5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Το ονομα του διατητη δεν αρκει για να μην ανοιξει καν η συζητηση για το αν εφταιγε ή οχι ο Γκαρσια σημερα?
Deja vu καταστασεις...
Deja vu καταστασεις...
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
trel@menos έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τον εκαναν μηνυση οι φλουφλιδες που τον εβγαζαν βιντεο με το κινητο. επιασε τα @@ του και θιχτηκαν οι κυριες. γελαει ολη η πλαση.
ειδαν τα γκομενακια το ''παπαρι'' του που φουσκωνε στο παντελονακι του,και τρεξαν...
σιγα μωρη.....λυσσαρες κουλες ...σιγα....μη τσιριζεται...... ο Παπλο εχει για ολες σας....
- kataramenos5
Ο Παυλάρας θα φύγει όταν νοιώσει ο ίδιος οτι δεν μπορεί να είναι ο Πάμπλο.Σίγουρα δεν είναι για 50+ παιχνίδιαgika έγραψε:Επειδή παγκίτης αποκλείεται να δεχτεί να γίνει,και 50 ματς βασικός δεν τα αντέχει πλέον, δώστε του ένα πόστο καλό εκεί στην ΠΑΕ... Μην τον χάσουμε τέτοιον άνθρωπο...
(ποιός είναι άραγε στον ΠΑΟΚ?) αλλά νομίζω οτι μπορεί να προσφέρει ακόμα.Αυτό όμως το μείνε σ άλλο πόστο δε νομίζω να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Παυλάρα .Είναι μια τεράστια προσωπικότητα και δε θα θελα να τον δω να φθείρεται σε μια θέση στυλ Παντέλου (γιατι δε μπορω να σκεφτώ κατι άλλο)
Θιχτήκανε οι κ@λοτρυπίδες που έπιανε τα @ριχδι@ του..
Να τους τα δώσει να τα φάνε έπρεπε...ΟΙ ΔΡΑΓΟΥΜΆΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΚ...
[youtube]gmiuSWPoI5U[/youtube]
- trel@menos
παντως περα απ το χαβαλε πρεπει να περασε δυσκολες στιγμες ο παμπλο μεχρι να μπει στη φυσουνα. ευκολο ειναι να προχωρας και να χεις ολα αυτα τα τρελα αγορια να ειναι ετοιμα να σε λιντσαρουν? ειδικα αυτος με το ροζ, ετοιμος να βγαλει το στρινγκ να το κανει σφεντονα ηταν.
- ΑποστόληςΑ
Αν μπορούσε να συγκρατεί τα νεύρα του θα έμενε στην Milan ή τη Real. Αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη του χρονιά μέχρι τώρα έχει βελτιωθεί. Αλλά σε κρίσιμους αγώνες στα play-off δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Πέρυσι είχε φάει κόκκινη (πάλι) με την ΑΕΚ και δεν έπαιξε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟ. Τελικά αν του κολλήσει κάποιος (πχ Vargas ή ο μαύρος πέρυσι) θα τον παρασύρει.
Παρ' όλα αυτά εγώ είμαι υπέρ του. Θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνει. Ο μόνος. Αλλά να μην παίζει πάνω από 30 παιχνίδια τη σεζόν. Έλεος.
Παρ' όλα αυτά εγώ είμαι υπέρ του. Θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνει. Ο μόνος. Αλλά να μην παίζει πάνω από 30 παιχνίδια τη σεζόν. Έλεος.
αν το εκανε παιχτης της κουλας στην τουμπα,θα μπαιναμε μεσα να τον φαμε ζωντανο...
Μάρκο, έχουν γίνει και χειρονομίες και προπηλακισμοί στα αποδυτήρια και πολλά, αλλά δεν έγινε τίποτα...
- sourmenetes
- Moderator
Μηπως θυμαται κανεις το βρισιμο του τορο στο διαιτητη στα αποδυτηρια της ξανθης???
Ασε ρε..
Ασε ρε..
- george aspromayros
το περιμενα ...κ πολυ κρατηθηκες...
θα εχει και συνεχεια....ή ηρεμησες? ...δε νομιζω...
θα εχει και συνεχεια....ή ηρεμησες? ...δε νομιζω...
- kataramenos5
Τι έγινε δηλαδη?Τον.. πριαπισμό του κρύβει ο άνθρωπος για να μη σκανδαλισθούν..moican4 έγραψε:Θιχτήκανε οι κ@λοτρυπίδες που έπιανε τα @ριχδι@ του..
Τι λετε ρε, πατε καλα.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΜΠΛΟ , ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Τα δικα μας ζωα στο συγχρονο Ελλαδισταν δε χαμπαριαζουν απο λογια και καταλαμβαινουν μονο απο πραξεις.
Και λιγα τους εδειξε.
PABLO PARA SIEMPRE EN PAOK
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΜΠΛΟ , ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Τα δικα μας ζωα στο συγχρονο Ελλαδισταν δε χαμπαριαζουν απο λογια και καταλαμβαινουν μονο απο πραξεις.
Και λιγα τους εδειξε.
PABLO PARA SIEMPRE EN PAOK
-
teacher
Ο Γκαρσία όσο έπαιζε δέχτηκε πολλές προκλήσεις από παίκτες του χανουμιού, έμοιαζε οργανωμένο. Η αντίδραση του Κοντοέ την ώρα που έβγαινε επίσης για γέλια, λες και του έβγαλε το λαρύγγι έκανε, ενώ ίσα που τον ακούμπησε. Γνώμη μου πάντως είναι πως ο Μπόλονι έπρεπε να προβλέψει το σκηνικό. Μπαμ έκανε!
Κι εγώ αν ήμουν Μπόλονι και έχανα 1-0, θα πόνταρα στην εμπειρία του Πάμπλο και δεν θα έβγαζα τον μόνο που ξεχείλιζε από πάθος εκεί μέσα. 
Δλδ αν εβγαζε τον γκαρσια θα μεναμε με τα παλτα και τα 17 χρονα.
Ειχαμε πολλες ελπιδες. Σιγουρα λαθος επιλογη.
Ειχαμε πολλες ελπιδες. Σιγουρα λαθος επιλογη.