Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εδω σε λίγο θα λέμε και τι γραμματοσημο πρέπει να βάλουμε στον φάκελο και γιατι .....έχουμε ξεφύγει λίγο :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
toumpiotis35

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

αν και η μεγαλη σου κ@υλα ειναι τα οικονομικα και τα διοικητικα θεματα του ΠΑΟΚ εδω εισαι οφ σαιντ, καμια ΕΕΑ δεν μπορει να επεμβει για χρηματα που εχουν εισελθει στα ταμεια μιας ομαδας υπο την μορφη δανειου ή χορηγιας[/quote]

Ελπιζω και ευχομαι να ειμαι οφ σαιντ γιατι ανοιγει ο ασκος του αιολου σε διαφορετικη περιπτωση.
Θα περιμενω κατι απο την πλευρα της ΕΕΑ για να μην κανουμε συζητηση με δεδομενο το δημοσιευμα του Θωμαιδη.
Αν υπαρξει θα σου αναλυσω τι λεω.
toumpiotis35

Προς το παρον ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ειναι η μεγαλη απογοητευση.
Δεν εκανε δηλωση οταν ο Θωμαιδης εγραφε οτι ο ΠΑΟΚ δεν παιρνει αδεια.
Τωρα που εκανε δηλωση ειπε οτι η ΕΕΑ δεν εχει τετοια δικαιοδοσια απο οσα ξερει.
Γι αυτο πληρωνεται?Για τετοιες απαντησεις
Επρεπε να ειναι συγκεκριμενος
Πολυ συγκεκριμενος
Ζηση Βρυζα το team σου χωλαινει
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

DC έγραψε:Δεν γνωρίζω τα τυπικά αλλά μήπως είναι διαφορετικές οι διαδικασίες για χρήματα που προορίζονται για αγορά μετοχών και άλλες για δανειοδότηση;
H EEA αποτελεί ένα είδος τοποτηρητή/θαλαμοφύλακα του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ συναφιού, μέσα στο χώρο του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ συναφιού. Από αλλού προέρχονται και από αλλού (ενδεχομένως) δέχονται πιέσεις.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ η δουλειά της (μεταξύ άλλων) είναι να προσέχει να μην γίνεται ξέπλυμα χρήματος στο ποδόσφαιρο. Ο νόμος αυτό που γράφει είναι οτι ελέγχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ποσά που μπαίνουν σε ΠΑΕ/ΚΑΕ και αντιστοιχούν σε ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου πάνω από 2%. Στον ΑΡΧΙΚΟ ΝΟΜΟ (άρθρο 69Α), έγραφε 10%, αλλά τον Φλεβάρη του 2012 αυτό πήγε στο 2% (Άρθρο 18, παράγραφος 1).

Αυτό όμως που δεν είπε/λέει κανένας (και πέρσι με τον Τσακ Νόρρις - Φλωρίδη κάποιοι "το ξεχνούσαν") είναι οτι ο ίδιος νόμος δεν λέει ΠΟΥΘΕΝΑ, οτι κάτω από το ποσοστό αυτό δεν ελέγχει. Συνεπώς ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ακόμη και 1 ευρώ να βάλλεις σε ελέγχουν και και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Πάμε σε αυτό που δήλωσε ο κ. Κυριάκος. οτι δλδ η ΕΕΑ "δεν έχει αρμοδιότητα". Αντί για πολλά πολλά, copy/paste από τον αθλητικό νόμο. (Άρθρο 77Α εδάφιο 5)
"...Κατά την άσκηση των καθηκόντων της η Επιτροπή, πέραν των όσων προβλέπονται ρητά στον παρόντα νόμο, δικαιούται να ζητεί και να λαμβάνει οποιοδήποτε κατά την κρίση της άλλο στοιχείο, πληροφορία ή διευκρίνιση.
Δικαιούται επίσης, σε περιπτώσεις μεταβίβασης μετοχών, συμμετοχής σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, παροχής δανείων και εν γένει χρηματικών καταβολών οποιουδήποτε είδους διερευνά την προέλευση και τον τρόπο απόκτησης των καταβληθέντων ποσών, σε περίπτωση δε που δεν δικαιολογείται επαρκώς η προέλευσή τους, να μην χορηγεί ή να ανακαλεί τις προβλεπόμενες στον παρόντα νόμο άδειες, εγκρίσεις και πιστοποιητικά ή να επιβάλλει ως κύρωση την απαγόρευση άσκησης όλων των δικαιωμάτων μετόχων, καθώς και των διευθυντικών ή διοικητικών εξουσιών οργάνων Α.Α.Ε., ανεξάρτητα από την επίλευση άλλων συνεπειών σύμφωνα με το νόμο..."

Υπάρχει φυσικά το ενδεχόμενο το "δεν έχει αρμοδιότητα" να κολλάει στο οτι ο Σαββίδης είναι Ρώσσος υπήκοος, συνεπώς η νομιμότητα των χρημάτων του πρέπει να "πιστοποιηθεί" (τουλάχιστον αρχικά) από κάποιον Ρωσσικό φορέα και όχι την ΕΕΑ. Ούτε και αυτό ισχύει μιας και στο άρθρο 20 της τροποποίησης του Φλεβάρη (το άρθρο που επέτρεπε να μπούνε οι Άραβες στον ΠΑΟ) επικρατεί ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλλαλούμ
"...Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορηγεί την ανωτέρω άδεια εφόσον κρίνει ότι ο υποψήφιος μέτοχος
πληροί τους όρους για την έγκυρη απόκτηση μετοχών Α.Α.Ε., παρέχει πλήρη εχέγγυα αξιοπιστίας και αποδεικνύει τη νομιμότητα προέλευσης των κεφαλαίων που προορίζει να χρησιμοποιήσει για την απόκτηση των μετοχών..."
Δεν γράφει δλδ ΤΙΠΟΤΑ συγκεκριμένο. Η ΕΕΑ, ΕΦΟΣΟΝ κρίνει. Τα υπόλοιπα είναι ευχολόγια και έκθεση ιδεών.

Προσωπική εκτίμηση : Ο κ. Κυριάκος απλά δεν γνωρίζει ή (το πιθανότερο) κάνει ότι δεν γνωρίζει. Υπάρχει λογική εξήγηση πάντως για το γιατί μίλησε ο Κυριάκος και όχι κάποιος άλλος, αλλά δεν είναι του παρόντος.

ΥΓ : να παρακαλέσω απλά, να ΜΗΝ αναφερθούμε σε off shore από Κύπρο κτλ. Το γνωρίζω το θέμα, και συμφωνώ.
ΥΓ2 : desperado, συμφωνώ οτι για κάτω από 100.000 είναι μικρότερο το ποσοστό. Δεν το είπα επίτηδες, διότι περισσότερο μπερδεύει το "πάνω από τόσο, κάτω από τόσο". Σκοπός εδώ ήταν απλά να δείξω τον βασικό τρόπο υπολογισμού για όποιον ενδιαφέρεται.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

toumpiotis35 έγραψε:Προς το παρον ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ειναι η μεγαλη απογοητευση.
Δεν εκανε δηλωση οταν ο Θωμαιδης εγραφε οτι ο ΠΑΟΚ δεν παιρνει αδεια.
Τωρα που εκανε δηλωση ειπε οτι η ΕΕΑ δεν εχει τετοια δικαιοδοσια απο οσα ξερει.
Γι αυτο πληρωνεται?Για τετοιες απαντησεις
Επρεπε να ειναι συγκεκριμενος
Πολυ συγκεκριμενος
Ζηση Βρυζα το team σου χωλαινει
Ο Κυρ Κυρ είναι απλά ανύπαρκτος και πρώην μέλος της διοίκησης Γούμενου-Παγώνη. Από τότε είναι στα κοινά της ΠΑΕ και πληρώνεται παχυλούς μισθούς. Επιπλέον είναι από τα άτομα που μπήκαν να κάνουν το paokwebtv και βλέπετε τα αποτελέσματα. Τίποτα άλλο δε θα πω.
:pano:
toumpiotis35

Angelheart κατεληξες γιατι ονομαζει αναρμοδια την ΕΕΑ ο Κυριακος στην ιδια δηλωση που λεει οτι την εχει ενημερωσει?
Εγω εχω αποψη αλλα θελω να ακουσω και αλλη
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Τουμπιώτη άστο να πάει στο διάλο το θέμα. Και κουραστικό είναι αλλά και κυρίως, για τους περισσότερους (πάνω από 90%) που διαβαζουν, δεν υπάρχει επαρκής ενημέρωση επί του θέματος της ΕΕΑ, όπου εμπλέκονται πολλά που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο νόμος λέει συγκεκριμένα πράγματα. Καλός νόμος ; κακός νόμος ; ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Άρα με αυτόν θα γίνει οτι γίνει. Τα έκανα copy/paste για να τα δούνε όσοι ενδιαφέρονται. Τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

ΥΓ : για μένα ο νόμος αυτός είναι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ. Δείχνει τι ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ είχαν κάποιοι που κυβέρνησαν δεκαετίες. Είδαμε φυσικά και τα αποτελέσματα αυτής της νοοτροπίας.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εμένα πάντως με ενδιαφέρει το θέμα που συζητάτε και αν και δε μπορώ να συμμετέχω, το παρακολουθώ ανελλιπώς.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Δηλαδή ο Σαγόνιας κατά πάσα πιθανότητα έχει δίκιο και ο Κ.Κ. Κλά(ί)ν είναι τζιτιπί.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

giapas έγραψε:Εμένα πάντως με ενδιαφέρει το θέμα που συζητάτε και αν και δε μπορώ να συμμετέχω, το παρακολουθώ ανελλιπώς.
+1
toumpiotis35

Δυστυχως πλεον το θεμα ειναι υπαρκτο αφου επιβεβαιωθηκε απο την ΕΕΑ
1.η ΕΕΑ λεει πως επρεπε η ΠΑΕ να παρει πρωτα εγκριση και μετα δανειο
Ο Κυριακος λεει οτι ενημερωσαν.Αρα θα μας δειξει και την εγκριση

2.η ΕΕΑ λεει πως μπορει να ανακληθει η αδεια αν η διαδρομη του χρηματος ειναι ξερω γω ξερω γω ενταξει
Ο Κυριακος θα τους τριψει στη μουρη την νομοθεσια που βρηκαν με το νομικο τμημα που δειχνει οτι δεν εχουν τετοιο δικαιωμα

3.Αν δεν προηγηθεί αυτή η διαδικασία το δάνειο είναι άκυρο».
Δηλαδη αν δεν γινει αυτη η διαδικασια το δανειο δεν μπορει να μπει στον φακελο.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ θα καλεσει τον ΚΟΛΚΑ ως μαρτυρα να επαναλαβει το θρυλικο ¨ Ο ΠΑΟΚ πηρε αδειοδοτηση και αυτο δεν αλλαζει βρεξει χιονισει,ο κοσμος να γυρισει αναποδα"Ετσι για να πουλησουμε και μαγκια.

Η ΕΠΟ λοιπον εχοντας κοντρα με την ΕΕΑ εκανε του κεφαλιου της.Ο ΠΑΟΚ σηκωσε τους τονους απο χτες με μπροσταρη τον Κυριακο υποστηριζοντας πραγματα που πρεπει να αποδειξει πλεον.Εγω λεω οτι εκανε λαθος.Δεν ειχε καμια δουλεια να κανει αυτες τις δηλωσεις ο Κυριακος αφου δεν ηταν τεκμηριωμενος.Τωρα εχει βαλει τον ΠΑΟΚ πιονι αναμεσα στην κοντρα στην ΕΕΑ και στην ΕΠΟ.Εχουν συγκρουση αρμοδιοτητων αλλα συνηθως κερδιζει η ΕΕΑ και ο Μπιτσαξης.

Αντι λοιπον να τους αφησει να μαλωνουν και να πει παιδια εδω ειμαι ελατε να με ελεγξετε ειμαι καθαρος εκανε τον καμποσο ο Κυριακος και κατ επεκταση ο Βρυζας.Και ποιος μου λεει εμενα ρε μαγκες οτι τωρα δεν θα αγριεψει το πραγμα και δεν θα πατησει η ΕΕΑ στις ημερομηνιες?

Η ΕΕΑ ειναι οντως ελαστικη.Οι ανακοινωσεις της ΠΑΕ μικρυναν ηδη την ελαστικοτητα της.

Μαγκια πουλας με τις τεκμηριωμενες θεσεις σου και οχι με κραυγες.Αν εισαι τυπος που φωναζει αντε στην 4 να βγαλεις τα λαρυγγια σου αλλα οχι και να σε πληρωνω για ντεμεκ τεχνοκρατη και να πινεις και να τρως απο την ΠΑΕ.

Αν στην ΕΕΑ καθονται πινοντας φραπε και ριχνουν βελακια στον τοιχο που εχουν κολλησει εναν δικεφαλο διαβαζοντας τις αλλεπαληλες δηλωσεις ΚΥΡΙΑΚΟΥ τις τελευταιες δυο μερες σε συνδυασμο με ψευτομαγκιες τυπου Κολκα σιγουρα δεν φταιω εγω που προειδοποιησα απο χτες.

ΥΓ.Κυριακο τον αλλο τον Κυριακο τον Θωμαιδη περιμενω να τον συρεις στα δικαστηρια αυτον και τα αφεντικα του αλλιως εγω λεω οτι εσυ δεν πρεπει να ξαναπληρωθεις και απο τον δικο μου οβολο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και γιατι η διαδρομή του χρήματος να μην ειναι νόμιμη ; Μιλάμε για επιχειρηματια που εχει χρήμα νόμιμο στην ρωσία και μάλιστα πΟλλα εκατομμύρια δεν ειναι φλωριδης ....
Είπαν ότι θα ελέγξουν ας ελέγξουν ούτε Καμπάνης ούτε φλωριδης ειναι ο σαββιδης
.......

toumpiotis35

Εσυ το ειπες
Εσυ δεν εισαι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η τελευταια θεση της ΠΑΕ ειναι "δεν εχετε δικαιωμα να με ελεγξετε"

Εγω δεν εξεφρασα αποψη για την νομιμοτητα του δανειου.
Εξηγησα την δηλωση της γκομενας της ΕΕΑ που επιβεβαιωσε αυτο που ελεγα χτες
Νομοτυπα το δανειο μπορει να υπολογιστει στον φακελο μονο οταν εχει εγκριση απο την ΕΕΑ.
Οι δηλωσεις της ΠΑΕ δινουν πατημα σε οποιν θελει να βλαψει τον ΠΑΟΚ καθως αν το δανειο δεν θεωρηθει εγκυρο για τον φακελο αδειοδοτησης παπαλα η αδειοδοτηση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Υπάρχει πρόβλημα με το δήμοσιο συμφέρον ; Όχι .....άρα ναχαμε να λέγαμε ....
Αυτο είπε η τύπισα απο ΕΕΑ ....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Πέμ 24 Μάιος 2012, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

toumpiotis35 έγραψε:Δυστυχως πλεον το θεμα ειναι υπαρκτο αφου επιβεβαιωθηκε απο την ΕΕΑ
1.η ΕΕΑ λεει πως επρεπε η ΠΑΕ να παρει πρωτα εγκριση και μετα δανειο
Ο Κυριακος λεει οτι ενημερωσαν.Αρα θα μας δειξει και την εγκριση

2.η ΕΕΑ λεει πως μπορει να ανακληθει η αδεια αν η διαδρομη του χρηματος ειναι ξερω γω ξερω γω ενταξει
Ο Κυριακος θα τους τριψει στη μουρη την νομοθεσια που βρηκαν με το νομικο τμημα που δειχνει οτι δεν εχουν τετοιο δικαιωμα

3.Αν δεν προηγηθεί αυτή η διαδικασία το δάνειο είναι άκυρο».
Δηλαδη αν δεν γινει αυτη η διαδικασια το δανειο δεν μπορει να μπει στον φακελο.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ θα καλεσει τον ΚΟΛΚΑ ως μαρτυρα να επαναλαβει το θρυλικο ¨ Ο ΠΑΟΚ πηρε αδειοδοτηση και αυτο δεν αλλαζει βρεξει χιονισει,ο κοσμος να γυρισει αναποδα"Ετσι για να πουλησουμε και μαγκια.

Η ΕΠΟ λοιπον εχοντας κοντρα με την ΕΕΑ εκανε του κεφαλιου της.Ο ΠΑΟΚ σηκωσε τους τονους απο χτες με μπροσταρη τον Κυριακο υποστηριζοντας πραγματα που πρεπει να αποδειξει πλεον.Εγω λεω οτι εκανε λαθος.Δεν ειχε καμια δουλεια να κανει αυτες τις δηλωσεις ο Κυριακος αφου δεν ηταν τεκμηριωμενος.Τωρα εχει βαλει τον ΠΑΟΚ πιονι αναμεσα στην κοντρα στην ΕΕΑ και στην ΕΠΟ.Εχουν συγκρουση αρμοδιοτητων αλλα συνηθως κερδιζει η ΕΕΑ και ο Μπιτσαξης.

Αντι λοιπον να τους αφησει να μαλωνουν και να πει παιδια εδω ειμαι ελατε να με ελεγξετε ειμαι καθαρος εκανε τον καμποσο ο Κυριακος και κατ επεκταση ο Βρυζας.Και ποιος μου λεει εμενα ρε μαγκες οτι τωρα δεν θα αγριεψει το πραγμα και δεν θα πατησει η ΕΕΑ στις ημερομηνιες?

Η ΕΕΑ ειναι οντως ελαστικη.Οι ανακοινωσεις της ΠΑΕ μικρυναν ηδη την ελαστικοτητα της.

Μαγκια πουλας με τις τεκμηριωμενες θεσεις σου και οχι με κραυγες.Αν εισαι τυπος που φωναζει αντε στην 4 να βγαλεις τα λαρυγγια σου αλλα οχι και να σε πληρωνω για ντεμεκ τεχνοκρατη και να πινεις και να τρως απο την ΠΑΕ.

Αν στην ΕΕΑ καθονται πινοντας φραπε και ριχνουν βελακια στον τοιχο που εχουν κολλησει εναν δικεφαλο διαβαζοντας τις αλλεπαληλες δηλωσεις ΚΥΡΙΑΚΟΥ τις τελευταιες δυο μερες σε συνδυασμο με ψευτομαγκιες τυπου Κολκα σιγουρα δεν φταιω εγω που προειδοποιησα απο χτες.

ΥΓ.Κυριακο τον αλλο τον Κυριακο τον Θωμαιδη περιμενω να τον συρεις στα δικαστηρια αυτον και τα αφεντικα του αλλιως εγω λεω οτι εσυ δεν πρεπει να ξαναπληρωθεις και απο τον δικο μου οβολο.
ρε τουμπιοτη σιγουρα τα βραδια σε πιανει ο υπνος ....χαλαραααααααααα;;;
ολος σου ο λογος διχνει οτι εσυ θεωρεις δεδομενο οτι κατι εγεινε παρανομα με το δανειο

ξερεις κατι ή αυτα που λες ειναι του κολου ακουσματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”