Λιγο πιο κοσμια αν γινεται...Argonaut4 έγραψε:jpower73 έγραψε:Μήνυση στον Γκαρσία από την ΑΕΚ!
16/05/2012, 22:38 | Διαβάστηκε 1080 φορές
Στην κατάθεση μήνυσης στον Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της «Ένωσης» κατηγορεί τον Ουρουγουανό μέσο του ΠΑΟΚ πως κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του, έπιανε τα γεννητικά του όργανα.
Ήδη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, συνομιλούσαν με έναν αστυνομικό. Αν επιμείνει η ΑΕΚ στην κατάθεση μήνυσης, ο Πάμπλο Γκαρσία θα κληθεί να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport-fm.gr/article/553066
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Δημητριάδη.....ανθρωπάκι........λίπος κινούμενο.......παράσιτο μαζί με τον άλλο το γαμιόλη το σκατόψυχο του γάυρου άντε ψόφα σε καμμιά γωνία γατάκι.
Πόσο αδερφές είναι οι κούληδες ρε πούστη μου.....ΠΟΣΟ ξύλο πραγματικά θέλουν μερικά άτομα σε αυτή τη χώρα.
Ζήση.....ξέρεις εσύ.....άστονα έτσι τον δημητριάδη.....!!!
A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια και Παρελειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: A.E.K.-Π.Α.Ο.Κ. 2-0 MVP Σχόλια και Παρελειπόμενα
Εγώ γνωρίζω ότι οι προσφυγές και οι μηνύσεις στα πολιτικά δικαστήρια έχουν καταργηθεί από την 10ετία του '70, όταν έγινε μόδα να διανυκτερεύουν παίκτες και διαιτητές στα κρατητήρια επειδή ο κάθε βλάκας έκανε μήνυση.jpower73 έγραψε:Μήνυση στον Γκαρσία από την ΑΕΚ!
Στην κατάθεση μήνυσης στον Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της «Ένωσης» κατηγορεί τον Ουρουγουανό μέσο του ΠΑΟΚ πως κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του, έπιανε τα γεννητικά του όργανα.
Ήδη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, συνομιλούσαν με έναν αστυνομικό. Αν επιμείνει η ΑΕΚ στην κατάθεση μήνυσης, ο Πάμπλο Γκαρσία θα κληθεί να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Κρίμα Παπού. Αυτο το σχόλιο είναι ο ορισμός του ο,τι να ναι, όχι οτι είμαι ΚΚΕ αλλα τουλάχιστον είναι απο τα λίγα κόμματα που αγωνίζονται στους δρόμους...Maximus έγραψε:Μου θύμισες την παπαρήγα! Είναι ανώφελο να αγωνίζεσαι για οτιδήποτε, για ολα φταιει ο καπιταλισμός!Argonaut4 έγραψε:Ολα ξεκινάνε απο το μαρούλι.Οταν λείπει αυτό........δε γίνετε τίποτα......!
Εσείς περιμένετε ο Ζήσης να καταφέρει εξαίρεση κάποιου απο τους πουτάνας γιους αυτούς?Οπως το καταφερε ο Ζαγοράκης?
Και να το καταφέρει θα βρεθεί άλλος.
Αλλού είναι το πρόβλημα.
Απεναντίας το δικό σου σχόλιο για το παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος πλησιάζει πιο πολυ σε αυτη το λογικη. (αφού θα μας σφίξει ο κακός διαιτητής για πιο λόγω να κατηγορουμέ την ομάδα...)
Παιδιά ας μείνουμε στο θέμα μας.....και να μη το ξεχειλώνουμε άνευ λόγου και αιτίας.
- trel@menos
αντε καλα. τι αλλο θα δουμε. τους πειραξε τωρα που εξυνε τα @@ του. ας το γυρισουμε σε γκολφ αμα δεν γουσταρετε.jpower73 έγραψε:Μήνυση στον Γκαρσία από την ΑΕΚ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Το ειχα πει και μετα το ματς μετα το βαζελο.
Δεν υπηρχε κανενας απολυτως λογος να κατεβει η ανδρικη ομαδα στην Αθηνα.
Το μονο που καταφεραμε ηταν να βλαψουμε την εικονα και την ιστορια μας συμμετεχοντας σ'αυτο το τσιρκο. Αλλωστε βρωμουσε απο μακρια οτι τα αποτελεσματα ηταν προκαθορισμενα. Εγω λεω να παιξω κανενα στοιχημα στο Χ βαζελου-κουλας μηπως βγαλω το διαρκειας για του χρονου.
Κανενας παιχτης δεν μου φταιει για σημερα και δεν προκειται να κραξω κανεναν. Ειδαμε και τις μπαλαδοφατσες των αντιπαλων δηλαδη με τα γαμαουα ροστερ και τους προπονηταραδες.
Οταν το οποιοδηποτε παιχνιδι δεν παιζεται στα ισα, αν θες να κανεις το κατι παραπανω πρεπει απλα να εισαι δυο και τρεις φορες καλυτερος. Αλλιως απλα εκνευριζεσαι και χανεις το δικιο σου οπως παθαμε εμεις σημερα. Τουλαχιστον αφου κατεβηκαμε επρεπε να μεινουμε με 6 και να ληξει εκει το ματς. Οπως επισης κατι κοντοεδες και κατι βαργκες επρεπε να φυγουν απο το γηπεδο με τα ποδια στο χερι για να χουν να κλαψουριζουν και να σφαδαζουν για αληθινους λογους.
Εγω συνεχιζω να ειμαι περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ και δεν ξερω τι θα πει πουστια και κωλοπαιδισμος.
Η μεγαλη ομαδα αεκουλα44 με τους "εντιμους και μαγκες" (sic) οπαδους της μπορει να βαλει το σημερινο αποτελεσμα στον ορθανοιχτο πρωκτο της μαζι με την 2η θεση. Οσο πιο βαθεια τοσο πιο καλα.
Εγω κι ελπιζω και η πλειψηφεια των ΠΑΟΚτσηδων, δεν την εχω αναγκη για να νιωσω καποιος.
ΥΓ Ζησαμε και φετος αλλο ενα αλλοιωμενο πρωταθλημα. Με τη διαφορα οτι φετος ειχαμε και φιλικη συμμετοχη της ουεφα. Πλατινι απλα γαμιεσαι...
Δεν υπηρχε κανενας απολυτως λογος να κατεβει η ανδρικη ομαδα στην Αθηνα.
Το μονο που καταφεραμε ηταν να βλαψουμε την εικονα και την ιστορια μας συμμετεχοντας σ'αυτο το τσιρκο. Αλλωστε βρωμουσε απο μακρια οτι τα αποτελεσματα ηταν προκαθορισμενα. Εγω λεω να παιξω κανενα στοιχημα στο Χ βαζελου-κουλας μηπως βγαλω το διαρκειας για του χρονου.
Κανενας παιχτης δεν μου φταιει για σημερα και δεν προκειται να κραξω κανεναν. Ειδαμε και τις μπαλαδοφατσες των αντιπαλων δηλαδη με τα γαμαουα ροστερ και τους προπονηταραδες.
Οταν το οποιοδηποτε παιχνιδι δεν παιζεται στα ισα, αν θες να κανεις το κατι παραπανω πρεπει απλα να εισαι δυο και τρεις φορες καλυτερος. Αλλιως απλα εκνευριζεσαι και χανεις το δικιο σου οπως παθαμε εμεις σημερα. Τουλαχιστον αφου κατεβηκαμε επρεπε να μεινουμε με 6 και να ληξει εκει το ματς. Οπως επισης κατι κοντοεδες και κατι βαργκες επρεπε να φυγουν απο το γηπεδο με τα ποδια στο χερι για να χουν να κλαψουριζουν και να σφαδαζουν για αληθινους λογους.
Εγω συνεχιζω να ειμαι περηφανος που ειμαι ΠΑΟΚ και δεν ξερω τι θα πει πουστια και κωλοπαιδισμος.
Η μεγαλη ομαδα αεκουλα44 με τους "εντιμους και μαγκες" (sic) οπαδους της μπορει να βαλει το σημερινο αποτελεσμα στον ορθανοιχτο πρωκτο της μαζι με την 2η θεση. Οσο πιο βαθεια τοσο πιο καλα.
Εγω κι ελπιζω και η πλειψηφεια των ΠΑΟΚτσηδων, δεν την εχω αναγκη για να νιωσω καποιος.
ΥΓ Ζησαμε και φετος αλλο ενα αλλοιωμενο πρωταθλημα. Με τη διαφορα οτι φετος ειχαμε και φιλικη συμμετοχη της ουεφα. Πλατινι απλα γαμιεσαι...
-
+1926Maximus έγραψε:Το παιχνίδι ομολογώ ότι δεν το είδα... Και να πω την αλήθεια, δουλευα και δεν είχα και την διάθεση να το δώ μετά τα προχθεσινά.DC έγραψε:Είτε παίζαμε είτε δεν παίζαμε το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.
Στο α' ημίχρονο το κοράκι μας έκλεινε σε κάθε ευκαιρία στα καρέ μας και το γκολ ήταν φάουλ στον Χαλκιά.
Στο β' δύο αβαβά αποβολές για να σιγουρέψει το αποτέλεσμα και τέλος.
Όσοι "βλέπετε μπάλα" και "νιώθετε", βγείτε να σκίσετε την ομάδα που κατέληξε να παίζει 9 με 14.
MVP ο κουκουλάκης.
Η ομάδα φαίνεται να καταβάλει τεράστια προσπάθεια να καταφέρει κάτι καλό αγωνιστικά στο τέλος της σεζόν και έχεις κάποιους να σε πολεμούν και να σε κλέβουν μεσα στα μούτρα σου ευνοώντας τους ανύπαρκτους...
Ενταξει, δεν το λέω σαν δικαιολογία, αλλά ρε π&^στη μου παίζει τεράστιο ρόλο το πότε σε αδικούν! Οταν σε αδικεί στο τέλος, λες "δεν γ^%$ιέται, στο τσακ μου την εφερε, προσπάθησα όλο τον αγώνα, δεν τα καταφερα και στο τέλος με εκλεψε". Βαρύ, αλλα καταπίνεται.
Όταν όμως σε αδικεί στην αρχή της προσπάθειας, είναι σαν να σου λέει, "φιλαρακο, οσο και να προσπαθήσεις, θα σε πολεμήσω". Αλλο να φας κόκκινη, να σου καταλογίσει λαθος πεναλτι στο 90', και άλλο να σε αδικήσει στην αρχή του ματς, της προσπάθειας. Μεγάλη διαφορά...
Και όταν σε αδικεί στην αρχή, θέλει μεγαλα ψυχικα αποθέματα για να συνεχίσεις...
Το μήνυμα το πήραμε την προηγούμενη αγωνιστική. Είσαι δίκαιος? Δώσε μου το πέναλτι μέσα στον βάζελο να κάνω το 1-1 και τώρα θα συζητούσαμε σε άλλη βάση... Και το κυριότερο, θα βλέπατε άλλο ματς σήμερα (όσοι το είδατε)...
Κανένας λακές και καμία δικαιολογία είμαστε άξιοι της μοίρας μας !!!!!! Και για τις κάρτες και για την εμφάνιση.... Να πανε όλοι να γ
@#$θούν
@#$θούν
"Ζείτε για κλέβετε την δόξα των παικτών"
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου site, όπου κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και τονίζει πως τελικά σε κάποιους αρέσουν οι καμένοι φούρνοι και τα ανώνυμα χτυπήματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των Playoffs ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακες της.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΜΠΡΑΒΟ ΖΗΣΗ..
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου site, όπου κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και τονίζει πως τελικά σε κάποιους αρέσουν οι καμένοι φούρνοι και τα ανώνυμα χτυπήματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των Playoffs ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακες της.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΜΠΡΑΒΟ ΖΗΣΗ..
Αυτό ζήτησε, αυτό πήραμε. Είμαστε και αχάριστοι δλδ... 

-
Κι εγώ δεν είδα το mats
Μάλλον τη μυριστικά τη δουλειά
Άδικη ήττα στο mats με ΠΑΟ, καπάκι η νίκη του Παο στον Ατρόμητο, οποτε και να νικήσεις στο ΟΑΚΑ την κούλα, εκείνη θα παίξει χωρίς κίνητρο με Παο, δηλαδή θα ανοίξει τα πόδια. Οποτε η ψυχολογία των δικών μας ήταν:...τι να παίξουμε τώρα βρε αδερφέ;;; Και ο ποδοσφαιριστής άνθρωπος είναι.
Συμφωνώ ότι το roster μας δεν είναι κάτι το φοβερό - το roster του Παο είναι θεωρητικά καλύτερο - αλλα πιστεύω ότι η Παοκάρα έπαιξε φέτος για το 110% των δυνατοτήτων της. Και αυτό μετράει στο τέλος....ποσο % βγάζεις συνολικά από τους παίκτες σου. Και εμείς στην Ευρώπη χαζέψαμε πολλούς φέτος !!
Για το Garcia όλα και όλα ! Ναι μεν κρέμασε την ομάδα σήμερα, αλλα και με αυτόν αμφιβάλλω αν θα κάναμε κάτι ! Μια κακή παρένθεση σήμερα, για έναν παίκτη ΗΓΕΤΗ. Φυσικά τα ΜΜΕ των Αθηνών την λένε στο Garcia....Από τότε που διάβασα τον Πανούτσο - τον θεωρητικά λιγότερο φανατισμένο και πιο αποστασιοποιημένο εκπρόσωπο της ελληνικής ποδοσφαιρικής δημοσιογραφίας να γραφει ότι o Garcia στο mats με τους γαύρους έκοβε πόδια για να κερδίσει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, σιχτίρισα. Δεν υπάρχουν αντικειμενικοί ούτε στην Αθηνα, το πολύ πολύ ο Σωτηρόπουλος. Τέλος.
Η χρονια πάντως δεν τελειωσε. Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε τον Ατρόμητο.
Δε μπορώ να φανταστώ πως η UEFA θα κάνει τη χαζή, και θα αφήσει Παο και Αεκ να παίξουν Ευρώπη. Είναι δυνατόν;;;;!!!

Μάλλον τη μυριστικά τη δουλειά
Άδικη ήττα στο mats με ΠΑΟ, καπάκι η νίκη του Παο στον Ατρόμητο, οποτε και να νικήσεις στο ΟΑΚΑ την κούλα, εκείνη θα παίξει χωρίς κίνητρο με Παο, δηλαδή θα ανοίξει τα πόδια. Οποτε η ψυχολογία των δικών μας ήταν:...τι να παίξουμε τώρα βρε αδερφέ;;; Και ο ποδοσφαιριστής άνθρωπος είναι.
Συμφωνώ ότι το roster μας δεν είναι κάτι το φοβερό - το roster του Παο είναι θεωρητικά καλύτερο - αλλα πιστεύω ότι η Παοκάρα έπαιξε φέτος για το 110% των δυνατοτήτων της. Και αυτό μετράει στο τέλος....ποσο % βγάζεις συνολικά από τους παίκτες σου. Και εμείς στην Ευρώπη χαζέψαμε πολλούς φέτος !!

Για το Garcia όλα και όλα ! Ναι μεν κρέμασε την ομάδα σήμερα, αλλα και με αυτόν αμφιβάλλω αν θα κάναμε κάτι ! Μια κακή παρένθεση σήμερα, για έναν παίκτη ΗΓΕΤΗ. Φυσικά τα ΜΜΕ των Αθηνών την λένε στο Garcia....Από τότε που διάβασα τον Πανούτσο - τον θεωρητικά λιγότερο φανατισμένο και πιο αποστασιοποιημένο εκπρόσωπο της ελληνικής ποδοσφαιρικής δημοσιογραφίας να γραφει ότι o Garcia στο mats με τους γαύρους έκοβε πόδια για να κερδίσει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, σιχτίρισα. Δεν υπάρχουν αντικειμενικοί ούτε στην Αθηνα, το πολύ πολύ ο Σωτηρόπουλος. Τέλος.
Η χρονια πάντως δεν τελειωσε. Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε τον Ατρόμητο.
Δε μπορώ να φανταστώ πως η UEFA θα κάνει τη χαζή, και θα αφήσει Παο και Αεκ να παίξουν Ευρώπη. Είναι δυνατόν;;;;!!!

-
Ναι ειναι δυνατον και μαλιστα πολυ δυνατον.
Οσες μαγκιες πουλησε ο Πλατινι για το θεαθηναι τις πουλησε...
Τωρα λεει αν δωσει αδεια η ΕΠΟ θα δωσει και η ουεφα. Αστεια πραγματα.
Εναν παιχτη να ειχαμε κρατησει απο τους 4 που διωξαμε τωρα θα ημασταν πολυ καλυτερα.
Οσες μαγκιες πουλησε ο Πλατινι για το θεαθηναι τις πουλησε...
Τωρα λεει αν δωσει αδεια η ΕΠΟ θα δωσει και η ουεφα. Αστεια πραγματα.
Εναν παιχτη να ειχαμε κρατησει απο τους 4 που διωξαμε τωρα θα ημασταν πολυ καλυτερα.