει οφ. την επόμενη μέρα.

και γω κατά τη διάρκεια της χρονιάς 3-4 φορές τον κριτίκαρα το μπολόνι, και αυστηρά ίσως
αλλά με τέτοιες κινήσεις, σα διοίκηση δείχνεις ότι δε σέβεσαι ούτε τον προπονητή σου, ούτε τον εαυτό σου

ΛΑΘΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΚΥΡΙΟΙ

για το αν είναι λάθος επιλογή, θα το δείξει ο χρόνος

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54440
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Photis έγραψε:Ρε παιδιά μην λέτε κάποιοι ΑΡΔ. Οι ΑΡΔ αυτοί από κάπου παίρνουν γραμμή και η γραμμή αυτή είναι από τη δοίκηση. Άστε τους ΑΡΔ, μια χαρά την λαμογίστικη δουλειά τους κάνουν.
:pano:
+1926
danirifle έγραψε:μάλιστα. κρατάω το τελευταίο και διαφωνώ κάθετα

ωστόσο, ο Δώνης δε μας φταίει σε τίποτα να τα ακούσει
Όπα, να το πρώτο Δωνόσκυλο! :mrgreen:
xrisitsapa έγραψε:Τοσο κλάμα για προπονητη που μας ειχε 25β. απο την κορυφη και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μας βγαλει 4ους στα play off, που τον εχει κανει γκομενα ο Δωνης φετος, που ολη τη χρονια εκανε 4 καλα ματς, που εσπασε καθε ρεκορ σε θλασεις, που μετα απο καθε νικη εβγαινε και δηλωνε "θα φυγω", "θα δω", "εχω προταση¨" και αλλα σαλια, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!
Όχι, το κλάμα είναι για έναν προπονητή που εάν καθόταν άλλα 2 χρόνια, θα έβγαινες σίγουρα Champions' League, γιατί όχι και στους ομίλους...
Το κλάμα είναι για έναν προπονητή που θα ανανέωνε τον κορμό σου με 6 (το πολύ) παίχτες 30+ ετών, με Γεωργιάδη, Nimani, Σταφυλίδη, Αθανασιάδη (αν έμενε), Αποστολόπουλο, Κατσικά, Πόποβιτς, Παναγιωτούδη που θα πετούσανε!!!
Το κλάμα είναι για έναν προπονητή που θα έφτιαχνε μία ομάδα που θα κέρδιζε τους διαιτητές!
Άβαταρ μέλους
ARMY
Δημοσιεύσεις: 3657
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από ARMY »

kataramenos5 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Τοσο κλάμα για προπονητη που μας ειχε 25β. απο την κορυφη και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μας βγαλει 4ους στα play off, πο
Δεν είναι για τον προπονητή βρε κοπέλα μου .Ο τρόπος είναι που μας πειραξε ,δε το καταλαβαίνετε?

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
ARMY
Δημοσιεύσεις: 3657
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από ARMY »

Ale3 έγραψε:Προς Mods & Admin

Πόσο καιρό έχουμε να βγάλουμε πόνο, πριν κλειδωθεί το παρόν τοπάκιον?
Bγάλτε όσο πόνο θέλετε, μη χαρακτηρίζετε όμως.
Άβαταρ μέλους
teod1980
Δημοσιεύσεις: 8093
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από teod1980 »

Λοιπόν είναι δυνατό ο προπονητής που φέρεται να θέλει ο Βρύζας κι εννοώ τον Άγγελο να έχει δηλώσει ότι ο Μπόλονι είναι κορυφαίος και έχει αρχή και τέλος η ομάδα και ξέρει τι ζητάει και τελικά να τον διώχνουν για διαφορά φιλοσοφίας και να φέρουν τον Άγγελο;

Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά....
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Δημοσιεύσεις: 8554
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48
Επικοινωνία:

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από nikolasf »

Συμφωνία μόνο με αμοιβαίες υποχωρήσεις
Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 08:15

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σύμφωνα με τον Ζήση Βρύζα αυτή την δεδομένη στιγμή είναι η προτεραιότητα για τη θέση του προπονητή. Δεν ήταν προτεραιότητα αργά χθες το απόγευμα αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα του Μπόλονι και κυρίως για τις λύσεις που εξέταζε για την αντικατάσταση του Ρουμάνου τεχνικού.

Από την μια αυτή του Δώνη που στην παρούσα φάση θεωρεί τον ΠΑΟΚ ως μια δεύτερη λύση και απέφυγε να απαντήσει άμεσα στην πρόταση που του έκανε ο Βρύζας και αυτό ενόχλησε τον Βρύζα και έχει απόλυτο δίκιο. Από την άλλη ο Γεωργιάδης που πέρα από την θητεία που έχει στην Ελπίδων είναι άπειρος και στην παρούσα φάση θα ήταν παρακινδυνευμένο να του δοθεί η πρώτη ομάδα. Έτσι φτάσαμε στην λύση Αναστασιάδη.

Είναι δεδομένο όμως πώς για να επέλθει η συμφωνία θα πρέπει και οι δυο πλευρές να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Το βασικό σημείο τριβής; Το τημ του Αναστασιάδη. Όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να συνεργάζεται με συγκεκριμένους ανθρώπους. Τους είχε στον ΠΑΟΚ, μετά στην Εθνική Ομάδα της Κύπρου και για λίγο στον ΠΑΣ. Από την άλλη ο Βρύζας είναι ευχαριστημένος με την δουλειά που κάνει ο Καρύδας αλλά και ο Αϊβαλιώτης και δε θέλει να τους απομακρύνει. Ξέρουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ο Αναστασιάδης είναι ΚΑΘΕΤΟΣ σε ένα θέμα: αυτό του γιατρού. Στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει μόνο με τον Γιώργο Οικονομίδη επικεφαλής του ιατρικού τμήματος και έτσι θα πρέπει ο Βρύζας να λύσει την συνεργασία με Ράλλη και Γιγή. Γνωρίζουμε πολύ καλά πώς ο Αναστασιάδης είπε στον Βρύζα πώς φέτος έγιναν εγκλήματα στον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά το κομμάτι που αναλογεί στο ιατρικό τημ.
Από εκεί και πέρα ο Αναστασιάδης δεν θέτει θέμα οικονομικό και λίγο πολύ το περιμέναμε. Επίσης συμφωνεί απόλυτα με τον Βρύζα ότι η ομάδα θα πρέπει να στηριχθεί στα νέα παιδιά και πώς θα πρέπει να συνεχίσει την σφικτή οικονομική πολιτική. Αυτό είναι το ρεπορτάζ του paokrevolution και μας βρήκε το ξημέρωμα για να το κάνουμε.





Βοήθα Παναγιά!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ARMY
Δημοσιεύσεις: 3657
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από ARMY »

Argonaut4 έγραψε:Στήριζα την διοίκηση πάντα σε σημείο που κάποιοι νομίζατε οτι παίρναμε γραμμή σαν μοντς απο τους αντμιν και οι αντμίν απο την ΠΑΕ.

Έλεγα πάντα.......ο Θοδωρής κάτι θα έχει στο μυαλό του για το καλό της ΠΑΕ.Τι είχε τελικά?Το είδατε όλοι.....Γκαγκάτσηδες ...Φλωρίδηδες κλπ απελευθερωτικές δυνάμεις.Τι κατάφερε?Έβγαλε τον ΠΑΟΚ απο την αφάνεια και το κατήφορο.......αλλά με τεράστιο τίμημα και φυσικά εντελώς ευήμερα......!!!Πισογυρίσαμε λοιπόν προς το τέλος της θητείας του.......και η κατηφόρα συνεχίζετε.

Ο Ζήσης ανέλαβε.....τι έκανε όσο καιρό είναι πάνω?Πραγματικά τι έκανε ρε παιδιά?Ξεπούλησε......διότι τελικά περί ξεπουλήματος επρόκειτο γιατι ο Θοδωρας ....τα έκανε σκατά στη τελική οικονομική διαχείρηση κατα κοινή ομολογία.....με συμμετοχή και του Βρύζα έτσι....να μη ξεχνιόμαστε....και τον βγάζουμε αμέτοχο!
Τι σου έμενε να κάνεις για να μη γίνεις έρμαιο των κανονισμών της ΟΥΈΦΑ?Να πουλήσεις........αφού τα έκανες επαναλαμβάνω ΣΚΑΤΑ.

Σκεφτόμουνα όμως....ο Θόδωρας και ο Ζησης εχουν κακαλα και φορανε παντελονια.....ας είναι άσχετοι στα οικονομικά και εγωιστές....είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ τουλαχιστον....δε γαμιέτε?Πάντα έψαχνα εκείνο το άλλοθι μπας και δε μου γυρίσει το μάτι ....!!

Ένα ΠΑΟΚΤΣΗΔΗΛΙΚΙ και ένα Αντριλίκι μας είχε μείνει λοιπόν κύριοι.

Οι κύριοι εκεί στη ΠΑΕ λοιπόν ρίξανε το τελευταίο κάστρο του ΠΑΟΚ.

Την ΤΙΜΗ του και το ΗΘΟΣ του σαν ομάδα.Μας κάνατε ρεζίλι πανελλαδικώς και διεθνώς.

Εχετε ιδέα ποιος είναι ο Μπόλονι που του φερθήκατε έτσι πούστηκα?Αν ισχύει ότι όντως δέχτηκε τη μείωση και παρόλα αυτά τον σουτάρατε?Πιστεύετε ότι δε θα μαθευτεί πουθενά στην Ευρώπη το σκηνικό?Ο Μπόλονι θα κάτσει να πει α τι καλος ο ΠΑΟΚ......προτείνω σε όλους τους προπονητές της Ευρώπης να πάνε να εργαστούν εκεί.

Κύριε Βρύζα δυσφήμησες τον ΠΑΟΚ.....το κατάλαβες?Η ακόμα ξεμεθάς .....από τον εγωισμό σου....ερασιτέχνη.

Θέλεις να φέρεις τον Δώνη?Τον Δώνη ρε?ΡΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ? Τοσο ψηλά έχεις τον ΠΑΟΚ στο μυαλό σου Ζησακο ερασιτέχνη?Ε?

Τον Γ.Χ ρε?Τον Γ.Χ?Ρε γελάνε οι πέτρες ρε?Τα τσιμέντα της ΤΟΥΜΠΑΣ τα ένδοξα!
Ρε πας καλά?

Τον Αγγελο θα φέρεις?Μαζί με καμμιά εκκλησία?Τον Αγγελο ρε?Φέρε και τον Αλέφα άμα είναι ρε συ.

Ρε πας καλά?

Νομίζεις θα φέρεις ευρωπαίο?Με 300 χιλιάρικα?Ποιον?Δεν θα έρθει κανείς Ζήση....και το ξέρεις για αυτό κοιτάς στο Ελλαδιστάν.

Φυσικά θες προπονητή μαριονέτα για αυτό γίνετε το σκηνικό.Απο μαγαζάκι του Θοδωράκη έγινε μαγαζάκι του Ζησάκου τώρα έ?

Περιμένεις να πάρουμε διαρκείας?Περιμένεις Τούμπα σολντ άουτ?Θα πάρεις ξέρεις εσύ τι θα πάρεις.

Οπότε άκουσε......σήκω φύγε και παρε μαζί σου και το συφερτό που έχεις μαζέψει ή που σου άφησε κληρονομιά ο Θόδωρας και πάτε όλοι μαζί στην Αθήνα στα αφεντικά σας να δουλέψετε και μακριά απο τον ΠΑΟΚ μας!

Το θέμα είναι αδέρφια η συμπεριφορά και η πουστικη εικόνα που έβγαλε η ομάδα μας προς τα έξω.
Ωραία πάει ο Μπόλονι πάμε παρακάτω.

Το όνομα το ΠΑΟΚ σπηλώθηκε ομως απο έναν ερασιτέχνη πρόεδρο που πληρώνετε απο τις θυσίες μας.

Αυτό θέλετε σαν λαός του ΠΑΟΚ?

Αυτό?


:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”