Προσωπικά,έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι,ότι η απόδοση ορισμένων παικτών στα playoffs,ίσως να εντάσσεται στην τακτική του φαγώματος του προπονητή.Η ''δυσαρέσκεια'' π.χ. που πέρασαν οι αρδ από πλευράς διοίκησης και Γεωργιάδη,για το ότι έτρωγε πάγκο η και καλά επένδυσή μας(24 χρόνων είναι) λόγω Nimani,είναι ενδεικτική.Φαντάζομαι ο νέος προπονητής θα ''προστατεύει τις ''επενδύσεις'' μας,(που μεταφράζεται,θα παίρνει χαρτάκι)έτσι?giapas έγραψε:με αυτά που γίνονται..... άντε πείσε τώρα το κόσμο ότι πράγματι ήθελες να πάς καλά στα πλει οφ.Vonapartis έγραψε:Α ρε ΠΑΟΚ, τι έχεις κάνει και τα τραβάς όλα αυτά! Τελικά δεν ήταν τυχαία η ήττα από την Λεβαδειά! Τώρα αρχίζουν τα όργανα. Πίστωση χρόνου μηδέν. Στην πρώτη στραβή Ζήση Βρύζα θα την ακούσεις κανονικά.
ρδελομπου μας κάνατε
László Bölöni
- Sladjan Spasić
Re: László Bölöni
- Vonapartis
ούτε που μας νοιάζει αν υπάρχουν λόγοι για το σουτι που έφαγε.ότι πουν τα αρδ.σκατά στη διοίκηση.δόξα στο μπολονι.
ο σούπερ μπολονι που πραγματοποιεί τα όνειρα μας.μας έκανε να νοιώθουμε σαν να είμαστε μέσα στα αποδυτήρια δίνοντας μας τα απαραίτητα ονόματα σε κάθε συνέντευξη.
υγ.όταν ήρθε το πρώτο διάστημα έλεγε ότι του είπαν για καλές ακαδημίες αλλά αυτός δεν βρήκε τιποτα.όταν βγήκε ο σταφυ ,τονυ έβγαλε ο μπολονι κ έδιωξε το λεονάρντο.ο οποίος είχε εξάμηνο αρχικά συμβολαιο κ μετά ήθελε αύξηση..
ο σούπερ μπολονι που πραγματοποιεί τα όνειρα μας.μας έκανε να νοιώθουμε σαν να είμαστε μέσα στα αποδυτήρια δίνοντας μας τα απαραίτητα ονόματα σε κάθε συνέντευξη.
υγ.όταν ήρθε το πρώτο διάστημα έλεγε ότι του είπαν για καλές ακαδημίες αλλά αυτός δεν βρήκε τιποτα.όταν βγήκε ο σταφυ ,τονυ έβγαλε ο μπολονι κ έδιωξε το λεονάρντο.ο οποίος είχε εξάμηνο αρχικά συμβολαιο κ μετά ήθελε αύξηση..
- Vonapartis
Αν πάει στον γάβρο θα γίνει του γράμμου το κάγκελο στον ΠΑΟΚ. Ουαί και αλίμονο μας!
- Sladjan Spasić
Εγώ έχω απαίτηση από τον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ.(που αγαπά τον σύλλογο) να προστατέψει την ομάδα από πιθανό διχασμό,όχι από τον ξένο επαγγελματία προπονητή.Αλλά αντί για αυτό,τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί φούστικες τακτικές,προκαλώντας μεγαλύτερο διχασμό.barlow4 έγραψε:η κλασική μιζέρια.
λατρεία για το σκαουτερ διασκεδαστη μπολονι.
τον άνθρωπο που πάντα φταίνε οι άλλοι εκτός από τον ίδιο.που λαϊκιζει μέχρις εσχάτων.που δε σταμάτησε να εκμεταλλεύεται την ανάγκη μας για σοβαρό προπονητή με σοφιστείες κ εξυπνακισμους.
που μας ταισε χειρότερο πάπα κ από τα αρδ.που προδικασε την παραμονή του προκειμένου να αποδείξει την αγιότητα του χωρίς καν να τον νοιάζει ο διχασμός που θα προκληθεί στην ομάδα που ήξερε ότι θα αφήσει πίσω του.που από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε ότι η συνεργασία δεν πάει καλά μας έλεγε ότι εξετάζει προτάσεις από εμιράτα.ένας τσαρλατανος που προκειμενου να αποδείξει την αγιότητα του συνεργάζεται κ με το διάολο.
μπορεί ο βρύζας να τα χειρίζεται όλα λάθος αλλά άνθρωπος ύπουλος κ πο@ταφής σαν αυτόν χρόνια θα κάνει να φανεί.
ένας εξαίρετος σκαουτερ που κάνει πλέον το προπονητή χάρη στο παρελθόν του και στα μικρόφωνα.αυτός που κανείς δεν θα θυμάται την τακτική του αλλά ότι έβγαλε το ρονάλντο.λες κ αν δεν τον προωθούσε θα χανόταν.
- abc_o_ karpouzas
ολοι παπ@ριες γραφετε
ξεκολιιστε με τα αισθηματικα
επαγγελματικο ποδοσφαιρο ειναι αλλος την κανει ετσι αλλον τον διωχνουν γιουβετσι αλλον τον περνουμε απο το κοτετσι......
και εγω ηθελα να μεινει ο μπολονι αλλα αφου εκατσε ετσι ....ετσι επρεπε να γινει
εξαλλου το ειπε και ο ιδιος.....αλλα πραγματα πρεπει να γινουν πρωτα
η ιστορια θα ονομασει και τους ικανους καιτους ανικανους
η ετσι η αλλιως εμεις το μονο που εχουμε και ειχαμε ειναι η υπομονη....και εγω περισυ οταν τον πηραμε με μεγαλες προσδοκιες ξεκινησα και στο τελος παλι μας εφταιξε ο....γιαχος.....
και εαν ειναι ο δωνης κανεις δεν ξερει πως θα εξελιχθει η χρονια και στο κατω κατω ο δωνης δεν ειναι και χαβοδερμιτζακομπερετας
ουσιαστικα εχει κανει πρωταθλητισμο με τον ατρομητα και τα πηγε καλα
ειναι και εμπειρος μετα και το περασμα του απο το χανουμι
τωρα εαν και γιατι και αφου εγω τα ακουω βερεσε γινομαστε ποιο εμπειροι και προχωραμε μπροστα
ΠΑΟΚ και ξερο ψωμι
τελος
ξεκολιιστε με τα αισθηματικα
επαγγελματικο ποδοσφαιρο ειναι αλλος την κανει ετσι αλλον τον διωχνουν γιουβετσι αλλον τον περνουμε απο το κοτετσι......
και εγω ηθελα να μεινει ο μπολονι αλλα αφου εκατσε ετσι ....ετσι επρεπε να γινει
εξαλλου το ειπε και ο ιδιος.....αλλα πραγματα πρεπει να γινουν πρωτα
η ιστορια θα ονομασει και τους ικανους καιτους ανικανους
η ετσι η αλλιως εμεις το μονο που εχουμε και ειχαμε ειναι η υπομονη....και εγω περισυ οταν τον πηραμε με μεγαλες προσδοκιες ξεκινησα και στο τελος παλι μας εφταιξε ο....γιαχος.....
και εαν ειναι ο δωνης κανεις δεν ξερει πως θα εξελιχθει η χρονια και στο κατω κατω ο δωνης δεν ειναι και χαβοδερμιτζακομπερετας
ουσιαστικα εχει κανει πρωταθλητισμο με τον ατρομητα και τα πηγε καλα
ειναι και εμπειρος μετα και το περασμα του απο το χανουμι
τωρα εαν και γιατι και αφου εγω τα ακουω βερεσε γινομαστε ποιο εμπειροι και προχωραμε μπροστα
ΠΑΟΚ και ξερο ψωμι
τελος
- Vonapartis
Και όλα εξηγούνται πλέον,.... ένας φθηνός προπονητής (και σίγουρη εξοικονόμηση χρήματων) για.. τα προκριμματικά του CL. Τώρα πάτε να πείτε πως ο Νικόλας λέει ασυναρτησίες. Ο ασκός του αιόλου άνοιξε. Η εποχή της ανοχής τελείωσε.
- Sladjan Spasić
Μπερδεύεσαι,άλλα λένε οι αρδ.Όσον αφορά στα ταλέντα,αναφερόταν σε Κουρδάκη,Γεωργίου,Τσουκαλά και λοιπούς 23χρονους που δεν είχαν σύνολο 20 συμμετοχές στη σούπα λιγκ και του παρουσιάστηκαν ακόμα ως ταλέντα.barlow4 έγραψε:ούτε που μας νοιάζει αν υπάρχουν λόγοι για το σουτι που έφαγε.ότι πουν τα αρδ.σκατά στη διοίκηση.δόξα στο μπολονι.
Δεν είναι το θέμα ο Μπόλονι, είναι θέμα συμπεριφοράς της διοίκησης.
Κι οχι στο πρόσωπο του Μπόλονι, στον λαό του ΠΑΟΚ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Κι οχι στο πρόσωπο του Μπόλονι, στον λαό του ΠΑΟΚ.
abgde,
πρωταθλητισμο με ασπιδα μαριδακη εκανε, 3 δανεικους που σε ποιοτητα παικτες δεν ειχαμε εμεις συν την ευνοια της διαιτησιας
ειδαμε τι εκανε στην κουλα και στη λαρισα οταν εχασε τα κοζια ο πηλαδακης
πρωταθλητισμο με ασπιδα μαριδακη εκανε, 3 δανεικους που σε ποιοτητα παικτες δεν ειχαμε εμεις συν την ευνοια της διαιτησιας
ειδαμε τι εκανε στην κουλα και στη λαρισα οταν εχασε τα κοζια ο πηλαδακης
καλα ρε τι συζητατε ακομα
ο σταυρακης μιλησε για γχ κανα 20 ημερο πριν..τυχαιο?ξυπνατε να δωσουμε ενα σουτι στους βρυκολακες..αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ...
ποιος προεδρος ?
ειναι δυνατο να διωχνεις προπονητη με παραστασεις ευρωπαικες που δεχεται και μειωση..?
για να φερεις ποιον?
μονο αγγελο θελω για να μπουν τα αρδακια στο ψυγειο μια και καλη(τι εχει να πει ο σταυρακης?)
τα αμορφωτα που κονομανε στη πλατη μας και πουλανε και πνευμα..
αρρωστησα ρε τη τρελα μου
ο σταυρακης μιλησε για γχ κανα 20 ημερο πριν..τυχαιο?ξυπνατε να δωσουμε ενα σουτι στους βρυκολακες..αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ...
ποιος προεδρος ?
ειναι δυνατο να διωχνεις προπονητη με παραστασεις ευρωπαικες που δεχεται και μειωση..?
για να φερεις ποιον?
μονο αγγελο θελω για να μπουν τα αρδακια στο ψυγειο μια και καλη(τι εχει να πει ο σταυρακης?)
τα αμορφωτα που κονομανε στη πλατη μας και πουλανε και πνευμα..
αρρωστησα ρε τη τρελα μου
+1926Χ10εισ την 1926Karelias έγραψε:Δεν είναι το θέμα ο Μπόλονι, είναι θέμα συμπεριφοράς της διοίκησης. οχι στο πρόσωπο του Μπόλονι, στον λαό του ΠΑΟΚ.
κ τι θα κανείς ρε βοναπαρτη που η ανοχή τελείωσε?ποιον απειλεις?δώσε κ εσυ κανένα όνομα.μόνο ο μπολονι? άνοιξε ο ασκός επειδή έφυγε ο τιποτας ο μπολονι?επειδή σου ταισε πάπα που ούτε τα αρδ δεν μπορούν?