9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από teod1980 »

rou έγραψε: Και πες μας κιωλλας αν φυγει ο Σαλπι με ποιον παικτη θεωρεις εσυ οτι θα τον αναπληρωσεις? Γιατι αμα φυγει θα πρεπει να παρουμε καποιον.. αντε να ακουσω εγω τωρα προτασεις να γελαω μεχρι αυριο..
Δηλαδή είναι δύσκολο να βρούμε έναν που:
α) δε σεντράρει, γιατί όταν σεντράρει η μπάλα πάει αλλού κι αλλού
β) δε σπριντάρει, γιατί πλέον δεν έχει ταχύτητα
γ) δε τριπλάρει, ποτέ δε μπορούσε απλά τώρα ούτε εκρηκτικός είναι
δ) δε κοντράρει, γιατί σε κάθε φάση κάτω είναι ζητώντας φάουλ
ε) δε σουτάρει, γιατί τα σουτ του είναι απειλιτικά μόνο σε τετ α τετ να σκοτώσει τον τερματοφύλακα
στ) δε παίρνει κεφαλιά, γιατί το ύψος δε διορθώνεται
ζ) δε πασάρει, γιατί όσες πάσες κάνει το 90% βγαίνουν άουτ.

Είχα τέτοιο παίκτη και τον έδιωξα:

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ λεγότανε, μόνο που ένοιωθε από άμυνα.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

rou έγραψε:Εσυ λοιπον που δεν εχεις γρασο στα ματια μπορεις να μας πεις ποιους θεωρεις ικανους απο αυτο το ροστερ της ομαδας? και να μας εξηγησεις κιωλλας γιατι για αυτους που θεωρεις αναξιους για την ομαδα μας , δεν τηρεις την ιδια σταση και το κανεις μονο για τον Σαλπιγγιδη?? μηπως εισαι κομπλεξικος?? (λεω εγω τωρα..) μηπως σου κανε τπτ την γκομενα σου η την αδερφη σου και του το κρατας μανιατικο? (εντελως φιλικα το λεω αυτο) Δεν μπορω να σας καταλαβω με τπτ ομως.. Και πες μας κιωλλας αν φυγει ο Σαλπι με ποιον παικτη θεωρεις εσυ οτι θα τον αναπληρωσεις? Γιατι αμα φυγει θα πρεπει να παρουμε καποιον.. αντε να ακουσω εγω τωρα προτασεις να γελαω μεχρι αυριο..
Tον Σάλπι τον θεωρώ ικανό γενικά, αλλά ανίκανο να βοηθήσει και την ομάδα και τον εαυτό του στην παρούσα φάση.
Πιστεύω ότι στο euro με την εθνική θα είναι μια χαρά.
Τώρα, δεν έχει κάποιο νόημα να σου πω προτάσεις για αντικαταστάτη του μιας κι και δεν θέλω να σε κάνω να γελάς μέχρι αύριο, (θα ήταν άλλωστε μάταιο κάτι τέτοιο, αφού ότι πω θα γελάσεις) όπως λες, πιστεύω ότι είσαι αρκετά γελαδερός από μόνος σου.
Η αδερφή μου είναι μια χοντρή οπότε αν έκανε κάτι ο Σάλπι με αυτήν χάρη θα μου έκανε.
Τώρα την γκομένά μου, δεν νομίζω να μου την μαγάρησε, αλλά εντάξει ένα κέρατο μπορώ να συγχωρήσω.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

ωραια ολα αυτα που λετε αλλα εγω επιμενω οτι δυστηχως ενα τετοιο παικτη που να εχει ολα οσα δεν εχει πλεον (η δεν ειχε ποτε) ο Σαπλι ,ε δεν προκειται να βρουμε ρε παιδια γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ.. εναν βιερινια ειχαμε στα πλαγια και τον πουλησαμε.. Δειτε την περιπτωση Γεωργιαδη.. Θα θελατε του χρονου να χαμε στις πτερυγες αλλον εναν σαν τον μικρο? Ορεξατος , γρηγορος , με προοοπτικη ΑΛΛΑ μια του υψους μια του βαθους.. οπως ειπε και ο μπολονι και το ειδαμε και οι ιδιοι οτι ο γεωργιαδης μια επαιζε σουπερ και μια δεν επαιζε καλα.. Αν με 800 χιλιαρικα μπορουμε να βρουμε παικτη να ειναι καλος τοτε ειμαι μαζι σας και γω.. αλλα γινεται? (εμπιστευεστε τον Κωνσταντινιδη να μας βρει αξιο αντικαταστατη?) Αλλα μεχρι τοτε ας σταματησει αυτο το πραγμα, ας τους αφησουμε να κρινουν αυτοι καλυτερα..
Εγω ειπα για προτασεις γιατι πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλον παικτη να μπορουμε να παρουμε και να μπορει να στεθει με αυτα τα λευτα.. μονο κανεναν νεο τυπου γεωργιαδη και με πολλη υπομονη...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ορισμενοι σπατε πλακα πραγματικα.

Με τα σημερινα οικονομικα δεδομενα στην κοινωνια και στο ποδοσφαιρο κατ'επεκταση ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ καποιος να εχει στον ΠΑΟΚ συμβολαιο 800.000.

Απλα ειναι τα πραγματα.

Οσον αφορα την προσφορα του εν λογω ποδοσφαιριστη σε συναρτηση με τα χρηματα που εχει λαμβανειν πραγματικα γελανε και τα δοκαρια.

Ας ελπισουμε σε ενα καλο ΕURO μηπως και βρεθει κανα κοροιδο και τον σπρωξουμε..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απαξίωση,διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ειρωνεία απ το πληκτρολόγιο, και unlike στο facebook.Σα κακιασμένες γκόμενες που τις έφτυσε ο δικός τους κάνετε ώρες ώρες.Η μαγκιά ενός ανώτερου λαού και κλάιν μάιν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ποιά είναι η πραγματικότητα κατά τη γνώμη σου;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

slidar έγραψε:Ορισμενοι σπατε πλακα πραγματικα.

Με τα σημερινα οικονομικα δεδομενα στην κοινωνια και στο ποδοσφαιρο κατ'επεκταση ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ καποιος να εχει στον ΠΑΟΚ συμβολαιο 800.000.

Απλα ειναι τα πραγματα.

Οσον αφορα την προσφορα του εν λογω ποδοσφαιριστη σε συναρτηση με τα χρηματα που εχει λαμβανειν πραγματικα γελανε και τα δοκαρια.

Ας ελπισουμε σε ενα καλο ΕURO μηπως και βρεθει κανα κοροιδο και τον σπρωξουμε..
Συμφωνώ με αυτό που λες... με μια αλλαγή όμως.
Με μειωμένο συμβόλαιο εγώ τον θέλω. Δε ξέρω πόσο μειωμένο , δεν είμαι αρμόδιος. Αλλά με πιο λίγα λεφτά, ώστε να ανταποκρίνεται στη σημερινή πραγματικότητα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλός για σεντερ φόρ με σαφώς λιγότερα χρήματα (<=400).Έκανε ένα καλό πρωτο γύρο οπου σκίστηκε να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας,πεθαμένος στο δεύτερο όπως όλοι.Προσφερε 10 γκολάκια φέτος απο άλλη θέση εκ των οποίων καποια πολύ σημαντικά (Τότεναμ,Ντινάμο πέρσι).Εχει χάσει σε ταχύτητα,κοντρόλ,δε στρίβει αλλα δεν είναι και εξτρέμ.

ΥΓ Κι εγώ πικράθηκα που έφυγε,που χειρονόμησε αλλα για μένα μετράει περισσότερο ο ποδοσφαιριστής Σάλπι (όχι ο άνθρωπος) και η προσφορά του στην ομάδα μου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω περιμενω μετα την συναντηση με τον Μπολονι να ειναι ο επομενος που θα κληθει στα γραφεια της ΠΑΕ,ειτε για επεκταση με μειωση, ασχετως αν συμφωνω η διαφωνω,ειτε για εξευρεση φορμουλας απομακρυνσης.Οτιδηποτε αλλο θα συνιστα προκληση.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

kataramenos5 έγραψε:
ΥΓ Κι εγώ πικράθηκα που έφυγε,που χειρονόμησε αλλα για μένα μετράει περισσότερο ο ποδοσφαιριστής Σάλπι (όχι ο άνθρωπος) και η προσφορά του στην ομάδα μου
To δέχομαι φίλε αυτό.
Με μερικούς όμως συμβαίνει και το αντίθετο. Αδιαφορούν για τον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη αφού γι' αυτούς μετράει περισσότερο ο άνθρωπος(καλές ή κακές πτυχές που επιδεικνύει με τον καιρό) και οι αξίες του.
Δεν σημαίνει απαραίτητα το ότι αυτοί που σκέφτονται σαν κι εσένα είναι λάθος ή οι άλλοι σωστοί και τανάπαλιν..

Από ότι καταλαβαίνω, μετά από τόσο καιρό ,υπάρχουν 5 φάρες οπαδών/φιλάθλων για το θέμα Δ.Σ.

1.Οι αμιγώς ποδοσφαιρικοί.
2.Οι αντιρρησίες συνείδησης slash περήφανοι.
3.Οι ποδοσφαιρικά τυφλοί.
4.Οι παραδοσιακά ρομαντικοί.
5.Οι άβουλοι χειροκροτητές και κλακαδόροι.

Aν δεν το έχει κάνει ήδη ,διαλέγει κανείς και παίρνει. 8-)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είτε ανήκεις στης 1, είτε στη 2, είτε στην 4 : το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ξέχασες την κατηογρία:
6: Συγγενείς, φίλοι και ξαδέρφια ;)
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Τους βάζω στο 5. Οι ξαδέρφες και οι κουμπάρες είναι έτσι κι αλλιώς άβουλες αβανταδόρισσες.Μπάλα 0. :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Α οκ. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
To δέχομαι φίλε αυτό.
Με μερικούς όμως συμβαίνει και το αντίθετο. Αδιαφορούν για τον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη αφού γι' αυτούς μετράει περισσότερο ο άνθρωπος(καλές ή κακές πτυχές που επιδεικνύει με τον καιρό) και οι αξίες του.
Δεν σημαίνει απαραίτητα το ότι αυτοί που σκέφτονται σαν κι εσένα είναι λάθος ή οι άλλοι σωστοί και τανάπαλιν..

Από ότι καταλαβαίνω, μετά από τόσο καιρό ,υπάρχουν 5 φάρες οπαδών/φιλάθλων για το θέμα Δ.Σ.

1.Οι αμιγώς ποδοσφαιρικοί.
2.Οι αντιρρησίες συνείδησης slash περήφανοι.
3.Οι ποδοσφαιρικά τυφλοί.
4.Οι παραδοσιακά ρομαντικοί.
5.Οι άβουλοι χειροκροτητές και κλακαδόροι.

Aν δεν το έχει κάνει ήδη ,διαλέγει κανείς και παίρνει. 8-)
Μετά την κομματική ταξινόμηση των χρηστών, έβαλες σε εφαρμογή και την οπαδική.
Έχεις τελικά μια τάση προς το φακέλωμα. :lol:
Σε άλλες εποχές θα είχες εξασφαλισμένη καριέρα. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”