Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Thanix έγραψε:Μπινελικι θα εχει απο τη πρωτη συναντηση της ομαδας....ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΟΥΔΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
Η πούδρα τελείωσε από τον καιρό του Ζαγοράκη. Τον 3ο χρόνο. Ο Μπόλονι τώρα που τελείωσε άφησε πίσω του το μεγαλύτερο ταλέντο που είχαμε ποτέ στις ακαδημίες μας και εννοώ από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Εδώ θα είμαστε να το συζητάμε....
Παραφράζω τα λόγια του PaOkArAsIrAkLiO:
Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση καλά έκανε με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε πρωταθλητές με τον Μπόλονι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;
Thanix έγραψε:Μπινελικι θα εχει απο τη πρωτη συναντηση της ομαδας....ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΟΥΔΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
Η πούδρα τελείωσε από τον καιρό του Ζαγοράκη. Τον 3ο χρόνο. Ο Μπόλονι τώρα που τελείωσε άφησε πίσω του το μεγαλύτερο ταλέντο που είχαμε ποτέ στις ακαδημίες μας και εννοώ από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Εδώ θα είμαστε να το συζητάμε....
το μεγαλυτερο ταλεντο το αφησε ο ελευθεριαδης οχι ο μπολονι. Ντάξει το καταλάβαμε ότι δεν τον συμπαθάς.Ότι πεις ο Ελευθεριάδης τον έβαλε να παίξει. Φώτης.
ARMY έγραψε:Παραφράζω τα λόγια του PaOkArAsIrAkLiO:
Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση καλά έκανε με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε πρωταθλητές με τον Μπόλονι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;
Μακάρι να κάνω λάθος και μακαρι αυτός που θα ερθει να φέρει τίτλο.
Πάντως ξενέρωσα πραγματικά.
Περιμένω σανορεπορτάζ που θα γράφει οτι ο νέος προπονητής θα κοστίσει συνολικά, μαζί με την αποζημείωση Μπολονι, όσο θα μας έβγαινε το συμβόλαιο του δεύτερου για τη νέα χρονιά.
Επιτυχία δλδ που μας βγήκε ο Δώνης(?) όσο ο Μπόλονι..
Κι έτσι κυλάνε όλα ρόδινα στο θαυμαστό "χωριουδάκι" της Μ.Ασίας με Κλεάνθους..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: angelheart, ARMY, bane1980, barlow4, city_boy, dimitris1964, Karelias, KilledByDeath_4, MANIAKOS, pariz, Parolos, Photis, sernikos, Sladjan Spasić, teod1980, theoPAOK και 24 επισκέπτες
Συγχαρητηρια στη διοικηση που ξεκιναει τη νεα χρονια με πολλα αυτογκολ....Μια διοικηση που η καλυτερ η της μεταγγραφη περσι ηταν ο Λαζαρ που εφερε ο Λαζλο και μετα το χαος,,,που το δεκεμβριο με 0 ποσο μας εφερε εναν ακομα καλο το νιμανι,,,που εβαλε μικρους και τους δουλεψε αλλα δεν τους πεταξε,,,
που βαλανε σκουληκιστικα αρδ να μας πεισουν οτι δεν κανει...δεν επιασε,,μετα οικονομικα θεματα,,,τους ξεμπροστιασε ο Λαζλο,,,και τωρα δεν τον θελουν...πολλα συγχαρητηρια...μεγαλη η ξενερα...
Δώνη??? Δώνη???? Έτσι και έρθει αυτό το γ@@@@@@ στην Τούμπα εγώ δεν ξαναπατάω το πόδι μου...
Πείτε με αντι-ΠΑΟΚτσή πείτε με ότι θέλετε αλλα εγώ αυτό το τσογλ@νι δεν το θέλω στον ναο....
Έτσι όπως τα κάνατε πάρτε όποιον προπονητή θέλετε..Aλλα όχι αυτόν το κερατό μου...Όχι αυτόν..
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση τα έκανε σκατά με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε κυπελλούχοι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;
To κύπελλο είναι θεσμός συγκυριών πρωτίστως και έπειτα ικανότητας.Στο πρωτάθλημα(διάρκεια) φαίνονται οι ομάδες.
Ο Δώνης είναι συνταγή ...αποτυχίας!Θέλω να δώσω μια ευκαιρία στο Βρύζα με τη λογική ας πούμε θέλει ένα προπονητή που να διαχειρήζεται καλύτερα το 90λεπτο.Αν πιστεύει όμως πως αυτός είναι ο Δώνης που θα συζητάει με Κολκες στη συνέντευξη τύπου αν θα παίζει 4-4-2 ή 4-5-1 όπως έκανε στη κούλα τι να 'πω.
Υ.Γ.Υπάρχουν πολλά που μπορεί να ισχύουν π.χ, δυσαρέσκεια παικτών για τη βαριά προπόνηση,θλάσεις κλπ από μανατζερηστικη όμως άποψη είναι φάουλ.Δειώχνεις τον πελάτη/οπαδό που θα σου γεμίσει την Τούμπα και μένεις με τους "φενταγίν" που θα παν βρέξει χιονίσει αλλά και αυτοί θα μουρμουράνε... ή μήπως θα φωνάζουν;