László Bölöni

markos4

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από markos4 »

και εγω τον κατηγορησα τον λασλο τα λαθη του κανουν μπαμ...
αλλα θελω να μεινει και την επομενη χρονια και τοτε να τον κρινουμε....

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
γιατι ο μπολονι ειναι καλυτερος απο τον δωνη?
και με ποια κριτηρια το λεμε αυτο?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

++++++++++++++++
Που μας απειλούσε κι όλας ότι θα φύγει... :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

László Bölöni

Δημοσίευση από Taseos »

Μη φευγεις λαζλοοο θα φαρμακωθω! Μη πας στην αραβιααα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

LAZLO αλλαξε τα ολα...

Οσο για την αποτυχια των πλει οφ....οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια.....Ας κανουν λιγοτερες διακοπες...τα καμαρια μας...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ναι , όπως ο ΓΑΠ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εύχομαι στην συν.τύπου να μας πει ΓΚΟΥΤ ΜΠΑΙΙΙΙΙΙ , μπας και γλυτώσουμε από αυτόν τον μυρωδιά
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μια χρονιά από εσένα έχω να θυμάμαι ένα διπλό στο Λονδίνο και δυο διπλά στο ΟΑΚΑ. Μια χρονιά σε στήριξα με όλη μου την καρδιά. Ε δεν πάει άλλο όμως! Ορισμένα από τα λάθη σου ούτε ο Χάβος δεν τα έκανε! Πρώτοι μετά από τρια παιχνίδια στα πλέυ-ωχ, τελευταίοι στο τέλος. Πολύ απλά λοιπόν: GO HOME, GO VILLAGE!!!
ρε κοιτα πως απο...καθηγητης γινεσαι μυρωδιας. ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ...συνεχιστε ετσι. Κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι απλα προσπαθω να σκεφτω ψυχραιμα έστω τωρα. Και προσωπικα...δεν θελω να φυγει γιατι πιστευω οτι με δικο του σχεδιασμο και ξεροντας τα...κατατοπια, θα παει καλυτερα του χρονου.

Οσο για το...διπλο στο λονδινο και τα διπλα στο οακα μετα απο καμια εικοσαετια...είναι λες ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ λιγα;;Μια τετοια χρονια με τοσα προβλήματα;Το οτι ΄΄εβγαλε ενα όμιλο ουεφα αήττητος;
Και μην αρχίσει κανείς τα...εγω τον ΠΑΟΚ τον θέλω πρώτο και τίποτα άλλο. ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΗ ΠΑΙΔΙΑ. Εδώ λεμε υπήρχε και ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα του χρόνου το πιο μακρινό ταξίδι της ομάδας να είνα μέχρι την πατρίδα μου το ηράκλειο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε για τον κόσμο το έκανε ο γάτος...

Τώρα με το διαρκείας θα έχουμε ένα ματς παραπάνω... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Τελικα το παραδειγμα Σαντος δεν αφησε τπτ...εμενα αυτο με πειραζει περισσοτερο...
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Έτσι.. Ξεσαλώστε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gpaok έγραψε:
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εύχομαι στην συν.τύπου να μας πει ΓΚΟΥΤ ΜΠΑΙΙΙΙΙΙ , μπας και γλυτώσουμε από αυτόν τον μυρωδιά
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μια χρονιά από εσένα έχω να θυμάμαι ένα διπλό στο Λονδίνο και δυο διπλά στο ΟΑΚΑ. Μια χρονιά σε στήριξα με όλη μου την καρδιά. Ε δεν πάει άλλο όμως! Ορισμένα από τα λάθη σου ούτε ο Χάβος δεν τα έκανε! Πρώτοι μετά από τρια παιχνίδια στα πλέυ-ωχ, τελευταίοι στο τέλος. Πολύ απλά λοιπόν: GO HOME, GO VILLAGE!!!
ρε κοιτα πως απο...καθηγητης γινεσαι μυρωδιας. ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ...συνεχιστε ετσι. Κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι απλα προσπαθω να σκεφτω ψυχραιμα έστω τωρα. Και προσωπικα...δεν θελω να φυγει γιατι πιστευω οτι με δικο του σχεδιασμο και ξεροντας τα...κατατοπια, θα παει καλυτερα του χρονου.

Οσο για το...διπλο στο λονδινο και τα διπλα στο οακα μετα απο καμια εικοσαετια...είναι λες ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ λιγα;;Μια τετοια χρονια με τοσα προβλήματα;Το οτι ΄΄εβγαλε ενα όμιλο ουεφα αήττητος;
Και μην αρχίσει κανείς τα...εγω τον ΠΑΟΚ τον θέλω πρώτο και τίποτα άλλο. ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΗ ΠΑΙΔΙΑ. Εδώ λεμε υπήρχε και ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα του χρόνου το πιο μακρινό ταξίδι της ομάδας να είνα μέχρι την πατρίδα μου το ηράκλειο...

1) Του χρόνου θα έχει ίδιο ρόστερ και χειρότερο, οπότε αν το ταβάνι του είναι το φετινό με αυτό το ρόστερ, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αν πάρουμε παικταράδες τον ξαναφωνάζουμε.

2) Κι ο Χάβος με τον Δερμιτζάκη μια χαρά πορεία κάνανε στην Ευρώπη. Μάλλον τα καμάρια μας "διαλέγουν παιχνίδια" και για αυτό συμβαίνει αυτό. Εκτός αν είναι σύμπτωση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

το οτι το ροστερ σου ειναι χειροτερο απο ατρομητο απο τη μεση και μπροστα και ισως απο τα χειροτερα απο τις ομαδες απο τη μεση και πανω δε λεει τπτ?
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Αδερφέ gpaok τον ΠΑΟΚ ρεαλιστικά δεν το θέλω πρώτο. Τον θέλω όμως τουλάχιστον τρίτο κι αν όχι αυτό τουλάχιστον να παλεύει κάθε παιχνίδι στα ίσια. Η ομάδα έδειξε σε πολλά παιχνίδια τρομερή νωχελικότητα και αδιαφορία και δεν νομίζω να ευθύνονται μόνο οι ποδοσφαιριστές.

Κι επίσης μεγάλη πορεία στην Ευρώπη έκαναν και ο Χάβος και ο Δερμιτζάκης που τους πληρώναμε και λιγότερα.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

gika έγραψε:
gpaok έγραψε:

1) Του χρόνου θα έχει ίδιο ρόστερ και χειρότερο, οπότε αν το ταβάνι του είναι το φετινό με αυτό το ρόστερ, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αν πάρουμε παικταράδες τον ξαναφωνάζουμε.

2) Κι ο Χάβος με τον Δερμιτζάκη μια χαρά πορεία κάνανε στην Ευρώπη. Μάλλον τα καμάρια μας "διαλέγουν παιχνίδια" και για αυτό συμβαίνει αυτό. Εκτός αν είναι σύμπτωση.
1)Και που φταίει ο Μπόλονι σε αυτό; το οτι δεν έχουμε παίχτες και γι αυτό αυτός φταίει?
2)Αν αυτό ισχύει...αλλάζεις παίχτες!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όπως όλα δείχνουν στον ΠΑΟΚ δεν άλλαξε κάτι από την τελευταία φορά που σας ενημερώσαμε για την «απίθανη παραμονή Μπόλονι« και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ, ο Ρουμάνος θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζήσης Βρύζας και ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης βρέθηκαν με τον Μπόλονι κάποιες μέρες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και συμφώνησαν να μην συνεχίσουν και την νέα σεζόν την συνεργασία τους.

Όσο για την αποζημίωση του Μπόλονι; Ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί να πληρώσει τίποτα καθώς το «διαζύγιο» είναι φιλικό και η απόφαση από κοινού.

Πηγή: paokpanoapola.gr και transfernews.gr
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και σου πεταξανε και καψανε ενα παιδακι οπως ο κατσε...που δειχνει την προπονητικη τουςποιοτητα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”