Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
το θεμα της εκθεσης βατο και ηταν απο τα σοσ...σημερα ηταν και η παγκοσμια μερα πολιτισμου...η περιληψη ηταν δυσκολουτσικη...παντως εγω περιμενα περισσοτερο αγχος ενω δεν ειχα πολυ αλλα ηταν και εκθεση.το προβλημα ειναι στα μαθηματα της κατευθυνσης(αρχαια κυριως)..αντε τεταρτη βιολογια...αλλα 5 εμειναν...
Ήμασταν σχολείο από τις 7.30 και τα θέματα μας τα δώσανε στις 9. Και το παραμικρό ίχνος άγχους έφυγε κατά την αναμονή καθώς έλεγα ανέκδοτα με την διπλανή μου, γελούσα με 2 άλλα παιδιά παρά δίπλα που μάλωναν για τα πολιτικά, κορόιδευα έναν φίλο μου αριανό στην άλλη άκρη της τάξης και συζητούσα για την ΠΑΟΚάρα με τον μπροστινό μου. 
εγω ξυπνησα απο τς 5 για διαβασμα και διαβασα ολη την θεωρια(η οποια ηταν η πιο γελοια) και διαβασα και 3 8εματα(αθλητισμο,τεχνη και περιβαλλον)και επεσε τεχνη!!!!!παντως ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα και δεν εχεις και τοσο αγχος...κανεις πλακιτσα με την παρεα σου οποτε ξεφευγεις...gika έγραψε:Ήμασταν σχολείο από τις 7.30 και τα θέματα μας τα δώσανε στις 9. Και το παραμικρό ίχνος άγχους έφυγε κατά την αναμονή καθώς έλεγα ανέκδοτα με την διπλανή μου, γελούσα με 2 άλλα παιδιά παρά δίπλα που μάλωναν για τα πολιτικά, κορόιδευα έναν φίλο μου αριανό στην άλλη άκρη της τάξης και συζητούσα για την ΠΑΟΚάρα με τον μπροστινό μου.
Ξύπνησα στις 5 για διάβασμα...7:59 στο σχολείο
Καθόλου άγχος...
Μπήκαμε στην τάξη και λέγαμε ανέκδοτα με τις καθηγήτριες..αν και δεν τις ξέραμε...
Με έπριζε ο διπλανός μου σαν χανούμι και γενικά ήταν σαν να είμαι στην τάξη για μάθημα..
Πολύ πιο χαλαρά απ ότι περίμενα...
Καθόλου άγχος...
Μπήκαμε στην τάξη και λέγαμε ανέκδοτα με τις καθηγήτριες..αν και δεν τις ξέραμε...
Με έπριζε ο διπλανός μου σαν χανούμι και γενικά ήταν σαν να είμαι στην τάξη για μάθημα..
Πολύ πιο χαλαρά απ ότι περίμενα...
Τελικά κι οι Πανελλαδικές σκέτος πρόλογος είναι. Το συνειδητοποιείς, πηγαίνεις χαλαρός και γράφεις όσο καλύτερα γίνεται. Και μετά αραλίκι.
-
Μπαρκαρούτσος
Απορώ πώς πιστεύετε τα φροντιστήριά σας όταν σας μιλούν για SOS θέματα... 
Όταν λέμε "SOS" εννοούμε ότι όταν πια έχεις βγάλει όλη την ύλη τέλεια, τότε σε μία τελευταία επανάληψη ξαναδιαβάζεις τα SOS για να σου μείνουν καλύτερα από τα υπόλοιπα. Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι διαβάζεις μόνο αυτά.
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν υπάρει περίπτωση!!!!
Στις ενδοσχολικές θα πάω για αυτοσχεδιασμό.
Στις ενδοσχολικές θα πάω για αυτοσχεδιασμό.
-
Μπαρκαρούτσος
Εγώ το πολύ καμιά Κοινωνιολογία να διαβάσω... Γιατί σε κάθε μάθημα, από τον Οκτώβριο και μετά, μιλούσαμε για τη κρίση, την ελληνική και παγκόσμια οικονομία, κτλ... Δεν έχουμε ιδέα τι γράφει το βιβλίο!
Επίσης λέω να διαβάσω Θρησκευτικά..7 μαθήματα ύλη έχουμε μόνο, και είναι μόνο τα υπογραμμισμένα, ξεφτίλα είναι...
Τα άλλα ή δεν θα τα διαβάσω καθόλου, ή θα τα κάνω απλώς μια ανάγνωση! Εξαιρείται η Λογοτεχνία σίγουρα... ΕΚΕΙ κι αν δεν διαβάσω!
Edit (off-topic): Ωραία υπογραφή, gika, μπορεί να αναφερθεί και σε διάφορες περιπτώσεις (πολιτική, σχέσεις με ανθρώπους, Π.Α.Ο.Κ., κτλ...), μ'αρέσει!
Επίσης λέω να διαβάσω Θρησκευτικά..7 μαθήματα ύλη έχουμε μόνο, και είναι μόνο τα υπογραμμισμένα, ξεφτίλα είναι...
Τα άλλα ή δεν θα τα διαβάσω καθόλου, ή θα τα κάνω απλώς μια ανάγνωση! Εξαιρείται η Λογοτεχνία σίγουρα... ΕΚΕΙ κι αν δεν διαβάσω!
Edit (off-topic): Ωραία υπογραφή, gika, μπορεί να αναφερθεί και σε διάφορες περιπτώσεις (πολιτική, σχέσεις με ανθρώπους, Π.Α.Ο.Κ., κτλ...), μ'αρέσει!
Eγώ κείμενα θα διαβάσω.....
Γιατί δεν έχουμε κάνει ούτε 1 μάθημα..
Τώρα στα υπόλοιπα..
Λογικά θρησκευτικά θα μας δώσει 1 φύλο με ερωτήσεις και 1 με τ ις απαντήσεις όπως στα διαγωνίσματα
Φυσική μας έδωσε 3 ερωτήσεις να διαβάσουμε
Και στο κάτω κάτω τα σκονάκια γιατί υπάρχουν...Δεν κάνουμε αντιγραφές..απλά συνεργαζόμαστε για να τα πάμε καλύτερα..Γιατί όπως λέει στο ΑΟΔΕ όταν μια ομάδα λειτουργεί αποτελεσματικά..Δημιουργούνται φαινόμενα συνέργιας

Γιατί δεν έχουμε κάνει ούτε 1 μάθημα..
Τώρα στα υπόλοιπα..
Λογικά θρησκευτικά θα μας δώσει 1 φύλο με ερωτήσεις και 1 με τ ις απαντήσεις όπως στα διαγωνίσματα
Φυσική μας έδωσε 3 ερωτήσεις να διαβάσουμε
Και στο κάτω κάτω τα σκονάκια γιατί υπάρχουν...Δεν κάνουμε αντιγραφές..απλά συνεργαζόμαστε για να τα πάμε καλύτερα..Γιατί όπως λέει στο ΑΟΔΕ όταν μια ομάδα λειτουργεί αποτελεσματικά..Δημιουργούνται φαινόμενα συνέργιας
-
Μπαρκαρούτσος
Σκονάκι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, μόνο τη βοήθεια του κοινού!!
Λογικά η αντιγραφή θα πάει σύννεφο μετά τις 5 Ιουνίου...
Θα μας αφήνουν και οι επιτηρητές (πλην εξαιρέσεων!!
) και θα 'ναι χαλλλαρά...
Λογικά η αντιγραφή θα πάει σύννεφο μετά τις 5 Ιουνίου...
-
Μπαρκαρούτσος
εγω μετα τις πανελληνιες το βιβλιο για τα ενδοσχολικα θα το ανοιξω μονο για σκονακι..και ουτε καν θα κατσω να τα γραψω.φωτοτυπια..χιχιχι
το σπαστικο ειναι οτι αρχιζουμε μετα απο μια βδομαδα απο τις πανελ. και τελιωνουμε αργα οποτε η πιο τελειες διακοπες παρατινονται...