Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από city_boy »

gika έγραψε:
Ξέρω δύο άτομα που πήγαιναν για καθαρό 20άρι -στοχεύουν και οι δύο ιατρικοί θεσ/νίκης- και γράψανε max 18 βιολογία. Ίσως και πιο κάτω. Κι ο κολλητός μου που έγραφε βιολογία, σκατά τα πήγε. Γενικά, αν είσαι πάνω από 15 είσαι πολύ καλά. Άσε που όπως ήσουν άτυχη σε αυτό, μπορεί να είσαι κολόφαρδη σε κάποιο άλλο -πχ αρχαία- και να γράψεις από εκεί που δεν το περιμένεις. ;) Μία ήττα στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ δεν σημαίνει ότι έχασες και τη θέση του Τσου Λου... :opaokara:
καλα εσυ πανε πρωτα μαθε ορθογραφια και τα λεμε μετα...

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

εγώ τεχνολογική είμαι.. Να σε πω κανα δυο εξισώσεις να πατσίσουμε;;; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Χαλαρά αύριο..Ξέρω οτι δεν θα γράψω οπότε τι να αγχωθώ...(Βέβαια μέχρι τώρα δεν αγχώθηκα..Μόνο βαρέθηκα να γράφω...Με @#$!!$@ Έκθεση και Βιολογία :lol: )

Πάω να γράψω οτι μπορέσω :roll:
Ένα 10αρακι πιστεύω να το πιάσω :lol:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

gika έγραψε:εγώ τεχνολογική είμαι.. Να σε πω κανα δυο εξισώσεις να πατσίσουμε;;; :opaokara:
δεν ειμαι εγω του πνευματος αλλα του οινοπνευματος με λιγα λογια
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ετοιμοι για αυριο παιδια?
[youtube]6VXc6MsNBRo[/youtube] :)
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τρελαμένε, μόλις δικαιολόγησες το nick σου! Δεν περίμενα να δω Sakis στο Paokmania!!!
city_boy έγραψε:δεν ειμαι εγω του πνευματος αλλα του οινοπνευματος με λιγα λογια
Εγώ είμαι και τα δύο, αποτελώ εξαίρεση! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έκανα μια μ@λακία. Πριν το Πάσχα, η Φυσική ήταν το πιο δυνατό μου μάθημα. Για αυτό από το Πάσχα και μετά έδωσα πιο πολύ βάρος στα άλλα τα μαθήματα. Την πάτησα άσχημα από αυτό. Ελπίζω αύριο να μπορέσω να γράψω για το επίπεδο που ήμουν πριν το Πάσχα. Έλιωσα σήμερα, πάνω από 2 τόμους 600 σελίδων, αλλά φυσικά δεν μπόρεσα να τα διαβάσω και όλα. Διάβασα αρκετά απ' όλα τα κεφάλαια όμως. Αυτό που "χάνεις" σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι "λεπτομέρειες". Ελπίζω να μην στοιχήσουν.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ που έδωσα 2 φορές πανελλήνιες το μόνο που έχω να σας πω είναι να είστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι..Εγώ την πρώτη φορά την πάτησα απ το άγχος μου ενώ την δεύτερη χαλαρός πολύ καλύτερα..

Συμφωνώ με τον αδερφό πιο πριν για το ψυχολογικό που μου άφησαν αλλά αυτά τα λέμε μετά το τέλος..Επίσης μετά το τέλος των πανελληνίων θα σας ενημερώσω και για το τεράστιο μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό πανεπιστήμιο.Πιστέψτε με αν το ξέρατε δεν θα σκιζόσασταν τόσο για να μπείτε μέσα.Αλλά και πάλι όνειρα είναι και πρέπει να τα κυνηγάμε.

Οσο για την φυσική,την μισώ θανάσιμα (πρώτη φορά 6,8 αλλά την δεύτερη 14,8).Σας εύχομαι αν πέσει θέμα με κάτι στερεά που είχε να βάλετε σωστά την τριβή γιατί εγώ δεν την είχα πετύχει ποτέ. :mrgreen:

ΠΑΟΚ είστε θα σκίσετε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Πιο άγχος? Αφού έτσι κ αλλιώς δεν θα γράψω :lol: :lol: :lol: :lol:

Είπαμε 10 να πάρω θα πετάω απο την χαρά μου....Μακάρα να λύσω (εδω γελάμε) και τα 4 θέματα, τα οποία θα πρέπει οποσδήποτε να είναι τα τελευταία στην ζωή μου..Μακρια και αγαπημένοι που λέμε... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

καλα δεν κοιμηθηκα καθολου για να τα κανω ολα επαναληψη για την λογοτεχνια....ουτε μιση ωρα..σερι το πηγα απο χτες μεχρι σημερα..διαβασα λιγο το πρωι κανα τριωρο και μετα απο τις 6 σερι μεχρι τις 6 το πρωι..εστω ενα 13-14 περιμενω..κατι ειναι και αυτο..
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ΟΤΙ να ναι τα θεματα. απ ολη την υλη πηγαν και μου βαλαν αυτα.
βαρια βαρια 14 :evil: :evil:
και σημερα και στα γενικης εχασα μοναδες απο πραγματα που τα ηξερα. :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

gika έγραψε:... Έλιωσα σήμερα, πάνω από 2 τόμους 600 σελίδων, αλλά φυσικά δεν μπόρεσα να τα διαβάσω και όλα. Διάβασα αρκετά απ' όλα τα κεφάλαια όμως...
Sorry ρε Γκικα αλλά πότε πρόλαβες να διαβάσεις 600 σελίδες σε μια μέρα, αφού όλη την ώρα ήσουν μέσα στο Παοκμάνια και σχολίαζες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

Καλα εισαι....Μολις εμπεδωσα οτι εγραψα 3.....Μμμμ....Απογοητευση....
Τεσπα,αφου η χωρα μου με θεωρει ανικανο να γνωρισω και να ζησω το ονειρο μου,θα το ζησω στη Σκωτια...Εδιμβουργο ή Αμπερντιν σας ερχομαι...
Υ.Γ:Αν και νωρις σιγουρα δεν θα ξαναδωσω οχι γιατι δεν θα τα καταφερω οσο γιατι δεν θελω να ξαναπερασω αυτο που εζησα σημερα...Σιγουρα δεν αξιζα το 18 αλλα σιγουρα δεν αξιζα και το 3...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

φετος τα θεματα ειναι τα πιο δυσκολα.και πολυ πιο δυσκολα απο οτι περσυ.φυσικη σας χαντακωσαν.την δευτερα ερχεται και η σειρα μας με τα αρχαια...και παει τζαμπα ολη αυτη η προσπαθεια και απογοητευομαστε..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έγραψα γύρω στο 17 φυσική. Για να πέσω σίγουρα μέσα θα πω από 16.5 έως 17.5 ....

Δυσκολούτσικα θέματα και πάλι.

Από το 1ι ΘΕΜΑ έχασα ένα Σ ή Λ =1/100. Αλλά ένα πολλαπλής το έβαλα στην τύχη. Ευτυχώς μου έκατσε. Μέχρι και τα πολλαπλής δύσκολα ήταν.
Το 2ο ΘΕΜΑ πολύ ζόρικο καιτά τα 2/3. Έχασα από μ@λακία το Β1 = 8 Μόρια αλλά ίσως μου δώσουν κάτι από την διαδικασία που εκάνα.
Το 3ο ΘΕΜΑ από τη μέση και μετά ζόριζε αρκετά αλλά απ' ότι είδα πρέπει να έκανα το 25/25.
ΤΟ 4ο ΘΕΜΑ ήτανε -κατά τη γνώμη μου- μη αναμενόμενο και πολύ δύκσολο. Έχασα μόνο το τελευταίο ερώτημα το οποίο όμως μέχρι τη μέση το είχα σωστό. Άρα περίπου έχασα 5 μόρια από εδώ.

Το λίγο πάνω ή λίγο κάτω εξαρτάται από το πόσο σωστή θα θεωρηθεί η τεκμηρίωση του ερωτήματος Β3 και από το κατά πόσο θα πάρω κάποιες μονάδες απο ερωτήματα που απάντησα λάθος..

Για τη δυσκολία των θεμάτων νομίζω είμαι καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Παρ 25 Μάιος 2012, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”