A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια και Παρελειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια και Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Tolaros »

Κανένα καλό καλοκαίρι φίλε από τώρα. Μην ξεχνιόμαστε. Οπωσδήποτε νίκη την Κυριακή με κάθε θυσία. Και όπως ήρθαν τα πράματα νίκη του πράσινου σιχάματος
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Πιστευω αν μεινει ο Νιμανι και τον περασει στην κορυφη του χρονου..10-12 γκολακια τα εχει ανετα.Στο πρωτο μ αρεσε πολυ και καλη τριπλα εχει και σουτ και δυνατος ειναι..

ΥΓ Για το ματς δεν εχω ν αναφερω κατι..

ΥΓ 2 Πρεπει να κερδισουμε την Κυριακη μη γινει καμια στραβη και παιζουμε απ τον Ιουνιο
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών (που έχεις κάνει και το έγκλημα αντί να έχεις και εσύ +4 ή έστω +1 που έπρεπε να έχεις) είναι πολύ δύσκολο να πάρεις την πρωτιά. Καταρχήν σε όλα τα ματς δεν έιχαμε την απόδοση που έλεγες "θα το πάρουμε". Τσούκου τσούκου μπολ, να μην φάμε γκόλ και έχει ο Θεός (αλά Σάντος, αλλά του Σάντος ο Θεός είχε, του Μπολόνι όχι). Από την άλλη ποιος έπαιξε θα μου πείς από τους άλλους τρείς; Αλλά αν δεν έχεις μπόνους βαθμών, καλή απόδοση, τύχη και έχεις και τέτοιες διαιτησίες (όχι τόσο η σημερινή, αλλά οι 2 του Γιάχου), που θές να πάς ρε ΠΑΟΚΑΡΑ;
Τώρα ας ελπίσουμε να πάιξουμε στοιχειωδώς καλα με αυτούς που έχουμε, και να κερδίσουμε τον ατρόμητο, που του επιτρέπουμε να βγάζει γλώσσα...

Και μία ερώτηση ρε συναγωνιστές, επειδή πολλοί λέτε φταίει η διοίκηση...Συμφωνώ ότι φτάει σε πολλά θέματα, που δεν χρήζουν ανάλυσης στην παρούσα φάση... Στο θέμα της διαιτησίας όμως δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε να κάνει, που να το έχει κάνει κάποια προηγούμενη με επιτυχία... Τι θα έπρεπε να κάνει;

Υ.Γ. Το μόνο κέρδος από τα φετινά πλέι οφ οι Σταφυλλίδης και Νιμανί
Υ.Γ2 Κόουτς και Νιμανί να μείνουν
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Για ακόμα ένα ματς, που οι δηλώσεις έδιναν κι έπαιρναν απ τους παίχτες μας, κάναμε ένα μεγάλο κλαρίνο.
Άντε τώρα ξανα μανα Ιούλιο, με euro μέσα να δω ποιός θα παίξει τότε.

ΣΚΑΤΑ.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Sick Μην μασας ρε.

Στις δηλωσεις πρωτοι ειμαστε!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Kostomanolis έγραψε: Αλλά αν δεν έχεις μπόνους βαθμών, καλή απόδοση, τύχη και έχεις και τέτοιες διαιτησίες (όχι τόσο η σημερινή, αλλά οι 2 του Γιάχου), που θές να πάς ρε ΠΑΟΚΑΡΑ;

Τα ειπες ολα. Συμφωνω...

ΟΥΕΦΑ , ΦΤΩΧΙΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ....

Υ.Γ. Τελικα κοιτατε και θα δειτε ποσο θα μας στοιχισει εκεινος ο γ@μημενος βαθμος στη Λειβαδια....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP Σχόλια και Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Argonaut4 έγραψε:Γκίκα τα χεις φτιάξει με καμμιά απο το ΚΚΕ?Δεν εξηγείτε αλλιώς!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Δώσε, δώσε!
χαχαχαχαχαχαχα!
ΤΕΛΟΣ!
Πρωί - πρωί στη δουλειά βρίστηκα με τους συναδέλφους μου! Με φωνές που ακούστηκαν σε όλο το κτίριο! Έβρισα τον Βάργκας και τον Λαγό και (πάνω στην παραφροσύνη μου) τους Αθηναίους! Ξέφυγα τελείως! Τι μου φταίνε αυτοί;
Εγώ φταίω που τα νεύρα μου είναι τσίτα! Δεν ξέρω σε τι χώρα ζω;
Δεν είναι ότι χάσαμε χθες. Είναι ότι για πολλοστή φορά μας πηδάνε, βάσει σχεδίου, όπως γίνεται σε όλα τα χρόνια που μπορώ να θυμηθώ (πχ το ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή 3-5, που μας στέρησε το πρωτάθλημα). Δεν αντέχω επίσης οι άλλες ομάδες να ξεσκίζονται μ' εμάς, και να ανοίγουν τα πόδια τους σ' αυτόν που παίρνει τελικά το χρίσμα.
Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν όταν ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί στα play-off 3 ομάδες των Αθηνών.
Δεν έχουμε καμιά σπουδαία ομάδα, το έχουμε πει αυτό, αλλά δεν είμαστε χειρότεροι από αυτούς.
Περιμένω τη διάλυση του κράτους - μπ@#$%^&* μπας και δω άσπρη μέρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Που πας ρε κα(τα)ραμήτρο5 να κόψεις το τσιγάρο με Γιουχου ,Κουκουλάκη? :evil:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Αχ ρε Αποστόλη, τι το θυμήθηκες ?

Off-topic, αλλά μια και το σκάλισε ο Αποστόλης, διαβάστε όσοι δεν γνωρίζετε τι έγινε τότε...
(αν κρίνουν οι αρμόδιοι ότι είναι πολύ εκτός θέματος, κανένα πρόβλημα να διαγραφεί... είναι και λίγο σεντόνι)

Κυριακή 22 Απριλίου 1973

Π.Α.Ο.Κ. - ΚαριολοΠαναχαϊκή 3-5 (το καριολοπαναχαϊκή θα εξηγηθεί παρακάτω),
Καβάλα - Σκατόγαυρος 1-1 (το σκατόγαυρος ΔΕΝ χρειάζεται να εξηγηθεί)

Ο ΠΑΟΚ και με ισοπαλία έβγαινε πρωταθλητής! Το πολύ άγχος, τα χρήματα που έσκασε ο γαύρος και η ατυχία (τρία δοκάρια γμ τον μπέλα μου) μας στέρησαν το πρωτάθλημα.

Εγώ μπόμπιρας της δευτέρας δημοτικού, θυμάμαι λίγα πράγματα αμυδρά. Έπαιζα στα «βουναλάκια» της Κοσμά Αιτωλού, τότε. Θυμάμαι τον πατέρα που ανηφόριζε μαζί με το θείο μου για το γήπεδο. Χαρούμενοι και σίγουροι οι δυο τους, όπως και όλος ο κόσμος. Θα ήτανε το πρώτο μας πρωτάθλημα! Μου χάιδεψαν το κεφάλι και με χαιρέτισαν. Καζάνι η Τούμπα, εκείνη τη μέρα! Η ώρα πέρασε και το παιχνίδι άρχισε. Σε λίγο μαθαίνουμε από τα ραδιόφωνα ότι ο ΠΑΟΚ χάνει. Αλλά μετά ισοφάρισε. Μετά, όμως, ξαναέχανε. Και συνέχιζε να χάνει όσο η ώρα περνούσε. Το παιχνίδι τελείωσε. Χάσαμε! Μετά από λίγο επέστρεψαν στο σπίτι με τα μάτια κατακόκκινα! Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τίποτα! Το ζήσαμε κι αυτό!

Αντιγράφω από το InterNet, από δω και κάτω.

Το παιχνίδι:

Δαβουρλής 30’ 0-1,
Φουντουκίδης 35’ δοκάρι,
Παρίδης 41’ 1-1,
Δαβουρλής 47’ 1-2,
Παρίδης 58’ δοκάρι,
Κούδας 60’ δοκάρι,
Στραβοπόδης 61’ 1-3,
Παρίδης 64’ 2-3,
Δαβουρλής 82’ 2-4,
Παππάς 87’ 2-5,
Σαράφης 89’ 3-5.

ΠΑΟΚ : Στέφας, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Φουντουκίδης, Παπαδόπουλος(46’ Τσιλιγκιρίδης), Αποστολίδης, Παρίδης, Τερζανίδης, Σαράφης, Κούδας, Ασλανίδης(55’ Λάζος).
Παναχαϊκή : Τζανετουλάκος ,Ανδρούτσος, Καλφίν, Λεβέντης, Σίδερης, Παππάς, Ρήγας, Μιχαλόπουλος, Στραβοπόδης, Λεβεντάκος(70’ Τούντας), Δαβουρλής.

Αρχηγός της Παναχαϊκής σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Πέτρος Λεβεντάκος ο οποίος θυμάται:«Ο ΠΑΟΚ μας υποτίμησε και έχασε. Λέω στον φιλαράκο μου τον Κούδα, τι βλέπεις ? θα σας κερδίσουμε, μου απαντά. Γιωργάκη, προσέξτε, θα χάσετε. Δεν με άκουσε είχαν καβαλήσει το καλάμι. Κάναμε ότι θέλαμε στο παιχνίδι και μετά έκλαιγαν που έχασαν το πρωτάθλημα. Και αυτά που λένε για τον Στέφα είναι για κομπλεξικούς. Τα γκολ ήσαν άπιαστα, έσωσε άλλα τρία και ο Θέμης Ρήγας, εκείνη την ημέρα ντρίπλαρε όποιον έβρισκε μπροστά του».

Αναδημοσιεύω το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Πάτρας του 2009, που αναφέρει όσα αποκάλυψε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Πέτρος Λεβεντάκος, αρχηγός της Παναχαϊκής σε κείνο το παιχνίδι, σε τηλεοπτική εκπομπή του TeleTime και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αναστασόπουλο, για ένα παιχνίδι που έχει γράψει ολόκληρη ιστορία. Και έχει γράψει μαύρη και θλιβερή σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Οι σκιές για εκείνο το παιχνίδι δεν έφυγαν ποτέ, ούτε και θα φύγουν. Ο Λεβεντάκος, λοιπόν, 36 ολόκληρα χρόνια μετά, αποκάλυψε απίστευτα πράγματα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αποκάλυψε την παρέμβαση και πριμοδότηση του Ολυμπιακού προς την Παναχαϊκή προκειμένου να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και πως ο πρωταγωνιστής ήταν ο Θέμης Ρήγας που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Θεωρώ ότι τις αποκαλύψεις του θα τις διαβάσουν αχόρταγα οι παλαιότεροι και κυρίως εκείνοι που ήταν τότε στο γήπεδο. Δώστε προσοχή λοιπόν:

Η βαλίτσα με τα λεφτά

Αποκαλύπτει λοιπόν ο Λεβεντάκος: «Ανεβήκαμε στην Τούμπα εγώ και εννέα ακόμη συμπαίκτες μου χωρίς να γνωρίζουμε ότι είχε γίνει συνεννόηση με παράγοντες του Ολυμπιακού. Ολοι πλην του μακαρίτη Θέμη Ρήγα. Λίγο πριν αρχίσει το ματς ο Ρήγας μας είπε στα αποδυτήρια ότι θα μας δώσει 10.000 δραχμές αν κερδίσουμε. Μπήκαμε στο γήπεδο και πριν αρχίσει το ματς μίλησα με τον Κούδα. Κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ ήταν στο κόσμο του. Είπα στον Κούδα: ''Στείλτε καμιά βαλίτσα στα αποδυτήρια γιατί δεν σας βλέπω καλά''».
Και συνεχίζει στο ψητό ο Λεβεντάκος: «Κερδίσαμε με 5-3 και πήγαμε στο αεροδρόμιο. Εκεί έφτασε και η αποστολή του Ολυμπιακού από την Καβάλα. Και πετάξαμε για την Αθήνα με διαφορετικές πτήσεις, αλλά φτάσαμε σχεδόν μαζί. Ο Ρήγας περιέργως δεν μπήκε στο πούλμαν της ομάδας. Μου έκανε εντύπωση και τον ακολούθησα. Στο πάρκινγκ του αεροδρομίου ήταν παρκαρισμένη η Μερσεντές του Λάκη Πετρόπουλου. Εμφανίστηκε και μπήκαμε και οι τρεις στο αυτοκίνητο με προορισμό τη βίλα του Γουλανδρή. Μας έδωσε λοιπόν 2.000.000 δραχμές που ήταν τρελά λεφτά τότε.
Αυτό ήταν. Είχε αποκαλυφτεί ότι ο Ρήγας δεν έλεγε βλακείες στα αποδυτήρια. Είχε μπει όμως ζήτημα πώς θα μοιραστούν τα λεφτά. Φτάσαμε στην Ομόνοια και σκεφτήκαμε να ζητήσουμε και άλλα από τον Γουλανδρή. Αλλωστε, ολόκληρο πρωτάθλημα του δώσαμε. Πήρα τα μισά, έδωσα τα πιο πολλά στον Δαβουρλή και σε όσους άλλους είχαμε συμφωνήσει. Ο Ρήγας θα έδινε τα άλλα στους υπόλοιπους. Εγώ του είπα να μην αδικήσει τον Τζανετουλάκο (σ.σ.: ήταν ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής τότε) γιατί σαν Πειραιώτης που ήταν θα γκρίνιαζε. Ο Ρήγας πήγε σε μια χαρτοπαικτική λέσχη και έχασε τα περισσότερα λεφτά. Είχε πάθος αλλά δεν ήταν φραγκοφονιάς. Μοίρασε τα υπόλοιπα αργότερα όταν πέρασαν ξανά λεφτά από τα χέρια του».

Το «μπακίρι» το ξέχασαν στις καραμέλες
Ο Πέτρος Λεβεντάκος αποκαλύπτει πως τη σακούλα με τα λεφτά που τους είχε δώσει ο Γουλανδρής για να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, την ξέχασαν σε ένα περίπτερο στην Ομόνοια, όταν συζητούσαν εάν πρέπει να του τηλεφωνήσουν για να του ζητήσουν και άλλα χρήματα, μια και στην ουσία η Παναχαϊκή έδινε με τη νίκη στην Τούμπα το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. «Ξεχαστήκαμε συζητώντας και αφήσαμε τη σακούλα με τα 2.000.000 δραχμές πάνω σε κουτί με καραμέλες. Οταν το θυμηθήκαμε, είχαμε απομακρυνθεί και σαν τρελοί τρέξαμε πίσω. Ευτυχώς η σακούλα με τα λεφτά ήταν στη θέση της. Αυτά για την ιστορία και η αλήθεια είναι ότι παρασκηνιακά έγινε θόρυβος και έφερε καχυποψία και γκρίνιες και εκείνο το 3-5 της Τούμπας ήταν η αρχή του τέλους για την Παναχαϊκή».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Πέμ 17 Μάιος 2012, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πεσ' τα ρε Ντίνο. Γιατί χθες η ομάδα του Δώνη μόνο φιλάκια δεν αντάλλαξε με τους άλλους. Ούτε εμείς παίξαμε καλά, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ακόμη και με το δώρο του Χαλκιά το χτυπάγαμε το παιχνίδι. Δεν μας ήθελε στο τετ-α-τετ του Νιμανί, ούτε στην κεφαλιά του Ivic, αλλά την ισοπαλία, ακόμη και με δέκα την διεκδικούσαμε.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

λεγεται εδω στην αθηνα..οτι ο δωδωνης ειναι ο επομενος προπονητης τους...θα με θυμαστε οταν γινει..
αν και τηλεφωνακια εχουν πεσει και απο μας............

για τα υπολοιπα τι να πω? λεγατε οτι μετα τις θλασεις θα βγει η σκληρη προπονηση κ δουλεια..οποτε περιμενω το ματς με τον ατρομητο... :twisted:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

george aspromayros έγραψε:αν και τηλεφωνακια εχουν πεσει και απο μας............
Αυτό από που προκύπτει;
Είσαι από αυτούς που "έχουν info από μέσα αλλά δεν μαρτυράνε την πηγή τους" ή απλώς το είπε κάποιος αρδ και μας το μεταφέρεις;
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

πολλα εχω πει φιλε DC αλλα....
σχεσεις με σιχαμενους ΑΡΔ δε ειχα ποτε.....με προσβαλεις... :)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μάλλον εσύ μας προσβάλεις με τις παπαριές που γράφεις. :lol:
Κάπου πήρε το μάτι μου που έγραψες και ότι ο Μπόλονι έχει χάσει και τα αποδυτήρια.
Άμα τα βρει κανένας να του τα επιστρέψει γιατί χρειάζονται. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

φιλε παντα παπαριες εγραφα..γιαυτο κ δε με περνατε ποτε στα σοβαρα...

Δεν πειραζει..σεβομαι τα αδελφια μου κ προσπαθω παντα να μην παρεκτραπω...
Αλλωστε που να ξερουμε τον αλλο κ τι σκοπους εξυπηρετει...

αυτα που γραφω ειναι αληθειες ,κοιμαμαι ησυχος κ οτι υποστηριζα ,το υποστηριζα και πριν μηνες οχι τωρα μετα απο στραβη...επισης, η αληθεια παντα λαμπει ..εστω κ αργα.....

οφ τοπικ ολο το κειμενο μου..ας διαγραφει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”