Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από elpaoki »

theoPAOK έγραψε:Βιολογία διάβαζα απο τισ 3 μεχρι τις 2 το βράδυ..και ξύπνησα στις 4 για να ξαναδιαβάσω μέχρι τις 7:30..
Όταν είδα τα θέματα είπα ένα "ωχ", αλλα είπα τόσο διάβασμα έχω ρίξει 1 χρόνο..οτι και να πέσει το έχω διαβάσει..Και τσουπ έβγαινε ένα ενα τα ερωτήματα..
Στο 1 διάγραμμα πήγα να την πατήσω, αλλα τελευταία στιγμή μου ήρθε η φλασιά και το άλλαξα (ευτυχώς :D )..
Το 2ο διάγραμμα δεν το θεωρώ δύσκολο..απλά δεν είχαμε δεί κάτι παρόμοιο μέχρι τώρα (τουλάχιστον εμείς..)..Παρ'όλα αυτά έβγαινε αρκετά εύκολα..

Αυτό που έχασα είναι στο Δ2 νομίζω..μετά το ερώτημα με τον Δαρβίνο..Το είπα κάπως περιληπτικά.. :(
Παρ'όλα αυτά πιστεύω ένα 18 το έχω πιάσει..
καλα η θεωρια εβγαινε ανετα(τν πατησα μονο στα φαγοκυτταρα που στην αρχη το εβαλα το σωστο και το ειπα στους αλλους αλλα στο τελος το αλλαξα).το διαγραμμα με τους αποικοδομητες εμενα μου φανηκε πολυ ευκολο γιατι συνδυαζοταν εντελως με τον ευτροφισμο.στο αλλο δυστυχως την πατησα.ειχα μεινει 1 ωρα σε αυτο και σκεφτομουν.ειχα μπερδευτει λογω των ωρων που εγραφε και κατεληξε στο λαθος.επειδη στη δευτερη καμπυλη στις ωρες απο 8-16 ηταν αυξημενη η ποσοτητα σκεφτηκα οτι ειναι τα οξειδια του αζωτου επειδη παραγονται απο μηχανες εσωτερικης καυσης που ειναι τα εργοστασια και τα αυτοκινητα τα οποια βρισκονται στο κεντρο της αθηνας και η αντιδραση γινεται με την δραση ηλιακης ακτινοβολιας που ηλιος υπαρχει κατα αυτες τις ωρες(8-16)...αλλα εγραψα ολη την θεωρια για το φωτοχημικο οποτε ελπιζω να μην μου κοψουν και τις 10 μοναδες..
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

gika έγραψε:
elpaoki έγραψε:
Gelas έγραψε:Οι άλλοι όμως που δεν τα είχαν μάθει τόσο τέλεια όσο εσύ πόσο να βγάλανε? κανα 12 άρα είσαι πιο καλά από τους άλλους
σωστο αυτο απλως η βιολογια θα ηταν το ''μαξιλαρακι'' και τα ειχα βαλει σωστα το ενα επιλογης και το διαγραμμα και μετα τα διορθωσα...απλα τωρα ετσι θα εχω αγχος μεχρι τα αποτελεσματα και κυριως της βασης...
Μη μασάς ρε..!! :mrgreen:

Ξέρω δύο άτομα που πήγαιναν για καθαρό 20άρι -στοχεύουν και οι δύο ιατρικοί θεσ/νίκης- και γράψανε max 18 βιολογία. Ίσως και πιο κάτω. Κι ο κολλητός μου που έγραφε βιολογία, σκατά τα πήγε. Γενικά, αν είσαι πάνω από 15 είσαι πολύ καλά. Άσε που όπως ήσουν άτυχη σε αυτό, μπορεί να είσαι κολόφαρδη σε κάποιο άλλο -πχ αρχαία- και να γράψεις από εκεί που δεν το περιμένεις. ;) Μία ήττα στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ δεν σημαίνει ότι έχασες και τη θέση του Τσου Λου... :opaokara:
χαχα μακαρι. αν και αρχαια δεν βλεπω..μονο απο το γνωστο...μακαρι να πεσει λογοτεχνια εστω κανενα ποιημα εκτος βεβαια απο το κρητικο που επεσε περσυ.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άμα πέσει ο Κρητικός, θα κάνω καριέρα σε γυράδικο...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

RoMaN έγραψε:Άμα πέσει ο Κρητικός, θα κάνω καριέρα σε γυράδικο...
χαχαχα...καλα ετσι και πεσει θα ειμαστε οι πιο γκαντεμικη χρονια..ουτε παπαδιαμαντης ελπιζω...
Μπαρκαρούτσος

Ήθελα να πέσει το Αμάρτημα Της Μητρός Μου, αλλά έπεσε στον γαμωΟ.Ε.Φ.Ε.!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

gika έγραψε:Πως γίνεται ρε σεις όλα τα μέλη του paokmania να γράφουμε γαμάτα;; :opaokara:
για τα μαθηματικα πανε ριξε μια ματια στα τοπικ του μπολονι, τα διοικητικα-οικονομικα, του γκαρσια. μαστερ κοντευουμε να βγαλουμε. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

τρελαμένε εσύ που είσαι στοιχηματζής έβαλες στοίχημα με κανέναν για το ποια απόδειξη θα πέσει ?

εγώ έβαλα και το έπιασα :Ρ
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

RoMaN έγραψε:Ήθελα να πέσει το Αμάρτημα Της Μητρός Μου, αλλά έπεσε στον γαμωΟ.Ε.Φ.Ε.!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
καλα μην το εχει και σιγουρο οτι ειναι καμενο θεμα...αλλα εχω ακουσει οτι θα βαλουν ποιημα επειδη δεν εχουν χαρτη πολυ..χαχαχ :lol: :lol: :lol: μακαρι να γινοταν αυτο..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Παιδιά το site www.study4exams.gr το έχετε υπ' όψιν; Είναι site του υπουργείου που ανεβάζουν προτεινόμενα θέματα κάθε τόσο. Ανέβαζαν κάθε μήνα και ένα "διαγώνισμα" πάνω σε ένα τμήμα της ύλης, και στο τέλος -πριν λίγο καιρό- ανέβασαν και ένα διαγώνισμα εφ' όλης της ύλης, για το κάθε μάθημα.

Μαθηματικά γενικής η απόδειξη που "έπεσε" στο διαγώνισμα προσομοίωσης που πρότεινε το υπουργείο μέσω του site αυτού, έπεσε και στις πανελλαδικές!! Και εγώ το θεωρούσα καμμένο θέμα επειδή το βάλανε εκεί. Κοιτάξτε το λίγο αν έχετε χρόνο. Κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον.

Μόλις έλυσα της φυσικής από εκεί. Και το τέταρτο θέμα είχε ορισμένα πολύ καλά σημεία.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Gelas έγραψε:τρελαμένε εσύ που είσαι στοιχηματζής έβαλες στοίχημα με κανέναν για το ποια απόδειξη θα πέσει ?

εγώ έβαλα και το έπιασα :Ρ
μπα, δεν το σκεφτηκα. μου δωσες καλη ιδεα ομως για τα επομενα. :P
παντως ειμαι περιεργος να δω τι θεματα θα πεσουν φυσικη και κατευθυνσης. μαλλον για γερα στομαχια.
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

gika έγραψε:Παιδιά το site http://www.study4exams.gr το έχετε υπ' όψιν; Είναι site του υπουργείου που ανεβάζουν προτεινόμενα θέματα κάθε τόσο. Ανέβαζαν κάθε μήνα και ένα "διαγώνισμα" πάνω σε ένα τμήμα της ύλης, και στο τέλος -πριν λίγο καιρό- ανέβασαν και ένα διαγώνισμα εφ' όλης της ύλης, για το κάθε μάθημα.

Μαθηματικά γενικής η απόδειξη που "έπεσε" στο διαγώνισμα προσομοίωσης που πρότεινε το υπουργείο μέσω του site αυτού, έπεσε και στις πανελλαδικές!! Και εγώ το θεωρούσα καμμένο θέμα επειδή το βάλανε εκεί. Κοιτάξτε το λίγο αν έχετε χρόνο. Κάποια πράγματα έχουν ενδιαφέρον.

Μόλις έλυσα της φυσικής από εκεί. Και το τέταρτο θέμα είχε ορισμένα πολύ καλά σημεία.
Εγώ που δεν πήγα και φροντιστήριο ό,τι επανάληψη έκανα από εκεί ήταν... είναι αρκετά καλό και ίσως να βάζουν στις εξετάσεις αυτά που βάζουν κι εκεί κάπως διαφοροποιημένα προφανώς για να φαίνεται ακόμα καλύτερο και ίσως αντικαταστάτης του φροντιστηρίου...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

gika έγραψε:Παιδιά το site http://www.study4exams.gr το έχετε υπ' όψιν; Είναι site του υπουργείου που ανεβάζουν προτεινόμενα θέματα κάθε τόσο. Ανέβαζαν κάθε μήνα και ένα "διαγώνισμα" πάνω σε ένα τμήμα της ύλης, και στο τέλος -πριν λίγο καιρό- ανέβασαν και ένα διαγώνισμα εφ' όλης της ύλης, για το κάθε μάθημα.

δεν το ηξερα το σιτε. αυριο μολις τελειωσω την επαναληψη θα το επισκεφτω γιατι φαινεται να ναι επιμελημενο και οργανωμενο μια ματια που εριξα.
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

λύσε τα σωστά λάθος από τα επαναληπτικά θέματα... καλύπτουν μεγάλο μέρος της θεωρίας... μπορεί να δεις κάτι που δεν είχες σκεφτεί και ίσως σε βοηθήσει στις ασκήσεις μεθαύριο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αύριο πιθανότατα πάμε για την πρώτη "φάπα". Άντε να δούμε. :twisted:
Μπαρκαρούτσος

Αύριο πάμε να βιάσουμε τη Τέχνη, δίνοντας "Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας" στις Πανελλαδικές! :evil:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”