Π.Α.Ο.Κ. - ατρόμητος, 0-1 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ατρόμητος, 0-1 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Κυρ 20 Μάιος 2012, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού το πόρισμα βγήκε για το τι εφταιγε φετος.
Ήταν λίγος ο προπονητής ρε σεις..
Τι φωνάζετε?
Ήταν λίγος ο προπονητής ρε σεις..
Τι φωνάζετε?
1. Ευχαριστουμε την ομαδα που εδωσε ενδιαφερον στο καλοκαιρι μας, ιδιως εμας που δεν ειμαστε πολυ της θαλασσας..
θα εχουμε αλλα να ασχολουμαστε τωρα...
2. Ψηφισα ΝΙμανι αν και υπηρχε και ενας Σταφυλιδης εξαιρετικος στα χναρια του Γκαρσια...
για μενα μπορει να βοηθησει ο Νιμανι και αξιζει να μεινει...
3. Καλα ταξιδια να εχουμε καλοκαιριατικα και να μαζεψουμε πονταλακια
4. Αλλαξτε τα δοκαρια στο γηπεδο ή τριψτε λιγο
θα εχουμε αλλα να ασχολουμαστε τωρα...
2. Ψηφισα ΝΙμανι αν και υπηρχε και ενας Σταφυλιδης εξαιρετικος στα χναρια του Γκαρσια...
για μενα μπορει να βοηθησει ο Νιμανι και αξιζει να μεινει...
3. Καλα ταξιδια να εχουμε καλοκαιριατικα και να μαζεψουμε πονταλακια

4. Αλλαξτε τα δοκαρια στο γηπεδο ή τριψτε λιγο
- kataramenos5
Ήπιαμε το πικρό ποτήρι μέχρι τέρμα.Μετά τη κούραση και τους γιαχοκουκουλακηδες ήρθε και η γκαντεμιά να μας αποτελειώσει.Πήγαμε να πάρουμε την τελευταία μας δόση γι αυτή τη σαιζόν και αποδείχτηκε ληγμένη. Τεσ πα.
23 τελικές έκανε η ομάδα με 3 δοκάρια , 6 ο ατρόμητας.Κούρβα μπάλα.
ΥΓ Για τους παίκτες λέτε αλλα το γήπεδο ήταν παιδική χαρά.Ανύπαρκτοι ήμασταν σαν κόσμος.Εμείς που βοηθήσαμε?
Ειδικά εκείνο το νανούρισμα της 4 στην αρχή του β' (αν θυμάμαι καλά) ουτε ακουγόταν.
23 τελικές έκανε η ομάδα με 3 δοκάρια , 6 ο ατρόμητας.Κούρβα μπάλα.
ΥΓ Για τους παίκτες λέτε αλλα το γήπεδο ήταν παιδική χαρά.Ανύπαρκτοι ήμασταν σαν κόσμος.Εμείς που βοηθήσαμε?
Ειδικά εκείνο το νανούρισμα της 4 στην αρχή του β' (αν θυμάμαι καλά) ουτε ακουγόταν.
Eixa ενα αγχος μην μας κοστισει ο βαθμος στην Λειβαδια .... Ευτυχως δεν μας κοστισε ...Μπορουμε και μονοι μας να τερματισουμε τελευταιοι...
Τελος παντων ....Επιστροφη στο ΟΥΕΦΑ -ΦΤΩΧΕΙΑ -ΦΙΛΟΤΙΜΟ απο τα μεσα Ιουλιου....
Υ.Γ. Παρακληση ....Μην ξανακουσω δηλωσεις παικτων κλπ ουτε για το τι φαγητο εφτιαξε η γυναικα τους το μεσημερι ...Εκτος απο κουραστικο ειναι και ανουσιο....

Τελος παντων ....Επιστροφη στο ΟΥΕΦΑ -ΦΤΩΧΕΙΑ -ΦΙΛΟΤΙΜΟ απο τα μεσα Ιουλιου....
Υ.Γ. Παρακληση ....Μην ξανακουσω δηλωσεις παικτων κλπ ουτε για το τι φαγητο εφτιαξε η γυναικα τους το μεσημερι ...Εκτος απο κουραστικο ειναι και ανουσιο....
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε. Ειδικά στο πρώτο 15άλεπτο ήταν τόσο χάλια που δεν θυμάμαι να έχει κάνει χειρότερο παιχνίδι και έχω δει πολλά στα 50 χρόνια της ζωής μου.
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή του Μπόλονι στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι στα play-off δεν βλεπόντουσαν. Τεσπα.
Πάλι ο Σταφ ξεχώρισε. Νομίζω ότι η ελπίδα μας είναι μόνον οι νεαροί που έρχονται στην ομάδα. Πάντως το γκολ ξανάγινε απαγορευμένος καρπός. Στο β΄ γύρο δεχθήκαμε πέντε γκολ και δεν βάλαμε ούτε ένα.
Εντάξει το κέντρο της ομάδας ήταν υπό τιμωρία, αλλά και πάλι εάν έπαιζαν στο α΄ όπως στο β΄ τουλάχιστον δεν θα χάναμε.
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή του Μπόλονι στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι στα play-off δεν βλεπόντουσαν. Τεσπα.
Πάλι ο Σταφ ξεχώρισε. Νομίζω ότι η ελπίδα μας είναι μόνον οι νεαροί που έρχονται στην ομάδα. Πάντως το γκολ ξανάγινε απαγορευμένος καρπός. Στο β΄ γύρο δεχθήκαμε πέντε γκολ και δεν βάλαμε ούτε ένα.
Εντάξει το κέντρο της ομάδας ήταν υπό τιμωρία, αλλά και πάλι εάν έπαιζαν στο α΄ όπως στο β΄ τουλάχιστον δεν θα χάναμε.
Νήμα μετά από ήττα μόνο σε δυο σελίδες; Ακόμα και τα πλήκτρα βαριόμαστε να πατήσουμε, τόσο πολύ αποδεχτήκαμε τη μοίρα μας και το συνδυασμό κακής εμφάνισης, διαιτησίας και ατυχίας με αυτή τη σειρά που έφεραν την ξεφτίλα της πέμπτης θέσης, την ξεφτίλα του αποκλεισμού στο κύπελλο από την ίδια ομάδα και μερικές ακόμα εντός έδρας ξεφτίλες που όλοι θυμόμαστε ( ; ), η πλειοψηφία τους μάλιστα έγινε στο πρώτο τέταρτο γιατί η Τούμπα είναι τόσο καλή έδρα που βαραίνει τα πόδια του ΠΑΟΚ και όχι των αντιπάλων. Για κράξιμο στο γήπεδο ούτε λόγος φυσικά, τι σημασία έχει αν κράζουμε το ίδιο μας το παιδί όταν κάνει χαζομάρες. Το καλό κλίμα ΔΕΝ είναι αυτοσκοπός αλλά οφείλει να αντανακλά την υπάρχουσα κατάσταση και αγωνιστικά η υπάρχουσα κατάσταση ήταν απαράδεκτη. Δεν είπα να γίνουν επεισόδια, να βριστούν μάνες και να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα αλλά ένα "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" επιβαλλόταν. Τελευταία φορά θυμάμαι ότι φωνάχτηκε στο ΠΑΟΚ - Άρης 0-1 τον Οκτώβριο του 2010 και απ' όσο ξέρω η φανέλα δεν ελάφρυνε έκτοτε. Δε δέχομαι τη δικαιολογία της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Αυτό παίζει ρόλο στο πόσοι θα πάνε στο γήπεδο, όχι στο τι θα κάνουν εκεί.
(Και) στα του ΠΑΟΚ, οι επόμενοι μήνες και ίσως τα επόμενα χρόνια αναμένονται δύσκολα. Γιατί, αν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός φέτος ήταν "διαλυμένοι" (φαίνεται να μην παίρνουν άδεια για Ευρώπη, μένει να φανεί), ο ΠΑΟΚ είναι διαλυμένος τόσα πολλά χρόνια που μάλλον θα έπρεπε να μιλάμε για δικέφαλο ζόμπι, με όλο το σεβασμό στο ιερό σύμβολο της ομάδας μας. Αυτά και εις άλλα καλύτερα με υγεία.
(Και) στα του ΠΑΟΚ, οι επόμενοι μήνες και ίσως τα επόμενα χρόνια αναμένονται δύσκολα. Γιατί, αν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός φέτος ήταν "διαλυμένοι" (φαίνεται να μην παίρνουν άδεια για Ευρώπη, μένει να φανεί), ο ΠΑΟΚ είναι διαλυμένος τόσα πολλά χρόνια που μάλλον θα έπρεπε να μιλάμε για δικέφαλο ζόμπι, με όλο το σεβασμό στο ιερό σύμβολο της ομάδας μας. Αυτά και εις άλλα καλύτερα με υγεία.
Φίλε μου, αυτό που σε έλειψε από τις σελίδες των παρελειπομένων, είναι οι 10-12 σελίδες μπινελικώματος σε παίκτες, προπονητές, διοίκηση, που κάποτε τα βαφτίζανε "κριτική". Όπως φαίνεται να σε έλειψε και το μπινελίκωμα από την κερκίδα. :ugeek:
Για να μην παιδέυεσαι και ψάχνεις άδικα: θα αργήσεις πολύ να τα ξαναδείς αυτά εδώ μέσα.
Για να μην παιδέυεσαι και ψάχνεις άδικα: θα αργήσεις πολύ να τα ξαναδείς αυτά εδώ μέσα.

- Vonapartis
Που είναι οι ωραίες εποχές των λαϊκών δικαστηρίων έξω από την Τούμπα. Αυτά τα γατάκια δεν θα τολμούσαν ούτε έξω από τη Λαμπράκη να περάσουν. Κάθησαν και χάσανε από μία κάκιστη ομάδα παραμάγαζο του γάβρου. Η μέγιστη ξεφτίλα. Εκδιδομένη του σπανού και του δώνη γίναμε φέτος. Την άεκ την αποκλείσαμε στο κύπελλο αλλά στο πρωτάθλημα τελικά γέλασε τελευταία. Το ίδιο και ο βάζελος, στα τέσσερα μας είχε. Για τον γάβρο δεν το συζητώ. Πελάτες του για φέτος. Ούτε και το σκουλίκι καταφέραμε να νικήσουμε. Οι σαρδέλες Νο2 σημάδεψαν την χρονιά 2011-2012. Να φύγουν και να μην τους ξαναδούμε ζωγραφιστούς. Εξαιρούμε Αθανασιάδη, Σταφυλίδη, Γεωργιάδη, Μαλεζά, Λαζάρ και Γκαρσία. Φωτάκη για πούλημα μπας και βγάλουμε κανά φράγκο. Ολοι οι υπόλοιποι απλά τον πούλο κύριοι, μας κουράσατε. Δρόμο οι άμπαλοι από τον ΠΑΟΚ. Και θα ήταν φρόνιμο να μην βλέπουμε στις γνωστές εφημερίδες αυτές τις αναμασημένες γλυκερές συνεντεύξεις των άμπαλων και το ψευτοΠΑΟΚτσηδιλίκι - νταηλίκι που πουλάνε, εκ του ασφαλούς, από τον έντυπο τύπο. Και κάτι βετεράνους μαϊντανούς που επαναλαμβάνουν κάθε τόσο τα ίδια κουραστικά άχρηστα λόγια, κενός αέρας για να φουσκώνουν τα άδεια μυαλά λοβοτομημένων ακροατών. Η φετεινή καταστροφική χρονιά ήταν το λογικό επακόλουθο του περσινού καλοκαιριού της ντροπής. Τώρα βγαίνουν, δυστυχώς, αληθινοί εκείνοι που έκραζαν τον φλο και τη κουστωδία του. Ζαγοράκη έπεσες σε μέγα ατόπημα, το πλήρωσες αλλά το πλήρωσε και η ομάδα. Βρύζα πρέπει να έβαλες μυαλό πλέον. Σου δίνεται μία πρώτης τάξης ευκαιρία να επανορθώσεις. Μην δώσεις γη και ύδωρ, αβίαστα, στον ρώσο, που δεν ξέρει ελληνικά, της δούμας. Πιάστον κότσο και πάρε όσο πιο πολύ ζεστό χρήμα μπορείς. Ρούφα του το μεδούλι αν μπορέσεις. Θα δώσει πρώτα και μετά θα πάρει και αυτό μετά από πολύ σκέψη και αποτελέσματα. Οποια προσπάθεια οικειοποίησης περιουσιακών στοιχείων του ΠΑΟΚ χωρίς έμπρακτη βοήθεια και χειροπιαστά αποτελέσματα δεν πρέπει να ευδοκιμήσει. Πάντως, επειδή έχουμε καεί στον χυλό, κρατάμε μικρό καλάθι. Τα πανηγύρια ας είναι για τους απανταχού πανηγυρτζήδες. Εχουμε πολλούς.
DC έγραψε:Φίλε μου, αυτό που σε έλειψε από τις σελίδες των παρελειπομένων, είναι οι 10-12 σελίδες μπινελικώματος σε παίκτες, προπονητές, διοίκηση, που κάποτε τα βαφτίζανε "κριτική". Όπως φαίνεται να σε έλειψε και το μπινελίκωμα από την κερκίδα. :ugeek:
Η διαφορά είναι εμφανής. Δε ζήτησα μπινελίκωμα αλλά μια εκδήλωση δυσαρέσκειας, την οποία μάλιστα παρομοίασα με τη δυσαρέσκεια του γονιού προς το παιδί όταν αυτό κάνει αταξίες.Pegasus έγραψε:Το καλό κλίμα ΔΕΝ είναι αυτοσκοπός αλλά οφείλει να αντανακλά την υπάρχουσα κατάσταση και αγωνιστικά η υπάρχουσα κατάσταση ήταν απαράδεκτη. Δεν είπα να γίνουν επεισόδια, να βριστούν μάνες και να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα αλλά ένα "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" επιβαλλόταν.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως η ησυχία δεν είναι θέμα πολιτικής του φόρουμ ούτε φαινόμενο του φόρουμ μόνο (μίλησα και για Τούμπα) αλλά απογοήτευσης από την ομάδα, θέλω να πιστεύω προσωρινής αλλά είμαι απαισιόδοξος. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι εδώ για να λύσω τα ψυχολογικά του οποιουδήποτε απλού μέλους ή συντονιστή. Γνωρίζω την πολιτική του PAOKmania όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης κι εφαρμόζεται στην πράξη από τους συντονιστές και φροντίζω τις ελάχιστες φορές που γράφω να την τηρώ χωρίς αστερίσκους.
Ελπίζω του χρόνου και τα επόμενα χρόνια να ελαχιστοποιηθούν οι ήττες της ομάδας στην Τούμπα. Καλή συνέχεια.
Μα ρε Πήγασε, εσύ έγραψες για έλειψη κραξίματος στο γήπεδο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αφού δεν το ακούς εκεί πόσο μάλλον εδώ μέσα. (βέβαια η γιούχα στην αλλαγή του Σάλπι πήγε σύννεφο)
Και για να το θέσω πιο σωστά, γιατί πριν δεν ήμουν και πολύ αναλυτικός, αυτό που συρρίκνωσε κάποια τόπικ σε λιγότερες σελίδες (δεν μιλάω για το χθεσινό, στο οποίο η απογοήτευση είναι εμφανής), είναι αυτό το κράξιμο και τα συνακόλουθά του. Έβριζε ο ένας, απαντούσε ο άλλος και αυτό συνεχιζόταν επί σελίδες.
Δε ξέρω ρε φίλε αλλά ώρες ώρες νιώθω ότι θεωρείτε (κι εσύ και πολλοί άλλοι) το κράξιμο ως κάτι δεδομένο και επιβεβλημένο. Εγώ δεν το βλέπω έτσι και δεν έχει να κάνει με την πολιτική ή με τους κανόνες του φόρουμ.
Όσο για το μπινελίκωμα κα τον τρόπο έκφρασης, νομίζω ότι ήδη μπορείς να βρεις εκφράσεις δυσαρέσκειας από μέλη, χωρίς την χρήση ύβρεων.
Και για να το θέσω πιο σωστά, γιατί πριν δεν ήμουν και πολύ αναλυτικός, αυτό που συρρίκνωσε κάποια τόπικ σε λιγότερες σελίδες (δεν μιλάω για το χθεσινό, στο οποίο η απογοήτευση είναι εμφανής), είναι αυτό το κράξιμο και τα συνακόλουθά του. Έβριζε ο ένας, απαντούσε ο άλλος και αυτό συνεχιζόταν επί σελίδες.
Δε ξέρω ρε φίλε αλλά ώρες ώρες νιώθω ότι θεωρείτε (κι εσύ και πολλοί άλλοι) το κράξιμο ως κάτι δεδομένο και επιβεβλημένο. Εγώ δεν το βλέπω έτσι και δεν έχει να κάνει με την πολιτική ή με τους κανόνες του φόρουμ.
Όσο για το μπινελίκωμα κα τον τρόπο έκφρασης, νομίζω ότι ήδη μπορείς να βρεις εκφράσεις δυσαρέσκειας από μέλη, χωρίς την χρήση ύβρεων.

- kataramenos5
DC έγραψε:Φίλε μου, αυτό που σε έλειψε από τις σελίδες των παρελειπομένων, είναι οι 10-12 σελίδες μπινελικώματος σε παίκτες, προπονητές, διοίκηση, που κάποτε τα βαφτίζανε "κριτική". Όπως φαίνεται να σε έλειψε και το μπινελίκωμα από την κερκίδα. :ugeek:

-
ελα παμε παμε......τελειωσε .....συνεχιζουμε.....παμε για το επομενο ματς...
....τι; ...δεν εχει επομενο;
.....και τωρα τι θα κανουμε;....δλδ τελειωσε τελειως τελειως;
τωρα που θα γραφουμε;...που θα βριζουμε;ποιον θα πινελικονουμε;
ΚΥΡΙΟΙ του PAOKMANIA....απαιτουμε εδω και τωρα αμμεσα λυση στο προβλημα μας
.....λευτερια στο φορουμ,και στον λαο του PAOKMANIA

....τι; ...δεν εχει επομενο;

τωρα που θα γραφουμε;...που θα βριζουμε;ποιον θα πινελικονουμε;

ΚΥΡΙΟΙ του PAOKMANIA....απαιτουμε εδω και τωρα αμμεσα λυση στο προβλημα μας

.....λευτερια στο φορουμ,και στον λαο του PAOKMANIA

- Sick Bastard
Υπομονή μέχρι τις 19 Ιουλίου. Μέχρι τότε παραλία. Για μας. Γιατί κάποιοι άλλοι, θα πήζει το μουνί τους στα χορτάτρια της Ολλανδίας.