László Bölöni
Re: László Bölöni
και εγω τον κατηγορησα τον λασλο τα λαθη του κανουν μπαμ...
αλλα θελω να μεινει και την επομενη χρονια και τοτε να τον κρινουμε....
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
γιατι ο μπολονι ειναι καλυτερος απο τον δωνη?
και με ποια κριτηρια το λεμε αυτο?
αλλα θελω να μεινει και την επομενη χρονια και τοτε να τον κρινουμε....
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
γιατι ο μπολονι ειναι καλυτερος απο τον δωνη?
και με ποια κριτηρια το λεμε αυτο?
LAZLO αλλαξε τα ολα...
Οσο για την αποτυχια των πλει οφ....οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια.....Ας κανουν λιγοτερες διακοπες...τα καμαρια μας...
Οσο για την αποτυχια των πλει οφ....οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια.....Ας κανουν λιγοτερες διακοπες...τα καμαρια μας...
- PAPA TSIBIKOS
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εύχομαι στην συν.τύπου να μας πει ΓΚΟΥΤ ΜΠΑΙΙΙΙΙΙ , μπας και γλυτώσουμε από αυτόν τον μυρωδιά
ρε κοιτα πως απο...καθηγητης γινεσαι μυρωδιας. ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ...συνεχιστε ετσι. Κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι απλα προσπαθω να σκεφτω ψυχραιμα έστω τωρα. Και προσωπικα...δεν θελω να φυγει γιατι πιστευω οτι με δικο του σχεδιασμο και ξεροντας τα...κατατοπια, θα παει καλυτερα του χρονου.PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μια χρονιά από εσένα έχω να θυμάμαι ένα διπλό στο Λονδίνο και δυο διπλά στο ΟΑΚΑ. Μια χρονιά σε στήριξα με όλη μου την καρδιά. Ε δεν πάει άλλο όμως! Ορισμένα από τα λάθη σου ούτε ο Χάβος δεν τα έκανε! Πρώτοι μετά από τρια παιχνίδια στα πλέυ-ωχ, τελευταίοι στο τέλος. Πολύ απλά λοιπόν: GO HOME, GO VILLAGE!!!
Οσο για το...διπλο στο λονδινο και τα διπλα στο οακα μετα απο καμια εικοσαετια...είναι λες ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ λιγα;;Μια τετοια χρονια με τοσα προβλήματα;Το οτι ΄΄εβγαλε ενα όμιλο ουεφα αήττητος;
Και μην αρχίσει κανείς τα...εγω τον ΠΑΟΚ τον θέλω πρώτο και τίποτα άλλο. ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΗ ΠΑΙΔΙΑ. Εδώ λεμε υπήρχε και ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα του χρόνου το πιο μακρινό ταξίδι της ομάδας να είνα μέχρι την πατρίδα μου το ηράκλειο...
Ρε για τον κόσμο το έκανε ο γάτος...
Τώρα με το διαρκείας θα έχουμε ένα ματς παραπάνω...
Τώρα με το διαρκείας θα έχουμε ένα ματς παραπάνω...

- Emprostisghsoitrelamenoi
gpaok έγραψε:PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εύχομαι στην συν.τύπου να μας πει ΓΚΟΥΤ ΜΠΑΙΙΙΙΙΙ , μπας και γλυτώσουμε από αυτόν τον μυρωδιάρε κοιτα πως απο...καθηγητης γινεσαι μυρωδιας. ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ...συνεχιστε ετσι. Κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι απλα προσπαθω να σκεφτω ψυχραιμα έστω τωρα. Και προσωπικα...δεν θελω να φυγει γιατι πιστευω οτι με δικο του σχεδιασμο και ξεροντας τα...κατατοπια, θα παει καλυτερα του χρονου.PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μια χρονιά από εσένα έχω να θυμάμαι ένα διπλό στο Λονδίνο και δυο διπλά στο ΟΑΚΑ. Μια χρονιά σε στήριξα με όλη μου την καρδιά. Ε δεν πάει άλλο όμως! Ορισμένα από τα λάθη σου ούτε ο Χάβος δεν τα έκανε! Πρώτοι μετά από τρια παιχνίδια στα πλέυ-ωχ, τελευταίοι στο τέλος. Πολύ απλά λοιπόν: GO HOME, GO VILLAGE!!!
Οσο για το...διπλο στο λονδινο και τα διπλα στο οακα μετα απο καμια εικοσαετια...είναι λες ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ λιγα;;Μια τετοια χρονια με τοσα προβλήματα;Το οτι ΄΄εβγαλε ενα όμιλο ουεφα αήττητος;
Και μην αρχίσει κανείς τα...εγω τον ΠΑΟΚ τον θέλω πρώτο και τίποτα άλλο. ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΗ ΠΑΙΔΙΑ. Εδώ λεμε υπήρχε και ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα του χρόνου το πιο μακρινό ταξίδι της ομάδας να είνα μέχρι την πατρίδα μου το ηράκλειο...
1) Του χρόνου θα έχει ίδιο ρόστερ και χειρότερο, οπότε αν το ταβάνι του είναι το φετινό με αυτό το ρόστερ, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αν πάρουμε παικταράδες τον ξαναφωνάζουμε.
2) Κι ο Χάβος με τον Δερμιτζάκη μια χαρά πορεία κάνανε στην Ευρώπη. Μάλλον τα καμάρια μας "διαλέγουν παιχνίδια" και για αυτό συμβαίνει αυτό. Εκτός αν είναι σύμπτωση.
το οτι το ροστερ σου ειναι χειροτερο απο ατρομητο απο τη μεση και μπροστα και ισως απο τα χειροτερα απο τις ομαδες απο τη μεση και πανω δε λεει τπτ?
- PaOkArAsIrAkLiO
Αδερφέ gpaok τον ΠΑΟΚ ρεαλιστικά δεν το θέλω πρώτο. Τον θέλω όμως τουλάχιστον τρίτο κι αν όχι αυτό τουλάχιστον να παλεύει κάθε παιχνίδι στα ίσια. Η ομάδα έδειξε σε πολλά παιχνίδια τρομερή νωχελικότητα και αδιαφορία και δεν νομίζω να ευθύνονται μόνο οι ποδοσφαιριστές.
Κι επίσης μεγάλη πορεία στην Ευρώπη έκαναν και ο Χάβος και ο Δερμιτζάκης που τους πληρώναμε και λιγότερα.
Κι επίσης μεγάλη πορεία στην Ευρώπη έκαναν και ο Χάβος και ο Δερμιτζάκης που τους πληρώναμε και λιγότερα.
1)Και που φταίει ο Μπόλονι σε αυτό; το οτι δεν έχουμε παίχτες και γι αυτό αυτός φταίει?gika έγραψε:gpaok έγραψε:PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εύχομαι στην συν.τύπου να μας πει ΓΚΟΥΤ ΜΠΑΙΙΙΙΙΙ , μπας και γλυτώσουμε από αυτόν τον μυρωδιάρε κοιτα πως απο...καθηγητης γινεσαι μυρωδιας. ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ...συνεχιστε ετσι. Κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι απλα προσπαθω να σκεφτω ψυχραιμα έστω τωρα. Και προσωπικα...δεν θελω να φυγει γιατι πιστευω οτι με δικο του σχεδιασμο και ξεροντας τα...κατατοπια, θα παει καλυτερα του χρονου.PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μια χρονιά από εσένα έχω να θυμάμαι ένα διπλό στο Λονδίνο και δυο διπλά στο ΟΑΚΑ. Μια χρονιά σε στήριξα με όλη μου την καρδιά. Ε δεν πάει άλλο όμως! Ορισμένα από τα λάθη σου ούτε ο Χάβος δεν τα έκανε! Πρώτοι μετά από τρια παιχνίδια στα πλέυ-ωχ, τελευταίοι στο τέλος. Πολύ απλά λοιπόν: GO HOME, GO VILLAGE!!!
1) Του χρόνου θα έχει ίδιο ρόστερ και χειρότερο, οπότε αν το ταβάνι του είναι το φετινό με αυτό το ρόστερ, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αν πάρουμε παικταράδες τον ξαναφωνάζουμε.
2) Κι ο Χάβος με τον Δερμιτζάκη μια χαρά πορεία κάνανε στην Ευρώπη. Μάλλον τα καμάρια μας "διαλέγουν παιχνίδια" και για αυτό συμβαίνει αυτό. Εκτός αν είναι σύμπτωση.
2)Αν αυτό ισχύει...αλλάζεις παίχτες!!
Όπως όλα δείχνουν στον ΠΑΟΚ δεν άλλαξε κάτι από την τελευταία φορά που σας ενημερώσαμε για την «απίθανη παραμονή Μπόλονι« και σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ, ο Ρουμάνος θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζήσης Βρύζας και ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης βρέθηκαν με τον Μπόλονι κάποιες μέρες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και συμφώνησαν να μην συνεχίσουν και την νέα σεζόν την συνεργασία τους.
Όσο για την αποζημίωση του Μπόλονι; Ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί να πληρώσει τίποτα καθώς το «διαζύγιο» είναι φιλικό και η απόφαση από κοινού.
Πηγή: paokpanoapola.gr και transfernews.gr
και σου πεταξανε και καψανε ενα παιδακι οπως ο κατσε...που δειχνει την προπονητικη τουςποιοτητα..