Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
καταρχας ειμαι κοριστι και μενω αθηνα και την σιχαινομαι..η θεσσαλονικη για εμενα ειναι ενα ονειρο για διαφορους λογους και το βασικο θα ειμαι κοντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ...η αθηνα δεν εχει φοιτιτικη ζωη και το επομενο μερος ειναι τα γιαννενα που ομως θα κοστισουν περισσοτερο λογω του σπιτιου και της μετακινησης γιανενα-σαλονικα οταν παιζουμε τουμπα που ειναι αρκετα τα λεφτα με κτελ.και το πιο σπαστικο ειναι οτι κουραστικα φετος και θελω να αξιζει ολος αυτος ο κοπος και οι θυσιες.
ωπ σορρυ το θυμαμαι,τα ειχαμε πει και σε αλλο τοπικ,η δυναμη της συνηθειας.
ηρεμα,και ολα θα γινουν.
αλλα τωρα ηρεμα,ψυχραιμα και δυνατα.
ηρεμα,και ολα θα γινουν.
αλλα τωρα ηρεμα,ψυχραιμα και δυνατα.
-
Μπαρκαρούτσος
Εξαιρούμαι....gika έγραψε:Πως γίνεται ρε σεις όλα τα μέλη του paokmania να γράφουμε γαμάτα;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τετ 23 Μάιος 2012, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ενταξει σιγα δεν πειραζει...απλα οταν θελεις κατι τοσο πολυ και προσπαθεις απογοητευσαι οταν δεν γινεται..και ακομα ειμαστε στα γενικης και μας χαντακωσαν τοσο...
δηλαδη στην κατευθυνση τι θα μας κανουν

2 φορες εδωσα πανελληνιες.
θα σου ελεγα τι ψυχολογικο μου αφησε αλλα τα λεμε μετα το περας!!
καλη συνεχεια να μας ενημερωσετε για τα αποτελεσματα
θα σου ελεγα τι ψυχολογικο μου αφησε αλλα τα λεμε μετα το περας!!
καλη συνεχεια να μας ενημερωσετε για τα αποτελεσματα
-
Μπαρκαρούτσος
Εγώ το Εμπορικό Ναυτικό..... Αν και το περιβάλλον μου προσπαθεί να με πείσει πως όχι.... Ίδωμεν....elpaoki έγραψε:βλεπω η θεσσαλονικη να φευγει σαν επιλογη..![]()
Ελένη μην απογοητεύεσαι ρε είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν έγραψαν καλά ... οι βάσεις θα πέσουν , γράψε εσύ αυτό που μπορείς στα υπόλοιπα και ακόμα και εκεί να μην γράψεις είναι πολύ πιθανό να μην γράψουν και οι άλλοι... μην ξενερώνεις από τώρα είναι πολύ νωρίς να ξέρεις...
Υ.Γ. Roman γιατί τόσο χάλια ρε?
χαλια και εμενα αυτο προσπαθουν να με πεισουν..RoMaN έγραψε:Εγώ το Εμπορικό Ναυτικό..... Αν και το περιβάλλον μου προσπαθεί να με πείσει πως όχι.... Ίδωμεν....elpaoki έγραψε:βλεπω η θεσσαλονικη να φευγει σαν επιλογη..![]()
Ώχ..πολύ ΠΑΟΚ θα πέσει στο εμπορικό ναυτικό παιδιά.. Μαζευόμαστε σιγά σιγά.

αρχαια και λογοτεχνια δεν θα γραψω καλα το ξερω..οποτε πλεον βασιζομαι στα 2 μαθηματα (ιστορια κ λατινικα)...οσο και να προσπαθω δεν μπορω να μην απογοητευομαι και ειδικα βιολογια οπως και ιστορια τα ειχα μαθει ολα τελεια και παπαγαλια...αν εβαζαν τις ασκησεις τις αναμενομενες(στα διαγραμματα λεω)θα εγραφα 19-20...Gelas έγραψε:Ελένη μην απογοητεύεσαι ρε είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν έγραψαν καλά ... οι βάσεις θα πέσουν , γράψε εσύ αυτό που μπορείς στα υπόλοιπα και ακόμα και εκεί να μην γράψεις είναι πολύ πιθανό να μην γράψουν και οι άλλοι... μην ξενερώνεις από τώρα είναι πολύ νωρίς να ξέρεις...
Οι άλλοι όμως που δεν τα είχαν μάθει τόσο τέλεια όσο εσύ πόσο να βγάλανε? κανα 12 άρα είσαι πιο καλά από τους άλλους
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν βασιζόμουν στα Μαθ. Γεν., άλλωστε είπα και χθες ότι πάω για το 10...elpaoki έγραψε:χαλια και εμενα αυτο προσπαθουν να με πεισουν..RoMaN έγραψε:Εγώ το Εμπορικό Ναυτικό..... Αν και το περιβάλλον μου προσπαθεί να με πείσει πως όχι.... Ίδωμεν....elpaoki έγραψε:βλεπω η θεσσαλονικη να φευγει σαν επιλογη..![]()
![]()
και το βασικο ειναι το ψυχολογικο στις εξετασεις αυτες.και οταν σε ενα μαθημα που βασιζεσαι σε αυτο γραφεις χειροτερα μετα απογοητευεσαι και εχει επιπτωση και στα αλλα τα μαθηματα..
Γιατί ξεκίνησα να διαβάζω για τις Πανελλαδικές (οποιοδήποτε μάθημα) την Πέμπτη. Μέχρι την Πέμπτη διάβαζα μόνο για το Άγνωστο (Αρχαία) και την Έκθεση στο φροντιστήριο, και αραιά και πού για το σχολείο, κατεύθυνση.Gelas έγραψε:Υ.Γ. Roman γιατί τόσο χάλια ρε?
Ανακυρηγμένος επίσημα ως σημαιοφόρος της τεμπελιάς από την καθηγήτρια αρχαίων στο σχολείο!
σωστο αυτο απλως η βιολογια θα ηταν το ''μαξιλαρακι'' και τα ειχα βαλει σωστα το ενα επιλογης και το διαγραμμα και μετα τα διορθωσα...απλα τωρα ετσι θα εχω αγχος μεχρι τα αποτελεσματα και κυριως της βασης...Gelas έγραψε:Οι άλλοι όμως που δεν τα είχαν μάθει τόσο τέλεια όσο εσύ πόσο να βγάλανε? κανα 12 άρα είσαι πιο καλά από τους άλλους
Βιολογία διάβαζα απο τισ 3 μεχρι τις 2 το βράδυ..και ξύπνησα στις 4 για να ξαναδιαβάσω μέχρι τις 7:30..
Όταν είδα τα θέματα είπα ένα "ωχ", αλλα είπα τόσο διάβασμα έχω ρίξει 1 χρόνο..οτι και να πέσει το έχω διαβάσει..Και τσουπ έβγαινε ένα ενα τα ερωτήματα..
Στο 1 διάγραμμα πήγα να την πατήσω, αλλα τελευταία στιγμή μου ήρθε η φλασιά και το άλλαξα (ευτυχώς
)..
Το 2ο διάγραμμα δεν το θεωρώ δύσκολο..απλά δεν είχαμε δεί κάτι παρόμοιο μέχρι τώρα (τουλάχιστον εμείς..)..Παρ'όλα αυτά έβγαινε αρκετά εύκολα..
Αυτό που έχασα είναι στο Δ2 νομίζω..μετά το ερώτημα με τον Δαρβίνο..Το είπα κάπως περιληπτικά..
Παρ'όλα αυτά πιστεύω ένα 18 το έχω πιάσει..
Όταν είδα τα θέματα είπα ένα "ωχ", αλλα είπα τόσο διάβασμα έχω ρίξει 1 χρόνο..οτι και να πέσει το έχω διαβάσει..Και τσουπ έβγαινε ένα ενα τα ερωτήματα..
Στο 1 διάγραμμα πήγα να την πατήσω, αλλα τελευταία στιγμή μου ήρθε η φλασιά και το άλλαξα (ευτυχώς
Το 2ο διάγραμμα δεν το θεωρώ δύσκολο..απλά δεν είχαμε δεί κάτι παρόμοιο μέχρι τώρα (τουλάχιστον εμείς..)..Παρ'όλα αυτά έβγαινε αρκετά εύκολα..
Αυτό που έχασα είναι στο Δ2 νομίζω..μετά το ερώτημα με τον Δαρβίνο..Το είπα κάπως περιληπτικά..
Παρ'όλα αυτά πιστεύω ένα 18 το έχω πιάσει..
Μη μασάς ρε..!!elpaoki έγραψε:σωστο αυτο απλως η βιολογια θα ηταν το ''μαξιλαρακι'' και τα ειχα βαλει σωστα το ενα επιλογης και το διαγραμμα και μετα τα διορθωσα...απλα τωρα ετσι θα εχω αγχος μεχρι τα αποτελεσματα και κυριως της βασης...Gelas έγραψε:Οι άλλοι όμως που δεν τα είχαν μάθει τόσο τέλεια όσο εσύ πόσο να βγάλανε? κανα 12 άρα είσαι πιο καλά από τους άλλους
Ξέρω δύο άτομα που πήγαιναν για καθαρό 20άρι -στοχεύουν και οι δύο ιατρικοί θεσ/νίκης- και γράψανε max 18 βιολογία. Ίσως και πιο κάτω. Κι ο κολλητός μου που έγραφε βιολογία, σκατά τα πήγε. Γενικά, αν είσαι πάνω από 15 είσαι πολύ καλά. Άσε που όπως ήσουν άτυχη σε αυτό, μπορεί να είσαι κολόφαρδη σε κάποιο άλλο -πχ αρχαία- και να γράψεις από εκεί που δεν το περιμένεις.