Π.Α.Ο.Κ. - ατρόμητος, 0-1 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ατρόμητος, 0-1 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Ντροπη...αλλα εφοσον τα παιδια δε θελουν διακοπες δικαιωμα τους....εγωπριμενω να μπουμε ομιλους πανως..
Με το υπαρχον ροστερ αφου θα παιξουμε και ευρωπη ευχαριστημενοι να ειμαστε.
ΤΟ καλοκαιρι θα ειναι καυτο...
Συνεχιζουμε.
ΤΟ καλοκαιρι θα ειναι καυτο...
Συνεχιζουμε.
Καλά να πάθουν. Δική τους ευθύνη ήταν. Κέρδισε και ο Παναθηναϊκός και όλα θα ήταν μια χαρά για εμάς, με μια απλή νίκη. Απλά ντροπή...
Στο 1ο ημίχρονο απλώς δεν μπήκαμε στο γήπεδο.
Στο 2ο ο Κρέσιτς δεν έπιασε την μπάλα με τα χέρια, είχαμε 3 δοκάρια, την καθολική υπεροχή και ο ατρόμητος έναν ιτάνζ που τον κράτησε όρθιο.
Το πείραμα "Σταφυλίδης" βγήκε για ακόμα μια φορά στον Μπόλονι.
Αν υπήρχαν σήμερα δύο πάικτες που χαιρόσουν να βλέπεις την μπάλα στα πόδια τους, αυτοί ήταν ο Στάφυ και ο Νιμανί.
Παίκτες που στην κανονική περίοδο έκαναν παπάδες, στα play off εξαφανίστηκαν: Μαλεζάς, Λάζαρ, Λίνο. Το γιατί δεν μπορώ να το ξέρω.
Ο Εττό, μετά τον τραυματισμό του δεν επανήλθε ποτέ.
Ο Γεωργιάδης παίζει ένα ματς και δεν παίζει πέντε. Κι εγώ στην θέση του Μπόλονι, παγκίτη θα τον είχα.
Ο Φωτάκης, όχι ότι έβγαλε μάτια στην κανονική περίοδο, τον τελευταίο όμως μήνα έχει φθήνουσα πορεία.
Ο Βλάνταν δείχνει πλέον να μην μπορεί να προσφέρει ούτε το 20λεπτο που υποτίθεται ότι μπορεί.
Ο Σάλπι θα δώσει το 100% του μόνο σαν φουνταριστός και αν ξεκουραστεί κανένα μήνα. Δηλαδή ΠΟΤΕ.
Όαση στην φετινή ομάδα σε ό,τι αφορά την διάρκεια, οι Γκαρσία και Σταφυλίδης. Ο Νιμανί έπαιξε πολύ λιγότερο χρόνο.
Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Μπόλονι (το εύχομαι) και τι κορμό θα κρατήσει. Δεν ξέρουμε και το τι λεφτά θα δαπανηθούν για νέους παίκτες. Το ότι η κουρασμένη ομάδα μας θα ξεκινήσει προετοιμασία πολύ νωρίς είναι αρνητικότατο.
Το να ευχηθώ "υπομονή" στους συνοπαδούς μου το βρίσκω άχρηστο.
Πάμε γι άλλα.
Στο 2ο ο Κρέσιτς δεν έπιασε την μπάλα με τα χέρια, είχαμε 3 δοκάρια, την καθολική υπεροχή και ο ατρόμητος έναν ιτάνζ που τον κράτησε όρθιο.
Το πείραμα "Σταφυλίδης" βγήκε για ακόμα μια φορά στον Μπόλονι.
Αν υπήρχαν σήμερα δύο πάικτες που χαιρόσουν να βλέπεις την μπάλα στα πόδια τους, αυτοί ήταν ο Στάφυ και ο Νιμανί.
Παίκτες που στην κανονική περίοδο έκαναν παπάδες, στα play off εξαφανίστηκαν: Μαλεζάς, Λάζαρ, Λίνο. Το γιατί δεν μπορώ να το ξέρω.
Ο Εττό, μετά τον τραυματισμό του δεν επανήλθε ποτέ.
Ο Γεωργιάδης παίζει ένα ματς και δεν παίζει πέντε. Κι εγώ στην θέση του Μπόλονι, παγκίτη θα τον είχα.
Ο Φωτάκης, όχι ότι έβγαλε μάτια στην κανονική περίοδο, τον τελευταίο όμως μήνα έχει φθήνουσα πορεία.
Ο Βλάνταν δείχνει πλέον να μην μπορεί να προσφέρει ούτε το 20λεπτο που υποτίθεται ότι μπορεί.
Ο Σάλπι θα δώσει το 100% του μόνο σαν φουνταριστός και αν ξεκουραστεί κανένα μήνα. Δηλαδή ΠΟΤΕ.
Όαση στην φετινή ομάδα σε ό,τι αφορά την διάρκεια, οι Γκαρσία και Σταφυλίδης. Ο Νιμανί έπαιξε πολύ λιγότερο χρόνο.
Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Μπόλονι (το εύχομαι) και τι κορμό θα κρατήσει. Δεν ξέρουμε και το τι λεφτά θα δαπανηθούν για νέους παίκτες. Το ότι η κουρασμένη ομάδα μας θα ξεκινήσει προετοιμασία πολύ νωρίς είναι αρνητικότατο.
Το να ευχηθώ "υπομονή" στους συνοπαδούς μου το βρίσκω άχρηστο.
Πάμε γι άλλα.
- thodoris31
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ....ΜΟΝΟ αυτο εχω να πω
πιθανοι αντιπαλους γνωριζετε ????
- thodoris31
- thodoris31
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thodoris31 την Κυρ 20 Μάιος 2012, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...
- Emprostisghsoitrelamenoi
Να δω ΠΑΝΑΓΙΑ μου Άγγελο προπονητή και 2ο προκριματικό με αντίπαλο την Σπάρτακ Τρνάβα και τι στον κόσμο !
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ,ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ
ΑΣΤΕΙΟΙ
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ,ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ
ΑΣΤΕΙΟΙ
http://en.wikipedia.org/wiki/2012%E2%80 ... opa_Leaguethodoris31 έγραψε:ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ....ΜΟΝΟ αυτο εχω να πω
- thodoris31

- thodoris31
πρεπει απο αυριο να αρχισει η προετοιμασια ως τιμωρια....

ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΑΣ.