László Bölöni
Re: László Bölöni
Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Βρύζα, θέλει μεγάλη τέχνη για να τα κάνεις τόσο σκατά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Και κάτι οφτοπικ, gika, σε έχω κάνει ignore απ τη ''διαχείριση μέλους'' οπότε τζάμπα θα απαντάς σε τυχόν δικά μου ποστ, όπως έκανε πριν, δεν έχω δει τι είπες. Το προτείνω δε, ανεπιφύλακτα σε όλους, θα ηρεμήσει το κεφάλι σας παιδιά.
Και κάτι οφτοπικ, gika, σε έχω κάνει ignore απ τη ''διαχείριση μέλους'' οπότε τζάμπα θα απαντάς σε τυχόν δικά μου ποστ, όπως έκανε πριν, δεν έχω δει τι είπες. Το προτείνω δε, ανεπιφύλακτα σε όλους, θα ηρεμήσει το κεφάλι σας παιδιά.
- Sladjan Spasić
Το καλοκαίρι του 2007 ήρθε ο Miro.Άρα έμεινε 5 χρόνια στην ομάδα.Στα υπόλοιπα με κάλυψες.Thanix έγραψε:Εχει παιξει και καμια 25αρια φορες σε εμας αριστερο μπακ...αλλα ειναι και 6 χρονια στην ομαδα...εσυ τοτε παιζει να μην το θυμασαι καν...gika έγραψε:Τελευταία φορά που κοίταξα ήταν δεξί μπακ. Α ξέχασα. Πριν 5 χρόνια στον Ηρακλή έπαιζε και αριστερά.Sladjan Spasić έγραψε: O Sznaucner ήταν στον πάγκο.
Μπακαλίστικο μαγαζάκι το έχετε κάνει...
Μόλις έπεσε το IQ μου κάτω από το μηδέν...
Ντροπή και κρίμα. Ένα βήμα μπροστά πέρσυ και 5 πίσω τώρα. Άντε πάλι μαθητευόμενους μάγους.
ΥΓ. Ο Δώνης, έαν έρθει, θα φέρει και τους δανεικούς του γαύρου μαζί του;;;
Μόλις έπεσε το IQ μου κάτω από το μηδέν...
Ντροπή και κρίμα. Ένα βήμα μπροστά πέρσυ και 5 πίσω τώρα. Άντε πάλι μαθητευόμενους μάγους.
ΥΓ. Ο Δώνης, έαν έρθει, θα φέρει και τους δανεικούς του γαύρου μαζί του;;;
Η χαρα του καθε πικραμενου οπαδου θα γινει η φαση...θα αναστηθουν φαντασματα του παρελθοντος,ιεραρχες,τσοΠανηδες....
Μπραβο μας....και ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ
Μπραβο μας....και ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ
= 1926 Δεν θα βάλουμε μυαλό ποτέ!!!!!teod1980 έγραψε:Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Α
Καληνύχτα....
Φιλαράκια και κολλητούς στο δρόμο που χάραξε το κουτάβι....
László Bölöni
Περασε κ απλα δεν ακουμπησε. Το εχασα παικτες το δεκεμβρη δεν ειναι δικαιολογια για να χανεις 2 στοχους μεσα στη τουμπα απτην χαλκηδονα, ουτε 18 βαθμους μεσα στη τουμπα. Στο καλο μπερετα2
πολυ ωραια...ο μονος που εκανε δουλεια και εφυγε..τωρα θα μας ερθει κανενας δωνης και τον δεκεμβριο(και πολυ λεω)θα γκρινιαζουμε ολοι...τελικα υπομονη δεν εχουμε.δηλαδη τι απαιτησεις ειχαν απο τον μπολονι???και το βασικ υπηρχε ελπιδα στις ακαδημιες και τωρα θα χαθει...κριμα.
Είμαι που είμαι στα κάτω μου τον τελευταίο καιρό τώρα με αυτό με γαμήσατε τελείως.
Α ρε Ζήση α ρε Ζήση.
Α ρε Ζήση α ρε Ζήση.
- PaOkArAsIrAkLiO
Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση τα έκανε σκατά με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε κυπελλούχοι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;
Μπινελικι θα εχει απο τη πρωτη συναντηση της ομαδας....ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΟΥΔΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
Μακάρι να κάνω κωλοτούμπες.Το εύχομαι, πραγματικά. Άλλωστε μπάλα είναι και ..σβουρίζει.
Αλλα προοπτική αυτή τη στιγμή... μείον.
ΥΓ: Σιχάματα κοκκλες και λοιπα σκυλια....
Ζηση, ακομα σε σέβομαι..
Αλλα προοπτική αυτή τη στιγμή... μείον.
ΥΓ: Σιχάματα κοκκλες και λοιπα σκυλια....
Ζηση, ακομα σε σέβομαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pariz την Παρ 25 Μάιος 2012, 21:29, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
στο καλό και να μου γράφεις.μέτριος προπονητής.δημαγωγός κ εγωιστής του κέρατα.προστασία μόνο στον εαυτό του.άριστος σκαουτερ κ τιποτα παραπάνω.έχει πετύχει κάποια πράγματα στην καριέρα του αν κ δε στεριώσει πουθενα ποτε.μάλλον πάντα οι άλλοι φταίνε.
η διοίκηση θα αναλάβει το βάρος της επιλογής της.ο μπολονι θα αναλάβει το ρόλο του ιησού για μια φορά ακόμα.
η δημαγωγία είναι ο πιο σύντομος τρόπος επιτυχίας.το χάρισμα του αγυρτη.
η διοίκηση θα αναλάβει το βάρος της επιλογής της.ο μπολονι θα αναλάβει το ρόλο του ιησού για μια φορά ακόμα.
η δημαγωγία είναι ο πιο σύντομος τρόπος επιτυχίας.το χάρισμα του αγυρτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 25 Μάιος 2012, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κυπελούχοι Γιουρόπα θα είμαστε, μη φας έχει γλάρο.PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση τα έκανε σκατά με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε κυπελλούχοι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;
Βαρεθηκαμε να μας διαψευδει θετικα η διοικηση αδερφε και να σηκωνουμε τροπαια...η μονη κωλοτουμπα εχει να κανει με αναπτυξη-εξυγιανση στον ΠΑΟΚ!PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση τα έκανε σκατά με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε κυπελλούχοι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;