László Bölöni

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από Karelias »

Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Βρύζα, θέλει μεγάλη τέχνη για να τα κάνεις τόσο σκατά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Και κάτι οφτοπικ, gika, σε έχω κάνει ignore απ τη ''διαχείριση μέλους'' οπότε τζάμπα θα απαντάς σε τυχόν δικά μου ποστ, όπως έκανε πριν, δεν έχω δει τι είπες. Το προτείνω δε, ανεπιφύλακτα σε όλους, θα ηρεμήσει το κεφάλι σας παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Thanix έγραψε:
gika έγραψε:
Sladjan Spasić έγραψε: O Sznaucner ήταν στον πάγκο.
Τελευταία φορά που κοίταξα ήταν δεξί μπακ. Α ξέχασα. Πριν 5 χρόνια στον Ηρακλή έπαιζε και αριστερά.
Εχει παιξει και καμια 25αρια φορες σε εμας αριστερο μπακ...αλλα ειναι και 6 χρονια στην ομαδα...εσυ τοτε παιζει να μην το θυμασαι καν...
Το καλοκαίρι του 2007 ήρθε ο Miro.Άρα έμεινε 5 χρόνια στην ομάδα.Στα υπόλοιπα με κάλυψες.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μπακαλίστικο μαγαζάκι το έχετε κάνει...
Μόλις έπεσε το IQ μου κάτω από το μηδέν...
Ντροπή και κρίμα. Ένα βήμα μπροστά πέρσυ και 5 πίσω τώρα. Άντε πάλι μαθητευόμενους μάγους.

ΥΓ. Ο Δώνης, έαν έρθει, θα φέρει και τους δανεικούς του γαύρου μαζί του;;;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Η χαρα του καθε πικραμενου οπαδου θα γινει η φαση...θα αναστηθουν φαντασματα του παρελθοντος,ιεραρχες,τσοΠανηδες....

Μπραβο μας....και ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

teod1980 έγραψε:Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Α

Καληνύχτα....
Φιλαράκια και κολλητούς στο δρόμο που χάραξε το κουτάβι....
= 1926 Δεν θα βάλουμε μυαλό ποτέ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Taseos

László Bölöni

Δημοσίευση από Taseos »

Περασε κ απλα δεν ακουμπησε. Το εχασα παικτες το δεκεμβρη δεν ειναι δικαιολογια για να χανεις 2 στοχους μεσα στη τουμπα απτην χαλκηδονα, ουτε 18 βαθμους μεσα στη τουμπα. Στο καλο μπερετα2
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

πολυ ωραια...ο μονος που εκανε δουλεια και εφυγε..τωρα θα μας ερθει κανενας δωνης και τον δεκεμβριο(και πολυ λεω)θα γκρινιαζουμε ολοι...τελικα υπομονη δεν εχουμε.δηλαδη τι απαιτησεις ειχαν απο τον μπολονι???και το βασικ υπηρχε ελπιδα στις ακαδημιες και τωρα θα χαθει...κριμα.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Είμαι που είμαι στα κάτω μου τον τελευταίο καιρό τώρα με αυτό με γαμήσατε τελείως.
Α ρε Ζήση α ρε Ζήση.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση τα έκανε σκατά με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε κυπελλούχοι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Καλοσήλθατε στην νέα εποχή των σαρδέλων !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Μπινελικι θα εχει απο τη πρωτη συναντηση της ομαδας....ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΟΥΔΡΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

Μακάρι να κάνω κωλοτούμπες.Το εύχομαι, πραγματικά. Άλλωστε μπάλα είναι και ..σβουρίζει.
Αλλα προοπτική αυτή τη στιγμή... μείον.

ΥΓ: Σιχάματα κοκκλες και λοιπα σκυλια....
Ζηση, ακομα σε σέβομαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pariz την Παρ 25 Μάιος 2012, 21:29, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

στο καλό και να μου γράφεις.μέτριος προπονητής.δημαγωγός κ εγωιστής του κέρατα.προστασία μόνο στον εαυτό του.άριστος σκαουτερ κ τιποτα παραπάνω.έχει πετύχει κάποια πράγματα στην καριέρα του αν κ δε στεριώσει πουθενα ποτε.μάλλον πάντα οι άλλοι φταίνε.
η διοίκηση θα αναλάβει το βάρος της επιλογής της.ο μπολονι θα αναλάβει το ρόλο του ιησού για μια φορά ακόμα.
η δημαγωγία είναι ο πιο σύντομος τρόπος επιτυχίας.το χάρισμα του αγυρτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 25 Μάιος 2012, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση τα έκανε σκατά με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε κυπελλούχοι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;
Κυπελούχοι Γιουρόπα θα είμαστε, μη φας έχει γλάρο.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μου αρέσει που αποφασίσατε όλοι ότι η διοίκηση τα έκανε σκατά με την απομάκρυνση του Μπόλονι. Αν σε ένα χρόνο από τώρα είμαστε κυπελλούχοι άραγε θα λέτε τα ίδια ή θα κάνετε κωλοτούμπες;;
Βαρεθηκαμε να μας διαψευδει θετικα η διοικηση αδερφε και να σηκωνουμε τροπαια...η μονη κωλοτουμπα εχει να κανει με αναπτυξη-εξυγιανση στον ΠΑΟΚ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”