László Bölöni
Re: László Bölöni
Αφού θέλεις να σε ρωτήσουμε, για ποιους μιλάς ρε φώτη; θέλω αποδείξεις τζε όι ενδείξεις. Δεν διαφωνώ μαζί σου ότι βρωμεί που μίλια η φάση, αλλά φίλαε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά.
- Sick Bastard
Να ξαναμπεί η προφητική κειμενάρα του Ολιβάρες, άμεσα!!!
(σκεφτόμενος δυνατά, κοίτα τι άτομα λείπουν απ το φόρουμ)
Θα μείνει, η διοίκηση όμως, δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Θα τον φάνε χωρίς να τον έχουν στηρίξει ποτέ ουσιαστικά.
(σκεφτόμενος δυνατά, κοίτα τι άτομα λείπουν απ το φόρουμ)
Θα μείνει, η διοίκηση όμως, δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Θα τον φάνε χωρίς να τον έχουν στηρίξει ποτέ ουσιαστικά.
Καθεται ο προπονητης με τοσες γνωσεις και κανει κουβεντα με τους ΑΡΔ ρε παιδια και ρωταει να μαθει τη γνωμη τους...Απιστευτα πραγματα, ξεστραβωθειτε ρε αμοιβαδες ΑΡΔ να μαθετε 2 πραγματα...
Photis έγραψε:Οι ΑΡΔ από κάπου παίρνουν γραμμή.
Μονο απο την διοικηση θα παιρνουν γραμμη .... Απο ποιον θα παιρνουν απο την Μερκελ , τον Μαρινακη ή το ΔΝΤ ?
Τα πραγματα ειναι απλα. Ο Λαζλο ξεκαθαρισε την θεση του , θελει να μεινει στην ομαδα σεβομενος το συμβολαιο του , ξεμπροστιασε και τους καραγκιοζηδες της δημοσιογραφιας και τωρα απομενει το επομενο βημα , απο την διοικηση... Το αν θα το κανει ειναι αλλη ιστορια....Αυτα περι θωρακισης , στηριξης κλπ ειναι π@υτσες μπλε ...'Η τον κρατας ή δεν τον κρατας...
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πουμε τιποτε αλλο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τρί 22 Μάιος 2012, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
abg12d34 έγραψε:μπολονι εχεις δουλεια να κανεις δεν πας πουθενα
ταγματαρχη και για ολους τους αισθηματιες
αγαπατε τον ΠΑΟΚ και την ........σαρα
http://www.youtube.com/watch?v=ok3bwlcH ... creen&NR=1
τωρα λοιπον που θα μεινει οριστικα ο Λαζλος.....και μιας και μεχρι να ξεκινησει η σεζον εχουμε ακομα......
πειραζει αν μαζι με την μεγαλη αγαπη μας για τον ΠΑΟΚ......ασχολειθουμε ΛΙΓΟ .....και με την
ΣΑΡΑ ΒΑΡΟΝΕ......
....ρε φερτην στην ''πρωτη'' της ομαδας......να εχει 20.000....κοσμο....θα πεσουν τα τσιμεντα λεμε...να πουμε...
Υ.Γ.adg.....οι αισθηματιες σε ευχαριστουν......
- Sick Bastard
Το Google Adsense [Bot] πολύ σιωπηλό πάντως, λέτε να είναι αντιφρονούντας; lets bam him/her. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale3 την Τρί 22 Μάιος 2012, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα οι ερωτήσεις που κάνουν οι ΑΡΔ είναι πραγματικά απαράδεκτες.Ο άλλος τον ρωτά για τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ. Μπράβο Πετρωτέ, πάρε ένα σποράκι.

- Sick Bastard
Δεν πειράζει ρε συ. Ξεμπροστιάζονται περισότερο έτσι. Σε αυτούς που έχουν ένα δράμι μυαλό βέβαια.
Εγώ αν ήμουν ο Μπόλονι κάποιους δημοσιογράφους θα τους έδερνα live στη συνέντευξη κιόλας...

- kataramenos5
- angelheart
- Επικοινωνία:
+1shark4 έγραψε: Τα πραγματα ειναι απλα. Ο Λαζλο ξεκαθαρισε την θεση του , θελει να μεινει στην ομαδα σεβομενος το συμβολαιο του , ξεμπροστιασε και τους καραγκιοζηδες της δημοσιογραφιας και τωρα απομενει το επομενο βημα , απο την διοικηση... Το αν θα το κανει ειναι αλλη ιστορια....Αυτα περι θωρακισης , στηριξης κλπ ειναι π@υτσες μπλε ...'Η τον κρατας ή δεν τον κρατας...