5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Μάλιστα .... ο μόνος που είχε σήμερα πάθος (μαζί με τον Νιμανί) και έτρεχε σαν κατσίκι μέχρι αποβολή του, άχρηστος ....
Ποτέ δεν αμφέβαλα ότι κάποια στιγμή θα εκδιωχθεί σαν αποτυχημένος.
Ποτέ δεν αμφέβαλα ότι κάποια στιγμή θα εκδιωχθεί σαν αποτυχημένος.
- desperando
- Επικοινωνία:
- Emprostisghsoitrelamenoi
Τι να σου κάνει σήμερα ο Γκαρσία, αφού είχε δίπλα του μόνο περιπατητές;
Συνέχεια τον έκλειναν με δυο και τρείς παίχτες και οι δικοί μας αγρόν αγόραζαν.
Μόνο αυτός και ο Νιμανί έτεξαν κα τα έδωσαν όλα.
Οι άλλοι ήταν σήμερα μάπες.
Συνέχεια τον έκλειναν με δυο και τρείς παίχτες και οι δικοί μας αγρόν αγόραζαν.
Μόνο αυτός και ο Νιμανί έτεξαν κα τα έδωσαν όλα.
Οι άλλοι ήταν σήμερα μάπες.
- paoki_sweden
Dont speak bullshit re! AEK was NOTHING UNTIL MR 450 000 EURO/SEASON gave CHRISTMAS GIFT TO nik lyb.gergeo4 έγραψε:σε βαρεθηκα ρε Γκαρσια!![]()
GARCIA IS the leader on field and outside of the field. He played and gave 200% with a foot fouskomeno, MR 450 000 EURO/ SEASON gave the gift and then like a little PUSSY he changed and forced Boloni to loose a change! Maybe Stafylidis or Lazar!!!! DONT TALK ABOUT GARCIA that gives 200% every fucking game!
- paoki_sweden
We will remember you also.....Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Ευχαριστούμε.
Θα σε θυμόμαστε ,καλή τύχη.
- sourmenetes
- Moderator
Τον γκαρσια θα τον θυμαστε για πολυ ακομα...
Γιατι και του χρονου εδω θα ειναι..
Αλλους δε θα θυμομαστε...
Δεν δεχομαι ρε παιδια να μας κρεμαει ετσι για ακομα μια φορα..ΝΑΙ ΕΦΑΓΕ 4-5 ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΕΣΕ ΡΕ ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ!ΠΕΣΕ!ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ..
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ..
- Emprostisghsoitrelamenoi
sourmenetes έγραψε:Τον γκαρσια θα τον θυμαστε για πολυ ακομα...
Για το 20-30λεπτο ανά αγώνα φίλε ? Κάτι σαν Ίβιτς ?
Όχι δεν θα πάρω ,ευχαριστώ. Και δεν θα πάρει και αυτός γιατί πολύ απλά δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας.
Από άλλο πόστο ναι ,ευχαρίστως.
Στον αγώνα με τον βάζελο και στο οακα και στην Τούμπα, έτρεχε σαν τρελλός μέχρι το 90' αλλά δεν θυμάμαι να γράφατε τα ίδια.
- sourmenetes
- Moderator
Εχεις δικιο...gergeo4 έγραψε:Δεν δεχομαι ρε παιδια να μας κρεμαει ετσι για ακομα μια φορα..ΝΑΙ ΕΦΑΓΕ 4-5 ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΕΣΕ ΡΕ ΓΚΑΡΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ!ΠΕΣΕ!ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..
Ειναι ομως τετοιο το παθος που τον παρασερνει και το ξερουμε.Δεν το κανει επιτηδες.Τον βαργκας τον βαλανε επιτηδες να του τα χωνει.Και ο παμπλο τσιμπησε...
Δεν λεω ομως στο μεγαλυτερο παιχτη που ειδαμε τα τελευταια 15-20 χρονια παρε μπουλο που ειπανε καποιοι.
Ειναι ντροπη!!!!
Ντροπη εναν ανθρωπο που διδαξε μπαλα και αλλα πολλα πραγματα να τον πετας σα σκουπιδι για μια μ@λ@κια που εκανε φετος.
Μικροτητα ανθρωπων..Βεβαια αυτοι οι ανθρωποι καπως ετσι ειναι και στη ζωη τους..Οπου φυσαει το κυμα..
Ο ταδε σημερα μου κανει τον κανω θεο,την αλλη δε μου κανει ειναι μ@λ@κας..Τον μπουλο..
Δε θα αλλαξουμε το μυαλο καποιων εδω μεσα...Ειναι ετσι σαν ανθρωποι..
δεν καταλαβαινεις φιλε..Με τα νευρα του τα εχω τα οποια μας κρεμασαν παλι..επισης δεν λεω να φυγει αλλα απλα ή λιγοτερα ματς ή αλλο ποστο..
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
συμφωνώ δηλαδή δεν κατάλαβα τι είμαστε εμείς; το αποκούμπι του Γκαρσία; μας πρόσφερε του προσέσφεραμε τέλος. Να μείνει από άλλο πόστο. Να παίζει και ΠΑΓΚΟ και να μάθει να κρατάει τα νεύρα του.gergeo4 έγραψε:δεν καταλαβαινεις φιλε..Με τα νευρα του τα εχω τα οποια μας κρεμασαν παλι..επισης δεν λεω να φυγει αλλα απλα ή λιγοτερα ματς ή αλλο ποστο..
Φυσικά και δεν τον υποτιμάμε, αλλά σε 10 χρόνια θα μείνει πόσοι τίτλοι πήραμε; κανένα, δυστυχώς.