Δωσεεεεteacher έγραψε:To forum τιτλοφορείται "paokmania forum" και όχι gazzetta ή οποιοδήποτε άλλο. Στα @@ μου λοιπόν η κούπα του γάβρου... Όποιος θέλει να τους δώσει συγχαρητήρια ας πάει να τα δώσει εκεί που πρέπει, ΟΧΙ εδώ μέσα!
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
-
Dimg4
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- trel@menos
[youtube]wClnqdF4Vms&feature=player_embedded#![/youtube]
και μονο που φανταζομαι στη θεση των αγγελοπουλων τα χομπιτ να ριχνουν τετοιο τρεξιμο κλεω

και μονο που φανταζομαι στη θεση των αγγελοπουλων τα χομπιτ να ριχνουν τετοιο τρεξιμο κλεω
DC έγραψε:Σε αυτούς που έστησαν την παλικαρίσια ενέδρα με τις πέτρες στα κόκκινα πούλμαν
Οι πετρες εγραφαν πανω συγχαρητηρια αν θες να ξερεις
Το Λάκκωμα απειλεί και η ΕΕΑ ζητά εξηγήσεις
Ο Διγενής Λακκώματος κατέθεσε αίτηση στην ΕΕΑ για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Άρης για την γνωστή υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Οι «κίτρινοι» κλήθηκαν για εξηγήσεις ενώ συνεχίζουν τις επαφές και με την ομάδα για να καταβάλλουν τα χρήματα σε δόσεις.
Τα χρήματα από την μεταγραφή του Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό συνεχίζουν και ταλαιπωρούν τον Άρη. Οι «κίτρινοι» επί προεδρίας Λάμπρου Σκόρδα αρνήθηκαν να καταβάλουν στο Λάκκωμα τα χρήματα από την μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Διγενής να καταθέσει αίτηση στην ΕΕΑ για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Άρη. Η ομάδα της Χαλκιδικής να θυμίσουμε πως από το Πολυμελές πρωτοδικείο είχε δικαιωθεί με την ΠΑΕ από τις 500.000 να έχει καταβάλει μόνο τις 150.000 ευρώ. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να δώσουν εξηγήσεις.
Ο Διγενής Λακκώματος κατέθεσε αίτηση στην ΕΕΑ για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Άρης για την γνωστή υπόθεση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Οι «κίτρινοι» κλήθηκαν για εξηγήσεις ενώ συνεχίζουν τις επαφές και με την ομάδα για να καταβάλλουν τα χρήματα σε δόσεις.
Τα χρήματα από την μεταγραφή του Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό συνεχίζουν και ταλαιπωρούν τον Άρη. Οι «κίτρινοι» επί προεδρίας Λάμπρου Σκόρδα αρνήθηκαν να καταβάλουν στο Λάκκωμα τα χρήματα από την μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Διγενής να καταθέσει αίτηση στην ΕΕΑ για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Άρη. Η ομάδα της Χαλκιδικής να θυμίσουμε πως από το Πολυμελές πρωτοδικείο είχε δικαιωθεί με την ΠΑΕ από τις 500.000 να έχει καταβάλει μόνο τις 150.000 ευρώ. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να δώσουν εξηγήσεις.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/289026-lakkoma-apeilei-kai-i-eea-zita-eksigiseisΝέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Ρε dc τι συγχαρητήρια να τους δώσω .....στους νταβαντζηδες του αθλητισμού μόνο ευχές για τα χειρότερα θα τους έλεγα δεν θέλω να τους ξέρω για μένα ειναι οι ποιο αντιπαθητικες ομάδες του πλανήτη .....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Το μόνο που με στεναχωρεί ειναι οι απανωτές σφαλιάρες στον ρουλη της καρδιάς μας
.....
:):):)
.....
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;eorptol έγραψε:Ρε dc τι συγχαρητήρια να τους δώσω .....στους νταβαντζηδες του αθλητισμού μόνο ευχές για τα χειρότερα θα τους έλεγα δεν θέλω να τους ξέρω για μένα ειναι οι ποιο αντιπαθητικες ομάδες του πλανήτη .....
Σε έχασα.
Καλα εσυ λες για τα πεσιματα...... ο αποστόλης έδωσε συγχαρηκια αλλα να πανηγυρίζει στην ροτοντα καποιος ειναι λίγο χοντρο η εχει άγνοια κινδύνου η ειναι χαζος μερικές φαπες αν έφαγε δεν ειναι θέμα .....οι πέτρες στα λεωφορεία ίσως ειναι αντίποινα σε επισοδεια που κάνανε τα καλοπαιδα στον Πειραιά όταν πηγαίνανε οι δικοι μας Κρήτη.....τα επισοδεια που κάνουμε και ζημιωνουν την ομάδα μας με στεναχωρουν όχι οι απαντήσεις σε προκλήσεις μακρια απο το γήπεδο ...
Εγώ τους δίνω τα @@ μου. Μια χαρά συγχαρητήρια είναι κι αυτά. Πραγματικά όσοι δίνουν συγχαρητήρια σε αυτές τις ομάδες είναι το λιγότερο αφελείς. Αν το έπαιρνε ο ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ στο μπάσκετ θα του έδινα συγχαρητήρια, στον γάβρο θα δώσω ή στον βάζελο????Καλά για την γειτονιά συγχαρητήρια δίνω μόνο όταν ανεβούν κατηγορία.